طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه

تعداد صفحات: 73 فرمت فایل: word کد فایل: 4208
سال: 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی
قیمت قدیم:۱۴,۹۵۰ تومان
قیمت: ۱۰,۹۵۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه

    فصل اول خلاصه گزارش

     

    نام محصول       سورت و نگهداری فنی میوه
    ویژگی محصول یا طرح     استفاده صنایع تبدیلی، کشاورزی، بازرگانی
    ظرفیت پیشنهادی طرح (تن)   4  
    موارد کاربرد       مصرف عمومی  
    مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی)   میوه  
    کمبود / مازاد محصول تا سال 1393   2089508  
               
    اشتغالزایی (نفر)     36  
    زمین مورد نیاز (2m)   10  
        تولیدی (2m) 1400  
    زیر بنا   اداری (2m) 400  
        انبار (2m) 1250  
        آب (3m) 12.2  
    میزان مصرف سالانه یوتیلیتی   برق (kw) 192,000  
        گازوئیل (3m) 144  
        ارزی (یورو) -  
    سرمایه گذاری ثابت   ریالی (هزار ریال) 49.499.018  
        مجموع (هزار ریال) 49.499.018  
    سرمایه در گردش   (هزار ریال) 12.415.894  
    میزان واردات محصول مشابه در سه سال     واحد 133060  
    گذشته   ارزش (هزار ریال) 1131012720  
    پیش بینی میزان صادرات محصول سالانه     واحد 7096441  
      ارزش (هزار ریال) 60.319.745.100  
         
    نقطه سر به سر تقریبی     - 53,9%  
    عنوان طرح   طرح سورت و نگهداری فنی میوه
         
    شماره تعرفه گمرکی 84146000
         
    SUQ   KG
       
    حقوق واردات 30
       
    سرمایه گذاری کل (هزار ریال) 59.219.274
       
    سرمایه ثابت (هزار ریال) 49.499.018
       
    سرمایه در گردش (هزار ریال) 12.415.894
       
    سرمایه گذاری کل (هزار ریال) 59.219.274
       
    آورده سرمایه گذار (هزار ریال) 19.219.274
       
    تسهیلات (هزار ریال) 40.000.000
       
    سرمایه ثابت (هزار ریال) 49.499.018
       
    آورده سرمایه گذار (هزار ریال) 9.499.018
       
    تسهیلات (هزار ریال) 40.000.000
       
    سرمایه در گردش (هزار ریال) 12.415.894
       
    آورده سرمایه گذار (هزار ریال) 9.720.255
       
    تسهیلات (هزار ریال) 0
       
    نقطه سربسری 53,9%
         
    دوره بازگشت سرمایه  

    هفت سال پنج ماه

     

    فصل دوم معرفی طرح وسابقه

    طرح     سورت و نگهداری فنی میوه
         
    مدت اجرای فاز ساخت ( ماه )   12
           
    واحد پول داخلی     هزار ریال
           
    واحد پول ارزی     دلار
           
    نرخ تسعیر ارز     هر دلار 11750 ریال
           
    مالیات     4 سال اول 80 درصد معافیت مالیاتی
         
    تورم   15%

     

     

    غذا و تغذیه بی شک مهم ترین موضوع مورد بحث دنیای امروز را تشکیل می دهند و با ازیاد روز افزون جمعیت کره زمین، کوشش برای تامین و فراهم آوردن احتیاجات غدائی این خیل عظیم در جوامع امروز نقش استراتژیک پیدا کرده است و دست اندرکاران، محققان و متخصصان را به تلاش مضاعف و پیگیری در جهت بالا بردن سطح دانش و فن آوری در زمینه های کشاورزی، دامپروری و علوم و صنایع وابسته وا می دارد.

     

    بدیهی است که کشورمان نیز از این قاعده مستثنی نمی باشد و با توجه به امکانات موجود و بالقوه کشور در زمینه تولیدات کشاورزی، روند رو به رشد تولید این محصولات، که تامین کننده مواد اولیه صنایع تبدیلی و غذائی نیز محسوب می شوند با تحقیق و به کار گیری تکنولوژی روز و استفاده از منابع خدادادی امکان پذیر گشته است و همگام با این رشد صنایع تبدیلی، بسته بندی، و نگهداری محصولات غذائی نیز، فعالیت گسترده ای را در زمینه این صنعت مهم بر عهده دارند.

     

    میوه ها معادن سرشار ویتامین ها

     

     

    میوهها با داشتن مقادیر زیادی املاح ، عامل تولید مواد معدنی هستند و به بدن ما ترکیب خاص و مطلوبی از املاح معدنی میبخشند . پس میوه خصوصاً برای مبتلایان به سل ،کمخونی و اشخاصی که دوره نقاهت بیماریهای عفونی را میگذرانند . ( حصبه. مخملک و غیره) بسیارمفید است . همچنین از آنجا که میوهها دارای مقادیر زیادی آهن و مس هستند، میتوانند در تولید گلبول قرمز نیز نقش به سزایی داشته باشند . گردو

    در مقایسه با سایر میوهها دارای بیشترین مقدار مس است و توت فرنگی ، انجیر ، بادام و موز نیز سرشار از آهن هستند . علاوه بر این گردو و آلو حاوی فسفر هم هستند . ضمناً در همه میوهها املاح به شکل نمک معمولی یعنی کلروسدیم موجود نیست بلکه در گلابی و گوجه و بلوط به مقدار جزیی با این ترکیب یافت میشود ، به همین جهت میوهها برای رژیم غذایی (بیماران قلبی و کلیوی) بسیار مناسب هستند.

     

     

    روشهای نگهداری از میوه و سبزیجات

     

    معمولاً همه مردم دوست دارند بدانند که مواد خوراکی در فاصله بین تولید تا مصرف از نظر ارزش غذایی چه تغییراتی میکند . از آنجا که روشهای مختلف نگهداری مواد خوراکی باعث بروز تغییرات عمدهای در ارزش غذایی آنها میگردد. باید هرنوع ماده غذایی را در شرایط ویژه خود آن ماده نگهداری کرد.

     

    با توجه به لزوم توجه بیشتر به مصرف محصولات کشاورزی از جمله پیاز، سیب زمینی، گوجه فرنگی و مرکبات که درصد قابل توجهی از سبد غذایی خانواده به این محصولات اختصاص می یابد، شیوه عرضه کنونی آنها جای تاملی بس اندیشمندانه دارد.

     

    نظر به اینکه انواع مختلف از یک محصول کاربردهای متنوعی دارد (مثلا" نوع سرخ کردنی یا نوع پختنی از محصول سیب زمینی یا نوع 100 گرمی یا نوع 200 گرمی از محصول پرتقال که برای آبگیری، مصرف خانگی یا پذیرایی استفاده می شود) می بایست به گونه ای ارائه گردد که با خواسته مصرف کننده مطابقت داشته باشد.

     

    همچنین از آنجا که در کشت محصولات کشاورزی از سموم دفع آفات (حتی مجاز یا غیر مجاز) استفاده می

    شود، این سموم پس از برداشت روی محصولات وجود دارد و برای هر یک دوره خاص قرنطینه ای پس از برداشت تعریف شده تا پس از آن دوره به بازار عرضه گردد. شرکت هایی می بایست از ابتدای مراحل کاشت تا رسانیدن محصول به دست مصرف کننده بر کلیه مراحل نظارت کامل داشته و تمامی مراحل حمل و نقل، انبار، قرنطینه، سم زدایی ، شستشو، درجه بندی، سایز بندی، بسته بندی، انتقال و عرضه به بازار را با اعمال استانداردهای جهانی و رعایت کلیه اصول علمی انجام دهد.

     

     

     

     

    رتبه نخست دنیا در ضایعات میوه

     

     

    ضایعات میوه در کشور 15.2 تا 32 درصد برآورد میشود که بر این اساس رتبه نخست ضایعات میوه در دنیا را به ایران اختصاص پیدا میکند.

     

    یکی از دلایل افزایش قیمت میوه در کشور ضایعات فراوان آن است که باعث افزایش قیمت میشود .

     

    طبق نظر کارشناسان ضایعات میوه در کشور بین 15.2 تا 32 درصد برآورد شده است که متاسفانه رتبه نخست ضایعات میوه در دنیا را به ایران اختصاص یافته است .

    کشور بلژیک با یک دهم درصد ضایعات میوه رتبه نخست در مصرف بهینه میوه در دنیا را دارد و ایران متاسفانه رتبه نخست در ضایعات میوه را به خود اختصاص داده است .

    دلیل افزایش ضایعات میوه به 3 مرحله قبل از تولید، برداشت محصول و بعد از برداشت و در مرحله توزیع و حمل و نقل برمیگردد که سیستمهای تولید، نگهداری و حمل و نقل و بسته بندی میوه در کشور استاندارد نیست .

  • فهرست و منابع طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه

    فهرست:

    فصل اول

    :

    خلاصه گزارش

    فصل دوم

    :

    معرفی طرح و سابقه

    فصل سوم

    :

    مطالعه بازار

    فصل چهارم

    :  مواد اولیه و تاسیسات

    فصل پنجم

    :  مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی

    فصل ششم

    :

    منابع نیروی انسانی

    فصل هفتم

    :

    فنی و مهندسی

    فصل هشتم

    :

    برنامه اجرائی و بودجه بندی

    فصل نهم :

     

    برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه, طرح کارآفرینی طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه, طرح توجیهی طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه, Business plan با موضوع طرح توجیهی طرح سورت و نگهداری فنی میوه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت