【شیره انگور】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 100 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد شیره انگور با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد شیره انگور، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه شیره انگور یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تولید شیره انگور به روش صنعتی : معرفی محصول : از انگور فرآورده های غذایی مختلفی بدست می آورند که شامل کشمش ، شیره انگور ، روغن هسته انگور ، عصاره هسته انگور ، سرکه ، آبغوره و غوره می باشد. انگور دارای 79 درصد آب ، 14 درصد قندهای مختلف ، املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند است . انگور دارای ویتامین های A ، B ، C ، D و املاحی مانند آهن ، منیزیم ، منگنز ، کلر ، ید ، ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده: هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید سرکه و الکل و شیره از انگور و ضایعات کشمش و دیگر مرکبات است .(در این طرح آب انگور نیز به عنوان محصول جانبی تولید می شود.) در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال. برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پارچه لایه‌ای نرمش‌پذیر است که از شبکه‌ای از نخ‌ها و یا الیاف طبیعی یا مصنوعی تشکیل شده‌است. که نوع نخ‌ها و یا الیاف و ساختار و نحوه قرار گیری انها در کنار یکدیگر ساختمان پارچه و خصوصیات فیزیکی آن را بوجود می‌آورد. پارچه را از روشهای بافت تاری-پودی، بافت حلقوی(کش‌بافی یا قلاب بافی)، روشهای بی بافت، گره زدن تولید می‌شود. پارچه‌ها از نظر مواد بکار رفته ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکید ه : این پروژه تحت عنوان طراحی خط تولید کشمش به روش مداوم می باشد که با استفاده از سورتینگ لیزری است و در نهایت کلیه اطلاعات و استاندارهای موجود ملی با استانداردهای بین‌المللی و codex مقایسه می شود ، تا بتوان مبادرت به تولید کشمکش مطابق با استاندارهای بین‌المللی و به منظور صادرات تولید کرد، تا قادر به ورود به بازارهای جهانی باشیم . ایران یکی از مناطق انگور خیز می باشد که ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: گردشگری و توریسم

خلاصه طرح نام طرح مجتمع گردشگری ستاره کویر موارد کاربرد مجتمع تفریحی ورزشی توریستی اشتغالزایی 16 نفر زمین مورد نیاز 10.000 متر میزان مصرف سالیانه آب 30 برق 30 گاز 40 سرمایه گذاری ثابت 14819/9 محل اجرای طرح اراک مقدمه مجتمع گردشگری و تفریحی ستاره کویر با توجه به جاذبه های گردشی و صنعتی در شهر اراک تأ سیس می گردد . جذابیتهای گردشگری منطقه شهرستان اراک از شمال به تفرش، از مغرب به ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٦٠٠ تن در سال موارد کاربرد محصول این محصولات به عنوان تنقلات مورد استفاده قرار می گیرند.. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع لواشک ٣٧٥١٢ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٣٤٢٠ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع لواشک سالانه کشور معادل٧,٣٠٤١١تن و سرانه مصرف معادل٤٣,٠کیلو گرم می باشد میزان ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع شکلات ظرفیت پیشنهادی طرح 220 تن موارد کاربرد غذائی مواد اولیه مصرفی عمده مواد اولیه مصرف سالانه (تن) پودرشکر 100 پودر کاکائو 20 کره کاکائو 60 شیر خشک 4 اسانس 2 کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر) 43 نفر برای سه شیفت زمین مورد نیاز ( ( m2 1000 اداری ( m2 ) 60 زیر بنا تولیدی ( m2) 400 آزمایشگاه و ابزار الات ( m2 ) 40 انبار ( m2) 200 میزان مصرف ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شیره خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن در سال موارد کاربرد تهیه نوشابه ها تهیه ترشی خرما تهیه سس خرما مصارف شیره بصورت خوراکی در خانواده ها مواد اولیه مصرفی عمده خرما کمبود محصول ( سال ( 1390 512 تن اشتغال زایی ( نفر) 50نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 15000 اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 2700 سوله تاسیسات ( m2) 220 انبار ( m2) 1350 میزان مصرف سالانه مواد اولیه ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش طرح تولید انواع شکلات و شکلات شیره خرما مورد بررسی قرار گرفته است. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. 1 – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از شیرینی های پر طرفدار در ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول -1-1 نام و کد محصولات (آیسیک ) محصول مورد مطالعه طرح حاضر، شیر رگلاتور آبگرمکن میباشد. این قطعه به عنوان یکی از قطعات آب گرمکن می باشد . رگلاتور دستگاهی است که در صورت تغییر جریان گاز می تواند میزان فشار آن را در حد معینی کنترل نماید . همچنین این تجهیزات قطع جریان گاز را در مواقع دریافت فیدبک از سنسور بر عهده دارند و بدینوسیله ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با وجود گذشت بیش از یک قرن از پرورش شترمرغ اهلی در مزارع افریقای جنوبی، اطلاعات علمی کمی در خصوص تغذیه شترمرغ وجود دارد و نیازهای غذایی این پرنده به طور دقیق برآورد نشده است. نتها در چندساله اخیر برخی از تحقیقات اولیه در اسرائیل و افریقای جنوبی در این زمینه انجام شده اشت. هنوز جنبه های زیادی مورد تحقیق قرار نگرفته و اطلاعات گردآوری شده در این بخش بیشتر مربوط به تجربیات ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

هزینه مواد اولیه اغلب حدود 50 درصد هزینه کل تولید شیر را در یک کارخانه تولید مواد لبنی در بر می گیرد . صرفه جویی در هزینه خوراک حتی مقدار کمی دلار در هر تن ، باعث صرفه جویی مهمی در طول یک سال در یک شرکت تولید لبنی خواهد شد . در بسیاری از کارخانه جات تولید مواد لبنی یک نرم فزار برای بالانس کردن سهمیه غذایی استفاده می شود که در آن از تکنیک برنامه ریزی خطی استفاده می شود ، این ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : با گسترش صنایع بهداشتی ، در داخل کشور تقاضای شیرآلات بهداشتی با توجه به رشد همه روزه ساخت و سازمنازل و اماکن عمومی به همان نسبت و در بعضی موارد به نسبت چندین برابر افزایش می یابد . حمایت های بی دریغ دولت از صنایع داخلی در جهت خود کفایی کشور نیز پشتوانه خوبی برای این صنعت می باشد . همچنین مواد اولیه ، نیروی انسانی و سایر امکانات تولید در داخل کشور جواب گوی نیازهای تولید ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه - نوع محصول: نوع محصول کارخانه عبارتست از انواع نوشابه بدون گاز به صورت آبمیوه جات به غلظت 14-10 درجه بریکس که از کنسانتره به غلظت 70-60 درجه بریکس بازسازی شده و در بطری های نوشابه به ظرفیت 285 سی سی و با درب طشتکی بسته بندی خواهد شد. بطری مذبور دارای ارتفاع 240 میلیمتر و قطر 57 میلیمتر است و بر روی آن بر چسب مربوطه به ابعاد 80*200 میلیمتر چشبانده خواهد شد. آبمیوه تولیدی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : با گسترش صنایع بهداشتی ، در داخل کشور تقاضای شیرآلات بهداشتی با توجه به رشد همه روزه ساخت و سازمنازل و اماکن عمومی به همان نسبت و در بعضی موارد به نسبت چندین برابر افزایش می یابد . حمایت های بی دریغ دولت از صنایع داخلی در جهت خود کفایی کشور نیز پشتوانه خوبی برای این صنعت می باشد . همچنین مواد اولیه ، نیروی انسانی و سایر امکانات تولید در داخل کشور جواب گوی نیازهای تولید ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

تکثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور ، مطلوب تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه دانش و فن آوری این علم به عنوان پایه و اساس زمینه های تولید مورد توجه قرار گرفته است . در آ‎بهای داخلی کشور علاوه بر منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی جهت پرورش آبزیان امکانات وسیعی در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان سردابی وجود دارد که در حال حاضر تنها از معدودی از این ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح درخواست کننده تسهیلات : شرکت کشت و صنعت در سبلان (سهامی خاص) موضوع طرح : احداث و راه‌اندازی کارخانه تولید کنسانتره میوه به ظرفیت 7000 تن در سال محصول اجرای طرح : کیلومتر 5 جاده مشکین‌شهر به اهر استان اردبیل سرمایه‌گذاری قبلی (ریالی) : 620/655/2 هزار ریال (ارزی) : - سرمایه‌گذاری جدید (ریالی) : 047/921/24 هزار ریال (با احتساب سرمایه در گردش و سود دوران مشارکت مدنی) ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی خرما ظرفیت : دو هزار تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استان‌های جنوبی سرمایه گذاری کل: 54/1405 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : 15 نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبرکت نامیده شده وبخش اعظم انرژی ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

اطلاعات عمومی آب میوه ها و نوشابه های حاصل از آن از نظر اجراء یا عدم اجرای فرآیند شفاف سازی به دو نوع زلال(شفاف شده)، کدر(پالپ دار) و از نظر میزان میوه طبیعی محتوی (آب میوه و یا پالپ)به سه گروه، آب میوه، نکتار میوه و شربت میوه تقسیم می گردد. میزان میوه طبیعی محتوی در گروه آب میوه های 100%، در گروه نکتار بسته به نوع میوه بین 50-25% و در گروه شربت میوه بین 30-6% متغیر می باشد. ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : طبق تعریف ، سنگ تزئینی به هر سنگ طبیعی ، بجز آنچه که برای ساخت بناها استفاده می‌شود، اطلاق می‌گردد که بر اساس زمینه‌های زیبایی شناختی برای گستره‌ای وسیع از مصارف انتخاب می‌شود. یادمانهای پیچیده معماری ، مانند بنای یادبود آبرت در لندن ، به سهم خود نوعی ساختمان به شمار می‌آیند و بنابراین سنگی که برای این مصارف بکار گرفته می‌شود، باید دارای شرایط استحکام و ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

- 1 مقدمه : نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضه‌های بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچه‌های نمکی و حوضچه‌های شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخه‌های سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کلمه نحل به معنی زنبور عسل در آیات 68, 69 سوره نحل در جز 14 قرآن کریم آمده است. در تفسیر آیه 68 چنین آمده است؛ پروردگارت به زنبور عسل وحی فرستاد! در اینجا لحن قرآن به طرز شگفت انگیزی تغییر می‌یابد، در عین ادامه دادن بحث‌ها در زمینه نعمت‌های مختلف الهی و بیان اسرار آفرینش در این سوره ، سخن از زنبور عسل و سپس خود عسل به میان می‌آورد. اما شکل یک ماموریت ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : درخت خرما یکی از مقدس ترین و قدیمی ترین درختان میوه شناخته برای انسان است پیدایش درخت خرما در جهان از دوران دوم زمین شناسی آغاز شده اما زمان پی بردن انسان به ارزش غذائی خرما و کاشت درخت آن به شش هزار سال پیش از میلاد می رسد.مبداء اصلی این گیاه بدرستی مشخص نیست. بعضی از دانشمندان مبداء اصلی آن را در اسیا و کرانه های خلیج فارس و گروهی دیگر زیست گاه اصلی ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

1- 1 مقدمه : هر چند از چسب در صنعت ، مخصوص آبنوس کاران و صحافان و بیشتر برای چسباندن قطعات چوبی و یا اشیای کاغذی بود. اما به تدریج دامنه کاربرد آن گسترش یافت. به طوری که امروزه به جای استفاده از میخ ، پیچ ، بست ، لولا و... برای اتصال قطعات فلزی ، چوبی ، کائوچویی ، ... از بخاری گرفته تا تهیه اسباب بازی , صنایع مونتاژ و حتی برخی از قسمتهای هواپیماهای مافوق صوت , از چسب‌های گوناگون ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : تهیه و تامین علوفه جهت تغذیه جمعیت دامى کشور ، در نیم قرن اخیر همواره از مشکلات و معضلات مملکت بوده است. جمعیت دامى کشور بر اساس آمارهاى موجود بالغ بر 120 میلیون واحد دامى است. براى تغذیه و تعلیف دامهاى کشور دست کم به حدود 8/51 میلیارد واحد علوفه اى نیازمندیم. در حال حاضر وابستگى دامى کشور به میزان 25 درصد به مراتع و 75 درصد به سایر منابع از جمله ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ساچمه فولادی (شات بلاست) در ارتقا و افزایش کیفی صنایع مختلف تولیدی از جمله ریخته گری قطعات– ماشین سازی- آهنگری- خودروسازی ودیگر صنایع فلزی مصارف فراوان دارد. با توجه به محدودیت تعداد واحدهای تولید کننده داخلی، تولید و فروش این محصول دارای توجیه اقتصادی لازم بوده و علاوه بر آن امکانات صادرات به دیگر کشورها نیز برای آن فراهم است. فرآیند تولید : 1 – 2 نام ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات خواهد بود. در این روش که کلیه مراحل تولید توسط ماشین انجام می گردد. نه تنها مقدار قابل توجهی از ریخت و پاش شکر جلوگیری می گردد ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : درخت پسته معمولی (ایرانی) با نام علمی Pistaca vera منشأ ایرانی داشته و در شمال شرقی کشور حوالی سرخس به صورت جنگلهای انبوه دیده می شود و نام علمی آن نیز از واژه فارسی پسته گرفته شده است. کتیبه های یونانی و تواریخ مؤید این مطلبند که کاشت درخت پسته و استفاده از محصول آن از حدود چهار هزار سال پیش در ایران مرسوم بوده است. 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید نوار آب بندی تفلون پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید زغال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، نیروی ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید سس از سویا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: سایر موضوعات

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کیت CNG پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید کشمش (سورت و بسته بندی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

پیشگفتار: زنبور عسل یکی از مظاهر قدرت نا متناهی آفرینش: در این جهان بزرگ که بی شک مخلوق یک قدرت بی انتهای عظیم است.آنچه از جامد ، نبات، حیوان ،آفریده شده وظیفه خاصی را اجرا می کند که از بدو آفرینش برای آنکه معین گشته و هم کار خود را با نظم و ترتیب انجام میدهد و اگر در کار هر یک ار آنها دقیق شویم به عظمت قدرت عظیمی که تمام ، مصنوع و مخلوق ان هستند مبهوت متهیر خواهیم بود و در ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

این‌ استاندارد باید باتوجه‌ به‌ " مقدمه‌ای‌ بر استانداردهای‌ حسابداری‌ " مطالعه‌ و بکار گرفته‌ شود. دامنه‌ کاربرد 1 . کاربرد این‌ استاندارد در حسابداری‌ موارد زیر الزامی‌است‌، مشروط‌ بر اینکه‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ مربوط‌ باشد : الف‌. داراییهای‌ زیستی‌، و ب‌ . تولید کشاورزی‌ در زمان‌ برداشت‌. 2 . این‌ استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد : الف‌. زمین‌ مربوط‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید آب میوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

صنعت آبمیوه مقدمه با رشد روز افزون جمعیت افزایش میزان مواد غذایی اهمیت فوق العاده ای پیدا کرده است . تکنولوژی پیشرفته مواد غذایی سبب شده که ما بتوانیم حداکثر استفاده را از تولیدات کشاورزی به عمل آوریم و ضایع شدن محصولات کشاورزی جلوگیری نماییم . صنعت آبمیوه ( آبمیوه نکتار و پوره میوه ) نیز یکی از جدید ترین رشته های صنایع غذایی است ، علی رغم اینکه به تازگی در ایران معمول گردیده به ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

طرح توجیهی تولید الکل ازخرما ظرفیت الکل 300/000 لیتر اسیدسیتریک 60/000 لیتر تفاله خرما 300 تن خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید الکل از خرما نوع تولیدات وظرفیت : 300 تن الکل 60 تن اسید سیتریک 600 تن شیره خرما و 300 تعداد شاغلین : 28 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : سرمایه گذاری ثابت : سرمایه در گردش : در آمد سالیانه: سود ویژه : 7820 6600 850 9450 ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) در پودرهای رخت شوئی ، صابون ها ، شامپوها ، مایع ظرفشوئی ، موارد کاربرد حشره کش ها ، خوشبو کننده های هوا ، ضد عرق ، بوگیرها ، و بسیاری از مواد آرایشی مانند کرم ها ، رژها ، لاک ناخن و ... مواد اولیه مصرفی عمده انواع گیاهان معطر ، گل ها و پوست مرکبات کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) اشتغال زایی (نفر) 33 زمین مورد نیاز ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول تولید آبمیوه با قطعات میوه ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) موارد کاربرد مواد اولیه مصرفی عمده کنسانتره میوه – شکر – اسید سیتریک – سود کاستیک اشتغال زایی زمین مورد نیاز اداری 280 زیر بنا تولیدی 550 انبار 150 تاسیسات و سایر 20 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی به ترتیب 1260 تن 680 – تن 13 – تن و 1 تن میزان مصرفی آب توان برق سالانه یوتیلیتی سوخت مصرفی ارزی ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

نام محصول آنزیم های صنعتی پکتیناز ، لیپاز ، سلولاز ، آمیلاز و کیموزین میکروبی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن مواد اولیه (هزار ریال) ##### اشتغال زایی 14 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2000 اداری 50 سالن تولید 750 انبار مواد اولیه 150 انبار محصول 150 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 25 ساختمان نگهبانی 25 سرمایه ثابت (هزار ریال) ##### سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول آنزیم پانکراتیک ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح... ٠٠۵ تن در سال موارد کاربرد محصول صنایع تولید کننده چرم و سالمبور میزان تولید داخلی گزارشی در این خصوص در دست نیست میانگین واردات دو سال گذشته بالغ بر ٣٠٠٠ تن میزان مصرف سالانه کشور ٢٠٠٠ تن در سال میزان کمبود یا مازاد تا پایان برنامه چهارم ٢٠٠٠ تن در سال اسامی مواد اولیه عمده آنزیم های پانکراس، مواد نگهدارنده و مهار ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره میوه های جنگلی ظرفیت پیشنهادی طرح 5000 تن مواد اولیه (میلیون ریال) 234.8 اشتغال زایی 35 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 7000 اداری 100 سالن تولید 2500 انبار مواد اولیه 1000 انبار محصول 1000 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 76767204 سرمایه در گردش(هزارریال) 76869642 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شربت خرما ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) 21717 اشتغال زایی 15 زمین مورد نیاز 5000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 500 انبار محصول 500 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 100 ساختمان نگهبانی 100 سرمایه ثابت (هزار ریال) 2E+07 سرمایه در گردش(هزارریال) 8E+06 مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 210000 مصرف سالانه برق( کیلو وات ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح مشخصات کلی طرح عنوان طرح تولید پمپ و شیر هیدرولیک ظرفیت طرح 10000 دستگاه پمپ و 50000 دستگاه شیر هیدرولیک مواد اولیه اصلی برنج ، فولاد و قطعات نیم ساخته محل تامین مواد اولیه داخل کشور پیشنهاد محل اجرای طرح استان تهران ، مرکزی ، خوزستان ، خراسان رضوی ، سمنان ، آذربایجان شرقی و قزوین موارد استفاده و کاربرد محصول خودرو ، ماشین آلات صنعتی ، ساختمانی ، راهسازی و .... بررسی ...

تعداد صفحه: ۷۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات گفته می شود که ایران یکی از اولین کشورهای دنیاست که در آن کشاورزی و تمدن شروع شده و انسان اولیه برای نخستین بار در فلات ایران به کشت و زرع و پرورش دام دست زده است. همچنین گفته می شود که مهاجرت آریایی هابر خلاف مهاجرت مشهور چوپانی و در جستجوی چراگاه های جدید نبوده بلکه مهاجرتی دهقانی و در جستجوی زمین بهتر برای کشاورزی بوده است. حفاری هایی که در اطراف کاشان به عمل ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح تولید رب زرشک محصول تولید رب زرشک پیشنهاد محل اجرای طرح مناطق مرکزی و جنوبی استان ظرفیت تولید 1500 تن تعداد اشتغال 40 نفر متراژ زمین 10000 متر مربع زیربنا 2700 مترمربع مشخصات سرمایه گذاری به میلیون ریال ماشینآْلات زمین ساختمان محوطه سازی تاسیسات وسایل نقلیه اثاثه و ملزومات پیش بینی نشده جمع کل 000,00،12 2000 4925 1175 1100 250 27 2147,7 23625 سرمایه گذاری ثابت 25140,72 ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول پکتین از پوست مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) پوست مرکبات،سیب اشتغال زایی 80 نفر زمین مورد نیاز 5000 اداری 100متر مربع سالن تولید 2000متر مربع انبار مواد اولیه 500مترمربع انبار محصول 500متر مربع زیر بنا آشپزخانه 50مترمربع رخت کن و نماز خانه 50 مترمربع سرویس ها 75مترمربع ساختمان نگهبانی 50مترمربع سرمایه ثابت (هزار ریال) 7E+07 سرمایه ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول رنگ های خوراکی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن در سال موارد کاربرد صنایع غذایی ، صنایع داروسازی مواد اولیه رنگ های طبیعی : دانه گیاه آناتو ، هویج ، انگور ، ریشه چغندر ، اسفناج ، حرارت مواد اولیه مصرفی دادن کربوهیدراتها و... مواد اولیه رنگ های مصنوعی : سرب ، ارسینیک ، آمین های آرماتیک ، مواد قابل استخراج بادی اتیل اتر کمبود محصول 17900.5 تن اشتغال زایی ( نفر) 31 زمین ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول جک هیدرولیکی ظرفیت پیشنهادی طرح 23000 دستگاه موارد کاربرد بلند کردن خودرو مواد اولیه مصرفی عمده میلگرد فولادی – لوله فولادی و ... کمبود محصول اشتغال زایی 19 نفر زمین مورد نیاز 2000 متر مربع اداری 70 زیربنا تولیدی 550 انبار مواد اولیه و محصول 350 نگهبانی 30 میزان مصرف سالانه مواد اصلی 112 تن 377500 – عدد آب (متر مکعب) 3000 میزان مصرف سالانه انرژی برق (کیلووات ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول آب میوه ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن در سال موارد کاربرد نوشیدنی روزانه مواد اولیه مصرفی عمده میوه سیب کمبود محصول ( سال ( 1390 ---- اشتغال زایی ( نفر) 33 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 350 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) ---- انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 144000 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 115000 گاز ( ...

تعداد صفحه: ۱۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول: -1 معرفی محصول هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شیر، ماست ، خامه ظرفیت پیشنهادی طرح 150 تا 200 تن دریافت شیر در روز موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده شیر خام اشتغال زایی ( نفر) 181 زمین مورد نیاز ( ( m2 30,000 اداری ( m2) 3000 زیر بنا تولیدی ( m2) 5000 سوله تاسیسات ( m2) 220 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 141,160 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 7,084,800 گازوئیل (لیتر ...

تعداد صفحه: ۶۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول خوراک دام ظرفیت پیشنهادی طرح 24000 تن موارد کاربرد مصرف دام ها در دامداری ها مواد اولیه مصرفی عمده جو،سبوس گندم و ضایعات گندم اشتغال زایی ( نفر) 25 زمین مورد نیاز ( ( m2 3000 اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 800 سوله تاسیسات ( m2) 20 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 4800 آب ( m3) 1400 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 300000 گازوئیل ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) عصاره گیری از گیاهان داروئی مقدمه گیاهان داروئی اگر چه از دیرباز برای آدمیان آشنا و در بسیاری از مواقع مرهم دردهای بشری بوده است اما پیشرفت های علمی و فن آوری طی سه دهه اخیر اهمیت و نقش سازنده گیاهان داروئی را در تامین نیازهای بشر به ویژه در حیطه دارو و درمان دو چندان ساخته است. امروزه به مدد بهره گیری از روشها و فنون تخصصی، ترکیبات موثره ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید قطعات برنجی میباشد. ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکانسنجی مقدماتی تولید ماشین آلات خشک کن ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول قطعات صنعتی از آلیاژهای مختلف چدن به روش ریخته گری ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 1100 تن در سال · صنعت خودرو موارد کاربرد · صنعت کشتی سازی · صنعت ماشینسازی و تجهیزات · صنایع ریلی .... · مواد اولیه مصرفی عمده انواع شمش چدن کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) مازاد عرضه وجود دارد اشتغال زایی (نفر) 25 زمین مورد نیاز (مترمربع) 1200 اداری (مترمربع) 60 زیربنا ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح ٢٠٠٠٠تن در سال موارد کاربرد محصول به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی(صبحانه و عصرانه) مورد استفاده قرار میگیرد. میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکردر حال حاضر ٧١٩١٨٣ تن می باشد میانگین واردات در سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت