طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه

تعداد صفحات: 15 فرمت فایل: word کد فایل: 3777
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع کشاورزی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه

    موضوع طرح:                      تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه

                                                    (صیفی جات گلخانه ای)

    دستگاه صادرکننده مجوز:                وزارت جهاد کشاورزی

    ظرفیت اسمی تولیدات:          5/486 تن

    نوع تولیدات:                       خیار، گوجه فرنگی و بادمجان گلخانه ای

    تعداد شاغلین:                     7  نفر

    مشخصات سرمایه گذاری طرح:

    سرمایه گذاری کل طرح:                 29. 1434              میلیون ریال

    سرمایه گذاری ثابت:             48. 1366              میلیون ریال

    سرمایه در گردش:               82. 67                            میلیون ریال

    درآمد سالیانه:                     45. 1304              میلیون ریال

    سود ویژه:                          03. 363                          میلیون ریال

    دوره بازگشت سرمایه:           6. 3                       سال

    نرخ بازدهی سرمایه:              %9. 27                            درصد

    مقدمه

    نرخ بالای رشد جمعیت از یک سو و کاهش وسعت اراضی حاصلخیز به دلیل توسعه روزافزون شهرها و مناطق صنعتی از سوی دیگر، ضرورت استفاده بهینه از امکانات موجود را بیش از پیش می نماید. به طور کلی افزایش تولید محصولات کشاورزی به دو طریق میسر می باشد، یکی از طریق افزایش سطح زیر کشت و دیگری افزایش عملکرد محصول در واحد سطح. روش اول بنابر دلایل فوق الذکر قابل اجرا نیست، لذا بایستی با استفاده از تکنولوژی های جدید نسبت به افزایش میزان تولید در واحد سطح اقدام نمود. تولید صیفیجات گلخانه ای یکی از مصادیق تولید بیشتر در سطح کمتر می باشد.

    یکی از محصولاتی که در کشت گلخانه ای صیفیجات مورد توجه قرار گرفته است، خیار تیریپلوئید می باشد که هر بوته آن در یک دوره کشت به طور متوسط بیش از بیست و دو کیلوگرم محصول تولید می نماید. بذر این خیار هیبرید بوده و خیار حاصله پارتنوکارپ (بدون تخم) و قلمی خواهد بود. به دلیل مسدود بودن محیط، کنترل شرایط اقلیمی از قبیل دما و رطوبت و همچنین آفات و امراض به راحتی مقدور بوده و دوره رشد محصول حدود شش ماه به طول می انجامد. در این دوره محصول هر سه روز یک بار قابل چیدن است.

    کشت صیفی جات در گلخانه به صورت ردیفی و آبیاری به روش قطره ای صورت می گیرد. فاصله کاشت بذر در روی ردیف ها 15 تا 20 سانتیمتر و فاصله ردیف ها از یکدیگر 80 تا 100 سانتیمتر در نظر گرفته می شود. دمای مناسب گلخانه برای رشد مطلوب بوته ها 22 تا 28 درجه سانتیگراد بوده و بایستی توجه داشت که افزایش بیش از حد رطوبت نسبی در گلخانه باعث تشدید بروز و گسترش امراض قارچی گوناگون می گردد. بدیهی است که درصورت مشاهده نشانه های بیماری بایستی سریعاً نسبت به سمپاشی و کنترل آن با سموم قارچ کش مناسب اقدام نمود.

    1- سرمایه گذاری ثابت طرح

    -2- محوطه سازی

    -3- ساختمان ها

    1-4- تأسیسات و تجهیزات:

     

    (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است)

  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه, طرح کارآفرینی طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه, طرح توجیهی طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه, Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید محصولات خارج از فصل در گلخانه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت