طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی

تعداد صفحات: 50 فرمت فایل: word کد فایل: 3874
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول       کنسانتره میوه های جنگلی
    ظرفیت پیشنهادی طرح       5000 تن
    مواد اولیه (میلیون ریال)   234.8
    اشتغال زایی       35 نفر
    زمین مورد نیاز(مترمربع)   7000
        اداری   100
        سالن تولید   2500
               
        انبار مواد اولیه   1000
        انبار محصول   1000
    زیر بنا          
      آشپزخانه   25
         
               
        رخت کن و نماز خانه   50
               
        سرویس ها   100
               
        ساختمان نگهبانی   100
    سرمایه ثابت (هزار ریال)   76767204
    سرمایه در گردش(هزارریال)   76869642
    مصرف سالانه آب ( متر مکعب)   60000
    مصرف سالانه برق( کیلو وات بر ساعت)   300000
    مصرف سالانه سوخت   گاز( متر مکعب)   150000
          بنزین(لیتر)   9000
    محل پیشنهادی برای احداث طرح   گیلان ، آذربایجان شرقی، تهران ، خراسان رضوی
              ، اصفهان ، شیراز

     

    مقدمه :

     

    تعریف آب میوه

     

    آب میوه، مایعی است که معمولاً در گیاهان یافت می شود. مثلاً آب پرتقال، عصاره میوه درخت

     

    پرتقال می باشد. آب میوه یکی از نوشیدنی های رایج مردم دنیاست.

     

    هر آب میوه ای میزان خلوص مشخصی دارد. در برخی کشورها، آب میوه ها، 100 درصد خالص

     

    هستند. البته در بیشتر جاها آب میوه ها طبیعی نیستند .کارخانجات تولید کننده آب میوه، از میوه ها اسانس یا عصاره تهیه می نمایند و از مخلوط نمودن این اسانس با شکر و آب، انواع آب میوه تهیه می

     

    کنند .این نوع آب میوه ها به دلیل داشتن شکر، تنها انرژی زا بوده و معمولاً خواص زیادی ندارند. اما

     

    آب میوه های تازه سرشار از انواع ویتامین ها و املاح بوده و ارزش غذایی بسیار بالایی دارند .اغلب افراد سعی می کنند که در وعده ی صبحانه، یک لیوان آب میوه تازه بنوشند تا ویتامین های مورد نیاز

     

    بدنشان در طول روز تامین شود .معمولاً از میوه های آناناس، انبه، پرتقال، سیب، آلبالو، گیلاس، انگور،

     

    زرد آلو ،هلو و انار آب میوه تهیه می کنند .

    معرفی محصول

     

    آب میوه می تواند به حالت کنسانتره (یا غلیظ شده) موجود باشد. کنسانتره، شکلی از ماده است که اکثر اجزای اصلی تشکیل دهنده یا حلال آن را حذف نموده اند. معمولاً با گرفتن آب موجود در یک محلول یا سوسپانسیون، مثًلا گرفتن آب موجود در آب میوه و تبدیل آن به پودر یا عصاره، کنسانتره

     

    تشکیل می شود .فایده تولید کنسانتره این است که با حذف آب، وزن ماده غذایی کاهش یافته و بنابراین حمل و نقل آن راحت تر و با صرف هزینه ی کمتر صورت می گیرد، به علاوه کنسانتره را به راحتی در هنگام مصرف با اضافه نمودن حلال (معمولاً آب)، به حالت اولیه خود برگردانده و مصرف می

     

    کنند.

    معرفی میوه های جنگلی :

     

    • ازگیل:  Medlar

     

    جنس ازگیل دوگونه دارد که اولی همان ازگیل معمولی با نام علمی Mespilus germanica

     

    است. این گونه بومی جنوب غربی آسیا و احتمالا جنوب شرق اروپا است اما منشاء آن را ایران می

     

    دانند. گونه دیگرM.canescens ، اخیرا به سال١٩٠٠ در آمریکای شمالی کشف شده است .

     

    قطر میوه در گونه های وحشی به 2.5 سانتی متر و در ارقام پرورشی به .5۵ سانتی متر یا بیشتر هم می رسد. گیاه ازگیل به شکل درخت پاکوتاه یا بوته های بلند است و متعلق به خانواده رزها

     

    است. بلندی درختچه های ازگیل به ٨ متر هم می رسد. برگ های پهنی به رنگ سبز تیره، بیضی

     

    شکل به طول ۶ تا ۵١ سانتی متر و به پهنای ٣ تا ۴ سانتی متر دارد. برگ ها پیش از خزان شدن به رنگ قرمز درمی آیند. گل های سفید پنج گلبرگی آن در بهار شکوفه می دهند. گل های ازگیل هرمافرودیت هستند یعنی هم دارای اندام های نر و هم اندام های تولید مثلی ماده اند و توسط

     

    زنبورها گرده افشانی می شوند. گیاه ازگیل خودبارور است .ازگیل ( (medlarیا همان میوه ای

     

    که به گیلکی کونوس ( کنوس ) می نامیم ، درختچه ای است خاردار و بومی ایران که در همه

    جنگل های شمال ایران و در همهٔ بلندیهای دامنه جنوبی البرز و مناطق استپی میروید.

     

    ازگیل از حدود سه هزار سال پیش در جنوب دریای خزر در مناطق گیلان و مازندران در ایران کاشت میشد و 700 سال پیش از میلاد به یونان و در 200 پ.م به روم رسید. کاشت این میوه از طریق رومیها در بقیه اروپا گسترش یافت.میوه ازگیل بسیار سخت و اسیدی است و به همین خاطر تا خوب رسیده نشود قابل خوردن نیست. برای جلوگیری از پوسیده شدن آن بر روی درخت، معمولا میوه ها را زودتر برداشت می کنند و در محل مناسبی انبار می سازند تا برسد .

     

    گوشت ازگیل پس از رسیدن از سفید به قهوه ای تغییر می یابد و کاملا نرم و شیرین می شود و مردم به آن خرمای گیلان نیز می گویند.

    طبق آخرین تجربه علمی که از ازگیل کرده اند معلوم شده است ازگیل داراى مواد زیر است:

     

    آب : 47/10 درصد. مواد آزوت دار 30 درصد .مواد چربی : 44 درصد مواد استخراجی : 11/47

     

    درصد. قند: 9/1 درصد. سلولوز: 13/20 درصد. بقایا: 0/044 درصد. تانن : 2/5 درصد.

    عناب :

     

    درخت عناب بومی مناطق گرم است که از چند هزار سال قبل در کشورهایی مانند چین و هندوستان کشت می شده است عناب در ایران در سواحل دریای خزر ، مینو دشت ، کردستان ، گرگان ، خراسان و کرمان به طور خودرو می روید

    زغال اخته :

     

    ترکیبات و ارزش غذایی میوه ی نرسیده ی آن به علت داشتن اسید زیاد، بسیار ترش است ، ولی میوه ی رسیده ی آن به رنگ قرمز روشن و خوش مزه و شیرین است. این میوه در تابستان، عرضه و معمولاً به صورت تازه مصرف می شود ، ولی به صورت خشک، مربا، کنسرو، ترشی، آب میوه، سس، نکتار، ژله، مارمالاد، سرکه، لواشک و قرص های آنتی اکسیدان نیز مورد استفاده قرار می

    گیرد.این میوه حاوی مقادیر زیادی آهن ، کلسیم ، اسید فولیک ، ویتامین های E , B1 , B2

     

    , C و فلاوونوئیدهاست.آنتوسیانین موجود در زغال اخته رنگدانه ای از گروه فلاونوئیدها می باشد

     

    که عامل رنگ قرمز در گوجه فرنگی و دیگر میوه هاست. میوه های خانواده ی گیلاس (cherry)

    زغال اخته (Cherry cornelian) حاوی مقادیر بالای آنتوسیانین هستند. حدود 17

     

    ترکیب آنتی اکسیدان از خانواده ی گیلاس استخراج شده است که ویتامین E,c و ملاتونین نیز جزء آنها هستند. قرص های آنتی اکسیدان در برخی کشورهای اروپایی به نام قرص های یکی در

     

    روز (one Day) معروف هستند و بدون تجویز پزشک نیز خریدشان برای عموم آزاد است

    زرشک :

     

    استفادۀ سنتی و محلی از میوۀ آن برای تهیه مربا و پختن پلو است ولی میوۀ این درختچه در مازندران به طور انبوه جمع آوری و برای مصرف به شهرهای دیگر فرستاده می شود.

     

    • تمشک:

     

    از میوۀ آن برای تهیه مربا و شربت و تزئین شیرینی استفاده می شود.

    وَلیک:

    میوۀ این درختچه مصرف خوراکی و گل آن مصرف دارویی دارد. 

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی

    فهرست:

    معرفی محصول............................................................................... 6

     

    -1 -1 نام و کد محصول....................................................................... 12

     

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی................................................................... 12

     

    -1-3 شرایط واردات............................................................................ 12

     

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد ملی....................................................... 13

     

    -1-5 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت 13.... ................................

     

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد...................................................... 14

     

    -1-7بررسی کالاهای جایگزین 14................................ ................................

     

    -1-8 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز.......................................... 14

     

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده............................... ..15

     

    -1-10 شرایط صادرات....................................................................... 15

     

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا 16...................................... ................................

     

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید....................................... 16

     

    -2-2 وضعیت طرح های جدید 17................................ ................................

     

    -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم 28   ............................

     

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم 23........... ................................

     

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم........................... 24

     

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم......... 29

     

    -3 بررسی اجمالی تکنولوژی............................................................... 30

     

    -4 نقاط قوت و ضعف تکنولوژی 31............................. ................................

     

    -7 محل های پیشنهادی اجرای طرح 31...................... ................................

     

    -10 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی........................................... 32

     

    -6تجزیه و تحلیل و جمع بندی.......................................................... ..32

     

    بخش مالی طرح.................................................................................. 33

     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید کنسانتره میوه های جنگلی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت