طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه

تعداد صفحات: 29 فرمت فایل: word کد فایل: 3853
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول     تولید آبمیوه با قطعات میوه
    ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی)        
    موارد کاربرد        
    مواد اولیه مصرفی عمده   کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک
    اشتغال زایی        
    زمین مورد نیاز        
          اداری   280
    زیر بنا تولیدی   550
    انبار   150
           
          تاسیسات و سایر   20
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی     به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن
    میزان مصرفی آب      
    توان برق      
    سالانه یوتیلیتی      
    سوخت مصرفی      
               
          ارزی (یورو)   674600
    سرمایه گذاری ثابت طرح ریالی (میلیون ریال)   9804/5
          مجموع (میلیون ریال)   18237
    محل پیشنهادی اجرای طرح        

     

    بخش اول : معرفی محصول

    آب میوه ها از نظر اجرا یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال (شفاف شده)، کدر(پالپ شده) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی ( آب میوه و یا پالپ) به سه گروه آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه ها %100، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین %25 تا %50 و در گروه شربت میوه بین %6 تا %30 متغیر می باشد.

     

    فاکتورهایی که برای طبقه بندی و تعریف بکارگرفته می شود؛ متفاوت بوده و این تفاوت تا به امروز به وضوح مشخص نشده است . بدین سبب به نوشابه های شفاف، آب میوه و به نوشابه های کدر، نکتار گفته می شود. مشخص است که بعضی از میوه ها مانند سیب، انگور و آلبالو، بسته به ویژگی طبیعی میوه و عادات مصرف به صورت شفاف و بعضی دیگر مانند هلو، زرد آلو و پرتقال به صورت کدر مورد فرآیند قرار می گیرند. علیرغم کدر بودن، از پرتقال آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. به صرف کدر بودن، اطلاق کلمه نکتار در مورد تمامی آنها صحیح نبوده و سبب اشتباه می گردد. همچنین با وجود شفاف بودن از آلبالو، علاوه بر آب میوه، نکتار و شربت میوه نیز تهیه می شود. بنابراین اطلاق کلمه آب میوه به صرف شفاف بودن آنها در مورد تمامی شان درست نیست. تفاوت بین آب میوه های شفاف و نوشابه های حاصل از آن با سایر نوشابه ها، اجرای عمل پرس کردن و فرآیند شفاف سازی می باشد. پس از عمل شفاف سازی، آب میوه معمولاًتغلیظ می گردد. هنگام رقیق کردن کنسانتره با توجه به میزان آب اضافه شده، آب میوه، نکتار و یا شربت بدست می آید. در مورد نکتار و شربت میوهاکثراً شکر و اسید نیز اضافه می گردد.

     

     

     

    - 1- 1 نام و کد محصول (آیسیک (3

    محصول مورد بررسی ما در این طرح آب میوه با قطعات میوه می باشد. لذا به بررسی تولید این محصول خواهیم پرداخت. لازم به ذکر است که براساس اطلاعات موجود در وزارت صنایع، کد آیسیک متعلق به این محصول به طور خاص تعریف نشده است. این کد می تواند در گروه »محصولات غذایی و آشامیدنیها« کد شماره 15 و زیر گروه »عمل آوری و حفاظت از فساد میوه ها و سبزیجات (نباتات)« با کد شماره 1513 طبقه بندی و کد گذاری شود.

     

    - 2- 1 شماره تعرفه گمرکی

    روش طبقه بندی مورد استفاده در بازرگانی خارجی ایران، طبقه بندی بروکسل است که بنابر نیازها و کاربردهای خاص موجود،معمولاً تقسیم بندی های بیشتری در زیر تعرفه ها انجام گرفته است. شماره تعرفه گمرکی آب میوه در جدول صفحه بعد قابل مشاهده است.

     

            جدول شماره – 1 مشخصات گمرکی کالا  
    شماره تعرفه       نوع کالا حقوق SUQ
           
              ورودی  
    20 09 آب میوه (همچنین آب انگور تازه) (Grape must) و آب        
        سبزیجات، تخمیر نشده و بدون الکل، با یا بدون افزودن قند        
        یا سایر مواد شیرین کننده        
        -آب پرتقال : 70   Kg
    2009 11 00 --یخ زده  
       
    2009 12 00 ---یخ نزده، با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg
       
    2009 19 00 --سایر 70   Kg
       
                 
        -آب گریپ فروت :        
    2009 21 00 --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg
       
    2009 29 00 --سایر 70   Kg
       
        -آب میوه هر یک از مرکبات دیگر به تنهایی :        
    2009 31 00 --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg
       
    2009 39 00 --سایر 70   Kg
       
        -آب آناناس :        
    2009 41 00 --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg
       
    2009 49 00 --سایر:        
    2009 49 10 ---آب میوه تغلیظ شده (کنسانتره) 15   Kg
       
    2009 49 90 ---سایر 70   Kg
       
    2009 50 00 -آب گوجه فرنگی 70   Kg
       
        -آب انگور (همچنین آب انگور تازه) :        
    2009 61 00 --با یک مقیاس بریکس که از 30 تجاوز نکند 70   Kg

     

    2009 69 00 --سایر 65 Kg
     
      -آب سیب :      
    2009 71 00 --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70 Kg
     
    2009 79 00 --سایر 70 Kg
     
    2009 80 -آب هر یک از میوه ها و سبزیجات :      
    2009 80 10 ---آب میوه تغلیظ شده (کنسانتره موز، انبه، گودا، پشن 15 Kg
      فروت و لیچی)
       
    2009 80 90 --- سایر 70 Kg
     
    2009 90 00 -مخلوط آب میوه و سبزیجات 70 Kg
     

     

     شرایط واردات

    مطابق بخشنامه شماره 19869/2/84 مورخ 84/12/23 وزرات بازرگانی در خصوص ابلاغ فهرست اصلاح شده کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری واردات، واردکنندگان کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری ملزم به رعایت قوانین مربوطه بوده و چنانچه الزامات قانونی را مراعات ننمایند؛ علاوه برآنکه خود بعنوان مصرف کننده در جامعه از آن زیان خواهند دید؛ بلکه براساس مواد 14 ،12 ،11 ،9 قانون اصلاح قوانین مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت. گمرک ایران در ارتباط با فرآورده هائی که اجرای استاندارد آنها اجباری اعلام گردیده - برطبق قانون آئین نامه اجرائی قانون مقررات صادرات و واردات - از ورود کالاهای فاقد گواهینامه انطباق از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران جلوگیری بعمل می آورد. انواع آب میوه، نکتار و کنسانتره مشمول این بخشنامه می شود.

     

    - 4- 1 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)

    از آنجاییکه هر محصولی برای حضور در بازار باید از یکسری استاندارد ها و قواعد پیروی کند؛ لذا آب میوه نیز دارای خصوصیات و استانداردهایی می باشد که با بررسی های انجام شده در سایت موسسه استاندارد در مورد استانداردهای مربوط به آب میوه اطلاعات ذیل به دست آمد:

     

    استاندارد ملی ایران به شماره 117 که مربوط به ویژگی های لیمو ترش می باشد.

     

    استاندارد ملی ایران به شماره 365 که مربوط به ویژگی های آب سیب می باشد.

     

    استاندارد ملی ایران به شماره 507 که مربوط به ویژگی های آب پرتقال می باشد.

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه

    فهرست:

    - 1 بخش اول : معرفی محصول ........................................................................................................... .......................... 4

    1 - 1- نام و کد محصولات (آیسیک ..........................................................................................................(3 5

    1 2- - شماره تعرفه گمرکی ............................................................................................................................. 5

    1 - 3- شرایط واردات محصول ........................................................................................................................ 7

    1 4- - بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی) .................................................. 7

    1 5- - بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ...................................... 9

    1 6- - معرفی موارد مصرف و کاربرد .............................................................................................................. 9

    1 - 7- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول .......................................... 9

    1 8- - اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ............................................................................................. 10

    1 - 9- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ....................................................................... 10

    1 - 10- شرایط صادرات .................................................................................................................................. 10

    - 2 بخش دوم : بررسی وضعیت عرضه و تقاضا ........................................................................................................... 11

    2 1- - بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................ 12

    2 - 2- بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا ................................................ 12

    2 3- - بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون .................................................................. 12

    2 4- - بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................................................. 13

    2 5- - بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................................. 15

    2 6- - بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ........................................................ 16

    - 3 بخش سوم : مطالعات فنی و تکنولوژیکی ............................................................................................................... 17

    3 - 1- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور ........................................ 18

    3 2- - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول ...................................... --

    3 3- - بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت .................................... 21

    3 4- - برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن .................................................................. 27

    3 5- - پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ............................................................................................. 27

    3 6- - وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ..................................................................................... 27

    3 7- - بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی ............................................. 28

    3 - 8- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی ....................................................................................... 28

    3 9- - تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید...................... 28

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید آبمیوه با قطعات میوه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت