طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل

تعداد صفحات: 54 فرمت فایل: word کد فایل: 4065
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۲,۱۰۰ تومان
قیمت: ۸,۱۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول       نودل (نوعی ماکارانی آماده طبخ )
    ظرفیت پیشنهادی طرح   6600000 بسته
    موارد کاربرد   محصول خوراکی
    مواد اولیه مصرف عمده آرد گندم , مواد افزودنی مجاز , روغن
    کمبود محصول (سال ( 1390    
    اشتغال زایی (نفر)   25 نفر
    زمین مورد نیاز M 2   5000 متر مربع
      اداری M 2   236 متر مربع
    زیربنا تولیدی M 2   432 مترمربع
    سوله تأسیسات M 2    
      انبار M 2   216 مترمربع
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی    
    میزان مصرف سالانه   آب M 3   2060 متر مکعب
    پوتیلیتی   برق KW/H 559300
        گاز M 3 139020
        ارزی (یورو) .........
    سرمایه گذاری ثابت   ریالی (میلیون ریال) 7238
        مجموع (میلیون ریال) 7238
    محل پیشنهادی اجرای طرح       نزدیک شهرهای بزرگ

     

    چکیده :

     

    هدف از انجام این بررسی , مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید نودل است . در این بررسی بازار فروش , واردات و صادرات , واحدهای فعال و در دست احداث , منابع تأمین مواد اولیه و کلیه ماشین آلات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است .

     

    طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 7238 میلیون ریال و سرمایه درگردش مورد نیاز برابر 689 میلیون ریال و کل هزینه های تولیدی سالانه برابر 4667

     

    میلیون ریال است . سرمایه گذاری طرح ظرف مدت سه سال برگشت می یابد . لیکن برآوردهای اقتصادی به شدت تابع قیمت مواد اولیه میباشد و توانایی رقابت با شرکتهای دیگر نیز بسیار حائز اهمیت است .

     

    احداث واحد در تمام استانها به علت جدید بودن محصول قابل توجیه میباشد ولی هر چه نزدیکتر به بازارهای مصرف ( شهرهای بزرگ ) باشد از مزیت بهتری برخوردار میباشد

     

    نودل

    - 1 مشخصات محصول :

     

    -1-1 مشخصات کلی محصول
    نام محصول نودل (نوعی ماکارونی آماده طبخ)میباشد که با کد آیسیک 15492331 در اداره صنایع و معادن قابل شناسایی میباشد که مشخصات و ویژگی های آن در زیر شرح داده شده است.

    این محصول نوعی غذای آماده(fast food )با پایه غلات (گندم) میباشد که کلیه خواص گندم را داراست طی آزمایشاتی مشخص شده است که نشاسته ماکارونی 2 برابر نان و 3 برابر برنج است و باعث ترشح هورمون سروتنین که کنترل کننده احساسات در بدن است , می شود.این محصول آماده مصرف میباشد که میتواند توسط کلیه خانوار ها بخصوص افرادی که زمان کمتری برای تهیه و طبخ غذا دارند مورد مصرف قرار گیرد.

    این محصول بسیار سالم و بهداشتی است و از ارد گندم تهیه میشود .

     

     

    -رطوبت حداکثر 12 درصد
    -رطوبت حداکثر 12 درصد
    -رطوبت حداکثر 12 درصد
    -رطوبت حداکثر 12 درصد
    -رطوبت حداکثر 12 درصد
    -رطوبت
    حداکثر 12 درصد
     
    -رطوبت حداکثر 12 درصد
    -رطوبت حداکثر 12 درصد

     

    وضعیت ماکارونی قبل از پخت و ضرایب مربوط به ان

     

    ردیف ویژگیها ضرایب
    1 ترک خوردگی 3
    2 قطعات خرد شده 3
    3 حبابهای هوا 2
    4 صافی و یکنواختی 2
    5 لکه سیاه 4
    6 لکه قهوه ای 2
    7 لکه سفید 2
    8 رنگ 1
    9 بو 1

     

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل

    فهرست:

    چکیده 1

    - 1 مشخصات محصول :.................................................................................... ٦

    -1-1 مشخصات کلی محصول............................................................................ ٦

    -2-1 شماره تعرفه گمرکی............................................................................... ٨

    -3-1 شرایط واردات و صادرات .......................................................................... . ٨

    -4-1 استانداردهای ملی و جهانی..................................................................... ٩

    -5-1 قیمت تولید داخلی و جهانی محصول............................................................ ٩

    -6-1 موارد مصرف و کاربرد:........................................................................... ١٠

    -7-1 کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول............................... ١٠

    -8-1 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز.......................................................... ١٠

    -9-1 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول........................................... ١١

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا :............................................................................... ١٦

    -1-2 بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه و در دست اجرا و روند

    تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون......................................................................... ١٦

    -2-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ........................85 ١٦

    -3-2 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه.............................................................. ١٧

    -4-2 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن........................ ٢٥

    -5-2 بررسی نیاز به محصول یا اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم.............................. ٢٧

    -4 بررسی وتعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت................ ٣٤

    1-4 زمین طرح........................................................................................... ٣٤

    2-4 محوطه سازی....................................................................................... ٣٥

    -3-4 ساختمان.......................................................................................... ٣٥

    -4-4 ماشین آلات....................................................................................... ٣٦

    -5-4 تأسیسات........................................................................................... ٣٦

    -6-4 وسائط نقلیه........................................................................................ ٣٧

    -7-4 تجهیزات و وسائل اداری.......................................................................... ٣٧

    -8-4 هزینه ابزار و تجهیزات کارگاهی................................................................. ٣٧

    -9-4 هزینه ابزار و تجهیزات آزمایشگاهی............................................................. ٣٨

    -10-4 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده.............................................................. ٣٨

      

    -11-4 هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................... ٣٩

     

    -12-4سرمایه درگردش................................................................................... ٤٠

    -13-4 برآورد حقوق و دستمزد.......................................................................... ٤١

     

    -14-4 برآورد آب, برق , سوخت و ارتباطات:.......................................................... ٤٢

    -15-4 هزینه های تعمیر و نگهداری و استهلاک:........................................................ ٤٢

     

    -16-4 هزینه های متفرقه و پیش بینی نشده تولید...................................................... ٤٣

    -17-4 هزینه های توزیع و فروش :...................................................................... ٤٣

     

    -18-4 جدول هزینه های ثابت و متغییر تولید........................................................... ٤٣

    -5 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه :............................................................. ٤٣

     

    -6 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح :............................................................. ٤٤

    -7 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشغال............................................................ ٤٩

     

    -8 بررسی و تعیین میزان آب , برق , سوخت , امکانات مخابراتی و ارتباطی و چگونگی امکان تأمین آنها

    در منطقه مناسب برای اجرای طرح :....................................................................... ٥٠

     

    -9 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید :.............. ٥٢

     

    منبع:

    www.echemica.comمرجع مهندسی شیمی www.irandoc.ir www.agri-jahad.org www.maj.ir WWW.SME.IR WWW.IRTP.COM WWW.isiri.org www.irica.gov.ir www.mim.gov.ir

    www.firstdatabank.com بانک اطلاعات اولیه www.deliciousdecisions.org عادات غذایی مناسب www.worldfoodnet.com شبکه جهانی غذا

    www.fao.org سازمان خوار و بار و کشاورزی ملل متحد www.foodinstitute.com انستیتو غذایی آمریکا www.roshd.com www.linkestan.com www.foodna.ir www.aftab.ir www.noodle-machines.com wwww.springway.net www.sci.org.ir/

    • چکیده طرح های صنعتی ، وزارت صنایع و معادن –صنایع کوچک، کارآفرینان بصیر ، زمستان 81

     

    • مقررات واردات و صادرت سال85 بر اساس آخرین اصلاح نامه وزیران ، موسسه مطالعات و پژوهشهای بازرگانی، چاپ دوم، اردیبهشت1385

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید نودل
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت