طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان

تعداد صفحات: 45 فرمت فایل: word کد فایل: 4507
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان

    1 معرفی محصول :

     

    ژلاتین یک محصول پروتئینی است که از منابع مختلف از کلاژن ها و مواد پروتئینی دامی نظیر استخوان و بافت های هم بند دامها ، پوست خوک ، گوشت ماهیان غیر خوراکی ، پوست ماهی و سایر منابع پروتئینی قابل تهیه می باشد ولی از آنجا که منابعی مانند گوشت ماهی و دام بطور مستقیم مورد مصرف خوراکی دارد و گرانقیمت می باشد معمولا ژلاتین را از ضایعات پوست و گوشت و استخوان و یا منابع پروتئینی غیر خوراکی تهیه می نمایند که اغلب بصورت پودرو گرانول تولید می گردد.

    درصد مواد اولیه مورد استفاده در تولید ژلاتین در جهان

     

    پوست خوک پوست گاو و گوسفند استخوان سایر

     

    مهمترین مصارف ژلاتین در صنایع غذایی ، داروئی و شیمیایی است ( در حدود %5 از محصولات غذایی از ژلاتین استفاده می شود) . ژلاتین از مواد غذایی ایمن و سلامت برای انسانها محسوب می شود١. این ماده پروتئینی اهمیت خاصی در صنایع غذائی، داروئی،

     

    صنعتی و پزشکی دارد. به ویژه در صنایع غذایی در تهیه مارمالادها و ژله ها و شیرینی جات و بستنی ها کاربرد داشته و به آسانی در بدن جذب شده و حتی به هضم سایر مواد غذایی از طریق تشکیل امولسیون کمک می نماید.

     

    در صنایع غذایی از ژلاتین بعنوان ایجاد کننده ارزش پروتئینی ، قوام دهنده مایعات غذایی ، پایدارکننده بعضی از محصولات غذایی و در صنایع شیمیایی بخصوص صنایع عکاسی و صنایع داروسازی بصورت تولید کپسولهای ژلاتینی و ... استفاده می شود .

     

    الف : ویژگیها:

     

    ژلاتین معمولا بصورت پودر یا گرانول تولید می شود، رنگ آن زرد متمایل به قهوه ای و تقریبا بی بو و بدون مزه می باشد که از نظر فیزیکی تقریبا شفاف و شکننده می باشد.

     

    ژلاتین در آب گرم ، گلیسرول و اسید استیک محلول و در حلالهای ارگانیک غیر محلول می باشد.

    ژلاتین در دمای حدود 30 تا 35 درجه حدود 5 تا 10 برابر وزن خود آب جذب می کند و به یک ژل آبکی تبدیل می شود . نقطه ژله ای شدن ژلاتینی که از ماهی گرفته می شود پائین تر از نقطه ژله ای شدن ژلاتین تهیه شده از گاو و خوک می باشد.

     

    ژلاتین یک ماده آمفوتریک است بدین معنا که نه اسیدی است و نه قلیایی . نقطه ایزوالکتریک ژلاتین بین 4/8 و 9/4 می باشد . ژلاتینی که در فرایند اسیدی تولید شده نقطه ایزو الکتریک بالاتری از ژلاتینی دارد که در فرایند قلیایی تولید شده است.

     

    ب : ترکیبات :

     

    ترکیبات اصلی ژلاتین به شرح زیر می باشد:

     

    مواد تشکیل دهنده درصد (% )
    پروتئین 84-90  
    نمکهای معدنی 2-Jan  
    آب 15-Aug  

     

    در حالت خشک حدود 99-98 درصد ژلاتین ، پروتئین می باشد ، در کل ژلاتین یک ترکیب غیر همگن از پروتئینهای با وزن مولکولی بالا (حدود 000،20 تا 000،( 250 می باشد.

     

    ساختار فنری آمینو اسیدهای ژلاتین با باندهای پپتید به هم متصل شده اند. ترکیب آمینو اسیدهای اصلی ژلاتین بصورت Gly-Pro-Hyp می باشد :

     

    درصد نام علامت اختصاری    
    26-34 Glycine Gly   آمینو اسیدهای اصلی
    18-Oct Proline Pro  
    15-Jul Hydroxy Proline Hyp    
    12-Oct Glutamic Acid Glu   سایر آمینو اسیدها
    11-Aug Alanine Ala    
    9-Aug Arginine Arg    
    7-Jun Aspartic Acid Asp    

     

     

     

  • فهرست و منابع طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان

    فهرست:

    – 1 معرفی محصول ..................................................................................................................................

    -1-1   نام و کد محصول (آیسیک ...................................................................... (3 ........... 2

    -2-1 شماره تعرفه گمرکی ................................................................................ .............. 3

    -3-1 شرایط واردات ................................................................................................. .......... 4

    -4-1   بررسی و ارائه استاندارد ( ملی یا بین المللی ) ................................ ................ 5

    -5-1   قیمت تولید داخلی و جهانی محصول ...................................................... ........... 6

    -6-1 توضیح موارد مصرف و کاربرد ژلاتین و کالاهای جنبی کارخانه

    تولید ژلاتین ................................................................................................ ............. 7

    -7-1 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف

    محصول ................................................................................................................ ...... 8

    -8-1   اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز .................................................... ........ 9

    -9-1   کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول ................................. 10

    -10-1 شرایط صادرات ................................................................................................ ....... 11

    - 2 وضعیت عرضه و تقاضا .......................................................................................................... ...... 12

    -1-2 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون و محل واحدها و

    تعداد آنها و سطح تکنولژی واحدهای موجود ، ظرفیت اسمی ، عملی ، علل

    عدم بهره برداری کامل از ظرفیتها ، نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین

    آلات مورد استفاده در تولید

    محصول..................................................................................................................... 13

    -1-1-2 کشورها و سازندگان عمده ماشین آلات تولید ژلاتین................................... 14

    -2-1-2 بررسی واحدهای موجود از نظر تکنولوژی و میزان تولید............................. 15

    -2-2 بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا................ 16

    -3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ..............85 17

    -4-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم ........................................................ ........... 18

    -5-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85

    و امکان توسعه آن .................................................................................................. 19

    -6-2 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم .................... 20

     

     

     

     

    -3 بررسی اجمالی تکنولژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با

     

    دیگر کشورها 21

     

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرایند تولید محصول 22

     

    -5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی 23

     

    -6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن از داخل یا خارج از کشور ،

     

    قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تامین اقلام عمده مورد

     

    نیاز گذشته و آینده 24

     

    -7   پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح 25

     

    -8   وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال 26

     

    -9   بررسی و تعیین میزان تامین آب ، برق ، سوخت ، امکانات مخابراتی و ارتباطی ( راه ، راه

     

    آهن ، فرودگاه ، بندر )و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای

    اجرای طرح 27

     

    -10  وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی شامل 28

     

    -11   تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای

     

    جدید

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان, طرح کارآفرینی طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان, طرح توجیهی طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان, Business plan با موضوع طرح توجیهی مطالعات امکان سنجی مقدماتی طرح تولید ژلاتین از پودر استخوان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت