【سس گوجه فرنگی】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 100 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد سس گوجه فرنگی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد سس گوجه فرنگی، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه سس گوجه فرنگی یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند ، توسعه فرهنگ کارآفرینی ، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان ، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول : گوجه فرنگی ابتدا به عنوان گیاه زینتی در باغچه ها مورد استفاده قرار می گرفت. گوجه فرنگی برای نخستین بار در آمریکای جنوبی دیده شده و از آنجا به دیگر نقاط جهان برده شده است. مصرف خوراکی و درمانی گوجه فرنگی از قرن نوزدهم میلادی به بعد شروع شد و بعد از جنگ جهانی اول به تدریج بر مصرف آن اضافه شد، طوری که امروزه به صورت خام و پخته یا به صورت سس و رب و..... موارد استعمال ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین (سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

کارآفرین و کارآفرینی: کارآفرینی یعنی درهم آمیختن ویژگیهای شخصی و ابزار مالی و منابع موجود در محیط با استفاده از تجهیزات، تسهیلات و امکاناتی که در اختیار داریم. کارآفرینی کسی است که توانایی آنرا دارد تا فرصتهای کسب و کار را ببیند و آنها را ارزیابی کند، منابع لازم را جمع‌آوری و از آنها بهره‌برداری کرده و عملیات مناسبی را برای رسیدن به موفقیت پی ریزی نماید. کارآفرین کسی است که ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تاریخچه فعالیت کلیات مجتمع کشت و صنعت چین چین )سهامی عام ) در تاریخ 14/8/1353 به صورت شرکت سهامی خاص تأسیس شده و طی شماره 1296 در اداره ثبت شرکت ها و مالکیت صنعتی مشهد به ثبت رسیده است . شرکت در تاریخ 19/12/1358 در اجرای قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران مشمول بند ج قانون مذکور شناخته شده و تاریخ مذکور لغایت 20/12/1364 هیأت 5 نفره موضوع ماده 2 متمم قانون توسعه و حفاظت صنایع ایران ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : چیپس سیب زمینی یکی از انواع اسنک هاست. از سیب زمینی، برش های بسیار نازک تهیه کرده و در روغن داغ سرخ می کنند تا برشته شود. سپس می گذارند تا سرد شود و آنرا بسته بندی می نمایند. مواد افزودنی به چیپس های ساده ، تنها نمک است، اما انواع ادویه جات را هم به چیپس اضافه می کنند تا طعم های مختلفی از آن ایجاد نمایند. چیپس سیب زمینی همچون دیگر انواع اسنک، بخش اعظم ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهت‌ها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوت‌ها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی در ماکارونی به شکل ‌های دیگر در می‌آورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: صنایع کشاورزی

با توجه به محبوبیت روز افزون کشت و کار گلخانه ای در کشورمان و اهمیت صادرات این محصولات به کشورهای حاشیه خلیج فارس و آسیای میانه، نیاز به دقت در برداشت و بسته بندی محصولات گلخانه ای حائز اهمیت است. در یک گلخانه مکانیزه با تجهیزات مناسب و مدرن می توان حداقل 10 ماه در طول سال به تولید رسید که با یک برنامه ریزی مناسب می توان مراحل پس از برداشت را نیز بصورت مکانیزه انجام داد. امید ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید آبمیوه با قطعات میوه ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری 280 زیر بنا تولیدی 550 انبار 150 تاسیسات و سایر 20 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن میزان مصرفی آب توان برق سالانه یوتیلیتی سوخت مصرفی ارزی ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره میوه های جنگلی ظرفیت پیشنهادی طرح 5000 تن مواد اولیه (میلیون ریال) 234.8 اشتغال زایی 35 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 7000 اداری 100 سالن تولید 2500 انبار مواد اولیه 1000 انبار محصول 1000 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 76767204 سرمایه در گردش(هزارریال) 76869642 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول رنگ های خوراکی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی ، صنایع داروسازی مواد اولیه رنگ های طبیعی : دانه گیاه آناتو ، هویج ، انگور ، ریشه چغندر ، اسفناج ، حرارت مواد اولیه مصرفی دادن کربوهیدراتها و... مواد اولیه رنگ های مصنوعی : سرب ، ارسینیک ، آمین های آرماتیک ، مواد قابل استخراج بادی اتیل اتر کمبود محصول 17900.5 تن اشتغال زایی ( نفر) 31 زمین ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

غلات حجیم شده -1 معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول : فلفل ها در گروه سبزی ها قرار دارد از فلفل سبز دلمه ای تا فلفل تند قرمز ، همگی در یک گروه غذایی جای می گیرند و تقریباﹰ دارای یک سری از خواص مفید برای بدن هستند .هفت هزار سال قبل از میلاد مسیح، در آمریکای جنوبی و مرکزی از این سبزی به عنوان چاشنی در غذاها استفاده می شد و با سفر کریستف کلمب به این مناطق، این سبزی به کشورهای ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) رئوس مطالب -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک (3 -2-1 شماره تعرقه گمرکی -3-1 شرایط واردات -4-1 بررسی و ارائه استاندارد -5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -6-1 معرفی موارد مصرف و کاربرد -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول -8-1 بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز -9-1 ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

رب گوجه فرنگی (ویسکوزیته) خط تولید رب گوجه فرنگی: این خط قادر است روزانه 1440 تن گوجه فرنگی را جهت تولید رب دریافت نماید. خط مذکور ساخت کارخانه ایتالیایی Rossi & Catelli بوده و دستگاه های نصب شده در آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی روز دنیا منطبق با تمامی استانداردهای بین المللی با ظرفیت تولید 12 تن رب در ساعت می باشد. فرآیند تولید گوجه فرنگی برداشت شده در مزارع، در داخل سبدهای ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مشخصات تهیه کننده طرح توجه: در صورتی که طرح کسب و کار به صورت گروهی تهیه شده است، مشخصات همکاران اصلی در پیوست آورده شود. خلاصه اجرایی (مدیریتی): در این طرح، سعی شده که برای یک واحد تولیدی رب گوجه فرنگی ارزیابی سرمایه، بازار کار و اشتغالزائی بررسی گردد. در بخش ارزیابی سرمایه گذاری طرح، سعی شده از حداقل امکانات لازم جهت تولید استعلام نرخ و نوع صورت گرفته و سپس هزینه شود. در بخش ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید کنسرو ذرت و نخود فرنگی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 900 تن در سال کنسرو نخود فرنگی مصرف در تهیه سالاد الویه، مصرف در تهیه سوپ موارد کاربرد ها، تهیه خورشت ها، تهیه پیش غذاها و ... کنسرو ذرت شیرین مصرف در تهیه سالادها، مصرف بصورت مستقیم، مصرف در تهیه پیتزا، مصرف در اردوها و ... مواد اولیه مصرفی عمده ذرت شیرین تازه و نخود سبز تازه کمبود محصول (پایان ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه برو کا ر میکن مگو چیست کار که سرمایه جاودانی ست کار با توجه به شرایط کنونی جامعه ی اسلامی ایران که تهدیدها علیه کشور ما روز به روز در حال افزایش است مساله کارآفرینی وتولید تمام اجناس مصرفی در داخل کشور از اهمیت زیادی برخوردار است و به طوری کلی اگر کار آفرینی در کشوری مورد توجه قرار گیرد،نرخ بیکاری وفقر به صورت قابل توجهی کاهش خواهد یافت واین نشانگر اهمیت کارآفرینی است. هدف ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : تولید خوراک دام از ضایعات کشاورزی امروزه بیش از هر زمان دیگر نظر موسسات علمی وتحقیقاتی و دانشمندان علوم تغدیه ای به منابع جدید و ارزان قیمت برای تهیه جیره های غذایی حیوانات اهل معطوف گردیده است خوراک دام از ضایعات کشاورزی ازتعدادی مواد غذایی غیر همگی تشکیل شده است لذا از نظر شکل ظاهری میتواند به صورت پودری و یا در صورت لزوم جهت حمل و نقل بهتر به صورت بلند شده می گردد که ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

جدول هزینه ­های مقدماتی (ارزش به میلیون ریال) شرح سرمایه­گذاری قبلی سرمایه­گذاری جدید جمع کل طرح توجیهی اولیه 12056/2 - 12056/2 هزینه ارزیابی - 36912/0 36912/0 طرح نویسی بانک - 72399/3 72399/3 هزینه ثابت محضری وثیقه­ها - 16913/2 16913/2 هزینه کارشناس نظام مهندسی - 5 5 هزینه پروانه تأسیس و بهره­برداری 41/0 6/0 01/1 جمع کل 53056/2 86224/11 3928/14 تأسیسات موردنیاز گلخانه(ارزش کل ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر سفره ایمی توان یافت که ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع بازیافت

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : اولین قدم در مورد صنعت پلاستیک ، توسط فردی به نام وایسا هیکات انجام گرفت که تلاش می‌کرد ماده‌ای بجای عاج فیل تهیه کند. چون عاج فیل بعنوان ماده‌ای سخت ، گرانقیمت و همینطور کمیاب کاربردهای فراوانی داشت. وی توانست نیترات سلولز را (که به غلط نیتروسلولز گفته می‌شود) از سلولز تهیه کند. پس نیترات سلولز اولین پلاستیک با منشا طبیعی است. یک ویژگی مهم مواد ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : آبیاری از نظر علمی تعابیر مختلفی دارد اما به معنای واقعی کلمه ، پخش آب روی زمین جهت نفوذ در خاک برای استفاده گیاه و تولید محصول می‌باشد. هر چند فقط 15 درصد از زمینهای کشاورزی دنیا تحت آبیاری قرار دارند و 85 درصد بقیه به صورت دیم و بدون آبیاری مورد استفاده قرار می‌گیرند اما نیمی از تولیدات کشاورزی و غذای مردم جهان از همین زمینهای آبی حاصل می‌شود. که این ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای گلخانه ای برای تولید و تکثیر و نگهداری گیاهان گلخانه ای 2-1-2-مشخصات فنی محصول امروزه با پیشرفت علم کشاورزی و در کنار آن سایر علوم می توان از اغلب فراورده های گیاهی در تمامی فصال با استفاده از روش های نگهداری گلخانه ای بهره گرفت . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : مانتو یا روپوش لباس گشادی است که روی لباس‌های دیگر پوشیده می‌شود. [۱] امروزه مانتو در ایران، کارکردهای اداری، فرهنگی، مذهبی و حتی سیاسی دارد. کاربردها در ایران، مانتو به عنوان نوعی حجاب اسلامی برای زنان استفاده می‌شود. [۲] همچنین از گذشته‌های دور، در مدارس دخترانه مانتو به عنوان لباس متحدالشکل دانش‌آموزان به کار می‌رفته[۳] و امروزه نیز به کار می‌رود. ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید نودل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادرکننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 5/486 تن نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 7 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 29. 1434 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 48. 1366 میلیون ریال سرمایه در گردش: 82. 67 میلیون ریال درآمد سالیانه: 45. 1304 میلیون ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول نگهداری میوه و سبزی به روش IQF ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال موارد کاربرد تهیه انواع غذاها، پیش غذاها ، سالادها ، اردوها ، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره مواد اولیه مصرفی عمده سبزی و میوه تازه مانند نخود سبز ، لوبیا سبز ، سیب زمینی ، توت فرنگی ، آلبالو و دیگر محصولات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 4305 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 30 ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی خصوصیات طرح کشور ما با داشتن تنوع آب و هوائی مناسب در مناطق جغرافیائی مختلف از نقطه نظر تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزائی برخوردار است ، بطوریکه محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی بخاص از لحاظ کیفیت دارای ویژگیهای مطلوب هستند و یکی از پتانسیل های بالفعل کشورما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام هر ساله در حدود هزاران ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع پودر میوه: پودر پرتقال پودر لیمو پودر موز پودر توت فرنگی پودر هلو ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده پرتقال ،لیمو، موز ، توت فرنگی ، هلو کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 2500 متر مربع اداری M 2 410 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 1200 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 620 ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول خلاصه گزارش نام محصول سورت و نگهداری فنی میوه ویژگی محصول یا طرح استفاده صنایع تبدیلی، کشاورزی، بازرگانی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 4 موارد کاربرد مصرف عمومی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) میوه کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 2089508 اشتغالزایی (نفر) 36 زمین مورد نیاز (2m) 10 تولیدی (2m) 1400 زیر بنا اداری (2m) 400 انبار (2m) 1250 آب (3m) 12.2 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۱۱۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول خلاصه گزارش (جداول در فایل اصلی موجود است) کارفرما سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران عنوان طرح تولید انواع کود فسفات ساده و تریپل کود کامل کد آیسیک 24121310 شماره تعرفه گمرکی 31031000 SUQ kg حقوق واردات 4 استاندارد ملی یا بین المللی 128 , 191-1 , 191- 2, 192, 192-2 سرمایه گذاری کل 109,446,867 سرمایه ثابت 94,995,191 سرمایه در گردش 14,451,676 سرمایه گذاری کل ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای ) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 973 تن نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 9 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 2134.39 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 2023.11 میلیون ریال سرمایه در گردش: 111.29 میلیون ریال درآمد سالیانه: ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1946 تن در سال نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3841.97 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 3633.50 میلیون ریال سرمایه در گردش: 208.47 میلیون ریال درآمد ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح: تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه (صیفی جات گلخانه ای) دستگاه صادره کننده مجوز: وزارت جهاد کشاورزی ظرفیت اسمی تولیدات: 1946 تن در سال نوع تولیدات: خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای تعداد شاغلین: 16 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 3841.97 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 3633.50 میلیون ریال سرمایه در گردش: 208.47 میلیون ریال درآمد ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: سایر موضوعات

مراحل اجرایی اعطای تسهیلات : - مراجعه متقاضی به دستگاه اجرایی و تهیه طرح توجیهی – معرفی طرح به همراه کلیه مدارک مورد نیاز به سازمان مدیریت و برنامه ریزی – بازدید و تایید طرح توسط گروه کارشناسی و معرفی به بانک عامل – تهیه گزارش توجیهی بوسیله بانک و ارسال به سازمان مدیریت و برنامه ریزی – تصویب نهایی طرح توسط سازمان مدیریت و برنامه ریزی توجیه مجری طرح در خصوص وظایف مجری در فرآیند ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی سس مایونز به ظرفیت 171تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 88/824 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88/84 میلیون ریال سهم تسهیلات: 740 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه مقدمه : تغییر روش زندگی شهروندان و گسترش روزافزون زندگی ماشینی موجب تغییر در عادات روزمره افراد جامعه و به ویژه عادات غذایی آنان شده است. از ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۶۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

فصل اول: کار آفرینی چیست؟ کارآفرینی عبارت است از فرایند خلق چیزی جدید و پذیرش مخاطرات و سود حاصل از آن است. به عبارت دیگر، کارآفرینی فرایند خلق چیزی جدید و باارزش است که بااختصاص زمان و تلاش لازم و درنظر گرفتن ریسک های مالی، روانی واجتماعی و رسیدن به رضایت فردی و مالی و استقلال به ثمر می رسد. این تعریف دارای چهار جنبه اساسی است: 1 - کارآفرینی مستلزم فرایند خلق است. خلق هرچیز ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر

مقدمه سپاس بی کران پروردگار را که به انسان قدرت اندیشیدن بخشید. تا به یاری این موهبت راه ترقی و تعالی را بپیمایم و امید به اینکه عنایت الهی شامل حال ما باشد. تا با عنایت اندک علمی خود در خدمت به بشر باشیم. یکی از بارزترین ویژگی های عصر حاضر گسترده کامپیوتر در کلیه عرصه های فعالیت انسان است به گونه ای که انجام برخی از کارها بدون استفاده از کامپیوتر قابل تصور نیست کامپیوتر به ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

1.صنعت و فضای کلان اقتصادی پیرامون صنعت مورد نظر توضیح دهید: مکانهای سوخت گیری CNGدر گذشته در کشور ما رونق فراوانی نداشته واز آنهااستقبال چندانی نمی شده است.ولی امروزه با گذشت زمان وپیشرفت توسعه حمل و نقل و اهمیت ان در جوامع بشری و زندگی انسان و همچنین کاهش بنزین به عنوان یک عضو اصلی در صنعت حمل و نقل بشر بر این فکر بوده است که از گاز به عنوان سوخت خودرو ها و سایر وسایل نقلیه ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

1.صنعت و فضای کلان اقتصادی پیرامون صنعت مورد نظر توضیح دهید: یکی از مسائلی که در محکم کردن پایه های فرهنگی اصیل یک ملت میتواند مؤثر واقع شود سبک پوشش ملت خصوصا پوشش قشر زن می باشد. نحوه ی پوشش در یک جامعه می تواند گویای ارزش هایی باشد که در فرهنگ آن جامعه حاکم است. در فرهنگ اسلامی ما پوشش کامل بدن زن و رعایت حجاب او ارزش زن بودن آن را بیشتر آشکار می سازد. در نتیجه بهتر است که ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر

مقدمه: خدمات رایانه ای که شامل (حروفچینی،چاپ،طراحی،صحافی)می باشد.یک نوع کار و حرفه خدماتی بوده که یرای رفع نیازهای فرهنگی و اجتماعی جامعه راه اندازی میگردد.از آنجائیکه این نوع خدمات نیاز به دقت و ظرافت و توانایی بالایی دارد،لذا اهمیت آن قابل توجه است. همچنین با توجه به رشد و گسترش سطح فرهنگ جامعه و به طبع آن افزایش چاپ و پیش نیازهای آن شامل حروفچینی،طراحی و نیازهای بعد از چاپ ...

تعداد صفحه: ۱۸۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : در دنیای امروز بیماری ایدز ، مصرف دخانیات و نبود تحرک و ورزش و سوء تغذیه سلامتی بشر را تهدید می کند . بدون شک می توان گفت اگر ورزش در زندگی ما نقش و اهمیت خود را پیدا کند و برای آن برنامه ای داشته باشیم این عارضه های ناخوشایند از بین می روند و یا کمرنگ تر می شوند . زیرا شخص ورزشکار معمولاً سیگاری نمی باشد، به تغذیه سالم اهمیت می دهد و از اعصاب آرامتری برخوردار است ، ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

1-مقدمه: امروزه در جوامع مختلف بحث صنعت بعنوان یکی از مهمترین ارکان آن جامعه به شمار می‌آید. کشورهایی که توانسته اند از لحاظ صنعتی پیشرفت کنند معمولا دارای یک درآمد ملی بالا هستند که باعث رفاه مردم آن جامعه شده و درصد بیکاری را نیز کاهش داده است. به همین دلیل در اکثر جوامع به صنعت بهاء زیادی داده می شود و سرمایه گذاری های علمی و مالی فراوانی نیز در این زمینه انجام می دهند و سعی ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۷ دسته بندی: سایر موضوعات

راه اندازی و تأسیس یک کارگاه تولیدی فرش دست بافت هدف از راه اندازی و تأسیس یک کارگاه قالیبافی در درجه اول تولید فرش اصیل ایرانی و در درجه دوم کسب درآمد و استقلال مالی می باشد. اشتغال زایی یکی دیگر از اهداف این کارگاه جذب نیرویی کاری و آموزش به آنها بوده که پس از گذراندن مراحل آموزشی می توانند در همین واحد مشغول به کار کسب درآمد شوند و خود نیز در آینده یک نفر از افراد آموزش دهنده ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: سایر موضوعات

موضوع طرح : مشاوره مدیریت وخدمات مهندسی محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 5/1949 میلیون ریال سهم آورده متقاضی:95/194میلیون ریال سهم تسهیلات: 55/1754 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه:43/2 سالمقدمه : رشد و توسعه صنعتی در راستای نیل به اهداف خود کفایی، رهایی از اقتصاد تک محصولی ناشی ار صادرات نفت خام و در نتیجه استقلال صنعتی از ارکان مهم برنامه های توسعه اقتصادی ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

پیشگفتار: در جوامع بشری بیکاری بعنوان معضل مطرح می باشد که در حال حاضر کشور ما نیز به شکل چشمگیری با آن رو به رو می باشد. این مشکل در بین جوانان و فارغ التحصیلان به صورت عمده مشاهده می شود. مسئولین و برنامه ریزان کلان کشور بدنبال راه حلی مناسب،جامع و در عین حال عملی برای رهایی از این معضل می باشد. پیشنهاد چیست؟ تمامی افراد در زندگی خود به نوعی با مشکلات و مسائل متفاوتی دست به ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: سایر موضوعات

مقدمه:‌آشنایی با فعالیتها و خدمات سازمان تامین اجتماعی: الف) مرور اجمالی بر فعالیتهای سازمان: سازمان تأمین اجتماعی یک سازمان بیمه گر اجتماعی است که مأموریت اصلی آن پوشش کارگران مزد و حقوق بگیر ( به صورت اجباری ) و صاحبان حرف و مشاغل آزاد ( به صورت اختیاری ) است 0 جمعیت تحت پوشش این سازمان حدود 5/6 میلیون نفر بیمه شده و نزدیک به یک میلیون نفر مستمری بگیر است که با در نظر گرفتن ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

دیباچه قسمت اول : چگونگی تحقیق و بررسی در مورد پروژه از آنجائیکه همکاریهای خوب و صمیمانه‌ای از طرف استاد گرامی صورت می‌گرفت اینجانب را برآن داشت تا هر چه درتوان دارم به کار ببرم و راه را برای حل مشکلات هموار نمایم و تمام تلاش خود را به کار ببرم تا این پروژه را آنچنان تهیه کنم که برای افراد دیگر مثمرثمر و راهنمای مناسبی برای دانشجویان علاقه‌مند به این کار باشد . در این تحقیق و ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

پیشگفتار اندیشه مشارکت مردم درضمن برخورداری ازپشتوانه های متین درآموزشهای درسی در دوران ابتدائی و راهنمائی امری پذیرفته شده در مدیریت جامعه کنونی که همواره باپیچیدگی روبه افزایش است به شمارمی آید. بر خلاف آنچه درتصوراولیه به نظرمی آیدشرکت دادن افراد درسرنوشت خویش نه لطف ومحبت و موهبتی است که دولت هابه مردم عطا می کنند ونه منت گذاشتن برگردن آنان است بلکه حق آنان وضرورت جامعه است ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

کلیات و شناخت طرح: شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد. سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

. خلاصه مدیریتی شرکت کشت و صنعت دارو گیاه با مسئولیت محدود از فروردین ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدیر عامل (دارای 51 درصد سهم) به علاوه سایر سرمایه گذاران بالقوه تا سقف یازده شخص حقیقی یا حقوقی خواهند بود. محصول اصلی این شرکت تولید گیاهان دارویی از قبیل بابونه، زیره، بومادران و آلوئه ورا و انجام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف ...

تعداد صفحه: ۲۵ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

مقدمه نیاز به پوشاک از نیاز های ضروری و اولیه انسان می باشد که رفع این نیاز در گرو ایجاد چنین کارگاه هایی برای تولید پوشاک می باشد. بسته به نوع آگاهی و دانش افراد این کارگاه ها توسط کارآفرینان ایجاد می شود. در این کار گاه خیاطی که توسط کارآفرینان ایجاد شده انواع پوشاک بسته به نوع فصل و هم چنین نوع سفارشات وتقاضا به بازار عرضه می شود. از طرفی ایجاد چنین کارگاه هایی باعث اشتغال ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه مشخصات کلی طرح موضوع طرح : تولید فرآورده های لبنی . ظرفیت اسمی : ظرفیت اسمی در سال 700 تن که محصولات آن به شرح زیر است: نوع محصول ظریفت (تن) شیر پاستوریزه 500 ماست پاستوریزه 50 کره پاستوریزه 30 خامه پاستوریزه 25 پنیر پیتزا 15 کشک پاستوریزه 8 جمع 628 کل سرمایه گذاری طرح :7500 میلیون ریال میزان زمین : 2800متر مربع میزان زیربنا : 1700 متر مربع نرخ باردهی سرمایه : 30% تعداد ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: سایر موضوعات

مأموریت : راه اندازی و تأسیس یک مؤسسه خدماتی تأمین درآمد و استقلال اقتصادی خدمت به جامعه آموزش و تربیت اشتغال زایی کسب و کار خدماتی است. مهد کودک و آمادگی محراب یک نوع مؤسسه خدماتی است که برای رفع نیازهای اجتماعی جامعه و مالی ایجاد شده است و خدماتی را برای خانواده‌هایی است که مادر شاغل دارند و برای بالا بردن سطح فکری کودکان نیز می‌باشد. خدماتی چون : آموزش نقاشی حفظ و روخوانی ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : تاریخچه : کارخانه تولیدی بهگل خراسان واقع در شهرک صنعتی طوس در سال 1351 تاسیس گردیده که تحت حمایت آستان قدس رضوی بود. که بعدها به علت پیشرفت در کار و تولیدات فراوان این شرکت از حمایت آستان قدس رضوی بیرون آمد ، و سهامی آن خاص گردید . که هم اکنون پس از 18 سال سهامی خاص بودن به پیشرفتهایی از قبیل افزایش کارکنان بخشهای اداری ، کارگران و سرویسهای ایاب و ذهاب و گسترش مساحت ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: سایر موضوعات

خلاصه طرح موضوع طرح : خدمات آموزشی در زمینه حسابداری دستی و رایانه‌ای محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 91/381 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 91/41 میلیون ریال سهم تسهیلات: 340 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 21 ماه مقدمه : انجام هر فعالیت اقتصادی ، مستلزم ایجاد سازوکاری برای نگهداری و ثبت گردش‌های انواع مالی، اعم از وجوه نقد، اعتبارات، تسهیلات و ... است. ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : با آگاهی از اهمیت کشت و زرع و توجه به این مطلب که بخش کشاورزی حدود 27% از تولید ناخالص و 80% از محصولات اساسی مورد نیاز کشور تولید کرده و صادرات غیر نفتی نیز سهمی معادل40% دارا می باشد در می یابیم که بخش کشاورزی در هر کشور می تواند نقش بسیار مهمی را در تولید ناخالص آن کشور ایفا کند . این امر از طریق تولید محصولات کشاورزی مصرف در داخل و صادرات به سایر کشورها و ایجاد زمینه ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

- چگونگی انتخاب موضوع کارآفرینی: با توجه به امکانات اولیه موجود در کارآفرین از قبیل زمین و وسایل کشاورزی که رکن اصلی این شغل می باشد این موضوع انتخاب گردید. بعد از این موضوع نیز تجارب کافی در این کار و نیز علاقه ای که به این شغل دارم و از همه مهمتر یک شغل اشتغالزا ضروری برای جامعه می باشد. آب و هوای خوب زمین های حاصلخیز منطقه نیز یکی دیگر از عوامل انتخاب این موضوع است. 2-زراعت ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت