طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده

تعداد صفحات: 100 فرمت فایل: word کد فایل: 4134
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۹,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۵,۰۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول   کیک غلات حجیم شده
    ظرفیت پیشنهادی طرح   150تن
    مواد اولیه   ذرت ، گندم ، برنج ، روغن مایع و جامد
        انواع شکلات ، انواع پودر بیسکویت ، بسته بندی
    اشتغال زایی   24 نفر
    زمین مورد نیاز   4000متر مربع
      اداری 100 متر مربع
      سالن تولید 1500 متر مربع
      انبار مواد اولیه 250 متر مربع
      انبار محصول 250 متر مربع
    زیر بنا آشپزخانه 25 متر مربع
     
      رخت کن و نماز خانه 50مترمربع
      سرویس ها 100 متر مربع
      ساختمان نگهبانی 100 متر مربع
    سرمایه ثابت (هزار ریال) #####
    سرمایه در گردش(هزارریال) #####
    مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 120,000
    مصرف سالانه برق کیلو وات بر ساعت) 480,000
    مصرف سالانه سوخت گاز( متر مکعب) 630,000
      بنزین(لیتر) 9,000
    محل پیشنهادی برای احداث طرح فریمان ،تربت جام ، یشابور، تربت حیدریه و قوچان
      ٣ تهیه کننده :شرکت سانیار صنعت توس

     

     

    معرفی محصول :

     

    تعریف

     

    غلات در واقع گونه ای از خانواده گندمیان (گرامینه ها) هستند که گیاهان علفی تک لپه ای بوده و دانه

    های ریز آنها، مصرف خوراکی دارد. غلات گیاهانی یک ساله هستند، یعنی چرخه ی زندگی خود را در

    یک فصل زراعی به پایان می رسانند .

     

    گونه های سردسیری غلات (گندم، جو و چاودار) در فصل پاییز و اوایل بهار کشت شده و در اواسط تا

    اواخر تابستان هم برداشت می شوند. گونه های گرمسیری غلات (برنج، ذرت، ذرت خوشه ای و ارزن) نیز

    با توجه به شرایط آب و هوایی در اواخر بهار یا اوایل تابستان کشت شده و اواخر تابستان یا اوایل پاییز

    هم برداشت می شوند .

     

    تاریخچه

     

    هزاران سال است که این گونه گیاهان، در تأمین غذای بشر نقش حیاتی ایفا می کنند. باستان شناسان

    جوامع ابتدایی توانسته اند از ویرانه های قدیمی مراکز سکونت انسان، دلایلی به دست آورند که نشان

    می دهد غلات در تمدن های اولیه بشری هم کشت می شده اند و برای مثال، گندم در سرزمین

    حاصلخیز بین النهرین به عمل می آمده است .

     

    بین النهرین امروزه بخش هایی از ترکیه، عراق، سوریه و ایران را تشکیل می دهد. شواهد به دست آمده

    نشان می دهد که در 16,000 تا 10,000 سال قبل از میلاد، انسان ما قبل تاریخ در این ناحیه گندم

    تولید می کرده است .

     

    همچنین هر جا که جامعه ای تشکیل شده، یکی از انواع غلات در

    پیدایش آن نقش داشته اند. مثلاً برنج

    در تشکیل جوامع نخستین کشور چین و ذرت هم در تشکیل جوامع آفریقایی مؤثر بوده اند .

    انواع غلات

     

     

    گندم :به آب و هوای خنک در فصل رشد، آب و هوای گرم و خشک در فصل برداشت نیاز دارد .

     

    برنج :آبیاری و بارندگی در کشت این گیاه ضروری است. میانگین دما در 4 تا 6 ماه از فصل زراعی باید 21 درجه سانتی گراد یا بالاتر باشد .

     

    ذرت :به آب و هوای گرم با رطوبت کافی نیازمند است. این گیاه معمولاً در آمریکای شمالی و جنوبی و همچنین آفریقا کشت می شود .

    جو :به آب و هوای خنک در فصل رشد نیاز دارد. جو مطمئن ترین غلات در شرایط شوری خاک، خشکی یا سرمای زمستان است. جو در زمین هایی که گندم قادر به رشد در آنها نیست هم پرورش می یابد .

     

    ارزن :از پر محصول ترین غلات در شرایط خشک است و در خاک های غیر حاصلخیز هم رشد می کند. این ماده در آسیا و آفریقا، ماده غذایی مهمی برای انسان و دام می باشد .

     

    جو دوسر :سابقاً خوراک اصلی مردم اسکاتلند محسوب می شد. در سراسر دنیا از این ماده غذایی به عنوان خوراک دام هم استفاده می نمودند .

     

    چاودار یا گندم سیاه: از سازگارترین غلات نسبت به شرایط سخت آب و هوایی است. در آب و هوای سرد کشت می شود

    اهمیت امروزی غلات

     

    در بسیاری از کشورهای آسیایی و آفریقایی، بیش از 80 درصد غذای مردم از غلات تأمین می گردد. سهم غلات در غذای مردمان اروپایی 45 تا 55 درصد بوده و در ایالات متحده آمریکا تقریباً 20 تا 30 درصد می باشد .

     

    امروزه نزدیک به 70 درصد سطح زیر کشت یک میلیارد هکتاری جهان را غلات اشغال نموده اند. تقریباً نیمی از کل نیازهای غذایی انسان به ویژه در آسیا به طور مستقیم از غلات تأمین می گردد .

     

    همچنین تولید غلات در مقایسه با دیگر فراورده های غذایی از جمله گوشت، تخم مرغ، شیر و...

     

    بسیار بیشتر است. تولید سالانه غلات در جهان، بیش از یک میلیارد و هفتصد میلیون تن می باشد .گندم، برنج و ذرت سه محصول مهم هستند که هر کدام تقریباً یک چهارم تولید سالانه غلات را تشکیل می دهند .

     

    برنج، غذای عمده و روزمره مردم نواحی گرم و مرطوب است. این غله معمولاً در زمین هایی تولید می شود که بتوان آنها را در برخی فصول سال غرقاب یا گل -آب نمود .

     

    گندم به عنوان غله ای سازگار، عمدتاً در زمین های چمن طبیعی و همچنین در مناطقی که آب و هوا برای کشت ذرت مناسب نیست، به عمل می آید. گندم از غلاتی است که در نواحی سرد هم کشت می شود. این غله در سراسر جهان در فصول مختلفی کشت می شود، به طوریکه در هر ماه از سال، گندم در یکی از نقاط جهان در حال برداشت می باشد .

    ذرت هم به عنوان یک گیاه گرمسیری، در مناطقی که رطوبت و حرارت کافی در فصل زراعت فراهم باشد، رشد می نماید

    ارزش غذایی غلات

     

    غلات منبع انرژی برای انسان هستند. در کشورهای در حال توسعه، این دسته مواد تمام رژیم غذایی را در بر می گیرند. غلات حاوی هیدرات کربن، پروتئین، چربی، مواد معدنی و انواع ویتامین هستند که البته ضمن مراحل مختلف نگهداری و تهیه، ممکن است بخشی از مواد مغذی مذکور از بین برود .

    دانه غلات که کاریوپس یا گندمه نام دارد، منبع خوبی برای تغذیه انسان می باشد. میزان پروتئین برنج از گندم کمتر است. میزان ویتامین های ضروری (از جمله تیامین) برنج صیقل داده شده هم از برنج قهوه ای کمتر می باشد، چون سبوس خود دارای ویتامین های مختلفی است که در مرحله ی صیقل دهی از برنج جدا می گردد .

     

    البته به خاطر داشته باشید که با وجود همه ی موادی که ذکر شد، غلات غذای کاملی محسوب نمی شوند. مصرف این مواد به تنهایی نمی تواند یک رژیم غذایی متعادل و کامل محسوب گردد. میزان پروتئین و در واقع اسیدهای آمینه غلات و همچنین ویتامین موجود در آنها محدود است. برای این که یک فرد بالغ بتواند 65 تا 80 گرم پروتئین مورد نیاز خود را تنها از طریق غلات تأمین کند، باید مقدار بسیار زیادی از این دسته مواد بخورد که در عوض، به دلیل این که غلات حاوی هیدرات کربن هستند، فرد ممکن است چاق شود. بسیاری از پروتئین های گیاهی به همین دلیل که اسیدهای آمینه کافی ندارند نمی توانند به تنهایی در رژیم غذایی افراد مورد استفاده قرار گیرند، بلکه در کنار آنها باید از پروتئین های حیوانی و سبزیجات و حبوبات هم استفاده نمود. البته پروتئین های حیوانی که از انواع حیوانات تأمین می شوند، خود متکی بر منابع گیاهی و از جمله غلات هستند. چون اغلب از انواع گیاهان و غلات، به عنوان خوراک دام استفاده می شود .

    امروزه مهندسین ژنتیک سعی می کنند تا با اصلاح نباتات، غلاتی با پروتئین هایی که اسیدهای آمینه ی ضروری بیشتری داشته باشند، تولید نمایند. مقدار دو اسید آمینه ضروری به نام های

    لیسین و ایزولوسین در غلات کم است و تمام متخصصین اصلاح نباتات تلاش می کنند غلاتی

     

    که میزان بیشتری از این دو نوع اسید آمینه داشته باشند را تولید نمایند 

  • فهرست و منابع طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده

    فهرست:

    -1 معرفی محصول................................................................................................... 5

    -1 -1 نام و کد محصول...............................................................................14

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی...........................................................................14

    -1-3 شرایط واردات....................................................................................14

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد ملی 15............................................................

    -1-5 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت....................................21

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد............................................................30

    -1-7بررسی کالاهای جایگزین ................................................................. 36

    -1-8 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز........................................... 36

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده.................................. 47

    -1-10 شرایط صادرات.................................................................................66

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا 66...........................................................................

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید.........................................66

    -2-2 وضعیت طرح های جدید ................................................................. 67

    -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم ........................... 68

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم .......................................... 68

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم.......................... 68

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم......69

    -3 بررسی اجمالی تکنولوژی......................................................................70

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی .................................................... 82

    بخش مالی طرح............................................................................................ 83

    -5 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی............................................... 100

    -6 پیشنهاد محل اجرا................................................................................ 100

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده, طرح کارآفرینی طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده, طرح توجیهی طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده, Business plan با موضوع طرح توجیهی کیک غلات حجیم شده
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت