طرح توجیهی نشاسته از ذرت

تعداد صفحات: 48 فرمت فایل: word کد فایل: 4170
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی نشاسته از ذرت

    خلاصه طرح 

    (جداول در فایل اصلی موجود است)

    1 معرفی محصول

    نشاسته یک پلی ساکارید گیاهی ذخیره شده در ریشه ها، جوانه و دانه های گیاهان است. چنان چه تعداد واحدهای قند یا مونو ساکارید در یک کربوهیدرات بیش از 10

    واحد باشد آن ترکیب قندی، پلی ساکارید نامیده می شود .در صورتی که چنین کربوهیدراتی از یک نوع واحد قندی تشکیل شده باشد مثل نشاسته و سلولز هموپلی ساکارید گفته می شود و وقتی از بیش از یک نوع واحد قندی درست شده باشد مثل اکثر همی سلولزها، متروپلی ساکارید نامیده می شود. بنابراین نشاسته یک هموپلی ساکارید است که در آندوسپرم همه دانه ها وجود دارد. نشاسته ممکن است به گلوکز هیدرولیز شود و برای بدن انسان تامین انرژی کند. گلوکز برای مغز و اعمال سیستم عصبی مرکزی لازم است و به هنگام مصرف در رژیم انسانی چهار کالری به ازای هر گرم تولید می کند.

     

    دانه های نشاسته یا گرانول ها شامل پلی مرهای بلند زنجیره ای از مولکول های گلوکز هستند که در آب نامحلولند. برخلاف مولکول های کوچک نمک و شکر پلی مرهای بزرگ تر نشاسته تشکیل یک حلال واقعی را نمی دهند. گرانول های نشاسته به هنگام هم زدن در آب تشکیل یک سوسپانسیون موقت را می دهند. گرانول های خام و نپخته نشاسته به محض جذب به آرامی متورم می شوند. تورم گرانول ها به هنگام پختن نشاسته بسیار مهم است و سبب خروج نشاسته شده که این امر سبب می شود نشاسته به عنوان یک غلظت دهنده کاربرد داشته باشد.

     

    به طور کلی ویژگی های یک فراورده غذایی تمام شده به وسیله منبع نشاسته، دمای حرارت دادن، غلظت نشاسته استفاده شده در فرمولاسیون و سایر ترکیبات استفاده شده همراه نشاسته مثل اسید و شکر تعریف می شود این مطلب اهمیت نشاسته و

    کاربردش در صنایع غذایی مختلف و همچنین فراورده های گوناگون را آشکار می س ازد.

     

    بر این اساس انواع زیادی از نشاسته و همچنین نشاسته اصلاح شده (mo difiecl starch)

     

    برای نیازهای رژیمی ویژه و کاربردهای غذایی طراحی و تولی د شده اند.

     

    مح صولات کوتاه زنجیره و متوسط زنجیره حاص ل از شکستن نشاسته ممکن اس ت به عنوان شبیه ساز چربی در تزیین سالاد و دسرها ی منجمدش ده استفاده شود. برای مثال نشا سته گندم و سیب زمینی و مالتودکسترین های تایپ وکا ممکن است به عنوان جای گزین های چربی استفاده شود. این مواد قوام و احسا س خوب دهانی مربو ط به چربی را در یک فراورده غذایی تامین می کنند ضمن اینکه در مقایسه با چربی کالری کمتری دارند.

     

    نشا سته در اغل ب میوهها ، دانهها ، غلات و غدهها ی گیاهی (س یب زمینی) یافت میشود. 4منبع عمده نش استه عبارتند از:

    ذرت سیب زمینی گندم برنج.

     

    نشا سته تجاری عمدتاً از ذرت تهیه م ی شود . ذرت مهمترین ماده اولیه در تولید نشاس ته و صنایع جانبی آن محسوب می شود. به عنوان مثال میتوان شربت فروکتوز غنی شده ذرت را به عنوان یکی از مهمترین فرآورده های جانبی نشاسته از ذرت که سالیان درازی است جایگزین قند در صنایع عظ یم

     

    ۳

    آبمیوه و نوشابه سازى شده است نام برد.

     

    ذرت با نام علمی Zea mays یکی از غلات گرمسیری و از خانواده گندمیان (گرامینه)

     

    متعلق به گیاهان تک لپه میباشد. گیاه ذرت ، تنها غلهای است که در کشور مکزیک و گواتمالا تکامل یافته است. ذرت پرمحصولترین غله دنیا به حساب میآید و از لحاظ مقدار تولید ، پس از گندم و برنج قرار میگیرد .امروزه ذرت در تغذیه بسیاری از مردمان دنیا نقش اساسی دارد.

    در تهیه نشاسته از ذرت از تکنولوژى جداسازى به علت بصرفه بودن ازنظراقتصادى و سازگارى با محیط زیست استفاده می شود.

    نام و کد آیسیک محصول

     

    متداول ترین طبقه بندی و دسته بندی در فعالیت های اقتصادی همان تقسیم بندی آیسیک است و طبق تعریف عبارت است از : طبقه بندی و دسته بندی استاندارد بین المللی فعالیت های اقتصادی. کد آیسیک نشاسته ذرت مطابق ذیل می باشد:

    شماره تعرفه گمرکی

     

    تعرفه های گمرکی مربوط به صنعت نشاسته از ذرت مطابق جدول ذیل می باشد.

     

    شماره تعرفه نوع کالا حقوق SUQ  
    گمرکی ورودی  
         
    ##### نشاسته ذرت      
    1.1E+07 گرید دارویی 40 Kg  
    1.1E+07 سایر 40 Kg  

     

    شرایط واردات

     

    ورود و ترخیص این محصول موکول به رعایت ماده 16 قانون مواد خوردنی و آشامیدنی

     

    ... مصوب 1346 می باشد.

     

    ورود نشاسته ذرت توسط واحدهای تولید کننده دارو به تشخیص وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی می باشد.

    بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)

     

         
    ردیف شماره استاندارد عنوان استاندارد
         
    1                           2-381      نشاسته خوراکی از ذرت    
         
    2                             2843      نشاسته- ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوژی    
         
    3 نشاسته و فرآورده های آن-اندازه گیری گلوکز و  
    #########  
      فروکتوز  
         
         
         
    مرجع    
         
    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران    
         
    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران    
         
    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران    
  • فهرست و منابع طرح توجیهی نشاسته از ذرت

    فهرست:

    -1 معرفی محصول

    -1-1 نام و کد آیسیک محصول

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی

    -1-3 شرایط واردات

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)

    -1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد

    -1-7 بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

    -1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

    -1-10 شرایط صادرات

    -2وضعیت عرضه و تقاضا

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولیدات از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحدها و

    تعداد آنها و سطح تکنولوژی واحدهای موجود، ظرفیت اسمی، ظرفیت عملی، علل عدم بهره برداری

    کامل از ظرفیت ها، نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید محصول

    -2-2 بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا ( از نظر تعداد ، ظرفیت،

    محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاری های انجام شده اعم از

    ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز)

    -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال ) 87 چقدر از کجا)

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 87 و امکان توسعه آن

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

    -3بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر

    کشورها

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول

    -5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک

    ریالی و ارزی ( با استفاده از اطلاعات واحدهای موچود، در دست اجراء، UNIDO و اینترنت و

    بانک های اطلاعاتی جهانی، شرکت های فروشنده تکنولوژی و تجهیزات و ... )

    -5-1 اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت طرح

    5-1-1 هزینه های زمین

     

    -1-2 هزینه های محوطه سازی

     

    5-1-3 هزینه های ساختمان

     

    5-1-4 هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

     

    -5-1-5 هزینه های تاسیسات

     

    -5-1-6 هزینه های وسائط نقلیه

     

    5-1-7 هزینه لوازم اداری و خدماتی

     

    -5-1-8 هزینه های قبل از بهره برداری

     

    -5-1-9 جمع هزینه های ثابت سرمایه گذاری

     

    -5-2 سرمایه در گردش مورد نیاز طرح

     

    -5-3 کل سرمایه مورد نیاز طرح

     

    -5-4 تأمین منابع مالی طرح

     

    -5-5 هزینه های سالیانه

     

    -5-5-1 هزینه مواد اولیه

     

    -5-5-2 هزینه نیروی انسانی

     

    -5-5-3 هزینه های سوخت و انرژی مصرفی

     

    -5-5-4 تعمیر و نگهداری

     

    -5-5-5 استهلاک

     

    -5-5-6 هزینه های سالیانه تولید

     

    -5-6 شاخص های اقتصادی

     

    -6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن از خارج یا داخل کشور قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تامین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده

     

    -7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

     

    -8 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

    -9 بررسی و تعیین میزان تامین آب ، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی (راه- راه

     

    آهن – فرودگاه- بندر ...) و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح

    -10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

     

    -11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی نشاسته از ذرت, طرح کارآفرینی طرح توجیهی نشاسته از ذرت, طرح توجیهی طرح توجیهی نشاسته از ذرت, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی نشاسته از ذرت, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی نشاسته از ذرت, Business plan با موضوع طرح توجیهی نشاسته از ذرت
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت