【مواد لبنی پاستوریزه】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 100 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد مواد لبنی پاستوریزه با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد مواد لبنی پاستوریزه، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه مواد لبنی پاستوریزه یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه مشخصات کلی طرح موضوع طرح : تولید فرآورده های لبنی . ظرفیت اسمی : ظرفیت اسمی در سال 700 تن که محصولات آن به شرح زیر است: نوع محصول ظریفت (تن) شیر پاستوریزه 500 ماست پاستوریزه 50 کره پاستوریزه 30 خامه پاستوریزه 25 پنیر پیتزا 15 کشک پاستوریزه 8 جمع 628 کل سرمایه گذاری طرح :7500 میلیون ریال میزان زمین : 2800متر مربع میزان زیربنا : 1700 متر مربع نرخ باردهی سرمایه : 30% تعداد ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی ماست پاستوریزه ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 11/1379 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 11/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1240 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش یافته و ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می دهد. به دلیل وجود اسید ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی شرکت سهامی ولبنیات پاستوریزه مشهد درسال 1345 با کادر 44 نفر وتولیداتی شامل : شیر کاکائو –شیر موز –شیر نارگیل –دوغ –انواع کره ساده وکشمشی ومغز پسته ای – انواع بستنی تخم مرغی – ساده ووانیلی ومالت تازه با سرمایه بخش خصوصی وظرفیت 5 تن شیر وفراورده های لبنی آغاز به کار کرد. که درحال حاظر تعداد نیروی انسانی کارخانه به 100 نفر تغییر یافته که این تعداد ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول فرآورده های لبنی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) شیر 3600 ماست 1640 خامه 160 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 2500 سالن تولید 500 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان تولیدی و کمک تولیدی 15 اداری و خدماتی 16 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 10635 سرمایه در گردش 1299 سرمایه کل 11934 شاخص های مالی دوره بازگشت سرمایه (سال) 2 نقطه سربسر (%) 40 فصل اول ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: سایر موضوعات

1- تاریخچه شرکت واحد تولید ظروف یکبار مصرف و بسته بندی که بر اساس مجوز شماره 1855/9 الف مورخ 16/8/77 به منظور بهره برداری واحد تولید و بسته بندی کره و هم چنین شماره بهره برداری 1422/9 بتاریخ 8/5/79 تاسیس و از تاریخ 21/7/79 شروع به تولید نموده است. واحد تولید فوق زیر مجموعه ای از شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان می باشد که تحت نظارت شرکت تعاونی فعالیت ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع بازیافت

ظروف یکبار مصرف 1- تاریخچه شرکت واحد تولید ظروف یکبار مصرف و بسته بندی که بر اساس مجوز شماره 1855/9 الف مورخ 16/8/77 به منظور بهره برداری واحد تولید و بسته بندی کره و هم چنین شماره بهره برداری 1422/9 بتاریخ 8/5/79 تاسیس و از تاریخ 21/7/79 شروع به تولید نموده است. واحد تولید فوق زیر مجموعه ای از شرکت تعاونی تولید کنندگان فرآورده های لبنی پاستوریزه خراسان می باشد که تحت نظارت شرکت ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : کار آفرینی موضوعی است که در اواخر قرن بیستم مورد توجه محافل آموزشی کشور های جهان قرار گرفته است و در ایران برای اولین بار از طریق درس کار آفرینی در نظام جدید آموزش متوسطه کشور مطرح گردیده است. یکی از اهداف مهم کارآفرینی،‌ایجاد انگیزه اعتقادی کافی در دانشجویان برای کار و تلاش مشارکت جدی در فعالیت های سالم اقتصادی است که لازمه آن چگونگی بکار بستن تخصص از یک طرف و از طرف ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول انواع شیر طعم دار ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن مواد اولیه (هزار ریال) ##### اشتغال زایی 23 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2500 اداری 150 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 250 زیر بنا انبار محصول 250 سردخانه بالای صفر 100 رخت کن و نماز خانه و سرویس ها 50 آزمایشگاه 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) ##### سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 4500 مصرف ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد . در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول فرآورده های لبنی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) شیر 3600 ماست 1640 خامه 160 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 2500 سالن تولید 500 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان تولیدی و کمک تولیدی 15 اداری و خدماتی 16 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 10635 سرمایه در گردش 1299 سرمایه کل 11934 شاخص های مالی دوره بازگشت سرمایه (سال) 2 نقطه سربسر (%) 40 فصل اول ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فاز 1) احداث مجتمع کشت و صنعت هیدروپونیک 1. گندم 2. جو 3. صیفی جات 4. سبزیجات فاز 2) احداث کارخانه دستگاه وماشین آلات هیدروپونیک. مجتمع بوتن آرمه هیدروپونیک 2. کانکس سیار هیدروپونیک فاز 3) احداث دامداری صنعتیجمع آوری و ایجاد نسل 2 قلوزا . گاو 2. گوسفند 3. بز 2. بهترین نسل کشی 1. گاو شیری 2. گوساله 3. میش و بز 3. بهترین نژاد سیستم گوشتی 1. گاو و گوساله 2. گوسفند 3. شترمرغ فاز 4) ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید . بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون آنها به تولیدات دامی از جمله شیر و گوشت دیگر تولید به روش های سنتی پاسخگو نیست و از طرفی روشهای سنتی اقتصادی نبوده و نمی تواند نیازهای مادی دامدار را تآمین کند.همچنین به دلیل جوان بودن جمعیت کشور لازم است در زمینه های مختلف اشتغال زایی شود که این امر در زمینه کشاورزی و دامپروری لازم به نظر می رسد. با اشتغال زایی در شهرستان ها و روستا ها از ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

شرکت تعاونی گل چشمه دام القجر مکان طرح : مینودشت – القجر کلیات پرورش گاو تاریخچه بشر اولیه که سالیان درازی را بصورت بدوی از میوه درختان و شکار حیوانات امرار معاش مینمود رفته رفته در صدد برآمد برای مواقعی که دسترسی به شکار نداشت حیواناتی را که مفید تر و مطیع تر تشخیص داده بود بتدریج رام و اهلی سازد . کم کم در اثر تماس مداومی که بدین طریق با گاو ،بز و میش کوهی حاصل کرد علاوه بر ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی آبلیمو ظرفیت : 800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استانهای جنوبی سرمایه گذاری کل: 2312 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 232 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2080میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 16 ماه اشتغالزایی : بیست نفر مقدمه: علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی، محدودیت دوره برداشت محصولات کشاورزی و فقدان امکانات ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش گاو شیری ظرفیت : بیست راس محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق روستایی کشور سرمایه گذاری کل: 73/381 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 73/41 میلیون ریال سهم تسهیلات: 340 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 28 ماه میزان اشتغال زایی : 7 نفر مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش گاو شیری ظرفیت : پنجاه راس محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 74/1205 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 74/125 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1080 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 27 ماه میزان اشتغال زایی : 14 نفر مقدمه : جمعیت جهان که در آغاز قرن پیش حدود دو میلیارد نفر تخمین زده می‌‌شد به بیش از شش میلیارد نفر در آغاز سده جدید افزایش ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ملامین یک ماده شیمیایی آلی است، که بیش از همه به صورت بلورهای مملو از نیتروژن یافت می‌شود. ملامین به طور گسترده‌ای در تولید پلاستیک‌ها، چسب‌ها، ظرف‌های غذا، قفسه‌‌ها و وایت‌بوردها به کار می‌رود. ملامین نام رایج برای ماده شیمیایی ۲,۴,۶-triamino-۱,۳,۵-triazine است. ملامین یک تریمر (پلیمر سه‌تایی) سیاناماید، با یک چارچوب ۱،۳،۵ تیازینی است و از کربید کلسیم ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : علیرغم نیاز کشور به واردات محصولات کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و صحیح این محصولات به بازارهای مصرف، موجب ازبین رفتن سرمایه کشاورزان داخلی و افزایش نرخ واردات فرآورده های کشاورزی به کشور می گردد. از دیگر سو نیاز به محصولات کشاورزی در تمام فصول، اهمیت یافتن روشی برای حفظ و نگهداری بلند مدت این محصولات را دو چندان می نماید. صنایع ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: سایر موضوعات

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نظر به اینکه در کشور ایران در بسیاری از مناطق پتانسیل بالایی در زمینه تولید انواع میوه جات خصوصاً سیب درختی برخوردار بوده و این محصول با توجه به شرایط اقلیمی جزء اقلام درجه یک صادراتی می باشد و همچنین فرآورده های لبنی نظیر پنیر و پنیر لیقوان احداث سردخانه جهت نگهداری محصولات کشاورزی و لبنی اهداف خوبی را می تواند پوشش دهد. از جمله این اهداف: 1- تکمیل ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

کارآفرینی فرآوری ، بسته بندی و توزیع تخم مرغ خلاصه طرح موضوع طرح: فرآوری ، بسته بندی و توزیع مواد غذایی نوع تولیدات: تخم مرغ تعداد شاغلین:16 مشخصات سرمایه گذاری طرح:(ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح:3551 سرمایه گذاری ثابت:2443 سرمایه در گردش:950 درآمد سالیانه:7000 سود ویژه:1747 دوره بازگشت سرمایه:33ماه نرخ بازدهی سرمایه:37% (تصاویر و نمودار در فایل اصلی موجود است ) شرح ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: سایر موضوعات

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید ظروف شیشه ای پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی پرورش مرغ تخم گذار پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

این‌ استاندارد باید باتوجه‌ به‌ " مقدمه‌ای‌ بر استانداردهای‌ حسابداری‌ " مطالعه‌ و بکار گرفته‌ شود. دامنه‌ کاربرد 1 . کاربرد این‌ استاندارد در حسابداری‌ موارد زیر الزامی‌است‌، مشروط‌ بر اینکه‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ مربوط‌ باشد : الف‌. داراییهای‌ زیستی‌، و ب‌ . تولید کشاورزی‌ در زمان‌ برداشت‌. 2 . این‌ استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد : الف‌. زمین‌ مربوط‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

عنوان طرح : حلوا شکری خلاصه طرح مشخصه طرح عنوان طرح : حلوا شکری تولید حلوا شکری ظرفیت:یک هزار تن فرایند :فرایند تولید طی پنج مرحله صورت می گیرد :1-تهیه ارده که در این مرحله دانه های کنجد خیس خورده پوست گیری و شسته می شود . سپس بو داده شده و پس از خشک شدن بوجاری وآسیاب می شود وذخیره می شود. 2- تهیه شربت : دراین مرحله شکروگلوکز در دیگ استیل به مدت یک ساعت حرارت می بیند و سپس به ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تخم مرغ با داشتن انواع ویتامینها و مواد معدنی و یک منبع سرشار از پروتئین از مهم ترین فراوردههای مغذی شناخته شده در طبیعت به شمار میرود . این ماده غذایی بصورتهای مختلف در سبد غذایی مردم کاربرد فراوانی داشته و در تهیه و تولید انواع غذاها , دسرها , شیرینی ها و بصورت مستقل مورد مصرف قرار می گیرد . مقدار نیاز روزانه به تخم مرغ برای هر فرد حدود 30 گرم گزارش شده است که این مقدار در ...

تعداد صفحه: ۱۳۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

پیشگفتار بانک کشاورزی به عنوان بانکی تخصصی با هدف تأمین نیازهای مالی دست اندرکاران امور کشاورزی در سراسر ایران ، تأسیس شد . گستردگی جغرافیایی و ارتباط تنگاتنگ با روستائیان ، ضرورت ارائه خدمات ترویجی و آموزش کشاورزی را ایجاب کرد و براین اساس ، ایجاد شبکه ای از دانش آموختگان کشاورزی ضرورت یافت . رشد روزافزون علوم در همه زمینه ها ، بنیاد کشاورزی سنتی را در جهان در هم ریخت و تحولی ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

شرکت سه گل مشهد در نظر دارد برای ایجاد طرحی که عبارت است از یک واحد دامداری 100 راس شیری از نژاد هلشتاین برای ایجاد طرح احتیاج به ساختمان و تاسیسات نگهداری و پرورش گاوهای شیری و مذکور و نتایج حاصله با مشخصاتی که ذکر خواهد شد. طرح: طرح پیشنهادی بوسیله یکی از دانشجویان رشته تکنولوژی پرورش دام مورد اجرا گذاشته می شود. وی با استفاده از اطلاعات و کمک تجارب بزرگان در زمینه طرح قادر ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول ظرفیت پیشنهادی طرح مواد اولیه (هزار ریال) اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری سالن تولید انبار مواد اولیه انبار محصول زیر بنا آشپزخانه رخت کن و نماز خانه سرویس ها ساختمان نگهبانی سرمایه ثابت (هزار ریال) سرمایه در گردش(هزارریال) مصرف سالانه آب ( متر مکعب) مصرف سالانه برق( کیلو وات بر ساعت) Bitmap مصرف سالانه سوخت گاز (متر مکعب) بنزین(لیتر) محل پیشنهادی برای احداث طرح اسنک ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید بستنی رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک دسر یخ زده مواد اولیه مصرفی عمده شیر ، شربت فروکتوز و .... کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 9385 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 800 انبار (مترمربع) 300 تاسیسات و سایر (مترمربع) 100 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع بازیافت

خلاصه طرح نام محصول بازیافت ظروف پلاستیکی ظرفیت پیشنهادی طرح 1000 تن مواد اولیه انواع ضایعات پلاستیک و رنگدانه(مستربچ) اشتغال زایی 24 نفر زمین مورد نیاز 1500متر مربع اداری 100 متر مربع سالن تولید 500 متر مربع انبار مواد اولیه 100 متر مربع انبار محصول 100 متر مربع زیر بنا آشپزخانه 25 متر مربع رخت کن و نماز خانه 50مترمربع سرویس ها 100 متر مربع ساختمان نگهبانی 100 متر مربع سرمایه ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : ماست ( yogourt، yoghourt ، yogurt ، (yoghurt محصول لبنی تولیدی بوسیله تخمیر باکتریایی شیر است. هرگونه شیری ممکن است برای تهیه ماست استفاده بشود. اما در تولید مدرن از شیر گاو استفاده می شود . آن تخمیر قند شیر (لاکتوز) به اسید لاکتیک است که بافت ژل مانند ماست را ارائه می دهد که بوسیله زبان ارزیابی می گردد. اعتقاد بر آن است که ماست بصورت رایج و مرسوم در قسمت ترک نشین آسیای ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع بستنی ظرفیت پیشنهادی طرح 10 میلیون عدد در سال(معادل 880 تن) موارد کاربرد صنایع غذائی مواد اولیه مصرفی عمده شیر،شکر، خامه و سایر افزودنیها کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر) 23 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 4000مترمربع اداری ( m2) 90 متر مربع زیر بنا تولیدی ( m2) 540 متر مربع آزمایشگاه ( m2) 40 مترمربع انبار ( m2) 200 متر مربع میزان مصرف سالانه ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شیر، ماست ، خامه ظرفیت پیشنهادی طرح 150 تا 200 تن دریافت شیر در روز موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده شیر خام اشتغال زایی ( نفر) 181 زمین مورد نیاز ( ( m2 30,000 اداری ( m2) 3000 زیر بنا تولیدی ( m2) 5000 سوله تاسیسات ( m2) 220 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 141,160 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 7,084,800 گازوئیل (لیتر ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید کنسرو ، مربا ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید شیر سویا ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 2250 تن در سال مصرف مستقیم بعنوان خوراک انسان مصرف در تولید پنیر موارد کاربرد مصرف در تولید ماست مصرف در تولید بستنی مصرف در ساخت سایر لبنیات مواد اولیه مصرفی عمده سویا کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 356 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 26 زمین مورد نیاز (مترمربع) 4000 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تری کلسیم فسفات ظرفیت پیشنهادی طرح ١٥٠٠٠ تن خشک کننده، رطوبت گیر شکر و نمک، سفید موارد کاربرد کننده و براق کننده در صنایع سرامیک، غذای ماکیان، عامل براق کننده دندان ها در ساخت خمیر دندان و پودر دندان (به عنوان جلا دهنده) مواد اولیه مصرفی عمده سنگ فسفات، اسید فسفریک، کربنات سدیم کمبود محصول (سال ١٣٩٢) ١٥٠٠٠ تن اشتغال زایی (نفر) ٦٥ زمین مورد نیاز (m2) ٢٠٠٠٠ ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین (Apennines) می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ظروف یکبار مصرف اسفنجی ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن در سال موارد کاربرد بسته بندی مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده پلی استایرن معمولی((GPPS کمبود محصول (سال (1390 3500 تن اشتغال زایی (نفر) 16 زمین مورد نیاز (m2) 2000 زیربنا اداری (m2) 100 تولیدی (m2) 540 انبار (m2) 120 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1100 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی آب (m3) 3000 برق (kw) 217 ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

موضوع طرح : بازیافت مواد پلاستیکی ، تولید نایلون و چاپ روی آن ظرفیت : - تولید گرانول از ضایعات پلاستیکی و نایلون 300 تن - تولید نایلون و نایلکس و چاپ روی آن 150 تن مجوز های لازم: اعلامیه تاسیس سرمایه گذاری کل: 1851 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 201 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1650 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 4/2 سال ( معادل 29 ماه ) سود ویژه : 664 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودر و گرانول ) ظرفیت : 2075 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1888 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 188 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1700 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: سیزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح موضوع طرح : خدمات بینایی سنجی، چشم‌ پزشکی، فروش لوازم و مواد چشم‌ پزشکی محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور سرمایه گذاری کل: 1020 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 120 میلیون ریال سهم تسهیلات: 900 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 13 ماه اشتغالزایی : 14 نفر مقدمه : افزایش سطح بهداشت و سلامت شهروندان اثر مستقیمی بر شاخص های اقتصادی جامعه دارد، چنانچه افراد ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع بازیافت

- 1 مقدمه : توجه به محیط زیست و حفظ سلامتی انسان و کلیه موجودات کره زمین یکی از اصول اساسی در بقای زندگی و استفاده از مواهب خدادادی است که به وفور در اختیار ما قرار دارد. کنترل آلودگی‌های محیط ازجمله مواد زاید جامد، بخش مهمی از این وظیفه را تشکیل می‌دهد که با توجه به اصول و موازین بهداشتی اقتصادی جایگاه ویژه ای را در علوم و فنون جدید به خود اختصاص داده است. بدین لحاظ در این ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بینائی سنجی همان علم مراقبت های بینائی است. درس خوانده های این رشته به عنوان مراقبین اولیه بهداشت چشم مسوولیت خفظ و سلامت بینائی را به عهده دارند. چشم از اعضای کوچک بدن است اما اختلالات و عوارض آن بسیار گسترده و پیچیده است بطوری که نیازمند تجهیزات و دستگاه های مدرن است. دقت و حوصله فراوان برای مداوای یک بیمار چشمی حرف اول را می زند. طول دوره رشته ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( پودری ) ظرفیت : 1200 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 1388 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 138 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال سود ویژه : 15/997 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : شانزده نفر دوره بازگشت سرمایه: چهارده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : بسته بندی مواد غذایی ( گرانول ) ظرفیت : 1400 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 47/1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 47/143 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1220 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : هجده نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماهمقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : (( توجیه و بررسی های فنی )) بررسی های فنی طرح شامل بخش های زیر می باشد : کلیات و معرفی طرح معرفی مجریان طرح و سابقه کاری و تحصیلات مجریان شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه تولید یا ارائه خدمات ) مجوزهای قانونی ( نظیر : پروانه کسب، مجوز فعالیت، جواز تاسیس، مجوز اتحادیه و پروانه یا کارت بهداشت و... ) معرفی محصولات معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح ویژگی های محصولات یا ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

توصیف پروژه در این پروژه طرح تولید مواد پلاستیکی درشرکت تولیدی ظروف پلاستیکی و کفش مورد بررسی قرار می گیرد این شرکت واقع در خراسان رضوی،شهرستان فردوس قرار دارد و با هدف محرومیت زدایی،ایجاد شغل برای نیروی جوان و بیکاری منطقه،ایجاد درآمد،مشارکت در تولید صنعتی ملی و... اقدام به تولید محصولی که عبارتند از:انواع تولیدات پلاستیکی شامل کفش پلاستیکی،کفی،کفش دمپایی،و انواع ظروف پلاستیکی ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

معرفی محصول در کشور ما با توجه به حجم بالای ساخت و ساز و در دسترس بودن نسبی مصالح لازم برای تولید سیمان و بتن، استفاده از بتن بسیار رواج دارد. یکی از مشکلات و معضلات اساسی در بهکارگیری بتن، مسأله پایایی آن است. در کشورهای مختلف جهان سالانه میلیونها دلار صرف نگهداری و بازسازی سازههای بتنی میشود. در کشور ما نیز هزینههای بسیار زیادی از این بابت پرداخت می گردد، هر چند تخمین دقیقی از ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول ماشین آلات و تجهیزات استخراج و فرآوری معدنی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 50 دستگاه در سال · بسته بندی مواد موارد کاربرد · جدا کردن مواد · خشک کردن مواد · فیلتر کردن مواد ........ · · انواع فولاد به اشکال میلگرد ، ورق و پروفیل · تجهیزات جانبی الکتریکی مواد اولیه مصرفی عمده · الکتروموتور · الکترو پمپ · تجهیزات الکترونیکی ..... · کمبود محصول (پایان برنامه ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

معرفی محصول (1-1-1 تاریخچه اطلاعات بدست آمده در باره تهیه شیشه در شکل الیاف از مصر باستان نشان می دهد که سازندگان شیشه نخ های شیشه ای را در رنگ های بسیار درخشان و به صورت موجی شکل تهیه کرده، در بالا و پایین وسایل شیشه ای سرد شده نصب می نمودند. اولین فعالیت صنعتی در طی سالهای ١٨٧٠ میلادی با استفاده از جت بخار و ضایعات سرباره کوره ها برای ساخت پشم معدنی اختراع گردید که به صورت ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید مواد دارویی و بهداشتی از گیاهان بومی آبزی و غیر آبزی استان هرمزگان ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات - جایگزینی برای دارو های شیمیایی ظرفیت پیشنهادی طرح 200 تن موارد کاربرد درمان انسانها مواد اولیه اصلی گیاهان دارویی ، مواد موثره دارویی محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 826 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : نوع تولیدات : تعداد شاغلین : بسته بندی وتوزیع مواد غذایی تخم مرغ مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 3551/1 سرمایه گذاری ثابت : 2443/6 سرمایه در گردش : 950/5 در آمد سالیانه: 7000 سود ویژه : 1747 دوره بازگشت سرمایه : 33 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %37 -1 سرمایه گذاری ثابت طرح : -1-1 زمین محل اجرای طرح : متراژ زمین قیمت واحد ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذایی قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

1.صنعت و فضای کلان اقتصادی پیرامون صنعت مورد نظر توضیح دهید: مکانهای سوخت گیری CNGدر گذشته در کشور ما رونق فراوانی نداشته واز آنهااستقبال چندانی نمی شده است.ولی امروزه با گذشت زمان وپیشرفت توسعه حمل و نقل و اهمیت ان در جوامع بشری و زندگی انسان و همچنین کاهش بنزین به عنوان یک عضو اصلی در صنعت حمل و نقل بشر بر این فکر بوده است که از گاز به عنوان سوخت خودرو ها و سایر وسایل نقلیه ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

عنوان طرح کسب و کار: کارخانه تولید گچ 2- مشخصات محل اجرای طرح استان: خراسان شهرستان: مشهد ابعاد و مساحت محل اجرای طرح: کارخانه زمین به وسعت 25 هزار مترمربع مستمرخواهد شد بخشی از ماشین آلات خدا تولید در محوله روباز و بخشی آسیاب و سرند نهایی ریه پوشش قرار خواهد گرفت. نزدیکتری شهر و فاصله آن تا محل کسب و کار: فاصله ما بین تربیت و مشهد به فاصله 50 کیلومتر فاصله محل استقرار کسب و کار ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

1.صنعت و فضای کلان اقتصادی پیرامون صنعت مورد نظر توضیح دهید: یکی از مسائلی که در محکم کردن پایه های فرهنگی اصیل یک ملت میتواند مؤثر واقع شود سبک پوشش ملت خصوصا پوشش قشر زن می باشد. نحوه ی پوشش در یک جامعه می تواند گویای ارزش هایی باشد که در فرهنگ آن جامعه حاکم است. در فرهنگ اسلامی ما پوشش کامل بدن زن و رعایت حجاب او ارزش زن بودن آن را بیشتر آشکار می سازد. در نتیجه بهتر است که ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر

مقدمه: خدمات رایانه ای که شامل (حروفچینی،چاپ،طراحی،صحافی)می باشد.یک نوع کار و حرفه خدماتی بوده که یرای رفع نیازهای فرهنگی و اجتماعی جامعه راه اندازی میگردد.از آنجائیکه این نوع خدمات نیاز به دقت و ظرافت و توانایی بالایی دارد،لذا اهمیت آن قابل توجه است. همچنین با توجه به رشد و گسترش سطح فرهنگ جامعه و به طبع آن افزایش چاپ و پیش نیازهای آن شامل حروفچینی،طراحی و نیازهای بعد از چاپ ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: سایر موضوعات

مقدمه(تاریخچه) محتمع چینی مقصود در سال1371 با سرمایه گذاری بخش خصوصی و بانک ملی در زمینه تولید چینی شروع بکار کرد.میزان سرمایه این شرکت 25 میلیارد ریال بوده که در مدت18ماه تمام مراحل مختلف طی شده و به بهره برداری رسیده است.دستگاه های این شرکت در همان زمان از ایسموت و دُرست(dorst)خریداری شد. مدیریت این کارخانه با بخش خصوصی است و سرمایه اش 35 درصد مربوط به بانک ملی است و30 درصد ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : بدون شک قویترین غریزه ای ازابتدای تولد انسان اجرا به جنب وجوش وتلاش وادار ساخت ونظام تلاش خود را درراه سیدن وارضای این غریزه به کارگرفت . احساس گرسنگی وبرطرف کردن آن بود که این امری اجتناب ناپذیراست . درراه اصطلاح وبهترکردن وضعیت غذا وتغذیه ، انسان ها درطول تاریخ ، بایکسری اکتشافات بزرگ توانستند ازریشه ها ، گیاه ها ، میوه های جنگلی وشکار حیوانات استفاده نمایند ویرای ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت