طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین

تعداد صفحات: 52 فرمت فایل: word کد فایل: 3913
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۱,۸۰۰ تومان
قیمت: ۷,۸۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول     ژلاتین
             
    ظرفیت پیشنهادی طرح   ١٠٠٠ تن در سال
               
    موارد کاربرد     صنایع غذایی : در تهیه شیرینی ، آبنبات ، مارمالاد ،
              دسرهای آماده و ...
              صنایع دارویی : استفاده در ساخت انواع آمپول
              سایر صنایع : استفاده در چسب سازی ، صنعت عکاسی ،
              صنایع نظامی ساخت کاغذ اسکناس ، رطوبت گیر و...
    مواد اولیه مصرفی عمده   پودر استخوان
             
    کمبود محصول (سال ١٣٩٠ )   ٣٠٠٠ تن
               
    اشتغال زایی ( نفر)     ٨۶ نفر
             
    زمین مورد نیاز (m²)   ٣٠٠٠ متر مربع
             
      اداری (m²)   ١٢٠ متر مربع
             
    زیر بنا تولیدی (m²)   ٠٠۵١ متر مربع
               
    سوله تاسیسات (m²) -  
       
             
      انبار (m²)   ٢٠٠ متر مربع
             
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی   ٠٠۴٧ تن
             
    میزان مصرف   آب (m³)   ٠٠٠۵ متر مکعب
    سالانه یوتیلیتی        
      برق ( KW)   ٠۴٢ کیلو وات
               
    سرمایه گذاری   ارزی   ۵ میلیون دلار
             
      ریالی (میلیون ریال)   ٠۵٧٢٧ میلیون ریال
    ثابت    
             
          مجموع (میلیون ریال)   ٠۵١٢١٢ میلیون ریال
           
    محل پیشنهادی اجرای طرح   نزدیک به کشتارگاههای صنعتی

     

    معرفی محصول:

     

    ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب بصورت پودرو گرانول

     

    تولید می گردد

    مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی ، داروئی و شیمیایی است ( در حدود۵ % از محصولات غذایی از ژلاتین استفاده می شود) . ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسانها محسوب می شود این ماده پروتئینی اهمیت خاصی

    در صنایع غذائی، داروئی، صنعتی و پزشکی دارد .به ویژه در صنایع غذایی در تهیه مارمالادها و ژله ها و شیرینی جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون

    کمک می نماید.

     

    در صنایع غذایی از ژلاتین بعنوان ایجاد کننده ارزش پروتئینی ، قوام دهنده مایعات غذایی ، پایدارکننده بعضی از محصولات غذایی و در صنایع شیمیایی بخصوص صنایع عکاسی و صنایع داروسازی بصورت تولید کپسولهای ژلاتینی

    و ... استفاده می شود.

     

    الف : ویژگیها :

     

    ژلاتین معمولا بصورت پودر یا گرانول تولید می شود، رنگ آن زرد متمایل به قهوه ای و تقریبا بی بو و بدون مزه

     

    می باشد که از نظر فیزیکی تقریبا شفاف و شکننده می باشد. ژلاتین در آب گرم ، گلیسرول و اسید استیک محلول و در

     

    حلالهای ارگانیک غیر محلول می باشد.

     

    ژلاتین در دمای حدود ٣٠ تا ۵٣ درجه حدود ۵ تا ١٠ برابر وزن خود آب جذب می کند و به یک ژل آبکی تبدیل

     

    می شود . نقطه ژله ای شدن ژلاتینی که از ماهی گرفته می شود پائین تر از نقطه ژله ای شدن ژلاتین تهیه شده از گاو

     

    و خوک می باشد.

     

    ژلاتین یک ماده آمفوتریک است بدین معنا که نه اسیدی است و نه قلیایی . نقطه ایزوالکتریک ژلاتین بین٨/۴ و ۴/٩

     

    می باشد . ژلاتینی که در فرایند اسیدی تولید شده نقطه ایزو الکتریک بالاتری از ژلاتینی دارد که در فرایند قلیایی

     

    تولید شده است.

    : ترکیبات:

     

    ترکیبات اصلی ژلاتین به شرح زیر می باشد

     

    مواد تشکیل دهنده   درصد(%)  
           

    پروتیین 

    ٩٠-۴٨
       
    نمکهای معدنی ٠١-Feb
       
    آب ۵١-٨

     

     

    در حالت خشک حدود ٩٨-٩٩درصد ژلاتین ، پروتئین می باشد ، در کل ژلاتین یک ترکیب غیر همگن از پروتئینهای با

     

    وزن مولکولی بالا (حدود ٠٠٠.٢٠ تا ٠٠٠.٠۵٢ ) می باشد.

     

    ساختار فنری آمینو اسیدهای ژلاتین با باندهای پپتید به هم متصل شده اند .ترکیب آمینو اسیدهای اصلی ژلاتین بصورت Gly-Pro-Hyp می باشد 

    (جداول در فایل اصلی موجود است )

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین

    فهرست:

    - خلاصه طرح

    - معرفی محصول

    -  نام و کد محصول (آیسیک ٣)

    - شماره تعرفه گمرکی

    - شرایط واردات

    - بررسی و ارائه استاندارد ( ملی و بین المللی)

    - قیمت داخلی و جهانی محصول

    - موارد مصرف و کاربرد و محصولات جانبی کارخانه تولید ژلاتین

    - کالاهای قابل جایگزینی

    -  اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

    - کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

    - موقعیت صادرات و دورنمای آن

    - وضعیت عرضه و تقاضا

    - کشورها و سازندگان عمده ماشین آلات تولید ژلاتین:

    - بررسی واحدهای موجود از نظر تکنولوژی و میزان تولید

    - بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا

     

    - بررسی روند واردات ژلاتین ازآغاز برنامه سوم توسعه تا نیمه اول سال۵١٣٨

    - بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم

    - بررسی روند صادرات ژلاتین از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه صادرات آن

    - بررسی نیاز به ژلاتین با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

    -

    بررسی اجمالی تکنولوژی و روش تولید و عرضه محصول د رکشور

    - جریان تولید ژلاتین به روش قلیایی از پوست و استخوان

    - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید ژلاتین

    - ظرفیت اقتصادی طرح

    - حجم سرمایه گذاری ثابت طرح

    -

    نوع و میزان مواد اولیه مورد نیاز و محل تامین در داخل یا خارج از کشور

    -

    پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

    -

    وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

    - تامین آب ، برق ، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

    - وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

    - پیشنهادات

    - مشکلات اجرایی طرح

     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید ژلاتین
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت