طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو

تعداد صفحات: 112 فرمت فایل: word کد فایل: 4296
سال: 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع کشاورزی
قیمت قدیم:۲۰,۸۰۰ تومان
قیمت: ۱۶,۸۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو

    فصل اول خلاصه گزارش

    (جداول در فایل اصلی موجود است)

     

    کارفرما     سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران
             
    عنوان طرح     تولید انواع کود فسفات ساده و تریپل کود کامل  
                   
    کد آیسیک         24121310    
                   
    شماره تعرفه گمرکی         31031000    
                   
    SUQ           kg  
                   
    حقوق واردات         4    
             
    استاندارد ملی یا بین المللی     128 , 191-1 , 191- 2, 192, 192-2  
                   
    سرمایه گذاری کل         109,446,867    
                   
    سرمایه ثابت         94,995,191    
                   
    سرمایه در گردش         14,451,676    
                   
    سرمایه گذاری کل         109,446,867    
                   
    آورده سرمایه گذار         20,446,867    
                   
    تسهیلات         89,000,000    
                   
    سرمایه ثابت         94,995,191    
                   
    آورده سرمایه گذار         14,995,191    
                   
    تسهیلات         80,000,000    

     

    عنوان طرح
     
    کد آیسیک
     
    شماره تعرفه گمرکی
     
     
    SUQ
     
    حقوق واردات استاندارد ملی یا بین المللی قیمت تولید داخلی محصول قیمت تولید جهانی محصول
     
    استراتژیک بودن محصول
     
    جایگزین محصول کشور عمده تولید کننده محصول
    کشور سازنده ماشین آلات
     
    شرایط صادرات
     
    نقطه سربسری دوره بازگشت سرمایه
     
     
     
     
     
    تولید انواع کود فسفات ساده و تریپل کود کامل
     
    24121310
     
    31031000
     
     
    kg
     
    4
     
    128 , 191-1 , 191- 2, 192, 192-2
     
    هر کیلو از 34000 ریال الی 86000 ریال
     
    هر کیلو از 5 دلار به بالا
     
    با توجه به استراتژیک بودن غذا و کشاورزی در جهان بالطبع کالای مذکور جزء کالاهای استراتژیک می باشد
     
    دارد - کودهای ارگانیک و دامی
     
    هلند - چین - آمریکا - کانادا - روسیه
     
    چین - هلند - آلمان
     
    هیچ محدودیتی جهت صادرات محصول وجود ندارد اما با توجه به نیاز داخل اولویت با تامین نیاز داخل است
     
    1.10%
     
    یک سال سه ماه

     

    کود

     

    رشد مطلوب گیاه و حصول حداکثر کیفیت و کمیت محصول مستلزم وجود مقدار کافی و متعادلی از عناصر پرمصرف و کم مصرف در خاک است. در صورتی که کمبود عنصر یا عناصر غذائی در خاک جود داشته باشد، می بایستی بصورت کود به خاک اضافه گردد. به عبارت دیگر کود ماده ای است که برای تامین متعادل عنصر یا عناصر مورد نیاز گیاه بطور مستقیم به خاک اضافه می شود در مواردی عنصر مورد نظر به مقدار زیادی در خاک یافت می شود، اما به فرم غیر قابل استفاده بوده و یا جذب آن به دلیل وجود مقدار زیادی از یک عنصر دیگر به خوبی انجام نمیشود در این موارد ممکن است از طریق تغییر در وضعیت شیمیائی خاک به رفع مشکل پرداخت و یا کود را بصورت مایع با غلظت مناسب روی گیاه محلول پاشی کرد. این گونه عملیات را نیز کوددهی گویند .

     

    تمامی کودی که به خاک اضافه می شود جذب گیاه نمی گردد، بلکه قسمت قابل توجهی از آن به طرق مختلف از دسترس گیاه خارج می شود. بخشی از کود داده شده از خاک شسته شده وارد آب زهکش و سرانجام آبهای زیرزمینی می گردد و آن را آلوده می سازد. بخشی دیگر از کود توسط خاک،مواد آلی و میکروبها تثبیت می شود. قسمتی نیز تجزیه گشته و بصورت گاز وارد جو می گردد. باقی مانده کودبتدریج جذب گیاه می شود انتخاب و مصرف کود می بایستی با توجه به موجودی و سرنوشت عناصر در خاک، اثر متقابل عناصر با یکدیگر و نیاز گیاه به عناصر انجام گیرد.

     

    انواع کود شیمیایی

     

    ترکیب شیمیایی و درصد خلوص کودهای مختلف حاوی یک عنصر، بسیار متفاوتند. این تفاوتها بر مورد مصرف، نحوه پخش، زمان کوددهی و اثر بخشی کودها تاثیر بسیار مهمی دارند.بنابراین شناخت کافی از انواع کودهای شیمیائی قبل از انتخاب و یا مصرف آنها ضرورت دارد.

    مزایا ی مصرف کود های شیمیایی در کشاورزی:

     

    از مزایای کودهای شیمیایی، بهای ارزان، کاربرد سهل و آسان، درآمد کاذب کوتاه مدت (بدون توجه به استهلاک سرمایه اصلی یعنی خاک و مواد آلی آن) است.

     

    تجارب سایر کشورها در کنترل مصرف کود شیمیایی می تواند به مصرف متعادل کود در کشور کمک کند که در زیر به دو مورد اشاره می شود: در انگلستان تولید گندم در هر هکتار در حدود 7.5 تن تثبیت شده و تولید بیشتر از آن را وزارت کشاورزی صرفا به خاطر مسایل زیست محیطی ممنوع شده است.

     

    انواع کودها و مزایا و معایب سولفات آمونیم:

    معایب: پائین بودن درصد مواد غذایی آن (که حمل و نقل آن را دچار مشکل می کند)، عدم امکان استفاده در سیستم آبیاری تحت فشار به علت گرفتگی نازل ها (ترکیب سولفات با یون کلسیم و تشکیل گچ) (ملکوتی، م.ج. .(1378

     

    مزایا :کمتر از سایر کودهای ازته (نظیر نیترات آمونیم) از خاک شسته می شود، سولفات علاوه بر خاصیت اصلاح کنندگی خاک جذب گیاه هم می شود. سولفت آمونیم بهترین کود ازتی برای خاک های قلیایی و آهکی ایران شناخته شده است (چون هم اسیدزا است و هم دارای مقداری گوگرد به عنوان ماده غذایی است)

     

    نیترات آمونیم:

     

     

    معایب :جاذب الرطوبه ای بودن، کلوخه ای شدن، خطر انفجار، (به هنگام انبار، نیترات آمونیم نباید در مجاورت مواد روغنی نگهداری شود. همچنین به دلیل جذب رطوبت، درب نایلونی کیسه ها باز نشود) (ملکوتی، م.ج..(1378

    مزایا :درصد تلفات تصعید (به صورت آمونیم) کمتر از اوره است (چون آنیون نگهدارنده آن (نیترات) قوی تر از کربنات

     

    (آنیون) موجود در اوره است. ارجحیت مصرف برای درختان میوه: به دلیل دارا بودن دو یون قابل جذب (نیترات و آمونیم بر مصرف اوره ترجیح داده می شود. در مراتع و دیمزارها مخصوصا در مناطق سردسیری، مصرف نیترات آمونیم بر اوره

     

    (در صورت تقسیط) ارحج است. نیترات آمونیم را نمی توان در شالیزارها استفاده نمود (به دلیل آبشویی سریع نیترات و عدم نیاز برنج به نیترات) تحت چنین شرایطی مصرف آمونیم ترجیح داده می شود.

     

    مصرف نیتروژن در سبزیجات:

     

     

    تغذیه :گیاهان همانطور که قادرند از راه ریشه نیتروژن موردنیاز خود را جذب کنند از راه برگ نیز می توانند نیتروژن را به صورت آمونیم، نیترات و اوره جذب کنند.

     

    در سبزی هایی که عمر کوتاه و رشد سریع دارند مانند تربچه که سی روز از کاشت تا برداشت طول می کشد یک بار مصرف نیتروژن تکافوی نیاز گیاه را می نماید. در صورتی که در مورد فلفل که هشت ماه در زمین است و مرتب محصول می دهد چند بار مصرف کود ضرورت دارد

     

    در نواحی مرطوب بهتر است ثلث یا ربع کود نیتروژنه را قبل از کاشت و مابقی را به صورت تقسیط مصرف شود. در سبزی هایی مثل فلفل، بادمجان، گوجه فرنگی و نظایر آن که در طول فصل رشد محصول می دهند، بهتر است کود سرک در دو یا سه نوبت مصرف شود

  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو

    فهرست:

    فصل اول

    :

    خلاصه گزارش

    فصل دوم

    :  معرفی طرح و سابقه

    فصل سوم

    :

    مطالعه بازار

    فصل چهارم

    :  مواد اولیه و تاسیسات

    فصل پنجم

    :  مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی

    فصل ششم

    :

    منابع نیروی انسانی

    فصل هفتم

    :

    فنی و مهندسی

    فصل هشتم

    :

    برنامه اجرائی و بودجه بندی

    فصل نهم :

     

    برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو, طرح کارآفرینی طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو, طرح توجیهی طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو, Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید انواع کود های ماکرو و میکرو
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت