طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما

تعداد صفحات: 42 فرمت فایل: word کد فایل: 3963
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول       انواع شکلات    
    ظرفیت پیشنهادی طرح       220 تن    
    موارد کاربرد       غذائی    
    مواد اولیه مصرفی عمده       مواد اولیه   مصرف سالانه
                  (تن)
                     
                پودرشکر   100
                پودر کاکائو   20
                کره کاکائو   60
                شیر خشک   4
                اسانس   2
    کمبود محصول ( سال ( 1390       -      
    اشتغال زایی ( نفر)       43 نفر برای سه شیفت
    زمین مورد نیاز ( ( m2       1000      
          اداری ( m2 ) 60      
    زیر بنا تولیدی ( m2) 400      
          آزمایشگاه و ابزار الات ( m2 ) 40      
          انبار ( m2) 200      
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی (میلیون ریال) 7064/-    
          آب ( m3/year) 22000    
    میزان مصرف یوتیلیتی برق(( kwh 100      
          گاز ( m3/ year) 336000    
          ارزی ( یورو ) -      
    سرمایه گذاری ثابت ریالی ( میلیون ریال ) 4416/5    
          مجموع ( میلیون ریال) 4416/5    

     

     

    بسمه تعالی

     

    مقدمه در این گزارش طرح تولید انواع شکلات و شکلات شیره خرما مورد بررسی قرار گرفته

     

    است. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود.

    معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در بین مردم جهان می باشد.این محصول از

     

    ویژگی های جالبی برخوردار است ، چرا که در دمای اتاق به حالت جامد میباشد اما به محض قرار گرفتن در دهان ذوب میگردد، دلیل این خاصیت وجود نوعی چربی در ترکیب شکلات است که کره کاکائو نامیده میشود. کره کاکائو در دمای زیر 25 درجه سانتیگراد جامد است و به هنگام تهیه شکلات با کاکائو و شکر ترکیب میشوند. نقطه ذوب این چربی تقریباً برابر با دمای بدن است و به همین دلیل هنگامی که با سایر اجزاء تشکیل دهنده شکلات مخلوط می شود باعث میگردد که ترکیب جدیدی به محض قرار گرفتن در درجه حرارت دهان تبدیل به یک مایع نرم و مطبوع شود. علاوه بر این شکلات دارای طعم بسیار دلچسب و شیرین است که اکثر مردم آنرا میپسندند. نکته جالب توجه اینست که در ابتدا شکلات تنها به صورت یک نوشیدنی پر چربی و نامطلوب مصرف میشود ولی به مرور تا حد چشمگیری توسعه و گسترش یافت که شاید این خود یکی از رموز تاریخ باشد.

    تاریخچه پیدایش محصول برای اولین بار در سال 600 میلادی، قبیله سرخپوستان مایا در سرزمینهای پست یا

     

    کاتان جنوبی کشت کاکائو را آغاز کردند. همچنین پس از کشف آمریکای مرکزی توسط اروپائیان، کشت و زرع درختان کاکائو در مکزیک توسط آزتک ها و در پرو توسط اینکاها شروع شد.

     

    کریستف کلمپ جزء اولین کسانی بود که مقداری دانه کاکائو را به همراه خود به عنوان سوغاتی به اروپا ببرد. اما در سال 1520 کمی بعد از فتح مکزیک توسط اسپانیا دی کورتس نوشیدنی شکلات را به مردم اسپانیا معرفی کرد و در آنجا بود که برای کمتر کردن طمع تلخ و غلظت شکلات، به آن شکر اضافه شد. در سال 1727 بود که به نوشیدنی شکلات، شیر اضافه شد. این اختراع به نیکلاس ساندرز نسبت داده میشود.

     

    در سال 1828 وان هوتن صنعت کاکائو را توسعه بیشتری داد. وی در آن زمان توانست یک کارخانه دستی راه اندازی کند. برای استفاده از کاکائو در تهیه کیک های سخت ابتدا دانه های لوبیایی شکل کاکائو را فشرده یا پرس میکردند. تا تقریباً نصف چربی از آن جدا شود. سپس آنها را آسیاب کرده به شکل پودر در میآورند. که بدین ترتیب میشد از آن برای تهیه شربتهای کم چربی هم استفاده کرد.

     

    در سال 1824 اولین کارخانه انگلیسی در بندر بریستول توسط جوزف فرای راه اندازی شد و به تولید شکلات های مسطح جامد (تختهای) پرداخت. اولین شکلات سفید در سال

     

    1930 ساخته شد این شکلات از شکر، شیر خشک و کره کاکائو تهیه شده بود.

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما

    فهرست:

    -1 معرفی و شناخت محصول 3

    تاریخچه پیدایش محصول 3

    1-1 نام و کد محصول (آیسیک (3 4

    2-1 شماره تعرفه گمرکی 4

    3-1 شرایط واردات 4

    4-1 بررسی و ارائه استاندارد 4

    5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی

    محصول5

    6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد 7

    7-1 بررسی کالاهای جایگزین تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 7

    8-1 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز 8

    9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول 8

    10-1 شرایط صادرات 9

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا 9

    -1-2 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید و ظرفیت اسمی واحدهای فعال

    به تفکیک هر استان 10

    2-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا

    ظرفیت اسمی و میزان پیشرفت به تفکیک هر استان. 11

    3-2 بررسی روند واردات و صادرات محصول به تفکیک مقدار و ارزش دلاری 12

     

    -3 بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه

     

    آن با دیگر کشورها 20

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول 23

    -5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل براورد حجم سرمایه گذاری ثابت 26

    -6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و قیمت آن 29

    -7 میزان سرمایه در گردش 30

    -8 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 32

    -9 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 34

    -9 بررسی و تأمین آب و برق و سوخت و ... در محل اجرای طرح 35

    -10 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی 38

    -11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث

    واحدهای جدید. 38

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی انواع شکلات و شیره خرما
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت