طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا

تعداد صفحات: 57 فرمت فایل: word کد فایل: 3905
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۲,۵۵۰ تومان
قیمت: ۸,۵۵۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا

     خلاصه طرح 

     

    نام محصول :   آرد سمولینا  
           
    ظرفیت پیشنهادی طرح :   ۳۱ هزارتن در سال  
           
    موارد کاربرد :   تولید ماکارونی  
           
    عمده مواد اولیه مصرفی :   گندم دوروم  
           
    اشتغال زایی (نفر) :   ۲۳  
           
    زمین مورد نیاز (متر مربع) :   ۵ هزار مترمربع  
           
           
    راه اندازی واحد تولیدی آرد سمولینا به دلیل مازاد ظرفیت تولید آرد در سال های آینده، عدم صدور جواز تاسیس راه اندازی واحدهای تولیدکننده آرد از سوی وزارت صنایع و معادن و ممنوعیت صادرات آرد توجیه پذیر نمی باشد.      
      اداری ٢٠٠ (٢ طبقه)  
           
    مساحت ساختمانها ساختمان تولید آرد ۲۱۵۱  
         
    سیلوهای گندم ۸۱  
    (متر مربع) :  
         
      سایر ۵۵۱  
           
      مجموع ۷۶۶۳  
           
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی : ۸,۸۱ هزارتن  
           
      آب (lit/h) ۵۲,۶۶۱  
    میزان مصرف انرﮊی :      
    برق (Mw) ۱  
           
      گاز /h)٣(m ۸۸  
           
      ارزی ‐‐‐‐  
    سرمایهگذاری ثابت طرح :      
    ریالی (میلیارد ریال) ٤٣  
           
      جمع کل (میلیارد ریال) ۳۴  
           
    محل پیشنهادی اجرای طرح ناحیه صنعتی مهمانک  

     

     

    مقدمه

     

    در مطالعات امکان سنجی از دیدگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیم گیری سرمایه گذاران جهت اجرا یا عدم اجرای طرح مورد استفاده قرار می گیرد.

    گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی آرد سمولینا می باشد که از سوی شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی جهت امکانسنجی مقدماتی در دی ماه ١٣٨٧ به این مهندسین مشاور واگذار شده است. این مهندسین مشاور جهت استانداردسازی مبانی که بایستی در اجرای این طرح مدنظر قرار گیرد همچون میزان سرمایه گذاری لازم، برآورد هزینههای تاسیسات و ماشینآلات و چگونگی انجام سایر مطالعات، اقدام به تهیه و تدوین دستورالعملی نموده که مطالعه این دستورالعمل میتواند سرمایه گذار محترم را در چگونگی محاسبات مالی و بررسی های فنی این مطالعات راهنمایی نماید.

     

    آرد سمولینا تولید شده از گندم دوروم بوده و ماده اولیه اصلی در تولید ماکارونی به حساب می آید در صورتیکه ماکارونی های تولیدی در کشور از آرد نول تهیه می شود اخیرا دو شرکت تولیدکننده ماکارونی اقدام به تولید ماکارونی با آرد سمولینا نموده که به طور کامل نیز از این آرد استفاده نمی کنند.

     

    در این مطالعات ابتدا محصول مورد مطالعه معرفی شده و سپس بررسی های لازم در خصوص بازار آن بعمل آمده و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز نیز بررسی شده و در نهایت ظرفیت های اقتصادی و میزان سرمایه گذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد شده تا با استفاده از آن سرمایهگذاران بتوانند کلیه اطلاعات مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرمایه گذاری اقتصادی با دیدگاه باز و مسیر شفاف در حد مطالعات امکان سنجی مقدماتی اقدام نمایند.

     

     

    ‐ معرفی محصول

     

    طرح حاضر مربوط به تولید آرد سمولینا با مشخصات ذکر شده در جدول ۱ می باشد.

     

    جدول ١

    ۱‐۱‐ نام و کد محصول (آیسیک ٣)

     

    محصول مشخصات
       
    آرد سمولینا تهیه شده از گندم دوروم

     

    مطابق طبقه بندی وزارت صنایع و معادن، آرد سمولینا دارای کد آیسیک به شرح جدول ٢ می باشد]۱.[

    جدول ٢‐ کد آیسیک محصول طرح

    ‐٢‐ شماره تعرفه گمرکی

    نام محصول کد
    آرد گندم نوع سمولینا #####

     

     

    مطابق طبقه بندی موجود در مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی محصول طرح دارای کد تعرفه مشخصی نمی باشد و از آنجائیکه آرد سمولینا بدست آمده از گندوم دوروم می باشد لذا کد تعرفه آرد گندم جهت بررسی واردات و صادرات محصول طرح مورد بررسی قرار گرفته است. کد تعرفه آرد گندم بشرح جدول ٣ می باشد

     

    محصول شماره تعرفه حقوق ورودی
    آرد گندم یا آرد مخلوط گندم و چاودار (مثل (Meslin ٠٠/٠٠/١١٠١ ٣٠
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا

    فهرست:

    مقدمه................................................................................................

     

    ۱‐ معرفی محصول................................................................................................

     

    ۱‐۱‐ نام و کد محصول (آیسیک ٣)................................................................

     

    ١‐٢‐ شماره تعرفه گمرکی................................................................

     

    ١‐٣‐ شرایط واردات محصول................................................................

     

    ١‐٤‐ بررسی استانداردهای موجود در مورد محصول................................

     

    ١‐٥‐ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول.................................................................................................

    ۱‐۵‐۱‐ مروری بر قیمت های داخلی................................

     

    ۱‐۵‐۲ ‐ مروری بر قیمت های جهانی................................

     

    ۱‐۶‐ معرفی موارد مصرف و کاربرد محصول ................................

     

    ۱‐۷‐ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول.......................................................................................................

    ١‐٨‐ بررسی اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز................................

     

    ١‐٩‐ کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول................................

     

    ١‐١٠‐ معرفی شرایط صادرات محصول................................

     

    ۲‐ بررسی اجمالی تکنولوﮊی و روش تولید محصول................................

     

    ۳‐ وضعیت عرضه و تقاضا................................................................

     

    ٣‐١‐ بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید طی سالهای گذشته ......................................................................................................................

    ٣‐١‐١‐ بررسی ظرفیتهای بهره برداری................................

     

    ٣‐١‐٢‐ بررسی روند ظرفیت نصب شده واحدهای فعال در کشور.................................................................................................................

    ٣‐١‐٣‐ بررسی روند تولید واقعی محصول طرح در کشور................................

     

    -2-3 بررسی وضعیت طرح های جدید و در حال توسعه................................

     

    ٣‐٢‐١‐ پیش بینی عرضه در بازار آینده کشور................................

     

    ٣‐٣‐ بررسی روند واردات محصول طی سنوات اخیر................................

     

    ٣‐٤‐ بررسی روند صادرات محصول طی سنوات اخیر................................

     

    ٣‐٥‐ بررسی روند مصرف محصول طی سنوات اخیر................................

     

    ٣‐٦‐ جمع بندی عرضه................................................................

     

    -3٧‐ بررسی نیاز به محصول................................................................

     

    ۳‐٧‐١‐ برآورد میزان تقاضای داخل در آینده................................

     

    ۳‐۷‐۲‐ جمع بندی و نتیجه گیری مطالعات بازار................................

     

    ۴‐ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت مورد نیاز....................................................................

    ٤‐١‐ زمین................................................................................................

     

    ٤‐٢‐ محوطه سازی................................................................

     

    ٤‐٣‐ عملیات ساختمانی................................................................

     

    ٤‐٤‐ ماشین آلات و تجهیزات تولیدی................................

     

    ٤‐٥‐ تاسیسات عمومی................................................................

     

    ٤‐٦‐ وسایل اداری و خدماتی................................................................

     

    ٤‐٧‐ ماشین آلات حمل و نقل................................................................

     

    ٤‐٨‐ هزینه های قبل از بهره برداری................................................................................................

    ٤‐٩‐ هزینه های پیش بینی نشده................................................................................................................................

    ٤‐١٠‐ برآورد حداقل ظرفیت اقتصادی طرح................................................................................................

    ٤‐١٠‐١‐ لحاظ کردن نقطه سربسر تولید................................................................................................

    ٤‐١٠‐٢‐لحاظ کردن حداقل سود مورد انتظار................................................................................................

    ۵‐ برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالیانه و محل تامین آن................................................................

    ٥‐١‐ معرفی مواد اولیه اصلی و میزان مصرف آن ها................................................................................................

    ٥‐٢‐ معرفی منابع تأمین مواد اولیه................................................................................................................................

    ٥‐٣‐ بررسی تحولات اساسی در روند تأمین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده................................

    ۶‐ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح................................................................................................

    ٦‐١‐ بازارهای فروش محصول................................................................................................................................

    ٦‐٢‐ بازارهای تأمین مواد اولیه................................................................................................................................

    ٦‐٣‐ احتیاجات و نیازمندی های دیگر طرح................................................................................................

    ۷‐ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال................................................................................................

    ۸‐ بررسی تأسیسات و امکانات زیربنایی مورد نیاز طرح................................................................................................

    -8١‐ برآورد برق مورد نیاز و چگونگی تأمین آن................................................................................................

    ٨‐٢‐ برآورد آب مورد نیاز و چگونگی تأمین آن................................................................................................

    ۸‐۳‐ برآورد سوخت مصرفی مورد نیاز و چگونگی تأمین آن................................................................

    ٨‐٤‐ برآورد هوای فشرده مورد نیاز و چگونگی تأمین آن................................................................

    ٨‐٥‐ برآورد تاسیسات گرمایشی و سرمایشی ................................................................................................

    ٨‐٦‐ سایر تجهیزات مورد نیاز ................................................................................................................................

    ٨‐٧‐ برآورد امکانات زیربنایی مورد نیاز................................................................................................

    -9 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی................................................................................................

    ٩‐١‐ حمایت های تعرفه گمرکی و مقایسه آن با تعرفه های جهانی................................................................

    ٩‐٢‐ حمایت های مالی................................................................................................................................

    ۰۱‐ تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید................................

    ١٠‐١‐ بررسی بازار................................................................................................................................

    ١٠‐٢‐ عرضه و تقاضا................................................................................................................................

    ١٠‐٣‐ هزینه های سرمایه گذاری................................................................................................................................

    ١٠‐٤‐ ظرفیت اقتصادی................................................................................................................................

    ١٠‐٥‐ اشتغال................................................................................................................................................................

    ١٠‐٦‐ تولید جهت مصرف داخلی/ تولید جهت صادرات................................................................

    ١٠‐٧‐ پیشنهاد محل اجرای طرح................................................................................................................................

    ۱۱‐ منابع و ماخذ................................................................................................................................................................

    ۲۱‐ ضمائم................................................................................................................................................................

     

    منبع:

    لوح فشرده وزارت صنایع و معادن منتهی به ١/٨/١٣٨٧

    مقررات صادرات و واردات وزارت بازرگانی

     

    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

     

    نمونه قیمت خارجی آرد سمولینا

     

    شبکه اطلاع رسانی گندم ایران

     

    http://www.aftab.ir/news/2006/sep/16/c2c1158412040_economy_marketing_business_import_export.php

     

    شرکت تولیدی بازرگانی ایران

     

    http://www.aftab.ir/news/2008/jan/06/c2c1199639428_economy_marketing_business_food_industry_food.php

     

    استعلام قیمت ماشین آلات

     

    شبکه اطلاع رسانی گندم ایران

     

    قیمت گندم دوروم

     

    شرکت شهرک های صنعتی خراسان شمالی

     

    آخرین وضعیت ظرفیت های قابل بهره بردای ذخیره سازی گندم

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید صنعتی آرد سمولینا
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت