طرح توجیهی تولید ژلاتین

تعداد صفحات: 52 فرمت فایل: word کد فایل: 4151
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۱,۸۰۰ تومان
قیمت: ۷,۸۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید ژلاتین

    خلاصه طرح 

    نام محصول     ژلاتین
             
    ظرفیت پیشنهادی طرح   ١٠٠٠ تن در سال
               
    موارد کاربرد     صنایع غذایی : در تهیه شیرینی ، آبنبات ، مارمالاد ،
              دسرهای آماده و ...
              صنایع دارویی : استفاده در ساخت انواع آمپول
              سایر صنایع : استفاده در چسب سازی ، صنعت عکاسی ،
              صنایع نظامی ساخت کاغذ اسکناس ، رطوبت گیر و...
    مواد اولیه مصرفی عمده   پودر استخوان
             
    کمبود محصول (سال ١٣٩٠ )   ٣٠٠٠ تن
               
    اشتغال زایی ( نفر)     ٨۶ نفر
             
    زمین مورد نیاز (m²)   ٣٠٠٠ متر مربع
             
      اداری (m²)   ١٢٠ متر مربع
             
    زیر بنا تولیدی (m²)   ٠٠۵١ متر مربع
               
    سوله تاسیسات (m²) -  
       
             
      انبار (m²)   ٢٠٠ متر مربع
             
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی   ٠٠۴٧ تن
             
    میزان مصرف   آب (m³)   ٠٠٠۵ متر مکعب
    سالانه یوتیلیتی        
      برق ( KW)   ٠۴٢ کیلو وات
               
    سرمایه گذاری   ارزی   ۵ میلیون دلار
             
      ریالی (میلیون ریال)   ٠۵٧٢٧ میلیون ریال
    ثابت    

     

     

    معرفی محصول:

     

    ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژنها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب بصورت پودرو گرانول

     

    تولید می گردد

    مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی ، داروئی و شیمیایی است ( در حدود۵ % از محصولات غذایی از ژلاتین استفاده می شود) . ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسانها محسوب می شود این ماده پروتئینی اهمیت خاصی

    در صنایع غذائی، داروئی، صنعتی و پزشکی دارد .به ویژه در صنایع غذایی در تهیه مارمالاد ها و ژله ها و شیرینی جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون

    کمک می نماید.

     

    در صنایع غذایی از ژلاتین بعنوان ایجاد کننده ارزش پروتئینی ، قوام دهنده مایعات غذایی ، پایدارکننده بعضی از محصولات غذایی و در صنایع شیمیایی بخصوص صنایع عکاسی و صنایع داروسازی بصورت تولید کپسول های ژلاتینی

    و ... استفاده می شود.

     

    الف : ویژگیها :

     

    ژلاتین معمولا بصورت پودر یا گرانول تولید می شود، رنگ آن زرد متمایل به قهوه ای و تقریبا بی بو و بدون مزه

     

    می باشد که از نظر فیزیکی تقریبا شفاف و شکننده می باشد. ژلاتین در آب گرم ، گلیسرول و اسید استیک محلول و در

     

    حلالهای ارگانیک غیر محلول می باشد.

     

    ژلاتین در دمای حدود ٣٠ تا ۵٣ درجه حدود ۵ تا ١٠ برابر وزن خود آب جذب می کند و به یک ژل آبکی تبدیل

     

    می شود . نقطه ژله ای شدن ژلاتینی که از ماهی گرفته می شود پائین تر از نقطه ژله ای شدن ژلاتین تهیه شده از گاو

     

    و خوک می باشد.

     

    ژلاتین یک ماده آمفوتریک است بدین معنا که نه اسیدی است و نه قلیایی . نقطه ایزوالکتریک ژلاتین بین٨/۴ و ۴/٩

     

    می باشد . ژلاتینی که در فرایند اسیدی تولید شده نقطه ایزو الکتریک بالاتری از ژلاتینی دارد که در فرایند قلیایی

     

    تولید شده است.

    ب : ترکیبات:

     

    ترکیبات اصلی ژلاتین به شرح زیر می باشد:

    پروتئین

    ٩٠-۴٨

    نمکهای معدنی

    ٢-١

    آب

    ۵١-٨

     

    در حالت خشک حدود ٩٨-٩٩درصد ژلاتین ، پروتئین می باشد ، در کل ژلاتین یک ترکیب غیر همگن از پروتئینهای با

     

    وزن مولکولی بالا (حدود ٠٠٠.٢٠ تا ٠٠٠.٠۵٢ ) می باشد.

     

    ساختار فنری آمینو اسیدهای ژلاتین با باندهای پپتید به هم متصل شده اند .ترکیب آمینو اسیدهای اصلی ژلاتین بصورت Gly-Pro-Hyp می باشد 

    نام و کد محصول (آیسیک ٣)

     

    نام : ژلاتین (gelatin)

     

    کد آیسیک ٣:  ٢٩١٢١١۴٢

     

    اسامی دیگر ژلاتین در دنیا :

     

    ( ژلاتین نوع ( B ١- Bovine gelatin
        ٢- Fish gelatin
    ( ژلاتین نوع ( A ٣- Porcine gelatin
        ۴- Food grade gelatin
        ۵- Edible gelatin
        ۶- Kosher fish gelatin
        ٧- Dried Fish gelatin
        ٨- Bloom fish gelatin
        ٩- HMW fish gelatin
        ١٠- Isinglass
        ١١- Gelatine

     

  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید ژلاتین

    فهرست:

    - خلاصه طرح

    - معرفی محصول

    -  نام و کد محصول (آیسیک ٣)

    - شماره تعرفه گمرکی

    - شرایط واردات

    - بررسی و ارائه استاندارد ( ملی و بین المللی)

    - قیمت داخلی و جهانی محصول

    - موارد مصرف و کاربرد و محصولات جانبی کارخانه تولید ژلاتین

    - کالاهای قابل جایگزینی

    -  اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

    - کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

    - موقعیت صادرات و دورنمای آن

    - وضعیت عرضه و تقاضا

    - کشورها و سازندگان عمده ماشین آلات تولید ژلاتین:

    - بررسی واحدهای موجود از نظر تکنولوژی و میزان تولید

    - بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا

    - بررسی روند واردات ژلاتین ازآغاز برنامه سوم توسعه تا نیمه اول سال۵١٣٨

    - بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم

    - بررسی روند صادرات ژلاتین از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه صادرات آن

    - بررسی نیاز به ژلاتین با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

    -

    بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید و عرضه محصول د رکشور

    - جریان تولید ژلاتین به روش قلیایی از پوست و استخوان

    - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید ژلاتین

    - ظرفیت اقتصادی طرح

    - حجم سرمایه گذاری ثابت طرح

    -

    نوع و میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین در داخل یا خارج از کشور

    -

    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

    -

    وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

    - تامین آب ، برق ، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

    - وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

    - پیشنهادات

    - مشکلات اجرایی طرح

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی طرح توجیهی تولید ژلاتین , طرح کارآفرینی طرح توجیهی تولید ژلاتین , طرح توجیهی طرح توجیهی تولید ژلاتین , پروژه کارآفرینی طرح توجیهی تولید ژلاتین , نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید ژلاتین , Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید ژلاتین
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت