پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات

تعداد صفحات: 18 فرمت فایل: word کد فایل: 3998
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات

    معرفی کلی خصوصیات طرح

     کشور ما با داشتن تنوع آب و هوائی مناسب در مناطق جغرافیائی مختلف از نقطه نظر

     

    تولید محصولات کشاورزی از اهمیت بسزائی برخوردار است ، بطوریکه محصولات کشاورزی ایران بدلیل شرایط اقلیمی بخاص از لحاظ کیفیت دارای ویژگیهای مطلوب هستند و یکی از پتانسیل های بالفعل کشورما در تولید محصولات باغی از جمله سیب و انواع مرکبات می باشد که طبق آمار و ارقام هر ساله در حدود هزاران تن تولید و به دلیل عدم وجود امکانات مناسب حمل ونقل بموقع ، نداشتن سردخانه ها و حمل نگهداری و ....سالانه درصد قابل توجهی از این تولیدات فاسد و به هدر میرود و یا از لحاظ افت زیادی می یابند .

     

    با توجه به سیاستهای دولت پیرامون صدور کالاهای اخیر ، صدور میوه و سبزیجات تازه به خارج از کشور شدت گرفته ، اما به دلیل عدم وجود امکانات بسته بندی مناسب عدم درجه بندی کیفی و عدم رعایت شاخصهای بازار پسندی نبودن امکانات حمل و نقل سریع و مناسب ، محصولات صادراتی کشورمان علیرغم کیفیت طبیعی و اولیه مطلوب ، نتوانسته اند با سایر صادر کنندگان میوه و تره بار از جمله آمریکا اسپانیا یونان و .... رقابت نمایند و در نتیجه بسیاری از صادر کنندگان دچار ضرر و زیانهائی نیز شده اند که این موضوع باعث ضعیف شدن انگیزه صادرات این گونه محصولات و از طرف دیگر مخدوش شدن بهره صادرات میوه و تره بار کشور خواهد شد لذا طرح حاضر با هدف فراهم نمودن شرایط لازم برای جداسازی و سرت نمودن میوه جات ، درجه بندی براساس وزن و اندازه و پوشش دادن و بسته بندی مناسب جهت صادرات و همچنین مصارف داخلی ارائه می شود .

     

    - تعریف ، ویژگیها و مشخصات فنی محصولات سیب یا انواع مرکبات شامل پرتقال لیموشیرین و ترش و نارنگی سیب و انار و .... ابتدا

     

    پس از شستشو و درجه بندی و پارافینه شدن و ضد عفونی کردن در جعبه چوبی و کارتن همراه با شانه های مخصوص بسته بندی می گردد .

     

    چگونگی و میزان بکارگیری بعنوان کالای نهائی یا واسطه ای این محصول جهت تازه خوری و نگهداری محصول به مدت زمان طولانی تر همچنین

     

    در زمان کمبود این محصول در بازار بعنوان محصول نهایی استفاده میشود و ممکن است در کنسرو کردن و تولید مربا و آب میوه جات بعنوان کالای واسطه ای نیز استفاده شود .

     

    معرفی و مقایسه کالاهای قابل جانشینی با محصول اصلی (و محصولات جانبی )

     

    مستقیماً نمیتوان محصولی را جانشین این محصولات کرد و ممکن است میوه جات کنسرو شده بعنوان محصولات جانشینی این محصولات در زمان نبودن محصولات استفاده شود . البته با تغییرات اندک و با توجه به شرایط و موقعیت اجرای طرح و فصل میتوان محصولات دیگری از جمله فلفل دلمه ای گوجه فرنگی خیار و سایر میوه جات مشابه را درجه بندی و بسته بندی نمود .

     

    ارائه دیدگاههای کلی در مورد قیمت و امکان فروش و چگونگی روند تغیرات قیمت فروش محصول اصلی (و محصولات جانبی) در داخل و خارج کشور با توجه به قیمت محصولات مثل سیب و پرتقال در کشورهای حوزه خلیج فارس

     

    کشورهای حوزه دریای خزر که میتوانند بازار مناسبی جهت محصولات صادراتی طرح حضار باشند . در ارتباط با محصولات عرضه داخلی نیز بدلیل درجه بندی و عرضه محصولاتی با کیفیت و یکنواختی مطلوب ، امکان فروش آنها براساس قیمتهای پیش بینی شده فراهم خواهد شد .

     

    بررسی فنی به منظور آگاهی و اشراف لازم نسبت به روشهای تولید ، ...

    نکات علمی و اصولی فرایند تولیدی با توجه به اهداف اجرائی و کاربردی

     

    در فرایند تولید این محصولات از ابتدای خط تولید که مرحله شستشو میباشد توجه باید کرد که بیش از حد در زیر دوش آب نباشد چونکه ممکن است آب به داخل پوست میوه نفوذ پیدا بکند و در نهایت از مدت زمان نگهداری محصول کاسته میشود و هم چنین در قسمت ضدعفونی کردن توجه باید کرد که از ماده ضد عفونی کننده و قارچ کش به مقدار مورد لزوم استفاده گردد که استفاده بیشتر از این ماده شیمیائی باعث مسمومیت مصرف کننده میشود و همچنین یکی از نکات مورد توجه در خشک کردن میوه جات پس از واکسینگ میباشد که در صورتیکه بمدت زمان طولانی در درجه حرارت بالا خشک شود چروکیدگی در سطح محصول ایجاد می کند و باعث ظاهری نامطلوب در محصول میشود که از بازار پسندی محصول می کاهد .

     

    - ارزیابی روشهای مختلف تولید و محدوده عملکرد فرآیند تولید مبتنی بر جدا سازی میوه های فاسد نارس و کال و معیوب از نظر شکلظاهری و اندازه رنگ و ضد عفونی کردن و آغشته نموده به مواد شیمیایی جلوگیری کننده از تنفس شدید و رشد قارچها و درجه بندی براساس وزن و اندازه و در نهایت

    بسته بندی در جعبه و کارتن میباشد که عملیات فوق به طرق مختلف زیر امکان پذیر میباشد .

     

    الف روشکاملاً دستی و انجام کلیه عملیات توسط کارگر : محدودیت استفاده از این روش بعلت پائین بودن کیفیت محصول تولیدی می باشد .

     

    ب ) روش نیمه اتوماتیک صنعتی که در این روش بخش زیادی از عملیات بوسیله ماشینهای مکانیکی انجام میشود .

     

    ج ) روش تمام اتوماتیک که کلیه عملیات به وسیله ماشینهای مکانیکی و الکترونیکی انجام میشود .

     

    محدودیت استفاده از این روش ارزبری زیاد ماشین آلات مورد نیاز این روش میباشد.

    تبین مبانی انتخاب مناسب ترین فرایند و سپس گزینش بهینه ترین شرایط در این طرح بدلیل امکان بکار گیری ماشین آلات ساخت داخل کشور و تلفیق نیروی انسانی و ماشین از روش نیمه اتوماتیک استفاده میشود تا هم از سازندگان ماشین آلات داخلی حمایت شده و نیاز ارزی جهت خرید و واردات ماشین آلات پیش رفته الکترونیکی نداریم ضمن اینکه با بکارگیر ماشین آلات داخلی اشتغال زایی مناسب نیز وجود دارد.

     

    -1 تعریف و ویژگیهای کالاهای تولیدی خلاصه مشخصات کلی طرح

     

    موضوع طرح ظرفیت اسمی میزان اشتغال پیش بینی مدت اجرای طرح
    سورت و بسته بندی مرکبات 10/000 39 15ماه
    کد استاندارد ندارد    

     

    بررسیهای اقتصادی طرح :

    الف ) معرفی محصول

     

    (جداول در فایل اصلی موجود است)

     

    ویژگیهای فرآیند ،نکات فنی و شرایط عملیاتی: - فرایند تولید (نمودار )

     

    نقشه استقرار ماشین آلات خط تولید در سالن تولید

    1 حوضچه شستشو -2. نقاله پارویی -3. میز سوتینگ حجمی -4. میز سوتینگ توسط کارگر -5. دستگاه شستشو و ضد عفونی -6. دستاه واکسینگ -7. دستگاه درجه بندی و بسته بندی -8. تونل خشک کن -9. نوار حمل محصول بسته بندی شده . -10 نوار نقاله حمل کارتن خالی یکی از عمده ترین هدفهای تفکیک از نظر اندازه و کیفیت کالا ، دستیابی به محصول

     

    یکدست است بطوریکه بتوان کالا را در واحدهای حمل متحد الشکل از مرکز بسته بندی کننده در کشور تولید کننده تا واحدهای تجاری خرده فروشی یا مرکز بسته بندی برای خرده فروشی در کشور مصرف کننده انتقال داد . برای رسیدن به این هدف احتیاج به یکسری ابزار کار هست که درا ین مورد از چندین نرخ متفاوت ابزار کاری و در واقع به چند روش و با دستگاههای متفاوت می توان این کار را انجام داد . یک روش دستگاههایی است که بصورت مکانیکی کار می کنند . روش دیگر دستگاههایی است که بصورت الکترونیکی (سورت زنی ) عمل سورتینگ را انجام می دهند و سری آخر دستگاههایی است که الکترونیکی می باشند و مجهز به سورت رنگ و اندازه هستند که این دستگاه نیاز به سرمایه گذاری نسبتا کوچک را می طلبد در صورتیکه در کار با دستگاه مکانیکی دقت بیشتری مصرف گردد کارآیی بالایی نیز خواهد داشت 

  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات , طرح کارآفرینی پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات , طرح توجیهی پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات , پروژه کارآفرینی پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات , نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات , Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی سورت و بسته بندی مرکبات
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت