【خواص آرد سمولینا】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 100 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد خواص آرد سمولینا با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد خواص آرد سمولینا، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه خواص آرد سمولینا یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماکارونی یکی از غذاهای ایتالیایی می باشد که در سراسر دنیا طرفدار دارد Penne,یک نوع ماکارونی ایتالیایی. ماکارونی و اسپاگتی شباهت‌ها اسپاگتی و ماکارونی هردو از یک نوع آرد(سمولینا) ساخته می شوند تفاوت‌ها برای ساخت اسپاگتی خمیر را به شکل رشته‌های دراز در می‌آرند ولی در ماکارونی به شکل ‌های دیگر در می‌آورند ریشه نام دو احتمال وجود دارد از واژه یونانی ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول : آرد سمولینا ظرفیت پیشنهادی طرح : ۳۱ هزارتن در سال موارد کاربرد : تولید ماکارونی عمده مواد اولیه مصرفی : گندم دوروم اشتغال زایی (نفر) : ۲۳ زمین مورد نیاز (متر مربع) : ۵ هزار مترمربع راه اندازی واحد تولیدی آرد سمولینا به دلیل مازاد ظرفیت تولید آرد در سال های آینده، عدم صدور جواز تاسیس راه اندازی واحدهای تولیدکننده آرد از سوی وزارت صنایع و معادن و ممنوعیت ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول : آرد سمولینا ظرفیت پیشنهادی طرح : ۳۱ هزارتن در سال موارد کاربرد : تولید ماکارونی عمده مواد اولیه مصرفی : گندم دوروم اشتغال زایی (نفر) : ۲۳ زمین مورد نیاز (متر مربع) : ۵ هزار مترمربع راه اندازی واحد تولیدی آرد سمولینا به دلیل مازاد ظرفیت تولید آرد در سال های آینده، عدم صدور جواز تاسیس راه اندازی واحدهای تولیدکننده آرد از سوی وزارت صنایع و معادن و ممنوعیت ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول مقدمه گندم یکی از مهمترین مصولات کشاورزی جهان و تأمین کننده نیاز غذایی افراد بسیاری در کشورهای جهان می باشد . در جهانی گندم و انرژی دو کالای استراتژیک می باشند نقش سیاسی اقتصادی این غله در معاملات و معادلات جهانی بسیار محسوس می باشد و بوسیله برتری کشورهائی است که کشاورزی مدرن و زمین های قابل کشت مناسب دارند . حال در صورت تورم جهانی و یا افزایش نهاده های مرتبط با گندم ، ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول مقدمه گندم یکی از مهمترین مصولات کشاورزی جهان و تأمین کننده نیاز غذایی افراد بسیاری در کشورهای جهان می باشد . در جهانی گندم و انرژی دو کالای استراتژیک می باشند نقش سیاسی اقتصادی این غله در معاملات و معادلات جهانی بسیار محسوس می باشد و بوسیله برتری کشورهائی است که کشاورزی مدرن و زمین های قابل کشت مناسب دارند . حال در صورت تورم جهانی و یا افزایش نهاده های مرتبط با گندم ، ...

تعداد صفحه: ۹۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار انسان های اولیه برای تهیه آرد از گندم (از غلات ) دانه ها را بین سنگ ثابت و سنگی که به وسیله دست نگهداری و بر روی دانه ها فشرده و غلتانده می شد خرد می کردند. مصری ها در 2000 سال قبل از میلاد مسیح از نوعی آسیاب سنگی برای آرد کردن استفاده می نمودند که متشکل از یک سنگ دایره ای شکل که سنگ دایره ای شکل دیگری بوسیله دست بر روی سنگ پایین چرخانده می شد.از این نوع آسیاب سنگی هنوز ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه روغنها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۷۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: روغن ها و چربی های خوراکی بخش عمده ای از ترکیب مواد غذایی و غذای مصرفی روزانه را به خود اختصاص می دهند . رشد سریع جمعیت و نیاز به افزایش هر چه بیشتر تولید از یک سو و عدم استقلال صنایع روغن کشور از برخی لحاظ نظیر مواد اولیه ، ماشین آلات و یا کاتالیست ، خاک رنگبر و غیره از سوی دیگر ، مشکلات روز افزونی را سبب شده است که حل آنها منوط به انجام فعالیت های گسترده و تلاش بیشتر از ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید نان لواش ظرفیت : 300 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 94/357 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 94/37 میلیون ریال سهم تسهیلات: 320 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 14 ماه مقدمه : بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را دارد ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : آرد پفک، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع پفک ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد پفک را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد پفک تهیه می شود. اساس آرد پفک را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

1- 1 مقدمه : هر چند از چسب در صنعت ، مخصوص آبنوس کاران و صحافان و بیشتر برای چسباندن قطعات چوبی و یا اشیای کاغذی بود. اما به تدریج دامنه کاربرد آن گسترش یافت. به طوری که امروزه به جای استفاده از میخ ، پیچ ، بست ، لولا و... برای اتصال قطعات فلزی ، چوبی ، کائوچویی ، ... از بخاری گرفته تا تهیه اسباب بازی , صنایع مونتاژ و حتی برخی از قسمتهای هواپیماهای مافوق صوت , از چسب‌های گوناگون ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها بر حسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ایران یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد : 1- به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به خصوص آنفولاتوکسین در آن رشد می کند که علاوه بر ضرر مالی خطر آلودگی در کل منطقه نیز وجود ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : شالی‌کوبی فرایندی است که طی آن شلتوک به برنج سفید تبدیل می‌شود.از محصولات جانبی مهم کارخانجات شالیکوبی، سبوس است که به عنوان غذای دام و طیور مصرف می‌شود.شالیکوبی در ایران به طور متوسط از دستکاه‌های سنتی استفاده می‌نمایند که راندمانی پایین دارد.با توجه به آن که چاقی زمینه ‌ساز بروز انواع سرطان مانند سرطان سینه، روده ‌ی بزرگ، پروستات ، آندومتر( رحم)، ...

تعداد صفحه: ۸۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه روغن کشی از دانه های کلزا پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 1000 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 14 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 4410 سرمایه گذاری ثابت : 4020 سرمایه در گردش : 150 در آمد سالیانه: 3500 سود ویژه : 969 دوره بازگشت سرمایه : 50 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %24 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ماکارونی ساده -2 ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

مقدمه امروزه با رشد روز افزون به کار گﲑی تولید انواع خودرو, این ﲞش از صنعت سهم ع مده ای از فعالی تهای صنعﱵ را به خود اخت صاص داده است. در این میان صنعت خودرو سازی به صورت زﳒﲑه ای از واحدهای صنعﱵ مرتبط به هم در زمینه تولید و مونتاژ اجزاء و قطعات خودرو و نیز طراحی و ارتقاء کیفیت عمل می کند و رقابت تنگاتنگی در مورد کسب سهم و نسبت بیشﱰی از فروش در عرضه این صنعت وجود دارد. از طرﰲ ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تولید شیره انگور به روش صنعتی : معرفی محصول : از انگور فرآورده های غذایی مختلفی بدست می آورند که شامل کشمش ، شیره انگور ، روغن هسته انگور ، عصاره هسته انگور ، سرکه ، آبغوره و غوره می باشد. انگور دارای 79 درصد آب ، 14 درصد قندهای مختلف ، املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند است . انگور دارای ویتامین های A ، B ، C ، D و املاحی مانند آهن ، منیزیم ، منگنز ، کلر ، ید ، ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول مربای هندوانه و خربزه و پوست هندوانه و خربزه ظرفیت پیشنهادی طرح(تن) 2000 مواد اولیه (میلیون ریال) 32625 اشتغال زایی 17 زمین مورد نیاز 3000 اداری 100 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 100 انبار محصول 100 زیر بنا آشپزخانه 30 رخت کن و نماز خانه 50 سرویس ها 20 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (میلیون ریال) 12385 سرمایه در گردش(میلیون ریال) 10443 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول ماهی دودی ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن در سال موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرفی عمده ماهی کمبود محصول ( سال ( 1390 اشتغال زایی ( نفر) 33 زمین مورد نیاز ( ( m2 5000 اداری ( m2) 250 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 200 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m2) 183750 میزان مصرف سالانه پوتیلیتی برق(( kw 525000 گاز ( m3) 262500 ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول نودل (نوعی ماکارانی آماده طبخ ) ظرفیت پیشنهادی طرح 6600000 بسته موارد کاربرد محصول خوراکی مواد اولیه مصرف عمده آرد گندم , مواد افزودنی مجاز , روغن کمبود محصول (سال ( 1390 اشتغال زایی (نفر) 25 نفر زمین مورد نیاز M 2 5000 متر مربع اداری M 2 236 متر مربع زیربنا تولیدی M 2 432 مترمربع سوله تأسیسات M 2 انبار M 2 216 مترمربع میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی میزان ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید ماهی دودی و شور است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 800 میلیون تومان دارد و هزینه های در گردش ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی که توسط ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 1200 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 15 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 4640 سرمایه گذاری ثابت : 4200 سرمایه در گردش : 160 در آمد سالیانه: 4200 سود ویژه : 1357 دوره بازگشت سرمایه : 38 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %32 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 1500 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 18 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 5220 سرمایه گذاری ثابت : 4700 سرمایه در گردش : 180 در آمد سالیانه: 5250 سود ویژه : 1786 دوره بازگشت سرمایه : 32 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %38 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 2000 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 6070 سرمایه گذاری ثابت : 5400 سرمایه در گردش : 450 در آمد سالیانه: 7000 سود ویژه : 2379 دوره بازگشت سرمایه : 28 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %44 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید ماکارونی با ظرفیت 2000 تن در سال نوع تولیدات : ماکارونی تعداد شاغلین : 20 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : 6070 سرمایه گذاری ثابت : 5400 سرمایه در گردش : 450 در آمد سالیانه: 6000 سود ویژه : 1509 دوره بازگشت سرمایه : 43 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %28 1 مقدمه : فراورده های ماکارونی به دو نوعند : -1 فراورده های ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول: کلیات مقدمه ای در مورد معرفی واحد تولیدی واحد تولیدی آرد ستاره به مساحت 2m7800 واقع در تهران خیابان شهید رجائی خیابان ستاره، تولید آرد خود را به ظرفیت 30 هزار تن در سال از سال 1342 شروع کرده است. محصول در دو نوع آرد ستاره درجه 2 (درصد سبوس گیری 19 درصد) و آرد سبوس گرفته (درصد سبوس گیری 13 درصد) منطبق بر استاندارد ملی به شماره 103 و 2393 به روش والسی تولید می شود. این ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه کارخانجات تولیدی بعد از اخذ پروانه بهره برداری آماده هستند تا کالای ورودی را گرفته و شروع به کار کنند کارخانه آرد نیز بعد از اخذ این پروانه آماده دریافت گندم است تا شروع به فعالیت کند . و چون امروزه کل خرید گندم به وسیله اداره غله خریداری می شود اکثر کارخانجات آرد سازی با قرارداد با اداره غله کشور تعیین سهمیه می شوند . کارخانجات بسته به ظرفیت تولید کارخانه با اداره غله ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : موضوع طرح : احداث کارخانه آرد سوخاری نوع تولیدات وظرفیت : نان سوخاری باظرفیت 300 تن درسال تعداد شاغلین : 25 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : سرمایه گذاری ثابت : سرمایه در گردش : در آمد سالیانه: سود ویژه : 2780 2300 300 3900 811 دوره بازگشت سرمایه : 35 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %35 مقدمه : با توجه به روند رو به رشد مصرف مواد ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه :‌ طرح پرورش آهو و پرورش شترمرغ طرحهایی هستند که در بحث کارآفرینی مطرح بوده و توسعه آنها از اهداف دولت جمهوری اسلامی بوده و دولت همواره توجه خاص و حمایت نسبت به آن را ابراز داشته حال آکه پروژه پرواربندی جوجه شترمرغ مد نظر این طرح پروژه بوده در قسمت های بعدی به بحث مفصل این طرح پرداخته شده است و یکی از معایبی که شروع این طرح دارد این است که دولت هیچ نوع تسهیلات بانکی در ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم. خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

پیشگفتار در این طرح سعی شده تا مروری هر چند مختصر بر مراحل راه اندازی یک واحد تولیدی (تولید کلید و پریز) باشد. امروزه صنعت کاران کشور ما با تلاش و جستجوی فراوان توانسته اند این محصول را که مورد نیاز یک ساختمان است و مردمی که از آن استفاده می کنند به طور صحیح و کاربردی بسازند، البته ساخت این قطعه هنوز با استانداردهای جهانی فاصله زیادی دارد اما در همین حد که توانسته اند به خود ...

تعداد صفحه: ۶۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه گزارش مقدمه پلاستیکها به علت خواص مختلفی که دارند اغلب جایگزین مواد طبیعی شده و بدین ترتیب در صنایع مختلف مورد استفاده قرار می گیرند. حتی امروزه از آنها در ساخت اعضاء داخلی بدن نیز استفاده می شود. برای تهیه پلاستیکها به طور کلی نیاز به مونومرها می باشد، تنوع و تعدد پلاستیکها ایجاب می کند که مونومرهای متعددی نیز منظور ساخته شود. طرز تهیه این مونومرها و در نتیجه چگونگی تولید ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1) هدف: هدف پروژه تولید انواع پودرها از جمله پودر خشک صنعتی و پودر آب پنیر به میزان 2750 تن در سال در دو شیفت کاری برای رفع نیازهای کمکی کارخانه‌های مورد استفاده در مناطق مرکزی ایران (استانهای قم‏، تهران، اصفهان، سمنان، یزد، مرکزی، قزوین) است. 2) بیان موضوع: در مورد سرانجام احداث این کارخانه چند مطلب باید به طور کامل مورد بررسی قرار گیرد یکی داده های لازم برای انجام کار است که ...

تعداد صفحه: ۱۶۵ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

فصل اول کلیاتی در راستای شناسائی محصول و ارتباط منطقی آن با زنجیره تولید. طرح تولید رنگهای صنعتی و ساختمانی : تمرکز روز افزون جمعیت جهان در شهرها و همچنین رشد عظیم جمعیت و افزایش فعالیتهای اجتماعی و اقتصادی مربوط به آنها ، رشد پروژه های عظیم اقتصادی ، عمرانی و . . . که ملزم این تحولات است . الزاماً باعث رشد مصرف مصالح ساختمانی انواع رنگهای صنعتی و ساختمانی نیز می شود ، خواهد ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

فصل اول چکیده مطالعات فنی ، مالی و اقتصادی جدول (1-1) جمع بندی مشخصات اصلی طرح تولید گوشی تلفن مشخصه طرح دستگاه ها و تجهیزات خط تولید: ظرفیت تولید سالیانه: 1-Jun بخش داخلی: %0/100 (27/47 میلیون ریال) 1-Jan نام محصول ظرفیت واحد بخش خارجی: %0/0 (0 هزار دلار) کپسول گوشی تلفن 200000 عدد زمین و ساختمانها: 1-Jul مساحت زمین: 1300 متر مربع سطح زیربنا: 365 متر مربع سالن تولید: 130 متر ...

تعداد صفحه: ۹۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ در شهرستان شاهرود مجری طرح موسی صابری ظرفیت اسمی 36 پرنده مولد تعداد جوجه در هر سال 336 جوجه سه ماهه سرمایه اولیه طرح 820000000 سود سالیانه 0000000(در سال اول) مقدمه: یکی از اساسی ترین مسائل بشری از بدو خلقت تا به امروز تامین نیاز های تغذیه ای انسان بوده است که با افزایش جمعیت فزونی یافته به طوری که انگیزه نخستین فعالیت های کشاورزی و دامپروری را قبل از ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

کلیات و شناخت طرح: شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد. سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

. خلاصه مدیریتی شرکت کشت و صنعت دارو گیاه با مسئولیت محدود از فروردین ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدیر عامل (دارای 51 درصد سهم) به علاوه سایر سرمایه گذاران بالقوه تا سقف یازده شخص حقیقی یا حقوقی خواهند بود. محصول اصلی این شرکت تولید گیاهان دارویی از قبیل بابونه، زیره، بومادران و آلوئه ورا و انجام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پرورش قارچ تاریخچه استفاده از قارچ خوراکی قارچها موجوداتی هستند که از ادوار قدیم با انسان بوده اند. سوابق فسیلی آنها به دوران پر کامبرین و دونین بر می‌گردد. تاریخ مصرف قارچ های خوراکی بعنوان غذا و دارو به زمانی بسیار دور برمی‌گردد و حتی انسان های نخستین از خواص ویژه قارچ ها اطلاع داشتند. آزتک ها از قارچها بعنوان مواد توهم زا در فالگیری استفاده می‌کردند و قارچ را گوشت خدا God's ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: پنیر یکی از محصولات متنوع شیری است که انسان از هزاران سال قبل با طرز تهیه و بسیاری از خواص آن آشنایی داشت . بسیاری اولین مبدا پیدایش آن را به اعراب مصری نسبت می دهند که به طور تصادفی به روش تهیه آن پی بردند. با گذشت زمان و گسترش فن پنیر سازی روشهای مختلفی برای ساختن انواع پنیر ابداع گردید . بطوریکه امروزه صدها نوع پنیر در دنیا ساخته می شود و عوامل زیادی در تنوع این پنیر ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع تبدیلی

پیشگفتار: کارآفرینی: واژه کارآفرینی از کلمه فرانسوی Entreprender به معنای "متعهد‌شدن" نشأت گرفته است. بنابراین تعریف واژنامه دانشگاهی و بستر: کارآفرینی کسی است که متعهد می‌شود مخاطره‌های یک فعالیت اقتصادی را سازماندهی، اداره و تقبل کند. اقتصاد‌دانان نخستین کسانی بودند که در نظریه‌های اقتصادی خود به تشریح کارآفرین و کارآفرینی پرداختند. ژوزف شومپیتر کارآفرین را نیروی محرکه اصلی در ...

تعداد صفحه: ۱۰۲ دسته بندی: سایر موضوعات

مشخصات طرح: عنوان : طرح تولید خودکار تعریف : یکی از انواع لوازم التحریر مشخصات ویژه: ظرفیت تولید : 5/12 میلیون خودکار در سال فرآیند تولید: 1- ساختمان نوک 2- قرار دادن ساچمه و مراحل تکمیل 3- اکسترودتیوپ رنگی 4- برش دادن 5- فرم دادن 6- تزریق توسط ماشین 7- یرداشتن خوشه از قالب و جداکردن از راهگاه 8- مونتاژ کامل و تزریق جوهر 9- بسته بندی شرایط عملیاتی: تعداد در روز کاری: 270 تعذاذ ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

موضوع طرح : تولید رشته آشی و پلویی ظرفیت : 360 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 876 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88 میلیون ریال سهم تسهیلات: 785 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 19 ماه اشتغالزایی : نه نفر مقدمه : پدیده پویایی در یک جامعه ، گذشته از تاثیر در ساختارهای دیگر زندگی از قبیل روابط اجتماعی ، مسکن ، بهداشت، آموزش و غیره، کم و بیش در نوع ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

گیاهان معطر عموماً به دسته ای از گیاهان اطلاق می شود که حاوی ترکیبات معطر و یا بعبارت دیگر اسانس هستند . این قبیل گیاهان با تنوع فراوان در کشورمان گسترده شده اند . امروزه استفاده از روغنهای اسانس در صنایع بهداشتی ، آرایشی ، غذایی و داروئی به قدری وسیع است که در بسیاری از کشورها مقادیر زیادی از این اسانس ها و یا ترکیبات تشکیل دهند آنها بصورت سنتزی تهیه می شوند . انسان های طبیعی ...

تعداد صفحه: ۱۶۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده طرح نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول مقدمه: صنعت متالوژی ذوب و ریخته گری یکی از آسان ترین و پر درآمدترین صنایع در هر کشور بوده و نقش مهمی در صنعتی شدن و خودکفایی آن کشور دارد. پیشرفت این صنعت علمی و تکنیکی موجب تحکیم و تقویت بنیه اقتصادی و دفاعی کشور خواهد بود. مایع ذوب فلزات و ریخته گری از قدیمی ترین صنایعی است که بشر به آن پرداخته است. دوره فلزات از حدود پنج هزار سال قبل از میلاد آغاز شده و تا به امروز به ...

تعداد صفحه: ۵۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه شیر به عنوان یک ماده ی غذایی ارزشمند نخستین و کامل ترین غذای نوزاد انسان و حیوان را تشکیل می دهد و در تمام طول دوران رشد عنصری حیاتی در جیره غذایی و الگوی تغذیه محسوب می شود . مواد غذایی مختلفی که مورد استفاده بشر قرار می گیرند ، عمدتا به عنوان ماده ی غذایی آفریده نشده اند بلکه یک قسمت از یک موجود جاندار و یا زنده بوده و یا مثل تخم مرغ و عسل جهت برآوردن احتیاجات دیگری از ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول مقدمه: صنعت متالوژی ذوب و ریخته گری یکی از آسان ترین و پر درآمدترین صنایع در هر کشور بوده و نقش مهمی در صنعتی شدن و خودکفایی آن کشور دارد. پیشرفت این صنعت علمی و تکنیکی موجب تحکیم و تقویت بنیه اقتصادی و دفاعی کشور خواهد بود. مایع ذوب فلزات و ریخته گری از قدیمی ترین صنایعی است که بشر به آن پرداخته است. دوره فلزات از حدود پنج هزار سال قبل از میلاد آغاز شده و تا به امروز به ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی را طلب ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : تولید خوراک دام از ضایعات کشاورزی امروزه بیش از هر زمان دیگر نظر موسسات علمی وتحقیقاتی و دانشمندان علوم تغدیه ای به منابع جدید و ارزان قیمت برای تهیه جیره های غذایی حیوانات اهل معطوف گردیده است خوراک دام از ضایعات کشاورزی ازتعدادی مواد غذایی غیر همگی تشکیل شده است لذا از نظر شکل ظاهری میتواند به صورت پودری و یا در صورت لزوم جهت حمل و نقل بهتر به صورت بلند شده می گردد که ...

تعداد صفحه: ۱۰۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه آب ماده ای فراوان در کره زمین است. به شکل های مختلفی همچون دریا ، باران ، رودخانه و... دیده می‌شود. آب در چرخه خود ، مرتباً از حالتی به حالت دیگر تبدیل می‌شود، اما از بین نمی‌رود. هر گونه حیات محتاج آب می‌باشد. انسان ها از آب آشامیدنی استفاده می‌کنند، یعنی آبی که کیفیت آن مناسب سوخت و ساز بدن باشد. با رشد جمعیت، منابع آب طبیعی در حال تمام شدن هستند و این مسئله ، سبب نگرانی ...

تعداد صفحه: ۱۶۳ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

ایرالکو به عنوان اولین تولید کننده شمش های آلومینیم در ایران ، در زمینی به مساحت 232 هکتار در کیلومتر 5 جاده اراک – تهران واقع گردیده است . موضوع تأ‌سیس کارخانه ایرالکو در سال 1346 به تصویب هیأت دولت رسید . اقدامات مربوط به نصب تأسیسات و ساختمان از سال 1348 آغاز گردید و در سال 1351 با دو خط تولید و ظرفیت 45000 تن در سال مورد بهره برداری قرار گرفت . پس از پیروزی انقلاب اسلامی و ...

تعداد صفحه: ۶۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بسمه تعالی بخش اول: کلیات طرح تهیه ماکارونی مقدمه مصرف انواع ماکارونی در جهان به دلایل مختلف افزایش یافته و همچنان مصرف آن در حال توسعه می باشد، در راستای تأمین نیاز جامعه و یا حتی در جهت تشویق به مصرف آن، کشورهای صنعتی سرمایه هایی در این راه به کار انداخته و با تبلیغات به خوردن ماکارونی عادت کرده اند. اتخاذ سیاست خود اتکایی در جهت میل به استقلال اقتصادی کشور ایجاب می کند که ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه پس از پیروزی انقلاب شکوهمند انقلاب اسلامی ایران سیاست‌گذاری صنعتی دولت در جهت سیاست عدم وابستگی به خارج و خودکفائی بوده، شکی نیست که این سیاست تضمین کننده استقلال و تمامیت ارضی می‌باشد و لحاظ اهمیت این امر می‌بایست طرحهای صنعتی طراحی و به اجراء گذاشته شوند که کمترین وابستگی از نظر مواد اولیه و تکنولوژی تولید و دانش فنی به خارج را داشته باشند. طرح حاضر براساس سیاست فوق ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه از زمان هاى خیلى دورانسان علاقه خود را نسبت به شیرینی جات نشان دادند وآن را به گونه هاى متفاوت ان را درست کردند گاهى به صورت نان هاى شیرین .بیسکوئیت .کیک .کلوچه و..... وامروزه شیرینیها به صورت هاى متفاوت در دسترس مردم قرار گرفته است که با پیشرفت علم وصنغت پیشرفت زیادى داشته استشیرینى یکى ازخوراکى هاى لذیذى است که مردم در شادی هایشان از ان استفاده مى کنند شیرینى علاوه بر ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه گزارش طرح 1-1: عنوان و تعریف محصول : تولید کلید و پریز و قطعات همردیف (دو شاخه – شاسی زنگ و …) Switch - Gear and Wall – PLUG و اصطلاحاً به ابزار الکتریکی گفته می شود که وظیفه اصلی آن و قطع و وصل جریانهای الکتریکی می باشد . این تعریف بر اساس استانداردهای شماره 647 و 635 آئین نامه تدوین اجباری کلید و پریز ارائه شده است . 1-2 : تولید سالیانه ظرفیت : 2 میلیون عدد در سال 1-3 : ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

پیشگفتار صنعت نساجی یکی از قدیمی ترین و مهمترین صنایع موجود است که ماده اولیه آن الیاف می‌باشد. الیاف در واقع رشته های قابل انعطافی هستند که قطر آنها نسبت به طولشان بسیار کم است و از خواص گوناگونی برخوردارند. از آنجاییکه نخ از تابیدن الیاف به دور یکدیگر و پارچه از در هم رفتن و به هم پیوستن نخها تشکیل می‌شود، تمام خصوصیات الیاف به همان صورت به پارچه منتقل می‌شود. تا قبل از انقلاب ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

روشهای استحکام خاک و تزریق دوغالب و تجهیزات مربوطه - پیشگفتار فنی - درباره ریزشمعها (میکروپایل) در پایدارسازی بسترها - تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا - معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای میکروپایل - درباره میخ‎کوبی ‎(Nailina) در پایدارسازی دیواره‎ها - تعریف کلی، فواید، کاربرد و مراحل اجرا - معرفی تجهیزات و ماشین‎آلات مورد نیاز برای اجرای عملیات ‎Nailing - ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع کشاورزی

قارچ ها بسیار متنوع وگوناگونند دسته ای تک سلولی هستند که بیشتر بیماریزا می باشند که موجب بروز بیماریهای قارچی در انسان و گیاهان می شوند . شایعترین آنها قارچ کچلی و دیگر قارچهایی است که روی پوست بدن جانداران به ویژه گوشتخواران ضایعاتی مانند نوعی بیماری پوستی بوجود می آورد و از برخی جانوران چون سگ و گربه به انسان سرایت می کنند و یا قارچی که بر روی بوته تیره گندمیان نشو و نما می ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: با رشد علم و همچنین به وجود امدن ذائقه هاوسلیقه ای گوناگون وبا متعدد شدن نیاز آدمی مواد غذایی خام طبیعی جواب گوی نیاز بشری نشد و از آنجا بشربا اجرای روشهاوشیوه های متعدد توانسته است نیاز های غذایی خود را بر اورده ساخت. انسان برای تبدیل وساخت این گونه مواد غذایی خام نیاز به دستگاه ها وتجهیزات دارد.ماکارونی نیز محصولی است که مواد اولیه آن آرد و آب است که توسط دستگاه ها با ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: از آنجائیکه این طرح ماهیتاً دارای ارزش افزوده پائین می باشد وقسمت اعظم قیمت تمام شده را مواد اولیه آن تشکیل میدهد لذا با تغییر در تکنولوژیهای تولید که آنها در نوع خود بسیار محدود می باشد تغییرات خیلی ناچیزی در قیمت تمام شده ایجادمی شود. لذا ویژگیهای برتر و بالاتر در این طرح صرفا مربوط به کیفیت تولید محصول می باشد که لازمه کنترلهای کیفیت در مرحله خمیرگیری و پخت و بسته بندی ...

تعداد صفحه: ۱۱۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه کشورایران سرزمینی دارای تاریخ و تمدن کهن درهنر و صنعت با ذخایر متنابهی از کانی‌های مورد نیاز صنعت کاشی به شمار می‌آید. صنعت کاشی در ایران سابقه‌ای دیرین دارد. این صنعت باتوجه به برخورداری از منابع ذخایرطبیعی نیروی انسانی ، انرژی و تکنولوژی دارای مزیت نسبی افتصادی ارزشمندی است . گزارشی از فراز و نشیب های صنعت کاشی و سرامیک در ایران تولید کاشی و سرامیک 248 برابر شده است از ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی خرما ظرفیت : دو هزار تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور بویژه استان‌های جنوبی سرمایه گذاری کل: 54/1405 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 54/145 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1260 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : 15 نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : درخت خرما درمیان ساکنین مناطق خرما خیز ، درخت روزی وبرکت نامیده شده وبخش اعظم انرژی ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی عسل به ظرفیت 240 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 3/1714 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 3/174 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1540 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 17 ماه مقدمه : عسل حاوی بیش از هفتاد ماده مفید برای بدن انسان است. اساسا عسل از گلوکز، فروکتوز و منو ساکارید ها ساخته شده است. همچنین عسل دارای آنزیم های مفیدی ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش و نگهداری زنبور عسل ظرفیت : هفتصد کندوی لانگسروت محل اجرای طرح : قابل اجرا در استانهای آذربایجان شرقی، آذربایجان غربی، لرستان، کردستان، مازندران، کرمان، خوزستان، همدان و اصفهان. سرمایه گذاری کل: 58/416 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 58/46 میلیون ریال سهم تسهیلات: 370 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 24 ماه میزان اشتغال زایی : 7 نفر مقدمه : عسل حاوی بیش ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید نان فانتزی ظرفیت : 750 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 35/1442 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 35/152 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1290 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 17 ماه اشتغالزایی: 17 نفر مقدمه : بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید شکلات و تافی ظرفیت : 600 تن در سال سرمایه گذاری کل: 8/1488 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/158 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1330 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه میزان اشتغالزایی : هجده نفر مقدمه : شکلات کاکائویی و تافی به عنوان ماده غذایی انرژی زا و مصرفی می‌باشد که بیشتر بعنوان تنقلات مصرف می‌شود. شکلات و تافی در شرایط عادی محیط دو ماه ماندگاری ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

بررسی های فنی 1-کلیات و معرفی طرح : هدف از اجرای این طرح ، تولید / ارایه خدمات : خدمت وعرضه بهینه گیاهان دارویی و سالم سازی داروها با قیمت مناسب یکنواختی اجناس و ارائه آن جهت داروخانه های گیاهی . خرید مستقیم از کشاورز و کوتاه نمودن دسته واسطه ها و ارائه بصورت یک فروشگاه زنجیره ای در شهر و شهرستانهای نیازمند به منظور تامین بخشی از نیاز منطقه می باشد . 3-شرح فرآیند (روش تولید / ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است . با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: سایر موضوعات

فصل اول برنامه ریزی عنوان پروژه ، جا لیوانی جهت نصب در اماکن عمومی میباشد. بر اساس تحقیقات انجام شده از مشکلات موجود به هنگام نوشیدن آب از آب سردکن های موجود در اماکن عمومی نشان میدهد که بارزترین مشکل نبود لیوان و به تبع آن نوشیدن آب با دست و یا مستقیما با دهان میباشد . لازم به ذکر است که در حال حاضر چند نوع بیماری مسری وجود دارد که از طریق نوشیدن آب در اماکن عمومی با دست ویا با ...

تعداد صفحه: ۳۱ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

SKK نام یک شرکت ژاپنی است که از سال 1955 در تولید انواع رنگها و پوششهای ساختمانی فعالیت دارد . دامنه گسترش تولیدات و کیفیت بالای آنها، موجب شده تا شرکت SKKبه عنوان یکی از معتبرترین تولید کنندگان پوششهای ساختمانی در دنیا شناخته شود. این شرکت به سبب کیفیت بالای محصولات خود، ضمن برخورداری از استاندارد کیفی ژاپن JIS ، در سال 1994 موفق به دریافت گواهینامه ISO 9002 شده است . هم اکنون ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

پروژه کارآفرینی تولید و نصب ایزوگام خلاصه طرح موضوع طرح:تولید و نصب ایزوگام نوع تولیدات: ایزوگام تعداد شاغلین:10 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح(ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح:3620 سرمایه گذاری ثابت:2200 سرمایه در گردش:1300 درآمد سالیانه:9500 سود ویژه:876 دوره بازگشت سرمایه:5030 ماه نرخ بازدهی سرمایه:40% شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز : پیشگفتار : ایزوگام، نام ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : امروزه ، بازتاب اثرات فلزات در زندگی انسان ، بقدری محسوس است که هر گاه از فلز نام می‌بریم ، ساختمانهای بدیع و آسمان خراشهای عظیم در برابر چشم مجسم می‌شود، همچنین هواپیماها و موشک‌های غول پیکری به خاطر می‌آید که در دل آسمان و کهکشانها راه می‌پویند و با پرواز خود فاصله و زمان مسافرت را کوتاهتر ساخته ، انسان را در رسیدن به کرات دیگر یاری می‌کنند. راستی اگر ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت