طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه

تعداد صفحات: 14 فرمت فایل: word کد فایل: 2931
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه

    مقدمه

    همان طور که می دانیم با پیشرفت علم و تکنولوژی تقریباً تمام نیازهای روزمره انسان تأمین شده است . چه آنهایی که نیاز اولیه هستند مانند خوراک و چه آنهائیکه نیازهای ثانویه هستند مانند تفریح. ولی چیزی که مهم است این است که بتوانیم در کوتاه ترین زمان و با کمترین هزینه این نیازها را برطرف کنیم.

    خوراک یک نیاز اصلی برای انسان است و از این رو تولیدکنندگان زیادی رو به تولید مواد غذایی و خوراکی آورده اند مانند کیک که تقریباً در میان تمام مردم جهان به علت دسترسی آسان ، ارزانی قیمت، سالم بودن آن و... دارای مشتری است. جامعه امروز ما با جمعیت جوان خود و دانش آموزان و کودکان فراوان یکی از پر مصرف کننده ترین جوامع این کالا می باشد.

    امید است که با تولید مناسب چه از نظر قیمت و چه از نظر کیفیت بتوانیم خدمتی به مردم جامعه ایران عرضه کرده باشیم.

     

    مشخصه های طرح :

    عنوان محصولات تولیدی : کیک اسفنجی و کلوچه

    ظرفیت تولید : 240 تن در سال                            تعداد روز کاری : 270 روز

    تعداد شیفت 2 نوبت در هر روز و هر شیفت 8 ساعت کاری

    تهیه سرمایه شرکت :

    با توجه ریز هزینه ها، تجهیزات، ساختمان و زمین و ... که به شرح زیر برآورد گردیده است. سرمایه ای معادل 4.065.500.000 ریال جهت راه اندازی خط تولید لازم می باشد.

    لازم به ذکر است با تأیید طرح توجیهی و اقتصادی از طرف وزارت صنایع و معادن می توان از بانک رخواست تأمین اعتبار و استقراض نمود. و الباقی سرمایه را حداقل از طریق 3 شریک که از سهامداران شرکت می باشند تهیه نمود.

    زمین 1000 متر                                                         2.000.000.000ریال

    ساخت سالن تولید و ساختمان اداری                              1.021.500.000ریال

    خرید ماشین آلات و تجهیزات تولید                                1.004.000.000ریال

    خرید کامپیوتر ، میز و سایر اثاثیه                                  40.000.000ریال

    جمع کل سرمایه مورد نیاز                                          4.065.500.000ریال

    با توجه به قانون،  شرکتهای سهامی خاص می بایست در هنگام تشکیل شرکت 35% سرمایه شرکت را سهامداران تعهد و حداقل 20% آنرا نقداً پرداخت کنند. که این مبلغ 284.585.000 ریال می باشد.

    ماشین آلات و تجهیزات مورد نیاز

    دو عدد فر برقی که هر کدام 80.000.000 ریال است.

    دو عدد دستگاه کلوچه زن که هر کدام 90.000.000ریال است.

    دو عدد ماشین خمیرگیر که هر کدام 22.000.000ریال است.

    یک عدد اکسر میسکر و خمیر زن کلوچه و قالب جمعاً به مبلغ 100.000.000ریال است.

    یک عدد ترازوی یک تنی دیجیتال که 15.000.000 ریال است.

    دو عدد میکسر کیک که هر کدام 40.000.000 ریال است.

    یک عدد وانت برای توزیع کالا 50.000.000 ریال .

    یک عدد دستگاه دوخت سلفون و بسته بندی 60.000.000ریال است.

    سه دستگاه کامپیوتر و سایر اثاثیه اداری 40.000.000ریال .

    یک عدد کمپرسور هوا به مبلغ 70.000.000 ریال.

    یک عدد دستگاه رطوبت سنج PH به مبلغ 5.000.000 ریال

     

    زمین و ساختمان :

    خرید 1000 متر مربع زمین جهت ساخت سالن تولید و ساختمان اداری و .... از قرار هر متر مربعی 200 هزار تومان به مبلغ 200.000.000 تومان نیازمند است.

    جدول مساحت و هزینه های ساختمانی و محوطه سازی

     

    نام ساختمان زیر بنا (متر مربع) هزینه هر متر مربع هزینه کل (هزار ریال)
    سالن تولید 400 500 200.000
    انبارها 160 1000 160.000
    ساختمانهای اداری + مدیریت 150 2500 375000
    سرویس بهداشتی و رختکن      
    نمازخانه و غذاخوری 28 1500 42.000
    محل زندگی سرایدار + ساختمان نگهبانی 37 1500 55.500
    تعمیرات و تأسیسات 10+40 1500 75.000
    آزمایشگاه      
    حیاط 65 1000 65.000
      20 2000 40.000
      90 100 9000
    جمع 1000 هزار ریال 1021.500

     

     

    انبارها شامل ، انبار محصول – مواد اولیه و انبار ملزومات میباشد

    محاسبه مساحت انبار محصول

    با توجه به ظرفیت تولید سالانه 240تن معادل 3.000.000 بسته کیک در ابعاد 05/0  × 04/0 × 12/0 متر برای هر بسته کیک و با فرض نیاز به انباری جهت نگهداری 20 روز  تولیدات کارخانه میتوان محاسبات لازم را بشرح زیر انجام داد.

    تولیدات یک روز                                     11.111= 270 ÷3.000.000

    تولیدات 20 یک روز                                1.222.222 = 20 × 11.111

    متر مکعب حجم یک بسته کیک                   00024/0 = 05/0 ×04/0 ×12/0

    متر مکعب حجم محصول 2 ماه                  53.334= 00024/0 × 222.222       

    محاسبه مساحت انبار لازم به منظور نگهداری مواد اولیه بجز آرد

    مواد اولیه پر مصرف بجز آرد عبارتند از روغن، شکر و کارتن های بسته بندی و تخم مرغ

    روغن :

    میزان مصرف روغن نباتی با فرض 2% ضایعات 2/19 تن در سال میباشد.

    مصرف روغن 2 ماه = 1600 کیلو

    روغن بصورت حلب های 5/4 کیلو به ابعاد 16×16×22 سانتی متر مکعب می باشد.

    تعداد حلب های روغن مصرف 2 ماه = 355 = 

    اگر حلب ها با ارتفاع 22 سانتی متر تا ارتفاع 3 متر روی هم قرار گیرند در نتیجه 13 حلب میتوان روی هم چید و در نتیجه مساحت لازم برای این حلب ها برابر است با

    مساحت مورد نیاز برای انبار روغن 27 متر مربع می باشد.

    جهت انبار شکر و تخم مرغ و سایر مواد اولیه جمعاً 55 متر مربع در نظر گرفته شده است و جهت انبار فنی و ملزومات یک انبار 25 متری در نظر گرفته شده است.

  • فهرست و منابع طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه, طرح کارآفرینی طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه, طرح توجیهی طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه, پروژه کارآفرینی طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه, نمونه طرح کسب و کار طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه, Business plan با موضوع طرح کسب و کار تهیه کیک اسفنجی و کلوچه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت