【نمک های اسیدی】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 100 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد نمک های اسیدی با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد نمک های اسیدی، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه نمک های اسیدی یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

مقدمه : مواد مخمر یکی از مهمترین ترکیبات مورد نیاز برای پخت نان، کیک و شیرینی هستند که در سبک شدن یا به اصطلاح ور آمدن خمیر موثر خواهند بود. اگرچه اساسا مخمرها موجوداتی بیولوژیکی هستند اما ترکیباتی مانند جوش شیرین و بیکینگپودر نیز نقش مخمری را دارند. مخمرها ترکیباتی را آزاد میکنند که سبب ایجاد حباب های هوا میشوند.این حبابها در حقیقت همان گاز دیاکسیدکربنی هستند که در نتیجه فرآیند ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه : مواد مخمر یکی از مهمترین ترکیبات مورد نیاز برای پخت نان، کیک و شیرینی هستند که در سبک شدن یا به اصطلاح ور آمدن خمیر موثر خواهند بود. اگرچه اساسا مخمرها موجوداتی بیولوژیکی هستند اما ترکیباتی مانند جوش شیرین و بیکینگپودر نیز نقش مخمری را دارند. مخمرها ترکیباتی را آزاد میکنند که سبب ایجاد حباب های هوا میشوند.این حبابها در حقیقت همان ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول چربی گیرهای صنعتی ظرفیت پیشنهادی طرح 700 تن در سال موارد کاربرد تمیز کردن آلودگیها و چربی ها از روی سطح فلزات مواد اولیه مصرفی عمده سیلیکات سدیم، نمکهای فسفات، نمکهای کربنات، دترجنت نانیونیک، افزودنیهای، منو سدیم فسفات، اسید فسفریک، سود، نمکهای تیتان، آنتی فوم کمبود محصول (سال (1390 کمبود داخل وجود ندارد و واحدهای فعلی بازار را پوشش میدهند اشتغال زایی (نفر) ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : اکسید کروم رنگ دانه ای سبز رنگ به فرمول Cr2O3 می باشد که به صورت پودر با خلوص 98% توزیع می گردد. این ماده به علت خواص فیزیکی و شیمیایی مناسب از جمله پایداری حرارتی بسیار بالا و مقاومت اسیدی و قلیایی عالی در صنایع کاشی، سرامیک، چینی سازی و صنایع تولید شیشه و لعاب کاری به عنوان ماده ای رنگزا استفاده می گردد و در صنایع لنت سازی به عنوان تقویت کننده مقاومت ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : الکترود های فولادی یکی از مهم ترین اقلام مصرفی در صنایع مختلف به خصوص صنعت ساختمان- ماشین سازی- ساخت تجهیزات- خودرو سازی و دیگر بخش های صنعتی بوده و با توجه به تعداد محدود تولیدکننده در داخل کشور، دارای هزینه ارزی بالایی برای جبران نیاز داخلی را دارا می باشد. 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : تولید الکترود با ظرفیت 2500 تن در سال محل اجزا : 1 – 3 – ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می‌کنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام می‌دهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می‌کنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه صفرا شکن است قلب را ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : برای کمک به تولید مقدار مواد غذایی کلان ، کشاورزی ما باید به روش علمی جدید انجام گیرد و در این صورت به انواع مواد شیمیایی کشاورزی ، از جمله کودهای گوناگون ، انواع داروی بیماری‌های حیوانی و گیاهی ، مواد آفت کش ، مواد مکمل غذایی و بسیاری دیگر از این قبیل نیازمندیم که باید آنها را به طریق صنعتی تهیه کنیم. بدیهی است که تهیه غذای کافی برای جمعیت در حال ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : در طب باستان هند و ایران این میوه ی طلایی به عنوان کیمیای جوانی شناخته میشده است. امروزه پژوهشگران معتقدند که موز به سیستم هاضمه کمک می کند و حس جوانی و شادابی را در فرد زنده نگه می دارد. موز می تواند در نگهداشتن کلسیم، فسفر، و نیتروژن کمک می کند. کلیه ی موارد فوق برای ایجاد بافت های مناسب هاضمه مهم هستنند. موز دارای نوعی شیرینی طبیعی نیز می باشد که به ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : فولاد گالوانیزه (به انگلیسی: Galvanized Steel) به فولاد گالوانیزه شده توسط روی گفته می‌شود. ساختار این فولاد بطور معمول از لایه‌های مختلف با فازهای زیر تشکیل می‌شود: با دور شدن از سطح فلز، درصد آهن موجود در لایه‌های مختلف کمتر می‌شود. لایهٔ خارجی فولاد گالوانیزه از بلورهای روی تشکیل شده‌است. این لایه چکش‌خوار بوده و بین ۴۰ تا ۹۰ درصد از ضخامت کل پوشش ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کائولن یک اصطلاح اقتصادی است که برای کانسارهای رسی تقریباً سفید به کار می رود. این کانسارها اغلب شامل کانی کائولینیت و یا فرآورده های بدست آمده از آن می باشند. در گذشته اصطلاح خاک چینی به عنوان مترادف کائولن استفاده می شد. نام کائولن از کلمه کائولینگ چینی به معنای تپه سفید مشتق شده است که از آن خاک کائولن استخراج می شده است . کائولن از مجموعه کانیهای ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای کارگاهی و کارخانه ای جهت تولید رنگ های شیمیایی 2-1-2-مشخصات فنی محصول تولید رنگ صنعتی در مقیاس متوسط با استفاده از ترکیبات نوین و طیف های نوظهور 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش صنعتی تولید رنگ 4-1-2-تشریح مختصر فرایند تولید رنگ فصل دوم تعیین ظرفیت فصل دوم – تعیین ظرفیت 2-2-تعیین ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسید سیتریک ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی و چاشنی غذا با کاربرد در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده ملاس چغندر یا نیشکر و یا ضایعات خرما کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1293 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : ماست ( yogourt، yoghourt ، yogurt ، (yoghurt محصول لبنی تولیدی بوسیله تخمیر باکتریایی شیر است. هرگونه شیری ممکن است برای تهیه ماست استفاده بشود. اما در تولید مدرن از شیر گاو استفاده می شود . آن تخمیر قند شیر (لاکتوز) به اسید لاکتیک است که بافت ژل مانند ماست را ارائه می دهد که بوسیله زبان ارزیابی می گردد. اعتقاد بر آن است که ماست بصورت رایج و مرسوم در قسمت ترک نشین آسیای ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ژلاتین ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠٠ تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی : در تهیه شیرینی ، آبنبات ، مارمالاد ، دسرهای آماده و ... صنایع دارویی : استفاده در ساخت انواع آمپول سایر صنایع : استفاده در چسب سازی ، صنعت عکاسی ، صنایع نظامی ساخت کاغذ اسکناس ، رطوبت گیر و... مواد اولیه مصرفی عمده پودر استخوان کمبود محصول (سال ١٣٩٠ ) ٣٠٠٠ تن اشتغال زایی ( نفر) ٨۶ نفر زمین ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

مقدمه : هدف از بستن زخم عبارت از بین بردن فضای مرده ایجاد شده به علت زخم ، برقراری فشار یکنواخت در طول خطوط لبه زخم ، مجاور سازی بخش اپی تلیان لبه های بافت ، برقراری فشار عرضی در محل زخم تا زمانیکه بافت ترمیم شده و قدرت کافی برای نگهداشتن را در کنار هم داشته باشد . روش های مکانیکی بستن زخم عبارتند از : منگنه های ویژه پزشکیstaples ، نوارهای ویژه نگهدارنده ، چسب ها و بخیه کردن . • ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول پکتین از پوست مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) پوست مرکبات،سیب اشتغال زایی 80 نفر زمین مورد نیاز 5000 اداری 100متر مربع سالن تولید 2000متر مربع انبار مواد اولیه 500مترمربع انبار محصول 500متر مربع زیر بنا آشپزخانه 50مترمربع رخت کن و نماز خانه 50 مترمربع سرویس ها 75مترمربع ساختمان نگهبانی 50مترمربع سرمایه ثابت (هزار ریال) 7E+07 سرمایه ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه : آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده میشود. آب در چرخه خود مرتباً، از حالتی به حالت دیگر تبدیل میشود، اما از بین نمیرود. هر گونه حیات محتاج آب میباشد. مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول روغن زیتون ظرفیت پیشنهادی طرح 8100 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده زیتون کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 44 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 250 زیر بنا تولیدی ( m2) 900 سوله تاسیسات ( m2) 200 انبار ( m2) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 2100000 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 420000 گاز ( m3) ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تولید اسید سیتریک ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1600 تن در سال موارد کاربرد ماده محافظ یا نگهدارنده مواد غذایی و چاشنی غذا با کاربرد در صنایع غذایی، دارویی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده ملاس چغندر یا نیشکر و یا ضایعات خرما کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1293 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3600 اداری (مترمربع) 60 زیربنا ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه وضعیت سرمایه گذاری و شاخصهای جهت طرح جدید تولید کود شیمیایی از پساب کارخانجات الکل محصول تولید تولید کود از پساب کارخانجات الکل پیشنهاد محل اجرای طرح مناطق مرکزی استان ظرفیت تولید 1000 تن تعداد اشتغال 17 نفر متراژ زمین 3000 متر مربع زیربنا 1600 مترمربع مشخصات سرمایه گذاری به میلیون ریال ماشینآْلات زمین ساختمان محوطه سازی تاسیسات وسایل نقلیه اثاثه و ملزومات پیش بینی نشده ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه : هدف از بستن زخم عبارت از بین بردن فضای مرده ایجاد شده به علت زخم ، برقراری فشار یکنواخت در طول خطوط لبه زخم ، مجاور سازی بخش اپی تلیان لبه های بافت ، برقراری فشار عرضی در محل زخم تا زمانیکه بافت ترمیم شده و قدرت کافی برای نگهداشتن را در کنار هم داشته باشد . روش های مکانیکی بستن زخم عبارتند از : منگنه های ویژه پزشکیstaples ، ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ژلاتین ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠٠ تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی : در تهیه شیرینی ، آبنبات ، مارمالاد ، دسرهای آماده و ... صنایع دارویی : استفاده در ساخت انواع آمپول سایر صنایع : استفاده در چسب سازی ، صنعت عکاسی ، صنایع نظامی ساخت کاغذ اسکناس ، رطوبت گیر و... مواد اولیه مصرفی عمده پودر استخوان کمبود محصول (سال ١٣٩٠ ) ٣٠٠٠ تن اشتغال زایی ( نفر) ٨۶ نفر زمین ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موارد کاربردی محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده زیتون اشتغال زایی (نفر) 44 زمین مورد نیاز (مترمربع) 5000 اداری (مترمربع) 250 زیر بنا تولیدی (مترمربع) 900 سوله تاسیسات (مترمربع) 200 انبار (متر مربع) 700 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی میزان مصرف آب (متر مکعب) 2100000 سالانه برق (کیلو وات ساعت) 420000 یوتیلیتی گاز (متر مکعب) 5200000 سرمایه گذاری ارزی (یورو) 320000 ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار انسان های اولیه برای تهیه آرد از گندم (از غلات ) دانه ها را بین سنگ ثابت و سنگی که به وسیله دست نگهداری و بر روی دانه ها فشرده و غلتانده می شد خرد می کردند. مصری ها در 2000 سال قبل از میلاد مسیح از نوعی آسیاب سنگی برای آرد کردن استفاده می نمودند که متشکل از یک سنگ دایره ای شکل که سنگ دایره ای شکل دیگری بوسیله دست بر روی سنگ پایین چرخانده می شد.از این نوع آسیاب سنگی هنوز ...

تعداد صفحه: ۹۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول خلاصه گزارش نام محصول طرح تولید سرکه و آبلیمو ویژگی محصول یا طرح مصرف بالای هر دو محصول در داخل و خارج کشور همچنین وجود منابع اولیه ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) سرکه : 1500 آبلیمو : 800 موارد کاربرد صنایع غذایی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) الکل – گلوکز – استوزن – کارامل – لیمو ترش کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 سرکه (170861) آبلیمو (82362) اشتغالزایی (نفر) 46 ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول تری کلسیم فسفات ظرفیت پیشنهادی طرح ١٥٠٠٠ تن خشک کننده، رطوبت گیر شکر و نمک، سفید موارد کاربرد کننده و براق کننده در صنایع سرامیک، غذای ماکیان، عامل براق کننده دندان ها در ساخت خمیر دندان و پودر دندان (به عنوان جلا دهنده) مواد اولیه مصرفی عمده سنگ فسفات، اسید فسفریک، کربنات سدیم کمبود محصول (سال ١٣٩٢) ١٥٠٠٠ تن اشتغال زایی (نفر) ٦٥ زمین مورد نیاز (m2) ٢٠٠٠٠ ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

معرفی محصول : ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید روغن زیتون است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود .151 میلیارد تومان دارد و سرمایه در گردش مورد ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پروسه تولید آب معدنی مقدمه آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلف موجب شده انسان ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 معرفی محصول : ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه مشخصات کلی طرح موضوع طرح : تولید فرآورده های لبنی . ظرفیت اسمی : ظرفیت اسمی در سال 700 تن که محصولات آن به شرح زیر است: نوع محصول ظریفت (تن) شیر پاستوریزه 500 ماست پاستوریزه 50 کره پاستوریزه 30 خامه پاستوریزه 25 پنیر پیتزا 15 کشک پاستوریزه 8 جمع 628 کل سرمایه گذاری طرح :7500 میلیون ریال میزان زمین : 2800متر مربع میزان زیربنا : 1700 متر مربع نرخ باردهی سرمایه : 30% تعداد ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه: کاهش عمر ساختمان ها و تاسیسات ،ضرر و زیانی ناشی از برورز در تاسیسات را همیشه در بر داشته است تکنولوژی امروز برای بر طرف کردن این نواقص هر روز در حال ارائه تولیدات جدیدی است تا ضمن از بین بردن این ایرادات سبب سهولت روشهای اجرایی و پایین آوردن هزینه ها و افزایش عمر محصولات شود . تولید محصولات پلیمری مدتها است که جایگاه ویژه ای در صنعت ساختمان و تاسیسات در کشور ها ی پیشرفته ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

فصل اول چکیده طرح ردیف موضوعات ردیف موضوعات 1-1- تعریف: چراغ اضطراری 8-1- زمین و ساختمان ها: محصولات جنبی:- مساحت زمین: 2000 متر مربع ظرفیت تولید: 20000 دستگاه سطح زیر بنا: سالن تولید:220 متر مربع انبارها: 150 متر مربع 2-1- فرآیند تولید: ترانس پیچی 9-1- قیمت تمام شده مونتاژ برد مدار چاپی کل هزینه های ثابت تولید:3000000000 تومان قلعکاری اتوماتیک کل هزینه ها ی متغیر تولید:6000000 ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید پفک نمکی ظرفیت : 400 تن در سال سرمایه گذاری کل: 7/1389 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: شش و نیم ماه میزان اشتغالزایی : یازده نفر مقدمه : با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده کودکان از مواد غذایی کمکی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفک نمکی و غیره بعلت قیمت نازل آن ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید و بسته بندی نمک یددار ظرفیت : 4000 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 2/1725 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 2/175 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1550 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 18 ماه اشتغالزایی : هفت نفر مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راههای مختلف به مخاطره می‌اندازد. مهم ترین تاثیر منفی کمبود ید، عدم رشد طبیعی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

- 1 مقدمه : نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضه‌های بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچه‌های نمکی و حوضچه‌های شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخه‌های سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : آرد پفک، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع پفک ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد پفک را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد پفک تهیه می شود. اساس آرد پفک را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : همانگونه که اطلاع دارید قیمت لامپ کم مصرف در بازار به مراتب بالاتر از لامپ های رشته ای معادل آن می باشد. در عوض مصرف برق کم و راندمان بالا به همراه عمر طولانی در این لامپها در مقایسه با لامپهای رشته ای معمولی باعث تشویق مصرف کنندگان به استفاده از این لامپ ها گردیده است. از آنجایکه نوردهی یک لامپ 20 وات کم مصرف معادل یک لامپ 100 وات رشته ای معمولی است ، ...

تعداد صفحه: ۸۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید پانلهای گچی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

خلاصه طرح : موضوع طرح : بهره برداری از معدن سنگ نمک نوع تولیدات وظرفیت : سنگ نمک وظرفیت 30000 تن تعداد شاغلین : 10 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : سرمایه گذاری ثابت : سرمایه در گردش : در آمد سالیانه: سود ویژه : دوره بازگشت سرمایه : 1671 1436 235 1800 398 43 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %28 محاسبات اقتصادی طرح : -1 سرمایه گذاری ثابت -1-1 ماشین ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره میوه های جنگلی ظرفیت پیشنهادی طرح 5000 تن مواد اولیه (میلیون ریال) 234.8 اشتغال زایی 35 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 7000 اداری 100 سالن تولید 2500 انبار مواد اولیه 1000 انبار محصول 1000 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 76767204 سرمایه در گردش(هزارریال) 76869642 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول فرآورده های لبنی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) شیر 3600 ماست 1640 خامه 160 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 2500 سالن تولید 500 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان تولیدی و کمک تولیدی 15 اداری و خدماتی 16 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 10635 سرمایه در گردش 1299 سرمایه کل 11934 شاخص های مالی دوره بازگشت سرمایه (سال) 2 نقطه سربسر (%) 40 فصل اول ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول -1 -1 نام وکد محصول نمک طعام، نمک سفره، نمک سنگ و نمک دریا نیز نامیده می شود. نمک سفره نام رایجی است که برای نمک طعام (کلرید سدیم) استفاده می شود.[1] این ماده شیمیائی به هالیت (halite) نیز معروف است. کدهای آیسیک محصول در جدول1-1 ارائه شده است. [12] (جداول در فایل اصلی موجود است) عامل اصلی شوری و نمکین شدن آب دریاها و اقیانوسها ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول فرآورده های لبنی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) شیر 3600 ماست 1640 خامه 160 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 2500 سالن تولید 500 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان تولیدی و کمک تولیدی 15 اداری و خدماتی 16 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 10635 سرمایه در گردش 1299 سرمایه کل 11934 شاخص های مالی دوره بازگشت سرمایه (سال) 2 نقطه سربسر (%) 40 فصل اول ...

تعداد صفحه: ۱۰۹ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح نام محصول تولید انواع باطری، و سلول های خورشیدی ویژگی محصول یا طرح جهت فرآوری جریان الکتریکی ظرفیت پیشنهادی طرح 300000 دستگاه موارد کاربرد تامین انرژی مواد اولیه اصلی سرب وآلیاژهای سربی، عایق، جعبه پلی پروپلن،اسیدسولفوریک،آب محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 113 میلیون عدد اشتغالزایی 50 نفر زمین مورد نیاز 2960 متر مربع تولیدی 2000 متر مربع زیر بنا ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید غذاهای جدید شیلاتی ویژگی محصول یا طرح توسعه مصرف داخل و صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن موارد کاربرد غذای انسان مواد اولیه اصلی ماهی و میگو محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 743 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 800 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار 300 متر مربع میزان مصرف سالانه آب 3000 ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول اکتواتهای فلزی ظرفیت پیشنهادی طرح ١٥٠٠ تن در سال موارد کاربرد کاتالیست، افزودنی، پایدارکننده مواد اولیه مصرفی عمده اسید اکتانوئیک، سولفات منگنز، پودر کبالت، هیدروکسیدسدیم، اسیدسولفوریک، سولفات روی کمبود محصول ( سال ١٣٩٢) ٦٠٠ تن اشتغال زایی (نفر) ٢٩ زمین مورد نیاز (m2) ٥٠٠٠ اداری (m2) ١٥٠ زیربنا تولیدی (m2) ١٢٠٠ سوله تاسیسات (m2 ٢٥٠ انبار (m2) ٨٠٠ میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول استرهای انیدریک ظرفیت پیشنهادی طرح 30000 تن در سال موارد کاربرد تولید DOP ، صنایع رنگ و رزین مواد اولیه مصرفی عمده ارتو زایلن کمبود محصول (سال (1390 50000 اشتغال زایی (نفر) 65 زمین مورد نیاز (m2) 26000 زیربنا اداری (m2) 550 تولیدی (m2) 1000 انبار (m2) 1000 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 28000 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی آب (m3) 22000 برق (kw) 1700 سوخت نفتی ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول استرهای اسید استیک ظرفیت پیشنهادی طرح ١٢٠٠ تن موارد کاربرد حلال در صنعت رنگ و جوهر، حلال فرایند، حلال در تولید چسب و درزگیر، آماده سازی چرم مواد اولیه مصرفی عمده متانول، اسید استیک، اسید سولفوریک، کربنات سدیم کمبود محصول (سال ١٣٩٢) --- اشتغال زایی (نفر) ۶۲ زمین مورد نیاز (m2) ۵ اداری (m2) ۵ زیربنا تولیدی (m2) ۶۱ سوله تاسیسات (m2) ۲ انبار (m2) ۱ میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیاتی راجع به پرورش کپور ماهیان 1 معرفی کپور ماهیان پرورشی: کپور ماهیان از گروه ماهیان گرمایی هستند، رشد، نمو و تولید مثل آنها در آبهای گرم با دمای بهینه 20 تا 30 درجه سانتیگراد صورت میگیرد. عمده ترین کپور ماهیان پرورشی عبارتند از: 1 کپور معمولی 2 کپور علفخوار یا آمور 3 کپور نقره ای یا فیتوفاگ 4 کپور سر گنده یا بیگ هد بطور کلی پرورش کپور ماهیان بصورت توأم و در استخر های ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بررسی و برآوردهای فنی مقدمه طراحی و احداث صنایع نیازمند شناخت مبانی تئوری و برخورداری از دیدگاه‌های تجربی و علمی متناسب با شرایط اقتصادی و فرهنگی حاکم و دانش فنی موجود جامعه به منظور نیل به اهداف تولید می‌باشد. بررسی امکان احداث و نحوه تأمین مواد اولیه، تعیین میزان سرمایه‌گذاری، تطابق تکنولوژی صنعت مورد نظر با میزان تخصص‌ها و مهارت‌های بالقوه و بالفعل موجود در کشور و ... مطالعات ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

رب گوجه فرنگی (ویسکوزیته) خط تولید رب گوجه فرنگی: این خط قادر است روزانه 1440 تن گوجه فرنگی را جهت تولید رب دریافت نماید. خط مذکور ساخت کارخانه ایتالیایی Rossi & Catelli بوده و دستگاه های نصب شده در آن بر اساس جدیدترین تکنولوژی روز دنیا منطبق با تمامی استانداردهای بین المللی با ظرفیت تولید 12 تن رب در ساعت می باشد. فرآیند تولید گوجه فرنگی برداشت شده در مزارع، در داخل سبدهای ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

11 تعریف ، ویژگی ها و مشخصات مواد خام لوبیا چیتی: برای تهیه کنسرو باید لوبیاچیتی رسیده و خشک باشد ، جهت بدست آوردن محصول با کیفیت بالا گونه انتخابی ماده اولی اهمیت بسیار زیادی دارد. بنابراین باید تنها از لوبیا چیتی درجه 1 استفاده شود. درحا حاضر مرغوبترین لوبیا چیتی در ایران لوبیای خمین است. بسته به محل برداشت ماده اولیه میزان رطوبت آن ممکناست ازحدود 20-8 درصد متغیر باشد و دانه ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید . بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : با توجه به جمعیت جهان که بطور دائم در حال افزایش می‌باشد و رشد آن در هیچ زمانی متوقف نمی‌شود بدون شک صنایع غذایی فعلی جهان پاسخگوی نیازها نخواهد بود و انسان باید به فکر منابع غذایی ویژه منابع پروتئینی جدید باشد . یکی از راه های تأمین نیاز روز افزون به پروتئین . تولید آبزیان ، از جمله آبزیان پروتئینی است برای مثال : در نواحی که از شرایط محیطی و آب مناسب برخوردار است ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی ...

تعداد صفحه: ۱۰۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول چکیده مطالعات فنی، مالی و اقتصادی جدول (1-1) جمع‎بندی مشخصات اصلی طرح تولید الکترود جوشکاری 1-Jan مشخصه طرح 1-Jun دستگاه‎ها و تجهیزات خط تولید: ظرفیت تولید سالیانه: بخش داخلی: (7/1401میلیون ریال) نام محصول ظرفیت واحد بخش خارجی: (6/358 هزار دلار) الکترود جوشکاری 1800000 کیلوگرم 1-Jul زمین و ساختمانها: مساحت زمین: مترمربع سطح زیربنا: مترمربع 1-Feb شاخصهای عملیاتی سالن ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

-خلاصه گزارش طرح 1-1: عنوان و تعریف محصول محصول تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر می باشد. گلاب : گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ (( گلهای محمدی )) تازه چیده شده با آب که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد. عرقیات معطر : عرقیات معطر به حاصل تقطیر انواع مختلف گیاهان معطر که بعضی از آنها تازه و بعضی بصورت خشک با آب تقطیر می شوند و اسانس اضافی آنها از محلول آبکی ...

تعداد صفحه: ۲۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات پیشگفتار: از ابتدای قرن اخیر تاکنون کنسرو سازی صنعتی همواره به عنوان یکی از مهمترین روشهای نگهداری، تبدیل و عرضه مواد غذایی در تمام دنیا مطرح بوده و به احتمال بسیار زیاد در آینده این موقعیت خود را حفظ خواهد نمود علیرغم این واقعیت و با توجه به اینکه در حال حاضر حدود یکصد و پنجاه کارخانه کنسروسازی در کشور مشغول تولید فرآورده های مختلف کنسرو می باشند و با عنایت به ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

پیشگفتار کارآفرین‌ فردی‌ است‌ که‌ ابزار تولید را به‌ منظور ادغام‌ آنها برای‌ تولید محصولات‌ قابل‌ عرضه‌ به‌ بازار، ارائه‌می‌کند (ریچارد کانتیلون‌ R. Cantillon در حدود سال‌ 1730). کارآفرین‌ عاملی‌ است‌ که‌ تمامی‌ ابزار تولید را ترکیب‌ می‌کند و مسوولیت‌ ارزش‌ تولیدات‌، بازیافت‌ کل‌سرمایه‌ای‌ را که‌ بکار می‌گیرد، ارزش‌ دستمزدها، بهره‌ و اجاره‌ای‌ که‌ می‌پردازد و همچنین‌ سود حاصل‌ ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...

تعداد صفحه: ۱۱۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه کشورایران سرزمینی دارای تاریخ و تمدن کهن درهنر و صنعت با ذخایر متنابهی از کانی‌های مورد نیاز صنعت کاشی به شمار می‌آید. صنعت کاشی در ایران سابقه‌ای دیرین دارد. این صنعت باتوجه به برخورداری از منابع ذخایرطبیعی نیروی انسانی ، انرژی و تکنولوژی دارای مزیت نسبی افتصادی ارزشمندی است . گزارشی از فراز و نشیب های صنعت کاشی و سرامیک در ایران تولید کاشی و سرامیک 248 برابر شده است از ...

تعداد صفحه: ۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

شکوه‌ السادات هاشمی خانم شکوه‌السادات هاشمی، مخترع و تولید‌کننده خمیر سوسک‌کش "امحا" است. وی که متولد سال 1334 است در سال 1354 ازدواج کرده و دارای 3 فرزند دختر و یک فرزند پسر می‌باشد. مدرک تحصیلی وی در رشته علوم تجربی است، علی‌رغم علاقه‌ی زیادی که به درس و ادامه تحصیل داشته به سبب مشکلات خانوادگی و بعد از آن ازدواج، موفق به ادامه تحصیل و کسب مدارک دانشگاهی نشده است. به سبب ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت