طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر

تعداد صفحات: 46 فرمت فایل: word کد فایل: 4090
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر  
               
    ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح   ٢٠٠٠٠تن در سال    
           
    موارد کاربرد محصول به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی(صبحانه و عصرانه) مورد استفاده قرار میگیرد.  
           
    میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکردر حال حاضر  
      ٧١٩١٨٣ تن می باشد    
           
           
    میانگین واردات در سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ١٦٣٠تن بوده است  
           
    میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر سالانه کشور  
    معادل٧.٧١٨١٢٧تن و سرانه مصرف این محصول معادل٤.٩ کیلو گرم می باشد  
       
           
    میزان کمبود یا مازاد تا پایان برنامه واحد های تولیدی موجود با ظرفیت ٧٠% ظرفیت اسمی تولید می کنند و با توجه به مصرف  
    داخلی ومیزان تولید ،میزان کمبود کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر تا  
    پنجم  
    پایان برنامه پنجم(سال ١٣٩٢) معادل٥.٢٣٦١٦٨تن میباشد.  
       
           
    اسامی مواد اولیه عمده آرد،روغن ،قند مایع خرما ، تخم مرغ، شیرخشک، پودر نارگیل ، پودر کاکائو،بهبود دهنده  
        ها      
               
               
      آرد:٩٠٠٠ تن روغن : ٤٨٠٠ تن قند مایع خرما :١٠٠٠ تن  
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی قند مایع خرما :١٠٠٠ تن تخم مرغ:٣٠٠٠ تن  
    شیرخشک:١٦٠٠ تن اسانس و گلوکز و جوش شیرین:٢٤٠ تن  
       
      بکینگ پودر،لستین،بی کربنات،آمونیم،نشاسته،پودر کاکائو وکارامل:١٤٢٠ تن  
                 
    اشتغال زایی ( نفر )     ٥٠ نفر      
               
    زمین مورد نیاز ( ( m2   ١٠٠٠٠متر مربع    
                 
      اداری ( ( m2       ٣٥٠  
                 
    زیر بنا تولیدی ( ( m2       ٣٠٥٠  
                 
      انبار ( ( m2       ٨٠٠  
                 
      آب( ( m3       ٨٢٧٥  
                 
    میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق KW       ٢٦٠  
               
      گاز ( ( m3     ١٠٥٠٠٠٠  
                 
      ارزی ( یورو )       ٠  
                 
    سرمایه گذاری ثابت ریالی ( میلیون ریال )     ۳۰۶۵۲ میلیون ریال  
                 
      جمع ( میلیون ریال )     ۳۰۶۵۲ میلیون ریال  
               
    در صورت کمبود محصول محل پیشنهادی اجرای طرح     استان آذربایجان شرقی  

     

    ۱- معرفی محصول :

    کیک و کلوچه یک شیرینی و غذایی مخصوص می باشد که استفاده از آن از قرن های پیش معمول بوده است . کیک با زمان ماندگار طولانی و شکل و مزه متفاوت ساخته می شود وبه وسیله همه افراد جامعه در هر فصل و زمان قابل خوردن است

    قدمت کاربرد کیک و کلوچه همزمان با تاریخ تمدن بشر بوده، در واقع پخت اصلی کیک از ۰۳۱ سال پیش صورت گرفته است .با پیشرفت در صنایع تولید کیک ساخت کیک تنوع زیادی پیدا کرده است . امروزه در جهان بیش از ۰۰۱ نوع کیک و کلوچه با طعم ومزه وارزش انرﮊی زایی مختلفی تولید می شوند.

     

     

    ۲-۱ شماره تعرفه گمرکی :

     

    کد تعرفه شرح کالا
       
    ۱۱۰۹۱ فرآورده هابرا ی تغذیه کودکان,ا ز آرد و غیره
       
    ۹۱۰۹۱ فرآورده های غذا ئی ا زمحصولات آرد...,فاقدکاکائو..غیرمذکور

     

     

    ۳-۱ ارائه استاندارد های محصول :

     

    موضوع سال چاﭖ
       
    کیک-ویژگیها و روشهای آزمون ١٣٨٥
       
    آئین کار واحدهای تولیدی کیک و کلوچه ١٣٨١

     

    -۱بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی محصول:

     

    پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:

     

    ۱- قیمت مواد اولیه مصرفی که یکی از مهمترین هزینه های متغیر تولید می باشد و نقش عمده ای را در تعیین قیمت تمام شده محصول دارد.

     

    ٢- منطقه جغرافیایی احداث واحد به خصوص از لحاظ دسترسی به منابع تامین مواد اولیه و کانونهای مصرف محصول، هزینه های مربوط را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

     

    نوع تکنولوﮊی مورد استفاده از طریق تاثیر بر سرمایه گذاری ، کیفیت محصول تولیدی و میزان ضایعات و....بر قیمت فروش محصول موثر خواهد بود.

     

    ٤- هزینه نیروی انسانی مورد نیاز تاثیر مستقیم در هزینه های متغیر تولید و قیمت تمام شده محصول دارد.

     

    ٥- ظرفیت تولید واحد بر روی قیمت فروش محصول موثر است، به این ترتیب که افزایش ظرفیت تولید از طریق سرشکن نمودن هزینه های سربار باعث کاهش قیمت تمام شده محصول می گردد.

     

    با توجه به نکات فوق، قیمت فروش محصول تولید شده علاوه بر این که می بایست هزینه های تولید را تامین نماید، باید در حدی باشد که بتوان سهمی از بازار را بدست آورد.همچنین در صورتی که صادرات محصول تولیدی نیز مد نظر قرار گیرد، قیمت گذاری باید به نحوی باشد که رقابت با تولیدکنندگان خارجی امکان پذیر باشد با توجه به استعلام انجام شده در بازارهای داخلی هر کیلوگرم انواع کیک و کلوچه حدود بین ٢٥٠٠٠-٢٨٠٠٠ ریال (بستگی به نوع کیک و کلوچه و سطح کیفیت محصولات) به فروش می رسد.

     

     

    ۵-۱ موارد مصرف و کاربرد:

     

    تولید کیک و کلوچه با جایگزینی قند مایع خرما به جای شکر به عنوان تنقلات و گاهی به عنوان غذای اصلی مورد استفاده قرار میگیرد که قندهای موجود در خرما بیشتر از نوع احیا ﺀ کننده آن یعنی فروکتوز و گلوکز است . این قندها در مقایسه با (شکر معمولی) دارای مزایای نسبی بسیار خوبی می باشند که از جمله آنها می توان به بهداشتی و طبیعی بودن آنها و همچنین قدرت شیرین کنندگی بیشتر اشاره کرد . طبیعی بودن قندهای احیاﺀ کننده، سبب جذب راحت آن توسط بدن و نبود عوارض جانبی مانند چاقی ، فشارخون، مشکلات قندی و دیابتی که از خصوصیات لاینفک مصرف شکر معمولی (ساکاروز) است می باشد بنابراین با عنایت کامل به خصوصیات فوق الذکر از قند مایع خرما بعنوان عامل شیرین کننده درتهیه شیرینی های آردی(شیره خرما بعنوان شیرین کننده قوی در ساخت انواع بیسکویت ها ، کیک ها ، شیرینی ها و .......

    قابلیت استفاده دارد) استفاده می نماید.

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر

    فهرست:

    فهرست مطالب :

     

     

    ١- معرفی محصول ١- نام و کد محصول

     

    ۲-۱ شماره تعرفه گمرکی ۳-۱ ارائه استاندارد های محصول

     

    ۴-۱ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول ۵-۱ موارد مصرف و کاربرد ۶-۱ کالای قابل جانشین

     

     

     

    ۷-۱ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ٨- مشخصات فنی و فیزیکی محصول ١-٨- انواع کیک و کلوچه ٢-٨- ویژگی های کیک و کلوچه

     

    ٣-٨- بسته بندی مناسب کیک و کلوچه ٤-٨- جایگاه کیک و کلوچه به عنوان غذا ۲- وضعیت عرضه و تقاضا ۱-۲ بررسی بازار کشوری محصول ۲-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری ۳-۲ وضعیت طرح های جدید

     

     

     

    ۴-۲ بررسی روند واردات محصول ۵-۲ بررسی روند مصرف ۶-۲ بررسی روند صادرات محصول ۷-۲ بررسی نیاز به محصول

    -۲ وضعیت تقاضا ۳- بررسی اجمالی تکنولوﮊی و روش تولید

     

    ١-٣ بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت ۴- برآورد حجم سرمایه گذاری

     

    ١ -٤ زمین ٢- ٤محوطه سازی

     

    ٣-٤ ساختمان سازی ۴-۴ ماشین آلات و تجهیزات ۵-۴ تجهیزات وتاسیسات

     

    ۶-۴ ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی ٧-٤ وسایل نقلیه ٨-٤ لوازم اداری

     

    ٩-٤ هزینه های قبل از بهره برداری

     

    ١٠-٤ هزینه های پیش بینی نشده

     

    ١١-٤

    محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت

     

    ۲۱-۴

    میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و محل تامین

    و قیمت آن

    ۳۱-۴

    نیروی انسانی مورد نیاز

     

    ۴۱-۴ محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرﮊی سالیانه:

     

    ۵۱-۴ استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت

     

    ۶۱-۴ تعمیرات و نگهداری

     

    ۷۱-۴ محاسبه اجزاﺀ و میزان سرمایه در گردش

     

    ۸۱-۴

    هزینه های تولید سالیانه

     

    ۵- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

     

    منابع و مراجع مطالعاتی

     

     

    منبع:

    مرکز اطلاع رسانی وزارت صنایع و معادن - نرم افزار محصولات و واحدهای تولیدی ٢ - گمرک جمهوری اسلامی ایران ٣ - مقررات صادرات و واردات

     

     

    ٤ - استانداردهای ملی ایران - سازمان ملی استاندارد ایران - وزارت صنعت ، معدن ، تجارت .

     

    ٥ - اطلاعات اخذ شده از فعالیت های میدانی و بررسی های بازار.

     

    ٦ - اطلاعات اخذ شده از اینترنت

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی کیک و کلوچه با جایگرینی قند مایع خرما به جای شکر
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت