【مواد غذائی】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 100 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد مواد غذائی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد مواد غذائی، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه مواد غذائی یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

یادداشت های همراه صورتهای مالی برای سال مالی منتهی به 29/12/79 1-تاریخچه فعالیت شرکت شرکت فرآورده های غذائی وقند تربت جام(سهامی خاص) درتاریخ 26/9/1362 تحت شماره 50189دراداره ثبت شرکتها ومالکیت صنعتی به ثبت رسیده است فعالیت اصلی شرکت طبق اساسنامه عبارت از احداث – احیاء نوسازی واداره کارخانجات تولید موادخوراکی وتولید وفروش محصولات آن خرید مواد اولیه از جمله چغندرقند واحداث واداره ...

تعداد صفحه: ۱۸۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان 1 معرفی کپور ماهیان پرورشی: کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از: 1 کپور معمولی 2 کپور علفخوار یا آمور 3 کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4 کپور سر گنده یا بیگ هد بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بررسی و برآوردهای فنی مقدمه طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه‌های تجربی و علمی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه به منظور نیل به اهداف تولید می‌باشد. بررسی امکان احداث و نحوه تأمین مواد اولیه، تعیین میزان سرمایه‌گذاری، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص‌ها و مهارت‌های بالقوه و بالفعل موجود در کشور و ... مطالعات ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت نامه اصولی : صدور موافقتنامه اصولی موکول به مقایسه و انطباق پرسشنامه های تکمیل شده ، دریافتی با معیارهائی مانند : مناسب ترین قیمت تمام شده، صرفه جویی ارزی بیشتر ، استفاده حداکثر ازمنابع داخلی ، ایجاد ارزش افزوده بالاتر ، انتخاب تکنولوژی مناسب ، انطباق ویژگی های کالا با استاندارد ملی و با استاندارد قابل قبول ، اثر طرح در ایجاد صنایع جنبی ، ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : تاریخچه : کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید . که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

41 تامین مواد اولیه منطقه درصد داخلی 75 درصد و خارجی 75 درصد (منشا بر حسب قیمت) 51 تعداد کارکنان مدیریت (یا مهندس ) : 7 نفر پوستر تولیدی (تکنسین 7 نفر کارگر 24 نفر) کل پرسنل واحد : 3 8 نفر 6 1 تاسیسات زیربنائی توان برق kw : فرآیند تاسیسات ، اضطراری کل توان برق مورد نیاز : 200 کیلو وات کیفیت و میزان مصرف روزانه آب : 12 متر مکعب نوع و مقدار مصرف روزانه سوخت فرآیند : 220 لیتر ...

تعداد صفحه: ۱۶۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده طرح نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

بسمه تعالی مقدمه: از آنجائیکه سرچشمه اصلی عقب ماندگی کشورهای توسعه نیافته و عقب نگه داشته شده ناتوانی نهادین بخش کشاورزی و دامی تولیدات غذائی است و متأسفانه کشور ما با جمعیت روز افزون شدید خود بخصوص در زمینه مواد غذائی مورد نیاز فعلی و آتی خود با مشکلات زیادی مواجه می‌باشد. لذا تهیه طرحهایی برای رفع این مشکلات و اجرای پروژه‌هائی که موجبات افزایش تولید و راندمان مواد غذائی را در ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح : کل سرمایه گذاری طرح : 1320682000 ریال سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000 ریال سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : 760000000 ریال سهم الشرکه نقدی متقاضی : 408072000 ریال سود دوران مشارکت : 102600000 ریال ساختمان وتاسیسات : 868702000 ریال ماشین آلات و تجهیزات : 299380000 ریال پرسنل : 85476000 ریال هزینه جاری : 853253000 ریال استهلاک : 73373000 ریال ارزش تولیدات : ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

شرکت تعاونی گل چشمه دام القجر مکان طرح : مینودشت – القجر کلیات پرورش گاو تاریخچه بشر اولیه که سالیان درازی را بصورت بدوی از میوه درختان و شکار حیوانات امرار معاش مینمود رفته رفته در صدد برآمد برای مواقعی که دسترسی به شکار نداشت حیواناتی را که مفید تر و مطیع تر تشخیص داده بود بتدریج رام و اهلی سازد . کم کم در اثر تماس مداومی که بدین طریق با گاو ،بز و میش کوهی حاصل کرد علاوه بر ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پروتئین ها حدود 8 تا 10 درصد جیره روزانه را از نظر مقدار کالری فراهم می آورند. پروتئین ماده اساسی ساختمان بدن است و برای کارکرد اعضای مختلف،تشکیل آنزیم ها و آنتی کور ها و ترمیم بافت ها ضرورت دارد.پروتئین ها در گیاهان و در گوشت به مقدار زیادی وجود دارد. پروتئین های حیوانی در انواع گوشتهای قرمز و سفید،گوشت مرغ و جوجه،تخم مرغ ،ماهی،شیر وفراورده های آن ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول – معرفی طرح معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و طراحی فضا و راه اندازی سیستم پرورش و تولید تکثیر و نگهداری ماهی و انواع آبزیان دریایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان به عنوان یکی از مهمترین فراورده های غذایی ... 3 – 1 – 2 - معرفی روشهای تولید : استفاده از روشهای تولید 2 مرحله ای و 3 مرحله ای در تولید ماهی و استفاده از روش تولید پایا در ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته برای انسان است پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می رسد.مبداء اصلی این گیاه بدرستی مشخص نیست. بعضی از دانشمندان مبداء اصلی آن را در اسیا و کرانه های خلیج فارس و گروهی دیگر زیست گاه اصلی ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : غذا به هر ماده ای اطلاق می شود که موجود زنده آنرا می خورد یا می آشامد. واژه غذا شامل مایعات نوشیدنی هم می شود. غذا منبع اصلی تولید انرژی و تغذیه در جانوران است و معمولاً جانوران و گیاهان، منشا تولید آن هستند. مطالعه در مورد غذا را علم تغذیه یا علم غذا می نامند. در زبان فارسی، به شکل مجازی هم از واژه غذا استفاده می کنند؛ مثل غذای فکر. با توجه به ورود ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه روغن کشی از دانه های کلزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید سوسیس و کالباس پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید پلاست فوم پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: سایر موضوعات

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید ظروف شیشه ای پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید یونو پانل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

پاره ای از مقررات مربوط به صدور موافقت نامه اصولی صدور موافقتنامه اصولی موکول به مقایسه و انطباق پرسشنامه های تکمیل شده ، دریافتی با معیارهائی مانند : مناسب ترین قیمت تمام شده ، صرفه جویی ارزی بیشتر ، استفاده حداکثر ازمنابع داخلی ، ایجاد ارزش افزوده بالاتر ، انتخاب تکنولوژی مناسب ، انطباق ویژگی های کالا با استاندارد ملی و با استاندارد قابل قبول ، اثر طرح در ایجاد صنایع جنبی ، ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : شیر یکی از مواد غذائی با ارزش می باشد که در سلامت جامعه نقش مهمی ایفا می کند امروزه با توجه به بالا رفتن فرهنگ مصرف شیروفرا ورده های آن تولید این ماده غذائی از اهمیت بالائی بر حور دار می باشد در کشور ما ایران امروزه دامداری از لحاظ علمی پیشرفت زیادی داشته و عده زیادی از علاقه مندان به این حرفه روی آورده اند موضوع طرح : تکمیل وتجهیز وخرید دام یک واخد گاو شیری به ظرفیت ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکید ه : این پروژه تحت عنوان طراحی خط تولید کشمش به روش مداوم می باشد که با استفاده از سورتینگ لیزری است و در نهایت کلیه اطلاعات و استاندارهای موجود ملی با استانداردهای بین‌المللی و codex مقایسه می شود ، تا بتوان مبادرت به تولید کشمکش مطابق با استاندارهای بین‌المللی و به منظور صادرات تولید کرد، تا قادر به ورود به بازارهای جهانی باشیم . ایران یکی از مناطق انگور خیز می باشد که ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه مطالعات امکان سنجی , مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی اﳒام می گﲑد. دراین مطالعات از نگاه بازار , فﲏ و ماﱄ و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرارگرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنائی برای تصمیم گﲑی سرمایه گذاران مورد استفاده قرار می گﲑد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید مکمل خوراک دام و طیور است. این مطالعات در قالب متدولوژی ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول نگهداری میوه و سبزی به روش IQF ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال موارد کاربرد تهیه انواع غذاها، پیش غذاها ، سالادها ، اردوها ، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره مواد اولیه مصرفی عمده سبزی و میوه تازه مانند نخود سبز ، لوبیا سبز ، سیب زمینی ، توت فرنگی ، آلبالو و دیگر محصولات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 4305 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 30 ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول تولید و تصفیه روغن ماهی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 200 تن در سال مصارف غذائی انسان ، مصارف داروئی روغن ماهی ، استفاده از موارد کاربرد روغن ماهی در تولید لوازم آرایشی و بهداشتی و مصارف روغن ماهی در ساخت رنگها مواد اولیه مصرفی عمده انواع ماهی تازه یا منجمد کمبود محصول (پایان برنامه توسعه پنجم) مازاد عرضه اشتغال زایی (نفر) 24 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

نام محصول تولید لانولین از ضایعات پشم گوسفندی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد بعنوان یک ماده نرم و چرب کننده پوست انسان در صنایع مواد اولیه مصرفی عمده کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 600 انبار (مترمربع) 400 تاسیسات و سایر (مترمربع) 100 میزان مصرف سالانه مواد اولیه ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید کنسروهای رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن کمپوت و 800 تن مربا و 400 تن شربت در سال موارد کاربرد مصارف غذائی برای انسان ها به عنوان غذا و کمک غذا مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) مطابق جدول شماره 19 اشتغال زایی (نفر) 30 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 600 ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسید سیتریک ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی و چاشنی غذا با کاربرد در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده ملاس چغندر یا نیشکر و یا ضایعات خرما کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1293 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) در پودرهای رخت شوئی ، صابون ها ، شامپوها ، مایع ظرفشوئی ، موارد کاربرد حشره کش ها ، خوشبو کننده های هوا ، ضد عرق ، بوگیرها ، و بسیاری از مواد آرایشی مانند کرم ها ، رژها ، لاک ناخن و ... مواد اولیه مصرفی عمده انواع گیاهان معطر ، گل ها و پوست مرکبات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) اشتغال زایی (نفر) 33 زمین مورد نیاز ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید بستنی رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک دسر یخ زده مواد اولیه مصرفی عمده شیر ، شربت فروکتوز و .... کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 9385 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 800 انبار (مترمربع) 300 تاسیسات و سایر (مترمربع) 100 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول آنزیم های خوراک دام و طیور ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح... ٠٠۵ تن در سال موارد کاربرد محصول مکمل غدائی دام و طیور میزان تولید داخلی ------- میانگین واردات دو سال گذشته بالغ بر ٨٠٠٠ تن میزان مصرف سالانه کشور ٠٠٠۵ تن در سال با افزایش ١٠-۵١ % سالانه میزان کمبود یا مازاد تا پایان برنامه چهارم ٠٠٠۵ تن اسامی مواد اولیه عمده مواد اولیه آنزیم آمیلاز وسلولاز، پروتئاز، ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ژلاتین ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠٠ تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی : در تهیه شیرینی ، آبنبات ، مارمالاد ، دسرهای آماده و ... صنایع دارویی : استفاده در ساخت انواع آمپول سایر صنایع : استفاده در چسب سازی ، صنعت عکاسی ، صنایع نظامی ساخت کاغذ اسکناس ، رطوبت گیر و... مواد اولیه مصرفی عمده پودر استخوان کمبود محصول (سال ١٣٩٠ ) ٣٠٠٠ تن اشتغال زایی ( نفر) ٨۶ نفر زمین ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام طرح نشاسته از سیب زمینی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 4000 تن در سال موارد کاربرد نشاسته سیب زمینی یک محصول واسطه ای و ماده اولیه در صنایع کاغذ سازی، نساجی، غذائی، چسب سازی، ریخته گری، حفر چاه های عمیق و ... می باشد مواد اولیه مصرفی عمده سیب زمینی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1120000 تن اشتغال زایی 37 نفر زمین مورد نیاز 2000 مترمربع اداری 300 متر مربع ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام دست زده است. همچنین گفته می شود که مهاجرت آریایی هابر خلاف مهاجرت مشهور چوپانی و در جستجوی چراگاه های جدید نبوده بلکه مهاجرتی دهقانی و در جستجوی زمین بهتر برای کشاورزی بوده است. حفاری هایی که در اطراف کاشان به عمل ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح تولید رب زرشک محصول تولید رب زرشک پیشنهاد محل اجرای طرح مناطق مرکزی و جنوبی استان ظرفیت تولید 1500 تن تعداد اشتغال 40 نفر متراژ زمین 10000 متر مربع زیربنا 2700 مترمربع مشخصات سرمایه گذاری به میلیون ریال ماشینآْلات زمین ساختمان محوطه سازی تاسیسات وسایل نقلیه اثاثه و ملزومات پیش بینی نشده جمع کل 000,00،12 2000 4925 1175 1100 250 27 2147,7 23625 سرمایه گذاری ثابت 25140,72 ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول رنگ های خوراکی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی ، صنایع داروسازی مواد اولیه رنگ های طبیعی : دانه گیاه آناتو ، هویج ، انگور ، ریشه چغندر ، اسفناج ، حرارت مواد اولیه مصرفی دادن کربوهیدراتها و... مواد اولیه رنگ های مصنوعی : سرب ، ارسینیک ، آمین های آرماتیک ، مواد قابل استخراج بادی اتیل اتر کمبود محصول 17900.5 تن اشتغال زایی ( نفر) 31 زمین ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع شکلات ظرفیت پیشنهادی طرح 220 تن موارد کاربرد غذائی مواد اولیه مصرفی عمده مواد اولیه مصرف سالانه (تن) پودرشکر 100 پودر کاکائو 20 کره کاکائو 60 شیر خشک 4 اسانس 2 کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر) 43 نفر برای سه شیفت زمین مورد نیاز ( ( m2 1000 اداری ( m2 ) 60 زیر بنا تولیدی ( m2) 400 آزمایشگاه و ابزار الات ( m2 ) 40 انبار ( m2) 200 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع بستنی ظرفیت پیشنهادی طرح 10 میلیون عدد در سال(معادل 880 تن) موارد کاربرد صنایع غذائی مواد اولیه مصرفی عمده شیر،شکر، خامه و سایر افزودنیها کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر) 23 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 4000مترمربع اداری ( m2) 90 متر مربع زیر بنا تولیدی ( m2) 540 متر مربع آزمایشگاه ( m2) 40 مترمربع انبار ( m2) 200 متر مربع میزان مصرف سالانه ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول تولید بشکه های فلزی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 300 هزار عدد در سال موارد کاربرد بسته بندی و حمل و نقل مواد مایع و خمیری مواد اولیه مصرفی عمده ورق فولادی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) مازاد عرضه وجود دارد. اشتغال زایی (نفر) 26 زمین مورد نیاز (مترمربع) 5300 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 1200 انبار (مترمربع) 400 تاسیسات و سایر 100 ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح نام محصول پلاستوفوم ظرفیت پیشنهادی طرح ٣٥٠٠ تن در سال موارد کاربرد بستهبندی مواد اولیه مصرفی عمده پلی استایرن کمبود محصول (سال ١٣٩٠) ٣٥٠٠ تن در سال اشتغال زایی (نفر) ٤٠ نفر زمین مورد نیاز (٢(m ٤٠٠٠ اداری (٢(m ١٧٠ تولیدی (٢(m ١٠٠٠ انبار (٢(m ٢٢٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ٣٦٥٠ تن در سال پلی استایرن آب (٣(m ٦٧٩٨ میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق (kw) ٤٠٨ گاز (٣(m ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۸۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول چیپس میوه جات ظرفیت پیشنهادی طرح سالیانه 280 تن موارد کاربرد خوراکی (تنقلات) مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه جات شامل: سیب، گلابی، کیوی، زردآلو، آلو، هلو کمبود محصول ( سال ( 1390 13700 تن اشتغال زایی ( نفر) 26 زمین مورد نیاز ( ( m2 6600 اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1200 سوله تاسیسات ( m2) 60 انبار ( m2) 1140 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 28080 تن ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول : عرقیات معطر ظرفیت پیشنهادی طرح: 500 تن موارد کاربرد : خوراکی،دارویی مواد اولیه مصرفی عمده : انواع گیاهان معطر و دارویی کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر): 16 نفر زمین مورد نیاز ( :( m2 2500 متر اداری :( m 2) 100 زیر بنا تولیدی :( m 2) 300 سوله تاسیسات :( m 2) 50 انبار :( m2) 600 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی : 130 تن آب :( m 3) 8640 میزان ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ماشین آلات بسته بندی مواد غذائی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 175 دستگاه در سال · بسته بندی پودری موارد کاربرد · بسته بندی حبوبات · بسته بندی قند · ................. · انواع فولاد به اشکال میلگرد و ورق مواد اولیه مصرفی عمده · تجهیزات جانبی الکتریکی · قطعات الکترونیکی · قطعات استاندارد و آمادی مکانیکی · ابزار الات عمومی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید ماشین آلات خشک کن ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه بررسی فنی طرح ١- موضوع و هدف از اجرای طرح گسترش روز افزون صنعت و تکنولوﮊی و تنوع بسیار و گسترده محصولات وابسته به صنایع پتروشمی که کاربردهای متنوع و متعددی دارد باعث شده تا گروه صنایع شیمی از پردامنه ترین گرو ههای صنایع باشد هزاران نوع محصول و فراورده از این گروه صنعتی در جهان در حال تولید میباشد اگر به اطراف و اکناف خود نگاه کنیم بیش از پنجاه درصد کالاهای مصرفی از زیر ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) - معرفی محصول : کاکائو بومی آمریکای جنوبی، آمریکای مرکزی و مکزیک است و حداقل به مدت سه هزار سال در این منطقه کشت میشدهاست. مدارک باستانشناسی حاکی از کشت و استفاده خوراکی از این ماده در هندوراس در حدود ۰۰۱۱ سال پیش از میلاد مسیح است. شکلات در قسمت آمریکای مرکزی، نوعی کالای لوکس محسوب میشد و از دانههای کاکائو هم به عنوان پول استفاده می ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسید سیتریک ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی و چاشنی غذا با کاربرد در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده ملاس چغندر یا نیشکر و یا ضایعات خرما کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1293 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسانس های صنعتی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 150 تن در سال در پودرهای رخت شوئی ، صابون ها ، شامپوها ، مایع ظرفشوئی ، موارد کاربرد حشره کش ها ، خوشبو کننده های هوا ، ضد عرق ، بوگیرها ، و بسیاری از مواد آرایشی مانند کرم ها ، رژها ، لاک ناخن و ... مواد اولیه مصرفی عمده انواع گیاهان معطر ، گل ها و پوست مرکبات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 409 تن ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول آنزیم های خوراک دام و طیور ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح... ٠٠۵ تن در سال موارد کاربرد محصول مکمل غدائی دام و طیور میزان تولید داخلی ------- میانگین واردات دو سال گذشته بالغ بر ٨٠٠٠ تن میزان مصرف سالانه کشور ٠٠٠۵ تن در سال با افزایش ١٠-۵١ % سالانه میزان کمبود یا مازاد تا پایان برنامه چهارم ٠٠٠۵ تن اسامی مواد اولیه عمده مواد اولیه آنزیم آمیلاز وسلولاز، پروتئاز، ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ژلاتین ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠٠ تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی : در تهیه شیرینی ، آبنبات ، مارمالاد ، دسرهای آماده و ... صنایع دارویی : استفاده در ساخت انواع آمپول سایر صنایع : استفاده در چسب سازی ، صنعت عکاسی ، صنایع نظامی ساخت کاغذ اسکناس ، رطوبت گیر و... مواد اولیه مصرفی عمده پودر استخوان کمبود محصول (سال ١٣٩٠ ) ٣٠٠٠ تن اشتغال زایی ( نفر) ٨۶ نفر زمین ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول خلاصه گزارش نام محصول سورت و نگهداری فنی میوه ویژگی محصول یا طرح استفاده صنایع تبدیلی، کشاورزی، بازرگانی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 4 موارد کاربرد مصرف عمومی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) میوه کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 2089508 اشتغالزایی (نفر) 36 زمین مورد نیاز (2m) 10 تولیدی (2m) 1400 زیر بنا اداری (2m) 400 انبار (2m) 1250 آب (3m) 12.2 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول درجه بندی ، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freez ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 400 تن در سال کارخانجات تولید کننده داروهای انسانی و حیوانی موارد کاربرد برخی کارخانجات تولید کننده مواد آرایشی برخی کارخانجات تولید کننده مواد بهداشتی برخی کارخانجات محصولات غذائی مواد اولیه مصرفی عمده انواع گل و گیاه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 110 تن ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید کنسرو ، مربا ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید کنسرو ذرت و نخود فرنگی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 900 تن در سال کنسرو نخود فرنگی مصرف در تهیه سالاد الویه، مصرف در تهیه سوپ موارد کاربرد ها، تهیه خورشت ها، تهیه پیش غذاها و ... کنسرو ذرت شیرین مصرف در تهیه سالادها، مصرف بصورت مستقیم، مصرف در تهیه پیتزا، مصرف در اردوها و ... مواد اولیه مصرفی عمده ذرت شیرین تازه و نخود سبز تازه کمبود محصول (پایان ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول تولید پکتین از ضایعات میوه و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 80 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک ماده ژله کننده گیاهی در صنایع مختلف غذائی ، داروئی ، آرایشی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده پوست و ضایعات انواع مرکبات مانند لیمو و پرتقال کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 5454 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید شیر سویا ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 2250 تن در سال مصرف مستقیم بعنوان خوراک انسان مصرف در تولید پنیر موارد کاربرد مصرف در تولید ماست مصرف در تولید بستنی مصرف در ساخت سایر لبنیات مواد اولیه مصرفی عمده سویا کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 356 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 26 زمین مورد نیاز (مترمربع) 4000 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول ساخت سیلوهای فلزی نگهداری گندم ویژگی محصول یا طرح طرحنسبتاً جدید در کشور ظرفیت پیشنهادی طرح 10000 تن (ظرفیت نگهداری گندم) موارد کاربرد نگهداری گندم مواد اولیه اصلی فولاد و تجهیزات الکترونیکی و مکانیکی کنترل محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1394 1318 هزار تن اشتغالزایی 18 نفر زمین مورد نیاز 2000 متر مربع تولیدی 600 متر مربع زیر بنا اد اری و ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید غذای میگو ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 6000 تن در سال موارد کاربرد خوراک در مزارع ( استخرهای ) پرورش میگو آرد گندم ، سبوس گندم ، کنجاله سویا ، پودر ماهی یا میگو ، مواد اولیه مصرفی عمده پودر استخوان و گوشت ، صمغ همبند ، پروتئین ها و سایر افزودنی ها کمبود محصول (پایان برنامه توسعه پنجم) مازاد عرضه اشتغال زایی (نفر) 24 زمین مورد نیاز (مترمربع) 2500 ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره اسانس از مرکبات ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات و توسعه صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 200 تن موارد کاربرد افزودنی مواد غذایی ، اشامیدنی ، بهداشتی ، داروئی مواد اولیه اصلی پوست مرکبات محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 1155 تن اشتغالزایی 33 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 1000 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار ...

تعداد صفحه: ۱۱۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول خلاصه گزارش (جداول در فایل اصلی موجود است) کارفرما سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عنوان طرح تولید انواع کود فسفات ساده و تریپل کود کامل کد آیسیک 24121310 شماره تعرفه گمرکی 31031000 SUQ kg حقوق واردات 4 استاندارد ملی یا بین المللی 128 , 191-1 , 191- 2, 192, 192-2 سرمایه گذاری کل 109,446,867 سرمایه ثابت 94,995,191 سرمایه در گردش 14,451,676 سرمایه گذاری کل ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه نظام صنعت نوشابه سازی در ایران بر اساس نفوذ شرکتهای تولید عصاره و کارتلهای بزرگ و پر توان نوشابه سازی شکل گیری شده است . این محصول که یکی از نشانه های نفوذ غرب در کلیه شئون اجتماعی و اقتصادی ما بوده است متاسفانه توانسته است با کوشش نمایندگان داخلی این کمپانی ها جایگزین نوشا به های مقوی محلی شده تا جائی که در پاره ای از خانواده ها جزء لاینکف غذای روزانه و جیره غذایی افراد ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 920 میلیون تومان دارد و ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

معرفی محصول : ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی که توسط ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه در کشتار صنعتی حیوانات، به غیر از گوشت و فرآورده‌های اصلی، مواد جانبی بسیار مفید دیگری نیز موجود است که در صورت بهره‌برداری بهینه، نه‌تنها منجر به تولیدات جانبی می‌شود بلکه با توسعه و فروش آنها، هزینه‌ تولید گوشت و فرآورده‌های اصلی نیز کاهش خواهد یافت. طی تحقیقی از Bentsson و Holmqvist [1] بین 7 تا 12 درصد از درآمد یک کشتارگاه از مواد جانبی حاصل می‌شود و این میزان در ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری) اتلاق میشود. چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام" کریسپ" را بر روی این فرآورده گذاشته اند. چیپس تا رطوبت 2 درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از 15 درصد تاول و ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : اکثر نیاز چای کشور از طریق واردات چای قاچاق تامین می شود که این امر علاوه بر ضررهای فراوان اقتصادی، برای مردم مسائل و مشکلات بهداشتی نیز به همراه دارد. شرکت تی نوش قصد دارد با ایجاد کارخانه ای مجهز به جدیدترین ماشین آلات به قطبی در زمینه تهیه و توزیع چای و مشتقات آن تبدیل شود. بدین ترتیب علاوه بر اینکه از مصرف چای های خارجی در داخل کاسته می شود، زمینه صادرات به دیگر ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: موضوع طرح: احداث باغ پسته ( به مساحت 100 هکتار ) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 100 هکتار نوع تولیدات: پسته تعداد شاغلین: 14 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 2903/24 سرمایه گذاری ثابت: 2775/15 سرمایه در گردش: 128/09 درآمد سالیانه: 3464/50 درآمد سالیانه: 6392/00 میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال میلیون ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح موضوع طرح: احداث باغ پسته ( به مساحت 200 هکتار ) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 200 هکتار نوع تولیدات: پسته تعداد شاغلین: 26 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 6169/97 سرمایه گذاری ثابت: 5923/15 سرمایه در گردش: 246/82 درآمد سالیانه: 6928/90 درآمد سالیانه: 12784/00 میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال میلیون ریال میلیون ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت