【شربت】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 48 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد شربت با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد شربت، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه شربت یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : طرح تولید مربا، شربت ، ترشی ، شور ، نوع تولیدات وظرفیت : مربا، شربت ، ترشی ، شور ، حلوا تعداد شاغلین : 27 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 3685/5 سرمایه گذاری ثابت : 2682/5 سرمایه در گردش : 745 در آمد سالیانه: 7000 سود ویژه : 972 دوره بازگشت سرمایه : 2/7 ساله نرخ باز دهی سرمایه : %36/2 1 مقدمه : یکی از دغدغه های ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شربت خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) 21717 اشتغال زایی 15 زمین مورد نیاز 5000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 2E+07 سرمایه در گردش(هزارریال) 8E+06 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 210000 مصرف سالانه برق( کیلو وات ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شربت خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) 21717 اشتغال زایی 15 زمین مورد نیاز 5000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 2E+07 سرمایه در گردش(هزارریال) 8E+06 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 210000 مصرف سالانه برق( کیلو وات ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذایی قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

کلیات و شناخت طرح: شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد. سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه تاریخچه زندگی و قدمت زندگی زنبور عسل روی کره زمین ، زندگی اجتماعی زنبور عسل در یک کلنی ، نظم اجتماعی حاکم در کندو ، قدرت خارق العاده زنبور عسل در معماری و ساختن حجره های مومی شان ، موروثی بودن عموم اطلاعات کاربردی ، ویژگی های خاص زیست شناسی ، قدرت منحصر به فرد زنبور عسل در تبدیل شهد گیاهان یا شربت شکر به عسل به عنوان یک غذای پر انرژی و دارویی شفا بخش، قدرت این حشره در ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه پس از پیروزی انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی ایران سیاست‌گذاری صنعتی دولت در جهت سیاست عدم وابستگی به خارج و خودکفائی بوده، شکی نیست که این سیاست تضمین کننده استقلال و تمامیت ارضی می‌باشد و لحاظ اهمیت این امر می‌بایست طرحهای صنعتی طراحی و به اجراء گذاشته شوند که کمترین وابستگی از نظر مواد اولیه و تکنولوژی تولید و دانش فنی به خارج را داشته باشند. طرح حاضر براساس سیاست فوق ...

تعداد صفحه: ۹۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه و هدف: نیشکر از گیاهان زراعی است که ظاهراً اهلی کردن آت برای اولین بار در جزایر اقیانوس آرام (گینه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چین و هند برده شده است. سابقه تاریخی کشت نیشکر به هزار سال قبل از میلاد می رسد نیشکر از هند به سایر نقاط دنیا راه یافت و تا اوایل قرن هجدهم تنها محصولی بود که در سطح تجارتی برای تولید شکر کشت می شد. تولید شکر از اجزاء مهم اقتصادی کشاورزی ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه و هدف: نیشکر از گیاهان زراعی است که ظاهراً اهلی کردن آت برای اولین بار در جزایر اقیانوس آرام (گینه نو) اتفاق افتاد و سپس از آنجا به چین و هند برده شده است. سابقه تاریخی کشت نیشکر به هزار سال قبل از میلاد می رسد نیشکر از هند به سایر نقاط دنیا راه یافت و تا اوایل قرن هجدهم تنها محصولی بود که در سطح تجارتی برای تولید شکر کشت می شد. تولید شکر از اجزاء مهم اقتصادی کشاورزی ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

اطلاعات عمومی آب میوه ها و نوشابه های حاصل از آن از نظر اجراء یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال(شفاف شده)، کدر(پالپ دار) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ)به سه گروه، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه های 100%، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 50-25% و در گروه شربت میوه بین 30-6% متغیر می باشد. ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته برای انسان است پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می رسد.مبداء اصلی این گیاه بدرستی مشخص نیست. بعضی از دانشمندان مبداء اصلی آن را در اسیا و کرانه های خلیج فارس و گروهی دیگر زیست گاه اصلی ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یک برنامه غذایی مناسب باید کلیه مواد مغذی (مواد نشاسته ای ، پروتئینی ،چربی ،ویتامین ها و املاح) را به نسبت های متعادل در اختیار کودک قرار دهد تا انرژی مورد نیاز او که معمولاَ بر اساس صد کیلو کالری به ازای هر کیلوگرم وزن بدن است ،تامین شود. معمولاَ 50 درصد انرژی مورد نیاز کودک از مواد قندی ،30 درصد از مواد چربی و حدود 20 درصد از مواد پروتئینی به دست می ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح: موضوع طرح:تولید ماالشعیر ماالشعیر نوع تولیدات:ماالشعیر ماالشعیر تعداد شاغلین:87 مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون دلار) سرمایه گذاری کل طرح:12500 سرمایه گذاری ثابت:10000 سرمایه در گردش:2000 درآمد سالیانه:25000 سوذ ویژه:9041 دوره بازگشت سرمایه:18 ماه نرخ بازدهی سرمایه:90% مقدمه: به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : به دلیل استفبال روز افزون مردم جهان به رعایت موازین بهداشتی نسبت به ماالشعیر های گازدار سنتی مرسوم در کشور از تقاضای بیشتری برخورداراند.چنانکه در ایران نیز عرضه ماالشعیر های گازدار تولیدی با روش های بهداشتی مصرف دوغ سنتی را که در گذشته بازار مناسبی داشته است را توانست تحت تاثیر قرار دهد. در این میان ماالشعیر به علت دارا بودن خواص دارویی مطلوب در ضمن ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

عنوان طرح : حلوا شکری خلاصه طرح مشخصه طرح عنوان طرح : حلوا شکری تولید حلوا شکری ظرفیت:یک هزار تن فرایند :فرایند تولید طی پنج مرحله صورت می گیرد :1-تهیه ارده که در این مرحله دانه های کنجد خیس خورده پوست گیری و شسته می شود . سپس بو داده شده و پس از خشک شدن بوجاری وآسیاب می شود وذخیره می شود. 2- تهیه شربت : دراین مرحله شکروگلوکز در دیگ استیل به مدت یک ساعت حرارت می بیند و سپس به ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

صنعت آبمیوه مقدمه با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

نام محصول پنیسیلین جی موارد کاربرد درمان انواع بیماریها ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 34/4 عمده مواد اولیه مصرفی گلوکز، شربت ذرت، سولفات آمونیم، سدیم فنیل استات، پتاسیم دیهیدروژن فسفات میزان مصرف سالیانه مواد اولیه (تن) 13/9 کمبود محصول در سال 1390 (تن) اشتغالزایی (نفر) 40 سرمایهگذاری ثابت طرح ارزی (یورو) --- ریالی (میلیون ریال) 8156/5 مجموع (میلیون ریال) 8156/5 سرمایه در گردش طرح ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

نام محصول نگهداری میوه و سبزی به روش IQF ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن در سال موارد کاربرد تهیه انواع غذاها، پیش غذاها ، سالادها ، اردوها ، مصرف مستقیم به عنوان میوه و تنقلات و غیره مواد اولیه مصرفی عمده سبزی و میوه تازه مانند نخود سبز ، لوبیا سبز ، سیب زمینی ، توت فرنگی ، آلبالو و دیگر محصولات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 4305 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 30 ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید کنسروهای رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 800 تن کمپوت و 800 تن مربا و 400 تن شربت در سال موارد کاربرد مصارف غذائی برای انسان ها به عنوان غذا و کمک غذا مواد اولیه مصرفی عمده انواع میوه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) مطابق جدول شماره 19 اشتغال زایی (نفر) 30 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 600 ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید بستنی رژیمی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک دسر یخ زده مواد اولیه مصرفی عمده شیر ، شربت فروکتوز و .... کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 9385 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا تولیدی (مترمربع) 800 انبار (مترمربع) 300 تاسیسات و سایر (مترمربع) 100 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید آبمیوه با قطعات میوه ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری 280 زیر بنا تولیدی 550 انبار 150 تاسیسات و سایر 20 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن میزان مصرفی آب توان برق سالانه یوتیلیتی سوخت مصرفی ارزی ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره میوه های جنگلی ظرفیت پیشنهادی طرح 5000 تن مواد اولیه (میلیون ریال) 234.8 اشتغال زایی 35 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 7000 اداری 100 سالن تولید 2500 انبار مواد اولیه 1000 انبار محصول 1000 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 76767204 سرمایه در گردش(هزارریال) 76869642 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : ماست ( yogourt، yoghourt ، yogurt ، (yoghurt محصول لبنی تولیدی بوسیله تخمیر باکتریایی شیر است. هرگونه شیری ممکن است برای تهیه ماست استفاده بشود. اما در تولید مدرن از شیر گاو استفاده می شود . آن تخمیر قند شیر (لاکتوز) به اسید لاکتیک است که بافت ژل مانند ماست را ارائه می دهد که بوسیله زبان ارزیابی می گردد. اعتقاد بر آن است که ماست بصورت رایج و مرسوم در قسمت ترک نشین آسیای ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام طرح نشاسته از سیب زمینی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 4000 تن در سال موارد کاربرد نشاسته سیب زمینی یک محصول واسطه ای و ماده اولیه در صنایع کاغذ سازی، نساجی، غذائی، چسب سازی، ریخته گری، حفر چاه های عمیق و ... می باشد مواد اولیه مصرفی عمده سیب زمینی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1120000 تن اشتغال زایی 37 نفر زمین مورد نیاز 2000 مترمربع اداری 300 متر مربع ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام دست زده است. همچنین گفته می شود که مهاجرت آریایی هابر خلاف مهاجرت مشهور چوپانی و در جستجوی چراگاه های جدید نبوده بلکه مهاجرتی دهقانی و در جستجوی زمین بهتر برای کشاورزی بوده است. حفاری هایی که در اطراف کاشان به عمل ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول رنگ های خوراکی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی ، صنایع داروسازی مواد اولیه رنگ های طبیعی : دانه گیاه آناتو ، هویج ، انگور ، ریشه چغندر ، اسفناج ، حرارت مواد اولیه مصرفی دادن کربوهیدراتها و... مواد اولیه رنگ های مصنوعی : سرب ، ارسینیک ، آمین های آرماتیک ، مواد قابل استخراج بادی اتیل اتر کمبود محصول 17900.5 تن اشتغال زایی ( نفر) 31 زمین ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول آب میوه ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن در سال موارد کاربرد نوشیدنی روزانه مواد اولیه مصرفی عمده میوه سیب کمبود محصول ( سال ( 1390 ---- اشتغال زایی ( نفر) 33 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 350 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 144000 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 115000 گاز ( ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع شکلات ظرفیت پیشنهادی طرح 220 تن موارد کاربرد غذائی مواد اولیه مصرفی عمده مواد اولیه مصرف سالانه (تن) پودرشکر 100 پودر کاکائو 20 کره کاکائو 60 شیر خشک 4 اسانس 2 کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر) 43 نفر برای سه شیفت زمین مورد نیاز ( ( m2 1000 اداری ( m2 ) 60 زیر بنا تولیدی ( m2) 400 آزمایشگاه و ابزار الات ( m2 ) 40 انبار ( m2) 200 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع بستنی ظرفیت پیشنهادی طرح 10 میلیون عدد در سال(معادل 880 تن) موارد کاربرد صنایع غذائی مواد اولیه مصرفی عمده شیر،شکر، خامه و سایر افزودنیها کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر) 23 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 4000مترمربع اداری ( m2) 90 متر مربع زیر بنا تولیدی ( m2) 540 متر مربع آزمایشگاه ( m2) 40 مترمربع انبار ( m2) 200 متر مربع میزان مصرف سالانه ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول نوشابه های غیر الکلی و انرﮊی زا با قند مایع خرما ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٣ میلیون لیتر در سال موارد کاربرد محصول به عنوان نوشیدنی انرﮊی زا مورد استفاده قرار میگیرد. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید نوشابه قند مایع خرما در حال حاضر٠ تن می باشد میانگین واردات در سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ نوشابه غیر الکلی معادل ٨.٥٥١٤٦تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول الکل از ملاس موارد کاربرد حلال، ضد یخ و مصارف آرایشی – بهداشتی و... ظرفیت پیشنهادی: 1000000لیتر عمده مواد اولیه: ملاس، مخمر، شکر، اسیدسولفوریک و... سرمایه گذاری ثابت: 17264.5 میلیون ریال سرمایه در گردش: 2620.6 میلیون ریال زمین مورد نیاز: 10000 متر مربع تولیدی: 2000 متر مربع زیر بنا: انبار: 300 متر مربع خدماتی و اداری و 450متر مربع غیره: مصرف سالیانه آب،برق و ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) 1 معرفی محصول نشاسته یک پلی ساکارید گیاهی ذخیره شده در ریشه ها، جوانه و دانه های گیاهان است. چنان چه تعداد واحدهای قند یا مونو ساکارید در یک کربوهیدرات بیش از 10 واحد باشد آن ترکیب قندی، پلی ساکارید نامیده می شود .در صورتی که چنین کربوهیدراتی از یک نوع واحد قندی تشکیل شده باشد مثل نشاسته و سلولز هموپلی ساکارید گفته می شود و وقتی از بیش از ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید دارو بر پایه ید ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 360 تن در سال موارد کاربرد در موارد عکسبرداری و بیماری های خاص غدد مواد اولیه مصرفی عمده ترکیبات ید دار گرید دارو و فیلر ها کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 160 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 33 زمین مورد نیاز (متر مربع) 8400 اداری (متر مربع) 400 تولیدی (متر مربع) 5000 انبار (متر مربع) 2000 تاسیسات و ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کمپوت و مربای کیوی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) کمپوت و مربای کیوی به ترتیب1000 و 1000 تن در سال کمپوت کیوی (مصرف مستقیم، مصرف در تهیه اردوها، موارد کاربرد مصرف در تهیه برخی سالادها، مصرف به عنوان صبحانه) مربای کیوی بعنوان صبحانه به صورت تنهایی و یا همراه کره، خامه و سرشیر مواد اولیه مصرفی عمده کیوی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) کمپوت و مربای کیوی ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید کنسرو ، مربا ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید کنسرو ذرت و نخود فرنگی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 900 تن در سال کنسرو نخود فرنگی مصرف در تهیه سالاد الویه، مصرف در تهیه سوپ موارد کاربرد ها، تهیه خورشت ها، تهیه پیش غذاها و ... کنسرو ذرت شیرین مصرف در تهیه سالادها، مصرف بصورت مستقیم، مصرف در تهیه پیتزا، مصرف در اردوها و ... مواد اولیه مصرفی عمده ذرت شیرین تازه و نخود سبز تازه کمبود محصول (پایان ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید مواد دارویی و بهداشتی از گیاهان بومی آبزی و غیر آبزی استان هرمزگان ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات - جایگزینی برای دارو های شیمیایی ظرفیت پیشنهادی طرح 200 تن موارد کاربرد درمان انسانها مواد اولیه اصلی گیاهان دارویی ، مواد موثره دارویی محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 826 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده: هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید سرکه و الکل و شیره از انگور و ضایعات کشمش و دیگر مرکبات است .(در این طرح آب انگور نیز به عنوان محصول جانبی تولید می شود.) در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه بستنی به احتمال زیاد نوع تحول یافته نوشیدنی های یخ زده است. در قرن چهارم قبل از میلاد، اسکندر کبیر به نوشیدنی های یخ زده یا به اصطلاح امروز تگری (تگرگی)، علاقه فراوانی داشته و در مدارک باستانی نیز دیده شده که در سال 62 قبل از میلاد، نرون، امپراتور روم گروه هایی را به کوهستان های آپنین (Apennines) می فرستاد تا برایش یخ و برف بیاورند، سپس آن را با شربت، پوره میوه یا عسل ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید سرکه و علوفه دامی از ملاس چغندر قند است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 13.7 میلیارد ریال دارد ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش طرح تولید انواع شکلات و شکلات شیره خرما مورد بررسی قرار گرفته است. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. 1 – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول الکل خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 30,000 لیتر مواد اولیه (میلون ریال) 21,640,000 ریال اشتغال زایی 19 نفر زمین مورد نیاز 5000مترمربع اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 9,999,500 سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف سالانه آب ( متر مکعب) ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت