طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب

تعداد صفحات: 56 فرمت فایل: word کد فایل: 3931
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۲,۴۰۰ تومان
قیمت: ۸,۴۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب

     خلاصه طرح 

     

    نام محصول     پکتین از پوست مرکبات  
    ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن  
    مواد اولیه (میلون ریال) پوست مرکبات،سیب  
    اشتغال زایی     80 نفر  
    زمین مورد نیاز     5000  
      اداری 100متر مربع  
      سالن تولید 2000متر مربع  
             
      انبار مواد اولیه 500مترمربع  
      انبار محصول 500متر مربع  
    زیر بنا        
    آشپزخانه 50مترمربع  
       
             
      رخت کن و نماز خانه 50 مترمربع  
             
      سرویس ها 75مترمربع  
             
      ساختمان نگهبانی 50مترمربع  
    سرمایه ثابت (هزار ریال) 7E+07  
    سرمایه در گردش(هزارریال) 6E+06  
    مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 300  
    مصرف سالانه برق( کیلو وات بر ساعت) 400  
    مصرف سالانه سوخت گاز( متر مکعب) 2500  
        بنزین(لیتر) 30  
    محل پیشنهادی برای احداث طرح استانهای گیلان، مازندران، خراسان رضوی  

     

     

    1معرفی محصول

    تاریخچه پکتین

    تهیه مربا و ژله که از قرن 1750 توسط"

     

    شرکت خانوادگی زنان خانهدار لندن" از سیب, مویز و به که در آنها ژلاتین پکتین به وفور یافت میشود تهیه شده است. برای

     

    اولین بار در سال 1820 پکتین از میوه جدا شده و در تهیه مربا و ژل مورد استفاده قرار گرفت.

     

    به تدریج افراد میوههای ژلهدار و یا حتی ژله استحصال شده را با میوههای فاقد ژله مخلوط کردند به عنوان مثال توتفرنگی را با انگور فرنگی ترکیب کردند. ژله استحصال شده از پوست و هسته سیب را با مرباهای میوه های فاقد ژله ترکیب کردند تا اینکه مربا تهیه کنند.

    تولید کنندگان پکتین تجاری به دنبال یافتن منابع غنی پکتین افتادند. در آلمان تولید کنندگان آبمیوه ضایعات سیب را خشک کرده و به تولید کنندگان مربا فروختند. این تولید کنندگان نیز به نوبت خود این ضایعات را در آب جوشانده و ژله میوهای تولید کردند.

     

     

    پکتین چیست ؟

     

    پکتین یا انگم، یک پلیمر اشتقاقی قندی- اسیدی استکه از ساختارهای ژلاتینی گیاهی موجود در میوهجات

    و سبزیجات استحصال میشود . اهمیت اقتصادی این محصول به توانایی آن در تشکیل ژل در

     

    خواص و ویژگیهای پکتین

    پکتین در واقع محصول کربوهیدراته خالص شده است که از بخش آبدار پوست میوهها به ویژه سیب و مرکبات استحصال میشود. تمامی میوهها و سبزیجات دارای ساختار پکتین میباشند که این ساختار در کنار ساختار سلولزی ویژگیهای ساختمانی میوه و سبزیجات و یا به عبارت دیگر شکل ظاهری آنها را تعیین میکند.

    ساختار اصلی مولکولی پکتین شامل واحدهای اسید گالاکتزونیک و اسید گالاکترونیک متیل استر است که به صورت زنجیرههای پلی ساکارید خطی در کنار هم قرار گرفته و معمولا نیز بر اساس درجه استری بودنشان طبقه بندی میشوند.

    در پکتین با درجه متیل استر بالا یا به عبارت دیگر پکتین HM تشکیل گروهای کربوکسیل نسبت به افزایش متیل استر افزایش یافته و بقیه گروههای اسیدی کربوکسیلی یا به اسیدهای آزاد تبدیل میشوند و یا اینکه تبدیل به نمکهایی مانند آمونیوم, پتاسیم, کلسیم و سدیم میشوند. این ویژگی پکتین و هم چنین میزان مفید این نمکها بسته به درجه استری کردن و هم چنین درجه پلیمری کردن تغییر میکند.

     

    پکتینی که در آن کمتر از %50 واحدهای اسیدی کربوکسیل تشکیل میشوند در واقع میزان متیل

     

    استر آن کم بوده و منجر به تولید نوع دوم پکتین یعنی پکتین LM میشود. در حالت کلی پکتین

     

    LM از پکتین HM و در شرایط اسیدی و یا الکالینی متوسط حاصل میشود. پکتین آمینه نیز از پکتین با درجه استر بالا استحصال میشود بدین ترتیب که در مرحله استری زدایی آلکالین از آمونیاک استفاده میشود. در این نوع از پکتین حاصله تعدادی از گروهای اسید کربوکسیل باقی مانده به اسید آمینه تبدیل میشوند.

    خواص مفید پکتین آمینه شده نسبت به میزان واحدهای استر و آمید و درجه پلیمری شدن فرق میکند. پکتین تجاری به منظور استاندارد شدن اغلب با شکر مخلوط میشود, و حتی بعضی از انواع

     

    پکتینهای موجود در بازار را با محلول بعضی نمکها مخلوط میکنند تا PH خون را کنترل کرده و یا اینکه ویژگیهای خاص را در آن ایجاد کنند.

     

    میزان و ترکیب پکتین موجود در سبزیجات و میوهجات مختلف متفاوت میباشد. اکثراً به منظور تولید پکتین تجاری از مرکبات و سیب به عنوان ماده اولیه استفاده میشود. پکتین مرکبات از

     

     

    پوست لیمو شیرین, لیمو ترش و به مقدار کمی نیز از پوسط پرتقال و انگور  استحصال میشود. پوست مرکبات در واقع محصول جانبی حاصل از فرآیند آبمیوهگیری بوده و حاوی مقادیر زیادی پکتین با ویژگیهای منحصر بفرد میباشد.

    1نام و کد محصول

     

    نام محصول : پکتین کد آیسیک که در وزارت صنایع و معادن معرفی شده است به صورت ذیل میباشد:

     

    انواع پکتین از پوست مرکبات

    15491610

    پکتین از پوست لیمو

    15491611

    پکتین از تفاله چغندر

    15491620

     

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی

     

    شماره تعرفه گمرکی مواد پکتینی ،پکتینات و پکتات ها : 1302200 میباشد

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب

    فهرست:

    معرفی محصول.................................................................................. .. 5

     

    -1 -1 نام و کد محصول........................................................................... 11

     

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی....................................................................... 11

    -1-3 شرایط واردات............................................................................... 12

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد ملی 13......................... ................................

     

    -1-5 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت.................................. 14

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد....................................................... 15

    -1-7بررسی کالاهای جایگزین.............................................................. .. 19

    -1-8 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز......................................... 21

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده............................. . 23

    -1-10 شرایط صادرات........................................................................... 23

     

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا 24........................................ ................................

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید...................................... 29

    -2-2 وضعیت طرح های جدید 31............................... ................................

    -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم........................... 32

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم......................................... 36

     

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم.......................... 37

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم...... 37

    -3 بررسی اجمالی تکنولوژی.................................................................. 38

    -4 نقاط قوت و ضعف تکنولوژی............................................................. 39

    بخش مالی طرح.................................................................................... 41

    -5 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی............................................. 56

     

    -6 محل های پیشنهادی اجرای طرح..................................................... 56

     

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی پکتین از پوست مرکبات و سیب
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت