طرح توجیهی تولید پروتئین سویا

تعداد صفحات: 70 فرمت فایل: word کد فایل: 3971
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۴,۵۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید پروتئین سویا

    معرفی کلی خصوصیات طرح کالا

     

    سویا یک محصول خوراکی است و پروتیین گیاهی آن خاصیت جایگزینی پروتیین

     

    حیوانی را دارد و ارزش اسیدهای امینه آن در جدول زیر آورده شده و با استاندارد مورد قبول و همچنین ارزش اسید امینه گوشت گاو مقایسه گردیده است .

     

    نوع اسید آمینه استاندارد مورد قبول گوشت گاو پروتیین سویا
    لیزین 2-Apr 3-Aug 8-Jun
    ترپتوفان 4-Jan 1 4-Jan
    فنییل لانیین 8-Feb 5-Mar 3-May
    میتونین 2-Feb 8-Feb 7-Jan
    تری یودین 8-Feb 5-Apr 9-Mar
    لیوسین 8-Apr 2-Jul 8
    ایزولیوسین 2-Apr 7-Apr 6
    والادین 2-Apr 1-May 3-May
    جمع اسیدهای آمینه 26/6 37/1 38/4

     

    ارقام نشان میدهد که پروتیین سویا حاوی کلیه اسیدهای آمینه مفید بوده و در مقایسه با استاندارد مورد قبول بسیارغنی ترو از گوش گاوبرتر میباشد پروتیین سویا در صنایع مختلف بیسکویت سازی شیرینی مصارف گوشتی مورد

     

    استفاده قرار میگیرد روز بروز بر اهمیت و میزان مصرف آن افزوده میشود پروتیین سویا بعنوان پوشش یا امولسیفایر در فراورده های گوشتی استفاده میشود بررسیهای فنی طرح

     

    بررسی تکنولوژیهای مختلف و انتخاب تکنولوژی مناسب با ذکر مشخصات فنی و ظرفیتها :

     

    از تکنولوژیهای مختلف کانتینیو (CONTINUE) و بچ (BATCH) میتوان استفاده نموده در مواردی تولیدات با کیفیت عالی و مناسب بوده و مستلزم استفاده از دانش و تکنولوژی فوق مدرن است ولی در استفاده از این روش میزان نیاز ارزی بسیار بالا بوده که در شرایط کنونی مملکت بصلاح نمیباشد ، علاوه بر آن جهت تعمیر و نگهداری ماشین آلات خط تولید و رفع اشکالات احتمالی تا مدتی احتیاج به کارشناسان خارجی احساس می شود و اشتغال زایی آن نیز بسیار کم است در مقابل با استفاده از تکنولوژی داخلی توانایی آن را خواهیم داشت تا با تولید محصولی با کیفیت در حد استاندارد

     

    کارخانه را با امکانات داخلی احداث کرد و همچنین بر میزان کارگران در خط تولید بیفزاییم مضاف بر اینکه میتوان بخشی از ماشین آلات را در داخل تولید نمود و بدینوسیله به خودکفایی صنعتی کمک موثر و شایانی میشود البته تعمیر و نگهداری و رفع عیب دراین روش ساده تر و شناخته تر از روش قبلی است .تنها عیب این روش ظرفیت کم تولید میباشد که با توجه به اینکه میزان کنجاله موجود و همچنین نیاز بازار آنچنان نیست که این روش جوابگو نباشد لذا از این عیب نیز میتوان چشم پوشی نموده بهمین علت از تکنولوژی داخلی استفاده میشود بررسیهای مختلف تولید محصول و انتخاب بهترین روش :

     

    تاکنون با روشهای مختلف موفق به تهیه سه نوع پروتئین از تولیدات سویای بدون روغن شده اند که میتوان از محصولات این سه روش بصورت مستقیم یا غیر مستقیم در تولید غذای انسان و خوراک دام و غیره استفاده نموده درصد پروتئین هرکدام از روشهای ذیله ذکر میشود :

     

    نوع تولیدات بدون روغن درصد پروتئین
    کنجاله سویا 40-50
    آرد بلغور سویا 70
    سویا ایزوله 90-95

     

    هم اکنون محصولاتی که از کارخانجات روغن کشی از دانه سویا بدست می آید شامل روغن سویا و کنجاله سویا با درصد 40-50 میباشد با توجه به اینکه مواد طرح فقط از نوع اول میباشد لذا برای تهیه پروتیین از کنجاله سویا استفاده میگردد روش تولید به این ترتیب است که ابتدا کنجاله بوجاری و پاک شده سپس آسیاب میگردد (قطرذرات

     

    50-70 میکرون و وزن مخصوص آن 190-290gr/lit است ) و از ترکیب آن با آب و طعم دهنده های مختلف (در صورت سفارش بازار ) خمیر درست میشود سپس در اثر پخت به طریقه حرارت خیلی زیاد در زمان کوتاه خمیر به گرانول تبدیل شده که پس از خشک و سردکردن در کیسه های مخصوص جهت حمل به بازار بسته بندی میگردد البته در صورتی که در آینده بتوان مواد اولیه را از روشهای دوم و سوم نیز بدست آورد میتوان محصولی با درصد پروتئین بالا نیز تولید نمود.

     

    بررسی عرضه و تقاضا

    براساس آمار موجود هم اکنون یک کارخانه با ظرفیت سالیانه 6000 تن در استان مرکزی مشغول فعالیت میباشد که البته کارخانجاتی در سطح کشور در حال احداث و فعالیت بوده که هنوز آمار تولیدات آنها به بازار مشخص نشده است .

     

    در حال حاضر هشتاد درصد کل تولید پروتیین سویای کشور در مصارف صنعتی و تولید فرآورده های گوشتی و غیره مورد مصرف قرار میگیرد و فقط بیست درصد آن توسط مصارف صنعتی و خانگی مورد استفاده میباشد ،لیکن با توجه به حجم گوشت مصرفی کشور که در حال حاضر 600000 تن در سال میباشد چنانچه فقط ده درصد این میزان گوشت توسط پروتیین سویا جایگزین گردد سالیانه رقمی حدود 60000 تن نیاز خواهیم داشت که حتی در صورتیکه کارخانجات در حال احداث تولیدات خود را عرضه نمایندتقریباً یک پنجم میزان نیاز را تامین مینماید و لذا کمبود این محصول با توجه به گرانی و کمبود پروتیین حیوانی محسوس میباشد

  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید پروتئین سویا

    فهرست:

    -1

    معرفی محصول

    1

    -1-1

    مشخصات کلی محصول

    1

    -2-1

    شماره تعرفه گمرکی

    1

    -3-1

    شرایط واردات

    2

    -4-1

    استانداردهای ملی وجهانی

    5

    -5-1

    قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

    5

    -6-1

    موارد مصرف و کاربرد

    10

    -7-1

    کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

    16

    -8-1

    اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز

    17

    -9-1

    کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

    18

    -2  وضعیت عرضه و تقاضا :

    19

    1-2و-2-2  بررسی ظرفیت بهره برداری و وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه

     

    و در دست اجرا و روند تولید از آغاز برنامه سوم تا کنون

    19

    -3-2

    بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال 85

    22

    -4-2

    بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

    23

    -5-2

    بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم و امکان توسعه آن

    23

    -6-2

    بررسی نیاز به محصول

    36

    -1 بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم

     

    در فرآیند تولید محصول :

    37

     

     

     

    -2 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی های مرسوم :

    43

    -3برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک ارزی و ریالی :

    43

    -4 میزان مواد اولیه مو رد نیاز سالیانه :

    44

    -5پیشنهاد منطقه مناسب برای طرح :

    44

    -6 وضعیت تامین نیروی انسانی وتعداد اشتغال

    53

    -7 بررسی تعیین میزان آب و برق وسوخت و سایر موارد :

    54

    -1-7 سایر هزینه های مربوط به سرمایه گذازی ثابت :

    55

    -2-7 اثاثیه و لوازم ادازی :

    56

    -3-7 ماشین آلات وتجهیزات :

    57

    -4-7 محوطه سازی:

    58

    -5-7 تاسیسات :

    58

    -6-7 ساختمان سازی :

    59

    -8 حمایت های بازرگانی :

    60

    -9 ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی :

    62

    -10 وضعیت صنعت در صورت پیوستن ایران به : W.T.O

    63

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی تولید پروتئین سویا, طرح کارآفرینی طرح توجیهی تولید پروتئین سویا, طرح توجیهی طرح توجیهی تولید پروتئین سویا, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی تولید پروتئین سویا, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید پروتئین سویا, Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید پروتئین سویا
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت