پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی

تعداد صفحات: 49 فرمت فایل: word کد فایل: 4441
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی

    معرفی  محصول

    واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری) اتلاق میشود.

    چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام" کریسپ" را بر روی این فرآورده گذاشته اند.

    چیپس تا رطوبت 2 درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از 15 درصد تاول و کمتر از 10 درصد عیوب جزئی و کمتر از 5 درصد عیوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین 40-32 درصد باشد.

     

    1-1- نام  و کد محصول (آیسیک):   چیپس سیب زمینی   15132018 

     

    2-1- شماره تعرفه گمرکی

    تعرفه گمرکی سیب زمینی فرآوری شده (به شکل چیپس و فرنچ فرایز) در دو شاخه؛ سیب زمینی محفوظ شده( به جز درسرکه یا جوهر سرکه) به شکل یخ زده  با تعرفه گمرکی 20041000 و در شکل دیگر با شرح سیب زمینی محفوظ شده (به جز در سرکه یا جوهر سرکه) یخ نزده با تعرفه 2005200 میباشد.

    3-1- شرایط واردات

    بر اساس قانون صادرات و واردات، محدودیتی برای واردات انواع فرآورده های سیب زمینی از جمله چیپس وجود ندارد. محصولات وارداتی با استانداردهای ملی ایران تطبیق داده میشوند. مشخصات گمرکی این کالا در جدول (1) آورده شده است

     

    شماره تعرفه نوع کالا حقوق گمرکی سود بازرگانی شرایط ورود
    20041000 سیب زمینی محفوظ شده( به جز درسرکه یا جوهر سرکه) یخ زده 4 46 0
    2005200 سیب زمینی محفوظ شده (به جز در سرکه یا جوهر سرکه) یخ نزده 4 46 0

     

    1- بررسی و ارائه استانداردها

    استاندارد تعیین و تدوین شده توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران که اجرای آن با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام شده است در مورد این محصول با شماره 3575 و با موضوع " آئین کار تولید قطعات سیب زمینی سرخ شده در روغن" و استاندارد شماره 3764 " ویژگیهای تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن (چیپس)" ارائه شده است.

    این استاندارد در مورد انواع تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی اعم از برگه، خلال رشته‏ای و خلال درشت کاربرد دارد.

     در این استاندارد واژه‏ها و اصطلاحات با تعاریف زیر بکار برده می‏شوند.

     1- برگه سیب زمینی: به تکه‏های ورقه شده سیب زمینی اطلاق می‏شود که به ضخامت یکنواخت 2- 1میلی‏متر برش داده شده و در روغن خوراکی سرخ گردیده و می‏تواند به آن نمک و ادویه افزوده باشد.

     3- خلال رشته‏ای: به تکه‏های سیب زمینی اطلاق می‏شود که به قطر 5-1 میلی متر و به طول  6-2 سانتی‏متر برش داده شده و در روغن خوراکی سرخ گردیده و می‏تواند به آن نمک و ادویه افزوده باشد.

     4- خلال درشت (فرنچ فرایز): به تکه‏های سیب زمینی اطلاق می‏شود که به شکل مکعب مستطیل به مقطع عرضی 10-2 میلی‏متر و طول 6-1سانتی‏متر برش داده شده و پس از سرخ کردن در روغن خوراکی، خنک یا منجمد و بسته‏بندی و عرضه می‏گردد.

     5- تکه‏های شکسته: به تکه‏هایی اطلاق می‏شود که کوچک‏تر از نصف تکه‏های کامل همان نوع فرآورده باشد (برگه، خلال، رشته‏ای و خلال درشت)

     6- تکه‏های سوخته: به تکه‏هائی اطلاق می‏شود که در نتیجه سرخ کردن رنگ آن از زرد طلائی تیره‏تر شده باشد.

    7 - تکه‏های سبز رنگ: به تکه‏هائی اطلاق می‏شود که فاقد رنگ طبیعی سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی بوده و رنگ آن متمایل به سبز باشد.

    8 - مانده سموم: مقدار سمی است که پس از آفت زدائی زراعی و انباری در سیب زمینی مانده باشد.

    مواد اولیه

     1- سیب زمینی: کلیه گونه‏ها و ارقام سیب زمینی که وزن مخصوص غده آن بیش از 1/07 باشد برای تهیه تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن مناسب است.

    2- نمک: نمک مورد مصرف باید دارای ویژگیهای مندرج در استاندارد ملی ایران به شماره 26 (ویژگیها، بسته‏بندی، روش‏های آزمون) باشد.

    3- ادویه و چاشنی‏ها: ادویه و چاشنی‏های مورد مصرف در تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی باید عاری از هر گونه آلودگی بوده و با استانداردهای مربوطه مطابقت داشته باشد.

     4- روغن: روغن مصرفی باید مطابق با استاندارد ملی ایران به شماره 4 (ویژگیهای روغن‏های خوراکی گیاهی جهت مصرف در صنایع غذائی)

    ویژگیها

    الف):  ویژگیهای حسی (ارگانولپتیکی)

     1- رنگ: تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی دارای رنگ طبیعی سیب زمینی سرخ شده از زرد کمرنگ تا زرد طلائی است.

     2- بو و مزه: تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی باید دارای بو و مزه طبیعی سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی با افزودنی‏های ذکر شده بوده و بدون هرگونه مزه و بوی غیر عادی و ناپسند باشد.

    ب):  ویژگیهای فیزیکی فرآورده

    1- وضع ظاهری: وضع ظاهری تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی باید حتی‏الامکان یکنواخت باشد.

    2- عیوب: حداکثر میزان عیوب تکه‏های سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی نباید از مقادیر تعیین شده در جدول زیر بیشتر باشد.

     

    نوع محصول درصد تکه های شکسته درصد تکه های سوخته درصد تکه های سبز رنگ
    برگه(چیپس) 15 5 2
    خلال رشته ای 15 6 2
    خلال درشت 10 4 2
  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

     

    مسعود فلاحی؛ " دانش و تکنولوژی سیب زمینی، 1381"؛ صفحات 152-103

    مجید حاجی محمودی؛ " تولید خلال سیب زمینی سرخ شده منجمد "؛ پروژه کارشناسی ارشد" " سال 1385، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ؛1382

    وزارت بازرگانی، سالنامه آمار بازرگانی خارجی، واردات و صادرات سالهای 1383-1379

    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، استانداردهای ملی ایران.

    وزارت صنایع، اطلاعات واحدهای صنعتی فعال و در دست احداث، 1385

    وزارن نیرو، معاونت انرژی، ترازنانه انرژی سال 1384

    وزارت جهاد کشاورزی، معاونت صنایع و امور زیربنایی، دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

    وزارت جهاد کشاورزی؛ معاونت امور برنامه ریزی و اقتصادی؛ دفتر آمار و فناوری اطلاعات؛ آمارنامه کشاورزی؛ جلد اول؛ 1384

    پایگاه اطلاع رسانی سازمان خواربار و کشاورزی جهانی (FAO). 

طرح توجیهی پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی, طرح کارآفرینی پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی, طرح توجیهی پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی, پروژه کارآفرینی پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی, نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی, Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی چیپس سیب زمینی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت