طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

تعداد صفحات: 29 فرمت فایل: word کد فایل: 4211
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

    خلاصه طرح 

    (جداول در فایل اصلی موجود است)

    رئوس مطالب

    -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک (3 -2-1 شماره تعرقه گمرکی -3-1 شرایط واردات -4-1 بررسی و ارائه استاندارد

     

    -5-1 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول -6-1 معرفی موارد مصرف و کاربرد -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

     

    -8-1 بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز -9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول -10-1 معرفی شرایط صادرات

     

    شماره تعرفه       نوع کالا حقوق SUQ   ملاحظات
             
              ورودی      
    20 09 آب میوه (همچنین آب انگور تازه) (Grape must) و آب            
        سبزیجات، تخمیر نشده و بدون الکل، با یا بدون افزودن قند            
        یا سایر مواد شیرین کننده            
        -آب پرتقال : 70   Kg    
    2009 11 00 --یخ زده      
           
    2009 12 00 ---یخ نزده، با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg    
           
    2009 19 00 --سایر 70   Kg    
           
                     
        -آب گریپ فروت :            
    2009 21 00 --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg    
           
    2009 29 00 --سایر 70   Kg    
           
        -آب میوه هر یک از مرکبات دیگر به تنهایی :            
    2009 31 00 --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg    
           
    2009 39 00 --سایر 70   Kg    
           
        -آب آناناس :            
    2009 41 00 --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70   Kg    
           
    2009 49 00 --سایر:            
    2009 49 10 ---آب میوه تغلیظ شده (کنسانتره) 15   Kg    
           
    2009 49 90 ---سایر 70   Kg    
           
    2009 50 00 -آب گوجه فرنگی 70   Kg    
           
        -آب انگور (همچنین آب انگور تازه) :            
    2009 61 00 --با یک مقیاس بریکس که از 30 تجاوز نکند 70   Kg    
           

     

    --سایر 65 Kg  
       
    -آب سیب :        
    --با یک مقیاس بریکس که از 20 تجاوز نکند 70 Kg  
       
    --سایر 70 Kg  
       
    -آب هر یک از میوه ها و سبزیجات :        
    ---آب میوه تغلیظ شده (کنسانتره موز، انبه، گودا، پشن 15 Kg  
    فروت و لیچی)  
       
    --- سایر 70 Kg  
       
    -مخلوط آب میوه و سبزیجات 70 Kg  
     

     

     

     

    شرایط واردات

    مطابق بخشنامه شماره 19869/2/84 مورخ 84/12/23 وزرات بازرگانی در خصوص ابلاغ فهرست اصلاح شده کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری واردات، واردکنندگان کالاهای مشمول مقررات استاندارد اجباری ملزم به رعایت قوانین مربوطه بوده و چنانچه الزامات قانونی را مراعات ننمایند؛ علاوه برآنکه خود بعنوان مصرف کننده در جامعه از آن زیان خواهند دید؛ بلکه براساس مواد 14 ،12 ،11 ،9 قانون اصلاح قوانین مقررات موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران تحت پیگرد قانونی قرار خواهند گرفت. گمرک ایران در ارتباط با فرآورده هائی که اجرای استاندارد آنها اجباری اعلام گردیده - برطبق قانون آئین نامه اجرائی قانون مقررات صادرات و واردات - از ورود کالاهای فاقد گواهینامه انطباق از موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران جلوگیری بعمل می آورد. انواع آب میوه، نکتار و کنسانتره مشمول این بخشنامه می شود.

     

    - 4- 1 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)

    از آنجاییکه هر محصولی برای حضور در بازار باید از یکسری استاندارد ها و قواعد پیروی کند؛ لذا آب میوه نیز دارای خصوصیات و استانداردهایی می باشد که با بررسی های انجام شده در سایت موسسه استاندارد در مورد استانداردهای مربوط به آب میوه اطلاعات ذیل به دست آمد:

     

    استاندارد ملی ایران به شماره 117 که مربوط به ویژگی های لیمو ترش می باشد.

     

    استاندارد ملی ایران به شماره 365 که مربوط به ویژگی های آب سیب می باشد.

     

    استاندارد ملی ایران به شماره 507 که مربوط به ویژگی های آب پرتقال می باشد.

     

  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه

    فهرست:

    - 1 بخش اول : معرفی محصول ........................................................................................................... .......................... 4

    1 - 1- نام و کد محصولات (آیسیک ..........................................................................................................(3 5

    1 2- - شماره تعرفه گمرکی ............................................................................................................................. 5

    1 - 3- شرایط واردات محصول ........................................................................................................................ 7

    1 4- - بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول (ملی یا بین المللی) .................................................. 7

    1 5- - بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ...................................... 9

    1 6- - معرفی موارد مصرف و کاربرد .............................................................................................................. 9

    1 - 7- بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول .......................................... 9

    1 8- - اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ............................................................................................. 10

    1 - 9- کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ....................................................................... 10

    1 - 10- شرایط صادرات .................................................................................................................................. 10

    - 2 بخش دوم : بررسی وضعیت عرضه و تقاضا ........................................................................................................... 11

    2 1- - بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................ 12

    2 - 2- بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا ................................................ 12

    2 3- - بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون .................................................................. 12

    2 4- - بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................................................. 13

    2 5- - بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تاکنون ................................................................. 15

    2 6- - بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ........................................................ 16

    - 3 بخش سوم : مطالعات فنی و تکنولوژیکی ............................................................................................................... 17

    3 - 1- بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور ........................................ 18

    3 2- - تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول ...................................... --

    3 3- - بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت .................................... 21

    3 4- - برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن .................................................................. 27

    3 5- - پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح ............................................................................................. 27

    3 6- - وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال ..................................................................................... 27

    3 7- - بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی ............................................. 28

    3 - 8- وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی ....................................................................................... 28

    3 9- - تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید...................... 28

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه, طرح کارآفرینی طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه, طرح توجیهی طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه, Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید آبمیوه با قطعات میوه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت