【فراورده های حجیم شده】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 100 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد فراورده های حجیم شده با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد فراورده های حجیم شده، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه فراورده های حجیم شده یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

غلات حجیم شده -1 معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، ...

تعداد صفحه: ۱۰۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کیک غلات حجیم شده ظرفیت پیشنهادی طرح 150تن مواد اولیه ذرت ، گندم ، برنج ، روغن مایع و جامد انواع شکلات ، انواع پودر بیسکویت ، بسته بندی اشتغال زایی 24 نفر زمین مورد نیاز 4000متر مربع اداری 100 متر مربع سالن تولید 1500 متر مربع انبار مواد اولیه 250 متر مربع انبار محصول 250 متر مربع زیر بنا آشپزخانه 25 متر مربع رخت کن و نماز خانه 50مترمربع سرویس ها 100 متر مربع ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول بطور کلی فرآورده های حجیم شده را می توان از بیشتر غلات مانند گندم، جو، برنج و ذرت تولید کرد که به اشکال گوناگون مانند ورقه ای، پولکی یا دانه کامل حجیم شده به بازار عرضه می شوند. از ذرت بیشتر از سایر غلات برای تولید فرآورده های حجیم استفاده می شود. بر اساس تعاریف استانداردهای ملی، غلات حجیم شده عبارتند از بلغور و آرد غلات که به وسیله دستگاه اکسترودر، تحت دما و فشار ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید پفک نمکی ظرفیت : 400 تن در سال سرمایه گذاری کل: 7/1389 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/139 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1250 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: شش و نیم ماه میزان اشتغالزایی : یازده نفر مقدمه : با توجه به افزایش جمعیت و روند رو به رشد استفاده کودکان از مواد غذایی کمکی از قبیل فراورده های حجیم شده غلات مانند پفک نمکی و غیره بعلت قیمت نازل آن ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: با رشد علم و همچنین به وجود امدن ذائقه هاوسلیقه ای گوناگون وبا متعدد شدن نیاز آدمی مواد غذایی خام طبیعی جواب گوی نیاز بشری نشد و از آنجا بشربا اجرای روشهاوشیوه های متعدد توانسته است نیاز های غذایی خود را بر اورده ساخت. انسان برای تبدیل وساخت این گونه مواد غذایی خام نیاز به دستگاه ها وتجهیزات دارد.ماکارونی نیز محصولی است که مواد اولیه آن آرد و آب است که توسط دستگاه ها با ...

تعداد صفحه: ۷۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پیشگفتار رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند، توسعه فرهنگ کارآفرینی، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی گوشت ماهی ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 71/2289 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 71/229 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2060 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و نه نفر دوره بازگشت سرمایه: شانزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح : فرآوری و بسته بندی میگو ظرفیت : 1800 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 5/2194 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 5/224 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1970 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و هفت نفر دوره بازگشت سرمایه: پانزده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید نمک تصفیه شده پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

یادداشت های همراه صورتهای مالی برای سال مالی منتهی به 29/12/79 1-تاریخچه فعالیت شرکت شرکت فرآورده های غذائی وقند تربت جام(سهامی خاص) درتاریخ 26/9/1362 تحت شماره 50189دراداره ثبت شرکتها ومالکیت صنعتی به ثبت رسیده است فعالیت اصلی شرکت طبق اساسنامه عبارت از احداث – احیاء نوسازی واداره کارخانجات تولید موادخوراکی وتولید وفروش محصولات آن خرید مواد اولیه از جمله چغندرقند واحداث واداره ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول ماشین آلات نان حجیم ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 20 دستگاه در سال موارد کاربرد · واحدهای تولیدی نان حجیم · انواع فولاد استنلس استیل به اشکال میلگرد ، ورق و پروفیل · تجهیزات جانبی الکتریکی · الکتروموتور به همراه گیربکس مواد اولیه مصرفی عمده · مشعل · بلبرینگ ها و یاتاقان ها · تابلو برق · قطعات استاندارد و آمادی مکانیکی · رنگ و متعلقات کمبود محصول (پایان ...

تعداد صفحه: ۸۴ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول کرمهای آرایشی و بهداشتی ویژگی محصول یا طرح وارداتی بودن اغلب محصولات موجود ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 800 موارد کاربرد آرایشی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده (مقدار داخلی یا خارجی) آب – روغن – امولیسیون – اسکالن – گلیسیرین – ویتامینها – اسیدها - اوره کمبود / مازاد محصول تا سال 1393 5349 اشتغالزایی (نفر) 10 زمین مورد نیاز (2m) 2500 تولیدی (2m) 450 زیر بنا اداری ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه بیوتکنولوژی دانشی است که در پهنه وسیع آن از امکانات ژنتیکی موجودات زنده اصولاً برای بهبود زندگی بشر استفاده میشود. بسیاری این اصطلاح را به فرایندهای صنعتی که در آنها از موجودات زنده برای تولید مواد مختلف اعم از غذایی، دارویی و شیمیایی استفاده میشود، اطلاق میکنند. امروزه با تکیه بر دانش بیوتکنولوژی محصولات بسیار با ارزشی از ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید غذاهای جدید شیلاتی ویژگی محصول یا طرح توسعه مصرف داخل و صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن موارد کاربرد غذای انسان مواد اولیه اصلی ماهی و میگو محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 743 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 800 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار 300 متر مربع میزان مصرف سالانه آب 3000 ...

تعداد صفحه: ۱۵ دسته بندی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر

شرح پروژه تمامی اختراعات، اکتشافات و پیشرفت های بشر زمانی توجیه شده و مفید واقع می شوند که از آنها استفاده شود و به صورت کاربری دربیایند. یکی از مهمترین و پرکاربردترین این اختراعات کامپیوتر است که به جرأت می توان آن را پدیده قرن نامید. پدیده ای که امروزه در تمامی زمینه ها برای خود جایی باز نموده است. در اینجا نیازی به برشمردن فواید و کاربردهای کامپیوتر نمی باشد زیرا که امروزه ...

تعداد صفحه: ۱۸۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

همبرگر یکی از فراورده های گوشتی بوده که از طریق فرمولاسیون و اختلاط مواد اولیه مجار حاصل می شود . فرآیند تهیه همبرگر کاملاً ساخته شده ابوده و مهترین مرحله آن آماده سازی مواد و اختلاط آنها می باشد . نکته بسیارمهم در مورد صنایع غذایی و به ویژه همبرگر که دارای مصرف عمومی بوده ، رعایت بهداشت و کنترل کیفیت است.جهت کنترل کیفیت صحیح باید مواد اولیه ، مراحل مختلف فرایند تولید و در نهایت ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

جدول نتایج چکیده طرح ردیف موضوعات 1-Jan مشخصه طرح : عنوان : طرح تولید سوسیس و کالباس تعریف : سوسیس و کالباس فرآورده های گوشتی حاوی نمک و چاشنی می باشد که در یک لفاف استوانه ای بسته بندی شده اند . ظرفیت تولید : 2700 تن در سال انواع سوسیس و کالباس 1-Feb فرآیند تولید :بعد از آماده سازی مواد اولیه عمل اختلاط طبق فرمولاسیون صورت گرفته سپس به قسمت پرکن و بعد از آن به بخش پخت یا دود ...

تعداد صفحه: ۲۷ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

طرح توجیهی پرورش شتر مرغ در شهرستان شاهرود مجری طرح موسی صابری ظرفیت اسمی 36 پرنده مولد تعداد جوجه در هر سال 336 جوجه سه ماهه سرمایه اولیه طرح 820000000 سود سالیانه 0000000(در سال اول) مقدمه: یکی از اساسی ترین مسائل بشری از بدو خلقت تا به امروز تامین نیاز های تغذیه ای انسان بوده است که با افزایش جمعیت فزونی یافته به طوری که انگیزه نخستین فعالیت های کشاورزی و دامپروری را قبل از ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۱۶۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکیده طرح نام شرکت: پودر تخم مرغ ایران موضوع طرح: تاسیس کارخانه تولید پودر تخم مرغ فصل اول : مقدمه ، تاریخچه و شرح موضوع پروژه مدتی است که در برخی موارد به خصوص در صنایع بزرگی مثل دامپروری ، بیسکویت سازی و ... تخم مرغ جای خود را به پودر تخم مرغ داده است . پودر تخم مرغ توسط کارخانه های زیادی در ایران و سراسر جهان به بازار عرضه می گردد. از محاسن پودر تخم مرغ می توان موارد زیر را ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه در این گزارش سعی شده است که به مراحل طراحی کارخانه تولید شکلات پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید شکلات مغزدار از نوع شکلات شیره خرما به عنوان محصول اصلی و شکلات تخته‌ای به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار می‌گیرد با این امید که در سرمایه گذاری در این صنعت سودآور جهانی گامهای بلندی در کشورمان برداشته شود. الف – معرفی و شناخت محصول شکلات یکی از بی نظیر خوردنی‌هاست، چرا ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: رویکرد اکثر کشورهای جهان در دهه‌های اخیر به موضوع کارآفرینی و توسعه آن، موجب گردیده‌ موجی از سیاستهای توسعه کارآفرینی در دنیا ایجاد شود. کشورهای مختلف راه حلی راکه در سه دهه گذشته برای فائق آمدن بر مشکلات مختلف اقتصادی و اجتماعی به آن روی آورده‌اند ، توسعه فرهنگ کارآفرینی ، انجام حمایت‌های لازم از کارآفرینان ، ارائه آموزشهای مورد نیاز به آنان و انجام تحقیقات و پژوهشهای ...

تعداد صفحه: ۱۷۴ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

مقدمه : اکنون بیش از نود سال تاسیس کارخانه برق شهری در ایران می‌گذرد و حدوداً سی سال تحت این مدت موسسات تولید و توزیع برق کلاً در دست بخش خصوصی بوده نه تنها صاحبان و مدیران آنها در گذشته‌اند بلکه متأسفانه دفاتر و اسناد مرتب و مدونی در دست نیست و در بیشتر موارد حتی یک نکته روشن کننده مطلب هم دشوار بدست می‌آید. فصل اول تاریخچه تاریخچه اگر کسی بخواهد که تاریخ علم الکتریسیته را تا ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : رشد روزافزون جمعیت در اکثر کشورهای جهان نیاز به مواد غذایی را افزایش میدهد. در بین مواد غذایی پروتئین دامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. که بایستی جهت تامین و تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی بود . جمعیت جهان و در حال رشد در حال حاضر 7.5 میلیارد نفر می باشد و با توجه به نرخ رشد جمعیت پیش بینی میگردد این جمعیت در قرن جاری از 7.5 میلیارد نفر تجاوز ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی گوشت قرمز ظرفیت : 1600 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 84/2455 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 84/245 میلیون ریال سهم تسهیلات: 2210 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : چهل و شش نفر دوره بازگشت سرمایه: هجده ماه مقدمه : بسته‌بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سالهاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح :پروار بندی گوساله ظرفیت : یکصد راس در هر دوره ( دویست راس در سال ) محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 7/988 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 7/108 میلیون ریال سهم تسهیلات: 880 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 21 ماه میزان اشتغال زایی : 13 نفر مقدمه : نیاز انسان به پروتئین موجب شده که دام های اهلی توسط بشر نگهداری و پرورش یافته و بخشی از ...

تعداد صفحه: ۱۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح موضوع طرح : پرورش گل و گیاه در گلخانه ( پیتوس و نخل زینتی ) ظرفیت : 2000 متر مربع مجوز های لازم: جواز تاسیس از وزارت کشاورزی سرمایه گذاری کل: 1363 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 163 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1200 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 6/2 سال ( معادل 31 ماه ) سود ویژه : 57/487 میلیون ریال میزان اشتغالزایی : نه نفر مقدمه: وضعیت جغرافیایی وطبیعی ایران به گونه ای ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح :پرورش ماهی قزل آلا ( در سیستم مدار بسته ) ظرفیت : هشتاد تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 8/1332 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 8/142 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1190 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 21 ماه میزان اشتغال زایی : هشت نفر مقدمه : با افزایش روز افزون جمعیت و نیاز به غذا و مواد پروتئینی ، جایگاه تولید و پرورش ماهی ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید نان فانتزی ظرفیت : 750 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 35/1442 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 35/152 میلیون ریال سهم تسهیلات: 1290 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 17 ماه اشتغالزایی: 17 نفر مقدمه : بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه ماکارونی در حال حاضر به عنوان عنصری پر اهمیت در تامین غذای روزانه مردم دنیا از جایگاه ویژه ای برخوردار است . با توجه به این مهم گروهی از پیشگامان آرد سازی کشور در سال1373 بر آن شدند تا با استفاده از برترین و پیشرفته ترین ماشین الات و فن اوری شرکت بولر سوئیس اقدام به تولید ماکارونی مطابق با استانداردهای بین المللی نمایند که پس از طی مراحل و مسیر های مختلف به این مهم که ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

مقدمه تقاضای مداوم برای سبزی های تازه و فراورده ها در بازارهای کشور نشان دهنده عظیم بودن نقش اقتصادی صنعت تولید سبزی وسهم آن در بر آورد کردن عمده رژیم های غذایی است متخصصین علم تغذیه معتقدندکه مصرف سبزی ومیوه به صورت تازه یافراورده ای ازبروزناراحتیهای ناشی ازفقرغذایی جلو گیری می کند.خوشبختانه مصرف سبزی و میوه به صورت تازه در ایران بسیار رایج است. و کمتر سفره ایمی توان یافت که ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پروتئین ها حدود 8 تا 10 درصد جیره روزانه را از نظر مقدار کالری فراهم می آورند. پروتئین ماده اساسی ساختمان بدن است و برای کارکرد اعضای مختلف،تشکیل آنزیم ها و آنتی کور ها و ترمیم بافت ها ضرورت دارد.پروتئین ها در گیاهان و در گوشت به مقدار زیادی وجود دارد. پروتئین های حیوانی در انواع گوشتهای قرمز و سفید،گوشت مرغ و جوجه،تخم مرغ ،ماهی،شیر وفراورده های آن ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول – معرفی طرح معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و طراحی فضا و راه اندازی سیستم پرورش و تولید تکثیر و نگهداری ماهی و انواع آبزیان دریایی با هدف ترویج فرهنگ استفاده از آبزیان به عنوان یکی از مهمترین فراورده های غذایی ... 3 – 1 – 2 - معرفی روشهای تولید : استفاده از روشهای تولید 2 مرحله ای و 3 مرحله ای در تولید ماهی و استفاده از روش تولید پایا در ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه شیرینی به هر گونه فراورده غذایی اطلاق می شود که بخش عمده آن شکر باشد. مردم نقاط مختلف دنیا، واژه های متفاوتی را برای شیرینی به کار می برند. آب نبات، شکلات، آب نبات چوبی، ویفر، انواع شیرینی های خشک و تر و... همه جزو شیرینی ها هستند که البته خود، در دسته اسنک ها قرار می گیرند. معمولاً این واژه را برای انواع کیک ها، بیسکوییت ها، پودینگ ها و دیگر ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : آرد پفک، یکی از اجزای مهم در تهیه ی انواع پفک ها است. ماده ی پودر مانندی است که از دانه ی غلات یا سایر مواد نشاسته ای بدست می آید. معمولاً آرد پفک را از آسیاب نمودن دانه ی گندم تهیه می کنند؛ اما از دانه ی ذرت، گندم سیاه یا (چاودار)، جو، نخود و برنج هم آرد پفک تهیه می شود. اساس آرد پفک را نشاسته تشکیل می دهد که خود، یکی از پیچیده ترین انواع هیدرات کربن می باشد. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : نیاز سازندگان خودرو به ترمزهایی با کیفیت بهتر و در عین حال کمترین امتیاز منفی از لحاظ هزینه یا قیمت، سازندگان را مجبور به طرح ایده‌هایی جدید کرده است. گرچه پیشرفت در زمینه مواد سایشی و طرح‌های Caliper، به بهبود کیفیت ترمز کمک کرده است، اما پیشرفت اصلی سیستم ترمز در سال‌های اخیر از کنترل الکترونیکی، در درجه اول ABS (سیستم ترمز ضدقفل)، سپس ESP (برنامه ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : از آنجا که تهیه خوراک دام در کشور و در شرایط فعلی از اهمیت ویژه ای برخوردار بوده و کارخانه های تولید دان گاهاً تکافوی نیاز عمده کشور را نمی نمایند و بالاخص اینکه اخیراً تعدادی پروانه مرغداری نیز جهت تأمین و راه اندازی در ظرفیت های قابل توجه از سوی ادارات یذربط 2صادر گردیده است که در اینصورت پیاده شدن و به وجه اجرا در آمدن این طرح ها می تواند عملاً تهیه ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع نساجی-پوشاک-چرم

- 1 مقدمه : خمیر فلاف یا الیاف بلند عمداً برای تهیه پوشک بچه و نوار بهداشتی می باشد. در حال حاضر قسمت عمده خمیر فلاف مورد مصرف در کشور از طریق واردات تدارک می شود. خمیر فلاف در کشورهایی که دارای جنگل های درختان سوزنی می باشند.، از این گونه درختان تهیه می شود، در حالی که در ایران فقدان درختان از نوع مذکور از الیاف پنبه تهیه می گردد. لینتر پنبه که الیاف آن 100% از نوع الیاف سلولزی ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می دهد. به دلیل وجود اسید ...

تعداد صفحه: ۴۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : پرورش شتر مرغ از سال 1860 در کشور افریقای جنوبی به صورت جدی آ‎غاز گردید و سپس در سایر نقاط دنیا گسترش یافت. امروزه در بسیاری از کشورها پرورش شتر مرغ انجام می شود. کشور ایران هم چند سالی است مبادرت به واردات این پرنده نموده و در امر پرورش آن گام نهاده است. در طی چند سال گذشته مطالعاتی برروی پارامترهای تولیدی، جوجه کشی، تغذیه و پرورش این پرنده صورت گرفته ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ملامین یک ماده شیمیایی آلی است، که بیش از همه به صورت بلورهای مملو از نیتروژن یافت می‌شود. ملامین به طور گسترده‌ای در تولید پلاستیک‌ها، چسب‌ها، ظرف‌های غذا، قفسه‌‌ها و وایت‌بوردها به کار می‌رود. ملامین نام رایج برای ماده شیمیایی ۲,۴,۶-triamino-۱,۳,۵-triazine است. ملامین یک تریمر (پلیمر سه‌تایی) سیاناماید، با یک چارچوب ۱،۳،۵ تیازینی است و از کربید کلسیم ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : واژه نانوایی در واقع عبارت است از عملیات حرارت دادن فرآورده های خمیری در یک فر، ولی چون مراحل متعددی قبل از مرحله حرارت دادن در فر وجود دارد، واژه نانوایی به تمام علم و تکنولوژی قبل از مرحله حرارت دادن و همچنین بعد از آن اطلاق می شود. با توجه به اینکه انواع زیادی از فرآورده های نانوایی وجود دارند، درجه بندی آنها بر حسب ضابطه سازی (فرمولاسیون)، آماده ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نان به آن دسته از غذاها اطلاق می شود که با پختن، بخارپز کردن و یا سرخ کردن خمیری که متشکل از آرد و آب است، تهیه می شود. در بیشتر خمیرها نمک هم لازم است و معمولاً از یک ماده برای ور آمدن خمیر نان استفاده می کنند. در تهیه نان به غیر از نمک، مخمر، روغن و آب، و گاهی برخی ادویه جات، از انواع غلات استفاده می کنند و انواع بسیار متفاوتی نان را عرضه می نمایند. ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : موضوع طرح : تولید بتن آماده نوع تولیدات : بتن آماده تعداد شاغلین : 15 مشخصات سرمایه گذاری طرح ( ارغام به میلیون ریال ) سرمایه گذاری کل طرح : 8344 سرمایه گذاری ثابت : 7584 سرمایه در گردش : 516 درآمد سالیانه : 6600 سود ویژه : 2005 دوره بازگشت سرمایه : 8/3 نرخ بازدهی سرمایه : 5/26% (تصاویر و نمودار در فایل اصلی موجود است) شرح فرآیند و اطلاعات فنی مورد نیاز : مواد تشکیل ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول معرفی طرح فصل اول – معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول 1-1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد و راه انداری یک فضای گلخانه ای برای تولید و تکثیر و نگهداری گیاهان گلخانه ای 2-1-2-مشخصات فنی محصول امروزه با پیشرفت علم کشاورزی و در کنار آن سایر علوم می توان از اغلب فراورده های گیاهی در تمامی فصال با استفاده از روش های نگهداری گلخانه ای بهره گرفت . 3-1-2-معرفی روشهای تولید استفاده از روش ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید اتانول (الکل طبی) پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۵۵ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید پلاست فوم پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید یونو پانل پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری مشابه ، ...

تعداد صفحه: ۲۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : تولید نان فانتزی ظرفیت : 500 تن در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 88/1067 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 88/107 میلیون ریال سهم تسهیلات: 960 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 20 ماه مقدمه : بی‌شک غلات بیشترین سهم را در سبد غذایی جوامع بشری دارا هستند. در این میان گندم به لحاظ دارا بودن خواص ویژه خود که قابلیت تبدیل شدن به نان را ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح موضوع طرح :پروار بندی گوساله ظرفیت : هفتاد و پنج راس در هر دوره ( یکصد و پنجاه راس در سال ) محل اجرای طرح : قابل اجرا درکلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 24/820 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 24/90 میلیون ریال سهم تسهیلات: 730 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 23 ماه میزان اشتغال زایی : 11 نفر مقدمه : نیاز انسان به پروتئین موجب شده که دامهای اهلی توسط بشر نگهداری و پرورش ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تخم مرغ با داشتن انواع ویتامینها و مواد معدنی و یک منبع سرشار از پروتئین از مهم ترین فراوردههای مغذی شناخته شده در طبیعت به شمار میرود . این ماده غذایی بصورتهای مختلف در سبد غذایی مردم کاربرد فراوانی داشته و در تهیه و تولید انواع غذاها , دسرها , شیرینی ها و بصورت مستقل مورد مصرف قرار می گیرد . مقدار نیاز روزانه به تخم مرغ برای هر فرد حدود 30 گرم گزارش شده است که این مقدار در ...

تعداد صفحه: ۱۳۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

پیشگفتار بانک کشاورزی به عنوان بانکی تخصصی با هدف تأمین نیازهای مالی دست اندرکاران امور کشاورزی در سراسر ایران ، تأسیس شد . گستردگی جغرافیایی و ارتباط تنگاتنگ با روستائیان ، ضرورت ارائه خدمات ترویجی و آموزش کشاورزی را ایجاب کرد و براین اساس ، ایجاد شبکه ای از دانش آموختگان کشاورزی ضرورت یافت . رشد روزافزون علوم در همه زمینه ها ، بنیاد کشاورزی سنتی را در جهان در هم ریخت و تحولی ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه امروزه با پیشرفت علم تغذیه بشر به این باور رسیده که یک فرهنگ صحیح غذائی می تواند سلامت جامعه را بدنبال داشته باشد واز سلامت یک جامعه می توان اهداف والائی همچون 1-فکر سالم و خلاق 2- شادابی و سر زندگی 3-مصرف حداقل دارو 4-وابستگی کمتر و ...........را مد نظر داشت که این چنین جامعه ای مطمئنا از لحاظ اقتصادی بالا و دارای استقلال مالی فکری خواهد بود در کشور ما نیز فرهنگ مصرف ...

تعداد صفحه: ۲۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

به منظور ارتقای سطح بهداشت عمومی شرکت سهامی ولبنیات پاستوریزه مشهد درسال 1345 با کادر 44 نفر وتولیداتی شامل : شیر کاکائو –شیر موز –شیر نارگیل –دوغ –انواع کره ساده وکشمشی ومغز پسته ای – انواع بستنی تخم مرغی – ساده ووانیلی ومالت تازه با سرمایه بخش خصوصی وظرفیت 5 تن شیر وفراورده های لبنی آغاز به کار کرد. که درحال حاظر تعداد نیروی انسانی کارخانه به 100 نفر تغییر یافته که این تعداد ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

چکید ه : این پروژه تحت عنوان طراحی خط تولید کشمش به روش مداوم می باشد که با استفاده از سورتینگ لیزری است و در نهایت کلیه اطلاعات و استاندارهای موجود ملی با استانداردهای بین‌المللی و codex مقایسه می شود ، تا بتوان مبادرت به تولید کشمکش مطابق با استاندارهای بین‌المللی و به منظور صادرات تولید کرد، تا قادر به ورود به بازارهای جهانی باشیم . ایران یکی از مناطق انگور خیز می باشد که ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح : موضوع طرح : استفاده از ضایعات کشتارگاه نوع تولیدات وظرفیت : کود شیمیایی و سریشم 400تن در سال تعداد شاغلین : 16 مشخصات سرمایه گذاری طرح (ارقام به میلیون ریال) سرمایه گذاری کل طرح : سرمایه گذاری ثابت : سرمایه در گردش : در آمد سالیانه: سود ویژه : 4470 4100 190 3800 1315 دوره بازگشت سرمایه : 38 ماه نرخ باز دهی سرمایه : %32 1 توجیه فنی طرح امکان تدارک ماشین آلات و تجهیزات ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

معرفی محصول ساخت اولین مواد آرایشی بهداشتی به قرنها پیش بر میگرددد. زمانی که بشر با استفاده از ترکیب پودر پوست تخم مرغ، زاج سفید، بادام، تخم خشخاش، شیر، کره، میوه و سبزیحات ماسک های پوست درست می کرد. اما در سالهای 1920 بود که انقلابی در کارخانه های لوازم آرایش به وجود آمد و سایه های رنگارنگ برای چشم ها، رژگونه و رژ لبهای متنوعی ساخته شد. کرم ها و لوسیون های گوناگون برای پوست و ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه مطالعات امکان سنجی , مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی اﳒام می گﲑد. دراین مطالعات از نگاه بازار , فﲏ و ماﱄ و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرارگرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنائی برای تصمیم گﲑی سرمایه گذاران مورد استفاده قرار می گﲑد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید مکمل خوراک دام و طیور است. این مطالعات در قالب متدولوژی ...

تعداد صفحه: ۵۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح نام محصول : شیرآلات فشارقوی ظرفیت پیشنهادی طرح : ٢هزار عدد موارد کاربرد : تجهیزات پروﮊه های نفت و گاز عمده مواد اولیه مصرفی : قراضه و میلگرد فولاد اشتغال زایی (نفر) : ٣٠ نفر زمین مورد نیاز (متر مربع) : ٣٠٠٠ تولید محصول طرح در سال ١٣٨٦ معادل ٢٠٠ هزار عدد بوده و جهت مواجه نشدن بازار شیرآلات فشار قوی با کسری طی سنوات آتی بایستی در حدود ٧٠ الی ٩٠ درصد از عرضه این کالا از ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول پودر گوشت ظرفیت پیشنهادی طرح ٠۵٨تن ( با دیدصادرات ) موارد کاربرد تغذیه حیوانات پرورشی مواد اولیه مصرفی عمده ضایعات کشتارگاهی کمبود محصول (١٣٩٠ ) - اشتغال زایی ( نفر) ٥١ زمین مورد نیاز (m²) ٣٠٠٠ اداری (m²) ۵ زیر بنا تولیدی (m²) ٥٣ سوله تاسیسات (m²) - انبار (m²) ٧٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ۵٢١٢ تن میزان مصرف آب (m³) ٥٦٧ سالانه یوتیلیتی برق ( KW) ۹۷۰۰۶ ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) معرفی محصول تعریف سرکه : سرکه ، مایع ترشی است که از اکسید شدن اتانول موجود در آب سیب ، ماء الشعیر و موادی از این قبیل بدست میآید .معمولاً 3 تا 5 درصد از حجم سرکهها، اسید سیتریک میباشد. البته سرکه های طبیعی، اسید تارتریک و اسید سیتریک کمتری دارند تاریخچه سرکه : اسید اسیتیک یا جوهر انگور جزو اسیدهای کربوکسیلیک است و در نامگذاری آیوباک به ...

تعداد صفحه: ۱۰۲ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح نام محصول بویلر - چیلر ظرفیت پیشنهادی طرح 100 – 100 دستگاه موارد کاربرد کاربرد عمده در تهویه مطبوع و مصارف صنعتی – خانگی ، نیروگاهی و ... مواد اولیه مصرفی عمده اقلام موجود در پیوست کمبود محصول اشتغال زایی 46 نفر زمین مورد نیاز 8000 متر مربع اداری 250 زیربنا تولیدی 3600 انبار مواد اولیه و محصول 1200 نگهبانی 150 میزان مصرف سالانه مواد اصلی موجود در پیوست آب (متر مکعب) ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع بازیافت

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) مقدمه مطالعات امکان سنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرح های سرمایه گذاری اقتصادی انجام می گیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد استفاده قرار میگیرد. گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید کارتن بسته ...

تعداد صفحه: ۱۳۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول: -1 معرفی محصول هدف از ارائه این گزارش بررسی امکان سنجی ایجاد و احداث واحد صنعتی بسته بندی گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی می باشد . بنابراین محصولات تولیدی شامل گوشت قرمز و گوشت مرغ وماهی بسته بندی شده در بسته بندی های مختلف با رعایت موازین بهداشتی و استاندارد می باشد و هدف از تولید این محصولات افزایش ارزش افزوده ، حاشیه سود بالاتر ، سهولت عرضه ، افزایش مدت ماندگاری ، سهولت ...

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی خصوصیات طرح کالا سویا یک محصول خوراکی است و پروتیین گیاهی آن خاصیت جایگزینی پروتیین حیوانی را دارد و ارزش اسیدهای امینه آن در جدول زیر آورده شده و با استاندارد مورد قبول و همچنین ارزش اسید امینه گوشت گاو مقایسه گردیده است . نوع اسید آمینه استاندارد مورد قبول گوشت گاو پروتیین سویا لیزین 2-Apr 3-Aug 8-Jun ترپتوفان 4-Jan 1 4-Jan فنییل لانیین 8-Feb 5-Mar 3-May میتونین ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع بازیافت

مقدمه پلاستیک ترکیبی است که از موادی چون نفت و گاز که در کشور پهناورمان ایران به وفور یافت می شود بدست می آید.از اینرو تولید پلاستیک و محصولات پلاستیکی می تواند به عنوان یک صنعت پیشرو در اقتصاد کشور نقش بسزایی داشته باشد. محصولی که در اینجا به بررسی آن می پردازیم کارتن پلاستیکی می باشد. کارتن عبارت است از یک حجم توخالی که به منظور جابجایی و حمل کالا از محل تولید به محل عرضه ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول شیر، ماست ، خامه ظرفیت پیشنهادی طرح 150 تا 200 تن دریافت شیر در روز موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده شیر خام اشتغال زایی ( نفر) 181 زمین مورد نیاز ( ( m2 30,000 اداری ( m2) 3000 زیر بنا تولیدی ( m2) 5000 سوله تاسیسات ( m2) 220 انبار ( m2) 500 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی آب ( m3) 141,160 میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق(( kw 7,084,800 گازوئیل (لیتر ...

تعداد صفحه: ۸۹ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

معرفی محصول 1-1 مشخصات کلی محصول تیشو: دستمال کاغذی که از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا رنگ های دیگر باشد . ویژگی های دستمال کاغذی دستمال کاغذی باید از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا الوان باشد. دستمال کاغذی باید کرپ شده (منظور از کرپ، چین خوردگی های سطح کاغذ است که هنگام تولید آن به منظور افزایش سطح تماس و در نتیجه بالا بردن میزان سرعت جذب آب ایجاد می شود، به طوری که هنگام ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح نام محصول پلاستوفوم ظرفیت پیشنهادی طرح ٣٥٠٠ تن در سال موارد کاربرد بستهبندی مواد اولیه مصرفی عمده پلی استایرن کمبود محصول (سال ١٣٩٠) ٣٥٠٠ تن در سال اشتغال زایی (نفر) ٤٠ نفر زمین مورد نیاز (٢(m ٤٠٠٠ اداری (٢(m ١٧٠ تولیدی (٢(m ١٠٠٠ انبار (٢(m ٢٢٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ٣٦٥٠ تن در سال پلی استایرن آب (٣(m ٦٧٩٨ میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق (kw) ٤٠٨ گاز (٣(m ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول : عرقیات معطر ظرفیت پیشنهادی طرح: 500 تن موارد کاربرد : خوراکی،دارویی مواد اولیه مصرفی عمده : انواع گیاهان معطر و دارویی کمبود محصول ( سال ( 1390 - اشتغال زایی ( نفر): 16 نفر زمین مورد نیاز ( :( m2 2500 متر اداری :( m 2) 100 زیر بنا تولیدی :( m 2) 300 سوله تاسیسات :( m 2) 50 انبار :( m2) 600 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی : 130 تن آب :( m 3) 8640 میزان ...

تعداد صفحه: ۷۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول انواع نان های فانتزی ظرفیت پیشنهادی طرح 5 تن در روز(سالیانه 1500تن) موارد کاربرد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده آرد گندم کمبود محصول ( سال ( 1390 6/4 میلیون تن اشتغال زایی ( نفر) 17 زمین مورد نیاز ( ( m2 2462 اداری ( m2) 200 زیر بنا تولیدی ( m2) 500 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 220 میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی 1117 تن آرد گندم آب ( m3) 3300 متر مکعب ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول -1-1 نام و کد محصول 6]،3،2،[1 نام محصول مورد مطالعه یونوبلوک می باشد و کد آیسیک این محصول ٢٦٩٥١١١٩ می باشد. یونوبلوک در ابتدای سال ١٩٣٠ در سوئد بعنوان اولین ترموپلاستیک انبساطی معرفی گردید. با این حال، تا بعد از جنگ جهانی دوم تجاری نشد. فرایند تولید تجاری این ماده بر پایه اکستروﮊن مخلوط پلی استایرن و پک عامل پف زای با نقطه جوش ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) -1 معرفی محصول3]،2،[1 -1-1 نام و کد محصول نام محصول مورد مطالعه فوم پلی استایرن ضد آتش می باشد و کد آیسیک این محصول ٢٥٢٠١٧٢١ می باشد. پلی استایرن انبساطی یا به اختصار EPS که از نظر ظاهری مانند فوم پلی استایرن ضد آتش می باشد گرانولی سبک و سفید رنگ است. این ماده اولین بار در سال ١٩٥٠ تولید گردید. انبساط این محصول در اثر وجود مقداری گاز ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول مخازن پلی اتیلنی ظرفیت پیشنهادی طرح ٢٠٠٠ تن موارد کاربرد مخازن آب، نگهداری مواد غذایی، اسید و مواد خورنده مواد اولیه مصرفی عمده پلی اتیلن سنگین کمبود محصول (سال ١٣٩٠) ١٥٠٠ تن اشتغال زایی (نفر) ٤٧ زمین مورد نیاز (٢(m ٤٠٠٠ اداری (٢(m ٣٥٠ زیربنا تولیدی (٢(m ٥٠٠ سوله تاسیسات (٢(m ٢٠٠ انبار (٢(m ٧٠٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ٢٢٠٠ تن پلی اتیلن آب (٣(m ٧٨٥٠ ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت