【یخچال】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 62 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد یخچال با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد یخچال، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه یخچال یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

-1-عنوان کالا: یخچال خانگی _تعریف کالا: دستگاهی است دارای یک یا چند محفظه که درجه حرارت آن با استفاده از یک سیکل تبرید ترمودینامیکی و با مصرف انرژی الکتریکی به مقدار مورد نیاز کاهش داده میشود و برای نگهداری مواد غذایی بکار می رود. ظرفیت تولید : 15000 دستگاه در سال 5-1-میزان اشتغال زایی طرح: نیروی انسانی مورد نیاز: نیروی انسانی مورد نیاز ذیلا به تفکیک عنوان شغل و بر اساس یک شیفت ...

تعداد صفحه: ۶۱ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح نام محصول کانتینر و کانکس یخچال ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات و توسعه صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 100 دستگاه موارد کاربرد حمل و نقل کالاهای فاسد شدنی مواد اولیه اصلی ورق و پروفیل فولادی ، سیستم تبرید کامیونی محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 137 دستگاه اشتغالزایی 36 نفر زمین مورد نیاز 5000 متر مربع تولیدی 2000 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 ...

تعداد صفحه: ۱۴۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ایران حدود ...

تعداد صفحه: ۲۶ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

1- خلاصه طرح : عنوان محصول : ته مغناطیسی دائمی ظرفیت سالیانه : یکصد تن تعداد روز کار : 270 تعداد شیفت : 2 شیفت مساحت زمین : 594 متر مربع سطح زیر بنا : 199 متر مربع سرمایه ثابت : 5/330 میلیون ریال سرمایه کل 3/370 میلیون ریال تعداد کارکنان : 20 نفر فروش کل محصول : 500 میلیون ریال سود ویژه : 3/110 میلیون ریال ارزش افزوده 4/390 میلیون ریال سرمایه گذاری سرانه : 6/10 میلیون ریال ظرفیت ...

تعداد صفحه: ۱۲ دسته بندی: سایر موضوعات

موضوع طرح : مشاوره مدیریت وخدمات مهندسی محل اجرای طرح: قابل اجرا در سراسر کشور سرمایه گذاری کل: 5/1949 میلیون ریال سهم آورده متقاضی:95/194میلیون ریال سهم تسهیلات: 55/1754 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه:43/2 سالمقدمه : رشد و توسعه صنعتی در راستای نیل به اهداف خود کفایی، رهایی از اقتصاد تک محصولی ناشی ار صادرات نفت خام و در نتیجه استقلال صنعتی از ارکان مهم برنامه های توسعه اقتصادی ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

کلیات و معرفی طرح : طرح حاضر عبارت است از احداث یک واحد خدمات و تعمیر موبایل . محل اجرای طرح در یک باب مغازه تجاری به مساحت تقریبی 25 متر مربع در محدوده 4 راه آزادشهر در نظر گرفته شده . البته با ذکر این موضوع که مغازه باید ازچشم انداز و نمای خوبی برخوردار باشد.دیوارهای داخل ازجنس کنیتکس و یا طرح چوب میتواند باشد.کف هم از جنس سرامیک در نظر گرفته شده. ارزش تقریبی مغازه ریال ...

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

کلیات و شناخت طرح: شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد. سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

موضوع طرح : احداث استخر سرپوشیده و ارائه خدمات آموزشی و تفریحی محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور سرمایه گذاری کل: 5/954 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 5/104 میلیون ریال سهم تسهیلات: 850 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 13 ماه اشتغالزایی : 9 نفرمقدمه : تمایل روزافزون افراد جامعه به روش زندگی مدرن و ماشینی ، موجب ایجاد تغییراتی در امور روزمره گشته است. کاهش فعالیتهای ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع کشاورزی

- چگونگی انتخاب موضوع کارآفرینی: با توجه به امکانات اولیه موجود در کارآفرین از قبیل زمین و وسایل کشاورزی که رکن اصلی این شغل می باشد این موضوع انتخاب گردید. بعد از این موضوع نیز تجارب کافی در این کار و نیز علاقه ای که به این شغل دارم و از همه مهمتر یک شغل اشتغالزا ضروری برای جامعه می باشد. آب و هوای خوب زمین های حاصلخیز منطقه نیز یکی دیگر از عوامل انتخاب این موضوع است. 2-زراعت ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

مقدمه روند تغییر وتحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست. حرکت کشور ها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن بر اقتصاد والگوهای کسب و کار در سرتاسر دنیا تاثیر گذاشته است در سایه این تغییر و تحولات روند استخدام و معیار های آن نیز در کشورها در حال تغییر است به طوری که افراد مثل گذشته به دنبال استخدام مادام الهی و ...

تعداد صفحه: ۶ دسته بندی: سایر موضوعات

نوع فعالیتی که ما در جامعه انجام می دهیم خدماتی و راضی نگهداشتن مردم است فعالیتی همراه با تنوع زیاد- بوجود آمدن مشکلات جسمی بعد از اتمام کار- نبود امکانات و تخصصی مورد نظر پایین بودن قیمت- خدماتی که همیشه در دسترس است با نازلترین قیمت. در مورد بازاریابی: ما باید سعی کنیم تمام قشر جامعه را راضی نگه داریم خانم های خانه دار و کارمند و دختران جوان به علت اهمیت بهداشت و زیبایی که ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه: با افزایش جمعیت و نیاز روز افزون آنها به تولیدات دامی از جمله شیر و گوشت دیگر تولید به روش های سنتی پاسخگو نیست و از طرفی روشهای سنتی اقتصادی نبوده و نمی تواند نیازهای مادی دامدار را تآمین کند.همچنین به دلیل جوان بودن جمعیت کشور لازم است در زمینه های مختلف اشتغال زایی شود که این امر در زمینه کشاورزی و دامپروری لازم به نظر می رسد. با اشتغال زایی در شهرستان ها و روستا ها از ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

پیشگفتار کار آفرینی زمینه های لازم را برای یافتن فرصتها در بازار کار وتولید برای توانایی فردی مورد بررسی قرار می دهد و مجموعه دانش و مهارتهایی را که برای ورود به بازار کار مورد نیاز است و همچنین راهبردهای لازم را برای موفقیت در کسب و کار ارائه می نماید تا پس ازفراغت ازتحصیل چنانچه تمایل داشته باشی به جای استخدام و کار برای دیگران در حد توان مالی و تخصصی به تنهایی یا به کمک ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

مقدمه : شهر اردبیل مرکز شهرستان اردبیل و استان اردبیل با جمعیتی بالغ بر 450 هزار نفر در شمال کشور ایران واقع می باشد . منطقه ای سردسیر و ییلاقی سرسبز که در دامنه های کوه پر ابهت بلان واقع گردیده است . طبیعت بی نظیر این منطقه از دیرباز مورد علاقه جهانگردان و ایرانیان سایر نقاط کشورمان بوده و می باشد که شاید وجود آبهای معدنی این خطه عامل مهمی در جذب گردشگر و جهانگرد بوده است اما ...

تعداد صفحه: ۲۱ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

جدول سرمایه گذاری کل طرح و منابع تامین آن ارقام : هزارریال) جدول شماره 1 ردیف شرح سرمایه گذاری قبلی سرمایه گذاری جدید جمع کل سرمایه گذاری 1 زمین (7000مترمربع ) 3E+05 0 3E+05 2 ساختمانها و تاسیسات 3E+05 3E+06 3E+06 3 ماشین آلات و تجهییزات 0 1E+06 1E+06 4 خرید دام مولد 0 3E+06 3E+06 5 سرمایه در گردش 0 7E+05 7E+05 6 سود دوران مشارکت سهم متقاضی (12 ماه) 0 5E+05 5E+05 8 هزینه های ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: سایر موضوعات

خلاصه طرح موضوع طرح : مهد کودک با ظرفیت پذیرش 75 کودک در سال محل اجرای طرح : قابل اجرا در کلیه مناطق شهری کشور سرمایه گذاری کل: 1/393 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 1/43 میلیون ریال سهم تسهیلات: 350 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: 24 ماه اشتغالزایی : 7 نفر مقدمه : تغییر روش زندگی افراد جامعه و تمایل روز افزون به زندگی ماشینی و مدرن ،‌ موجب بروز پاره‌ای مسائل جدید در زندگی روزمره ...

تعداد صفحه: ۱۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

از زمان به وجود آمدن انسان بر روی زمین یکی از عواملی که در زندگی انسان نقش مهمی ایفا می کند ، تهیه مایحتاج زندگی از جمله مواد غذایی میباشد که در زمان انسانهای اولیه این نیاز با شکار کردن و پرورش سبزیجات و حبوبات و لبینات از حیوانات اهلی صورت گرفت. با تکامل یافتن شیوه زندگی تهیه ای نیازها ساده تر و راحت تر شده به طوری که امروزه در هر خیابان ، بازار و کوچه یک یا چندین فروشگاه > ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع دستی-هنر

مقدمه : خلق و ایجاد هر اثر هنری ، بازتاب احساسات و ادراکات انسان هنر مند از محیط پیرامون او و در زمینه های مورد علاقه اوست .در تعریفی ساده نقاشی سطحی ست که با رنگ پوشانده شده است .رنگدانه ها معمولا در خاک ، سنگ و شن و یا در اجزای موجودات زنده وجود دارند و امروزه انواع مصنوعی آنها ساخته می شود. از نقاشی در طول تاریخ ، برای تزئین محل زندگی ، ابراز طرز تلقی و تفکرات انسان و راهی ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : در گیاه‌شناسی به نهنج وتخمدان رسیده یک گیاه گلدار، میوه می‌گویند. میوه‌ها خود معمولاً تخم گونه خود را نیز در دل دارند. هنگامی که در آشپزی بحث از میوه به‌عنوان غذا می‌شود، این واژه معمولاً فقط به میوه گیاهانی گفته می‌شود که شیرین و گوشتدار هستند مانند آلو، سیب، پرتقال و... درحالیکه گروه بسیار زیادی از سبزیجات معمولی، مغزها و غلات، میوه گیاهان خود محسوب ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می‌کنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام می‌دهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می‌کنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه صفرا شکن است قلب را ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ماست یکی از انواع لبنیات است که از تخمیر شیر توسط نوعی باکتری حاصل می شود. از هر نوع شیری برای تهیه ماست می توان استفاده نمود؛ اما ماست های امروزی را اغلب از شیر گاو تهیه می کنند. ماست از تخمیر قند شیر به نام لاکتوز حاصل می شود. باکتری مخصوص تهیه ماست، لاکتوز را به اسید لاکتیک تبدیل می کند و به علاوه به ماست بافت ژل مانندی می دهد. به دلیل وجود اسید ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : سس مایونز نوعی سس غلیظ، سفید و کرم مانند است که سرد سرو می شود. این سس، امولسیونی از روغن نباتی می باشد که در زرده تخم مرغ معلق است و سرکه یا آبلیمو و انواع ادویه جات برای مزه دار کردن این سس مورد استفاده قرار می گیرند. سس مایونز را بدین طریق تهیه می کنند که روغن را به تدریج به مایعات دیگر اضافه می نمایند؛ در عین حال که مواد داخل ظرف را مرتباً هم می ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : موتور عبارتست از وسیله‌ای که قدرت تولید می‌کند، ولی به تنهایی قادر به تولید کار نمی‌باشد. به زبان ساده‌تر موتور وسیله‌ای که با استفاده از منابع انرژی بخصوص ، انرژی جنبشی تولید می‌کند. نوع موتور منابع انرژی اولیه متفاوت هستند. مثلا برخی از موتورها ، انرژی موجود در مواد نفتی را به انرژی جنبشی تبدیل می‌کنند و برخی دیگر انرژی الکتریکی را و … موتور یک کلمه ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : درخت پسته معمولی (ایرانی) با نام علمی Pistaca vera منشأ ایرانی داشته و در شمال شرقی کشور حوالی سرخس به صورت جنگلهای انبوه دیده می شود و نام علمی آن نیز از واژه فارسی پسته گرفته شده است. کتیبه های یونانی و تواریخ مؤید این مطلبند که کاشت درخت پسته و استفاده از محصول آن از حدود چهار هزار سال پیش در ایران مرسوم بوده است. 1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن : ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول آب کاری قطعات پلاستیکی ظرفیت پیشنهادی طرح 95000 متر مربع آبکاری در سال موارد کاربرد صنایع لوازم خانگی ، صنایع مخابرات در ساخت تلفن، کابل های انتقال نیرو ، صنعت ساختمان ، صنعت کامپیوتر در ساخت مدار چاپی مواد اولیه مصرفی عمده آند نیکل ، آند مس فسفره ، سولفات نیکل ، سولفات مس، اسید سولفوریک، کلرید پالادیوم، اسید کربنیک کمبود محصول (سال ١٣٩٠ ( کمبود نداریم اشتغال ...

تعداد صفحه: ۵۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارخانه تولید ماست ، خامه و شیر پاستوریزه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، ...

تعداد صفحه: ۱۱ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید ورق های فلزی رنگی پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه تولید نوار آب بندی تفلون پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از ...

تعداد صفحه: ۵۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید روغن دانه انگور پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی تولید مفتول و سیم از طریق کشش پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد ...

تعداد صفحه: ۳۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی کارگاه خشک کردن و بسته بندی سبزی با ظرفیت 1200 تن در سال پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

بخش اول : مقدمه: به نام خالق هستی که شیر را نوشیدنی گوارا گردانید تا اهل ایمان را عبرتی از قدرت لایزال او باشد و بهشتیان را به نهرهای آن وعده داد تا لذت رضوان خویش را کامل گرداند. اگرچه این نوشیدنی حیات بخش، منبع غنی از ترکیبات مورد نیاز بدن بوده ودانشمندان هر روز ابعاد تازه ای از اسرار این غذای کامل را کشف و به جوامع ارائه می دهند متاسفانه به دلیل عدم آگاهی مصرف سرانه آن در ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

مقدمه روند تغییر وتحولات در جامعه امروزی آنچنان سریع و شتابان شده است که پیش بینی آینده مقدور نیست. حرکت کشور ها به سوی یکپارچگی در زمینه های اقتصادی و فرهنگی و پدیده جهانی شدن بر اقتصاد والگوهای کسب و کار در سرتاسر دنیا تاثیر گذاشته است در سایه این تغییر و تحولات روند استخدام و معیار های آن نیز در کشورها در حال تغییر است به طوری که افراد مثل گذشته به دنبال استخدام مادام الهی و ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

گفت و گو با مدیر رستوران های زنجیره ای هایدا (آقای علی فرزامی) به 10سال قبل برگردیم، به یاد می‌آوریم که هیچ خبری از این همه رستوران‌های رنگارنگ نبود، حتی در پایتخت بزرگ‌و‌گاهی دوست‌داشتنی چند ساندویچ فروشی خیلی معمولی با تنوع غذایی محدود به چشم می‌خورد. حتی در خیابان‌های اصلی شهر که این‌روزها به دلیل تعدد رستوران‌ها در شب‌های تعطیل به پارکینگی مبدل می‌شوند هم اثری از رستوران‌های ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: گردشگری و توریسم

مقدمه : شهر اردبیل مرکز شهرستان اردبیل و استان اردبیل با جمعیتی بالغ بر 450 هزار نفر در شمال کشور ایران واقع می باشد . منطقه ای سردسیر و ییلاقی سرسبز که در دامنه های کوه پر ابهت بلان واقع گردیده است . طبیعت بی نظیر این منطقه از دیرباز مورد علاقه جهانگردان و ایرانیان سایر نقاط کشورمان بوده و می باشد که شاید وجود آبهای معدنی این خطه عامل مهمی در جذب گردشگر و جهانگرد بوده است اما ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر

طرح تجاری سه صفحه ای افزایش جمعیت در کشورهای در حال رشد،کاهش منابع و امکانات موجود در این کشورها و پیدایش نیازهای اجتماعی واقتصادی جدید همگی سبب توجه نهادها و مقامات مسئول در این کشورها به این نیازها و چاره اندیشی بنیادین برای آنها شده است. بنا بر بررسی های به عمل آمده و بر اساس آمارهای موجود، یکی از مهمترین مشکلات فردا روی جوامع در حال توسعه و حتی کشورهای صنعتی مشکل بیکاری است. ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول روغن مایع سویا ظرفیت پیشنهادی طرح 50000 تن در سال موارد کاربرد روغن مایع برای آشپزی، کره گیاهی، مایونز، سس سالاد مواد اولیه مصرفی عمده ( مقدار داخلی یا خارجی) دانه سویا اشتغالزایی (نفر) 35 زمین مورد نیاز (m²) 1000 تولیدی (m³) 900 زیر بنا اداری (m²) 300 انبار (m²) 300 میزان مصرف سالیانه مواد اولیه ############### (کیلوگرم) میزان مصرف سالانه یوتیلیتی آب 55 ...

تعداد صفحه: ۲۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : هویج گیاهی است دو ساله از خانواده چتریان ، قسمت مورد استفاده گیاه هویج ، ریشه ، میوه و تخم آن است. موطن اصلی هویج در اروپا ، شمال آفریقا و آسیا می باشد و پاره ای از انواع آن در آمریکای شمالی وجنوبی یافت می شود . یکی از سبزیجات مهم دنیا از نقطه نظر تغذیه ای و اقتصادی هویج است و در بین کشورهای تولید کننده جهان چین با 35 درصد در رتبه اول و پس از آن به ترتیب آمریکا و روسیه ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۳۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : ماست ( yogourt، yoghourt ، yogurt ، (yoghurt محصول لبنی تولیدی بوسیله تخمیر باکتریایی شیر است. هرگونه شیری ممکن است برای تهیه ماست استفاده بشود. اما در تولید مدرن از شیر گاو استفاده می شود . آن تخمیر قند شیر (لاکتوز) به اسید لاکتیک است که بافت ژل مانند ماست را ارائه می دهد که بوسیله زبان ارزیابی می گردد. اعتقاد بر آن است که ماست بصورت رایج و مرسوم در قسمت ترک نشین آسیای ...

تعداد صفحه: ۴۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

معرفی محصول اولین بار در سال 1940 پلی استایرن توسط شرکت آلمانی صنایع فارین (I.G.Farben Industries) تولید و به عنوان عایق در صنایع الکتریکی مصرف می شد. در زمان جنگ جهانی دوم که راه ورود لاستیک طبیعی به آمریکا بسته شد، این پلیمر برای تولید لاستیک مصنوعی در آمریکا بکار گرفته شد . پس از جنگ که مجدداً ورود لاستیک طبیعی به آمریکا آغاز شد. مصرف پلیاستایرن به مراتب کمتر از تولید آن بود ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول پودر گوشت ظرفیت پیشنهادی طرح ٠۵٨تن ( با دیدصادرات ) موارد کاربرد تغذیه حیوانات پرورشی مواد اولیه مصرفی عمده ضایعات کشتارگاهی کمبود محصول (١٣٩٠ ) - اشتغال زایی ( نفر) ٥١ زمین مورد نیاز (m²) ٣٠٠٠ اداری (m²) ۵ زیر بنا تولیدی (m²) ٥٣ سوله تاسیسات (m²) - انبار (m²) ٧٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی ۵٢١٢ تن میزان مصرف آب (m³) ٥٦٧ سالانه یوتیلیتی برق ( KW) ۹۷۰۰۶ ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

1 تاریخچه: انجماد یکی از اصول نگهداری محصولات غذایی است که از دیرباز مورد توجه بشر اولیه بوده است. استفاده از یخچالهای طبیعی و نگهداری گوشت شکار و ماهی در داخل برف توسط اسکیموها، استفاده از مخلوط یخ و نمک برای ایجاد درجات حرارت پایین تر از یخ خالص، ابداع روش مکانیکی تولید سرما با استفاده از آمونیاک در سال 1875میلادی و احداث سردخانه های صنعتی و عرضه گوشت قرمز و سفید به صورت منجمد ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول قارچ دکمه ای ظرفیت پیشنهادی طرح 2000 تن در سال موارد کاربرد مصارف خوراکی – کنسرو سازی مواد اولیه مصرفی عمده کمپوست خاک پوششی مواد ضد عفونی کننده و سموم (ظروف, استرچ فیلم ,لیبل,کارتن) کمبود محصول ( سال ( 1390 28000 تن اشتغال زایی ( نفر) 20 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 6000 متر مربع اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 500 ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح نام محصول چربی گیرهای صنعتی ظرفیت پیشنهادی طرح 700 تن در سال موارد کاربرد تمیز کردن آلودگیها و چربی ها از روی سطح فلزات مواد اولیه مصرفی عمده سیلیکات سدیم، نمکهای فسفات، نمکهای کربنات، دترجنت نانیونیک، افزودنیهای، منو سدیم فسفات، اسید فسفریک، سود، نمکهای تیتان، آنتی فوم کمبود محصول (سال (1390 کمبود داخل وجود ندارد و واحدهای فعلی بازار را پوشش میدهند اشتغال زایی (نفر) ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع بازیافت

خلاصه طرح نام محصول آبکاری قطعات پلاستیکی ظرفیت پیشنهادی طرح ٩٥٠٠٠ متر مربع آبکاری در سال موارد کاربرد صنایع لوازم خانگی، صنایع مخابرات در ساخت تلفن، کابلهای انتقال نیرو، صنعت ساختمان، صنعت کامپیوتر در ساخت مدار چاپی مواد اولیه مصرفی عمده آند نیکل، آند مس فسفره، سولفات نیکل، سولفات مس، اسید سولفوریک، کلرید پالادیوم، اسید کربنیک کمبود محصول (سال ١٣٩٠) کمبود نداریم اشتغال زایی ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی

خلاصه طرح نام محصول تولید محصولات مفتولی با پوشش پلاستیک ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 400 تن در سال · رخت آویز ها · طبقات یخچال ها موارد کاربرد · سبدهای فریزر · بند رخت آویز در آپارتمان ها · آب چکان در آشپزخانه ها · قفسه بندی انبارهای سبک ( قفسه بندی مشبک ) .... · مواد اولیه مصرفی عمده مفتول فولادی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) وجود تقاضا در بازار از روش بازار پرسی ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) ١-١- نام و کد محصول [1] کد شرح کد واحد سنجش 2 5201511 انواع کیسه پلاستیکی تن کد آیسیکی با نام کیسه های aseptic جهت نگهداری مواد غذایی در سازمان صنعت، معدن و تجارت به ثبت نرسیده است . ولی نزدیکترین کد به این نوع تولیدات کد ذیل می باشد. واحدهایی که تنها قصد تولید کیسه های اسپتیک جهت نگهداری مواد غذایی را دارند می توانند درخواست کد آیسیک ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) معرفی محصول در سراسر قرن ها، مردم شیوه های بسیار ابلاغ کردند که محیط زیست خود را از لحاظ گرما و سرما تا حدی بوضعی دلخواه در آورند. مصریان، هندیان، یونانیان و رومیان باستان در تابستان حصیر یا توده ای خارشتر مرطوب را در برابر در اتاق یا پنجره اتاق می آویختند تا با وزش باد به آنها هوای نسبتاً خنکی بدرون اتاق رانده می شود. در حالی که بردگان ...

تعداد صفحه: ۴۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول فرآورده های لبنی ظرفیت پیشنهادی طرح (تن در سال) شیر 3600 ماست 1640 خامه 160 زمین و ساختمان (متر مربع) کل زمین 2500 سالن تولید 500 اداری و خدماتی 250 تعداد کارکنان تولیدی و کمک تولیدی 15 اداری و خدماتی 16 سرمایه گذاری (میلیون ریال) سرمایه گذاری ثابت طرح 10635 سرمایه در گردش 1299 سرمایه کل 11934 شاخص های مالی دوره بازگشت سرمایه (سال) 2 نقطه سربسر (%) 40 فصل اول ...

تعداد صفحه: ۸۲ دسته بندی: صنایع تبدیلی

فصل اول خلاصه گزارش عنوان طرح طرح تولید شیشه سکوریت ظرفیت پیشنهادی (متر مربع) 12000 موارد کاربرد ویترین فروشگاه ها ، درهای شیشه ای و پنجرههای جانبی اتومبیلها آیا طرح جزء اولویت های سرمایه گذاری است بلی آیا محصول دارای استاندارد است 43-229-709- مواد اولیه مصرفی عمده شیشه رنگی فلوت کمبود محصول (پایان برنامه پنجم توسعه) -2088777 اشتغالزایی (نفر) 36 زمین مورد نیاز (متر مربع) 5000 ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح خلاصه طرح نام محصول آبکاری قطعات پلاستیکی ظرفیت پیشنهادی طرح ٩٥٠٠٠ متر مربع آبکاری در سال موارد کاربرد صنایع لوازم خانگی، صنایع مخابرات در ساخت تلفن، کابلهای انتقال نیرو، صنعت ساختمان، صنعت کامپیوتر در ساخت مدار چاپی مواد اولیه مصرفی عمده آند نیکل، آند مس فسفره، سولفات نیکل، سولفات مس، اسید سولفوریک، کلرید پالادیوم، اسید کربنیک کمبود محصول (سال ١٣٩٠) کمبود نداریم ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح نام محصول ترموس و یخدان ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠ هزار عدد درسال موارد کاربرد نگهداری/حمل و نقل مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده پلی اتیلن/پلی استایرن کمبود محصول (سال ١٣٩١) ١٦٤٦هزار عدد اشتغال زایی (نفر) ٣١ زمین مورد نیاز (٢(m ٤٥٠٠ اداری (٢(m ١٥٠ زیربنا تولیدی (٢(m ٩٠٠ انبار (٢(m ٢٠٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی (تن در سال) پلی اتیلن:٢٢١ /پلی استایرن:٥٨ آب (٣(m ٢٢١٤ ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح نام محصول ترموس و یخدان ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠ هزار عدد درسال موارد کاربرد نگهداری/حمل و نقل مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده پلی اتیلن/پلی استایرن کمبود محصول (سال ١٣٩١) ١٦٤٦هزار عدد اشتغال زایی (نفر) ٣١ زمین مورد نیاز (٢(m ٤٥٠٠ اداری (٢(m ١٥٠ زیربنا تولیدی (٢(m ٩٠٠ انبار (٢(m ٢٠٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی (تن در سال) پلی اتیلن:٢٢١ /پلی استایرن:٥٨ آب (٣(m ٢٢١٤ ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی محصول اطلاعات اولیه قارچ ها وجوه مشترک فراوانی با گیاهان و آغازیان دارند. در واقع قارچها را گاهی جزء این جانداران طبقه بندی می‌کنند، اما قارچها از بسیاری جهات با سایر جانداران متفاوت هستند که بیشتر زیست شناسان آنها را در سلسله مجزا قرار می‌دهند. قارچها زندگی بسیار موفقیت آمیزی دارند. تقریبا در همه زیستگاههای در دسترس که روی زمین وجود دارد، یافت می‌شوند و بسیاری از آنها ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح نام محصول آبسردکن ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) ٤٨٠٠ دستگاه در سال موارد کاربرد تولید آب سرد واحدهای مسکونی و اداری و تجاری و صنعتی مواد اولیه مصرفی عمده نبشی ‐ ورقهای گالوانیزه‐ ورق استیل – انواع لوله و .... کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) ٣٦٤,٢٤ دستگاه در سال اشتغال زایی (نفر) ٢٩ زمین مورد نیاز (مترمربع) ٣٣٠٠ اداری (مترمربع) ١٠٠ زیربنا تولیدی (مترمربع) ٥٥٠ ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید سرکه و علوفه دامی از ملاس چغندر قند است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 13.7 میلیارد ریال دارد ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه در این گزارش شده است که به مراحل طراحی کارخانه پودر و روغن گوشت پرداخته شود. طرحی که به منظور تولید پودر گوشت به عنوان محصول اصلی و روغن به عنوان محصول فرعی مورد ارزیابی قرار میگیرد تا امکان تولید آن بر اساس اطلاعات در دسترس بررسی شود. اطلاعاتی که عموما تحقیقاتی بوده و از منابع مختلفی از جمله وزارت صنایع، اداره گمرک و یا مصاحبه با کارشناسان مربوطه و همچنین مقالاتی که توسط ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

پروسه تولید آب معدنی مقدمه آب این ماده حیاتی و با اهمیت در دنیا نقش بسیار مهمی را درشکل گیری تمدنها و استمرار آنها داشته است مروری بر سوابق تمدنهایی که در طول تاریخ شکل گرفته اند و شکوفا شده اند نشانگر این واقعیت است که وجود آب و امکان دسترسی به آن یکی از کلیدی ترین عوامل فراگیری و استمرار آنها بوده است . افزایش تقاضا برای آب و اوجگیری رقابت بین مصرف کنندگان مختلف موجب شده انسان ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت