【چای】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 43 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد چای با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد چای، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه چای یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۶۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

کلیات و شناخت طرح: شرکت آفتاب گوهر نوین ( سهامی خاص ) در تاریخ 1/4/78 تحت شماره 13548 در مشهد به ثبت رسید. این شرکت در ابتدا با سرمایه 10000000 ریال شروع به فعالیت کرده بود. که پس از یک سال با تغییرات اساسی به شرح زیر روبرو شد. سرمایه اولیه این شرکت از 10000000 ریال بعد از گرفتن مجوز بسته بندی چای به میزان 310000000 ریال افزایش داده شده است که 30% این سرمایه را خود شرکت تامین ...

تعداد صفحه: ۱۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح موضوع طرح : بسته بندی چای تی-بگ محل اجرا: کلیه مناطق کشور سرمایه گذاری کل: 9/1043 میلیون ریال سهم آورده متقاضی: 9/113 میلیون ریال سهم تسهیلات: 930 میلیون ریال دوره بازگشت سرمایه: هفت ماه میزان اشتغالزایی : هفده نفر مقدمه : از نظر کاشت و مصرف چای، چین اولین محلی است که این گیاه در آنجا کاشته شده و به مصرف رسیده است . از این کشور ، چای به سایر نقاط عالم برده شده است و در ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: کاشت چای در ایران بیشینه ای بیش از ١٠٠ سال دارد. کشت چای از کانون نخستین خود یعنی لاهیجان به سوی شرق و غرب و به ویژه در سواحل جنوبی دریای خزر شهرهای لاهیجان، لنگرود، رودسر، املش، صومعه سرا، فومن، رشت و شفت و حتی قسمتی از استان مازندران گسترش پیدا کرده است. پراکندگی سطح زیر کشت چای به تفکیک شهرستانهای استان های گیلان ، مازندران و همچنین پراکندگی وسعت باغات چای در جداول ١ و ...

تعداد صفحه: ۴۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : چای یک نوشیدنی حاوی کافئین می باشد که با خیساندن برگهای گیاه کاملیا سیننس (CAMELIA SINENS) در آب داغ تهیه می گردد. کشورهای عمده تولیدکننده چای عبارتند از: چین، هند، بنگلادش، پاکستان، ایران، کره، سریلانکا، تایوان، ژاپن، استرالیا، آرژانتین، کنیا، اندونزی و نپال. برگهای چای پس از چیدن مانند سیبی که در معرض هوا قرار می گیرد تغییر رنگ می دهد، خیلی سریع پژمرده شده و اکسید ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح : در این طرح به بررسی بسته بندی چای و قهوه پرداخته شده است ، برای بررسی طرح از روش های آماری و اقتصادی و برآورد های مالی استفاده شده است ، این طرح شامل چهار فصل میباشد ، فصل اول به بیان کلیاتی از قبیل مقدمه ، تاریخچه ، مجوز های قانونی مورد نیاز ، وضعیت بازار ، میزان واردات و صادرات و ... پرداخته است ، فصل دوم به بیان روش انجام کار پرداخته است ، بازدید از واحد کاری ...

تعداد صفحه: ۷۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کافئین ظرفیت پیشنهادی طرح 3000 تن ورودی ضایعات چای مواد اولیه ( هزار ریال ) 3854520 اشتغال زایی 60 نفر زمین مورد نیاز ( متر مربع ) 6675 اداری 200 سالن تولید 256 انبار مواد اولیه 1200 زیر بنا انبار محصول 800 آشپز خانه ----- رختکن و نماز خانه ----- آزمایشگاه 50 ساختمان نگهبانی 40 سرمایه ثابت ( هزار ریال ) 28874121 سرمایه در گردش ( هزار ریال ) 8.18E+08 مصرف ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه : درخت چای گیاهی است همیشه سبز که در طبیعت و به حال وحشی ارتفاع آن به 6 تا 7 و گاهی به 15 متر میرسد. نام علمی چای که مورد قبول بیشتر گیاه شناسان است Camellia sanensis و گاهی Camellia teiferaبرای هر دو نوع چای سیاه و چای سبز میباشد کاملیا نیز مانند چای درختچه همیشه سبز و از نظر اکولوژی کاملا شبیه به درخت چای میباشد . • موطن اصلی چای ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح نام محصول : فلاسک چای به روش مونتاﮊ ظرفیت پیشنهادی طرح : ١٠٠ هزار عدد معادل ١٠٠ تن موارد کاربرد : جلوگیری از انتقال حرارت مایعات Bitmap عمده مواد اولیه مصرفی : ورق لاکی و قلع اندود اشتغال زایی (نفر) : ١٨ زمین مورد نیاز (متر مربع) : ٢٠٠٠ واردات این محصول در سال ١٣٨٦ معادل ٧٩٦ هزار عدد بوده و طبق پیش بینی انجام شده این میزان به ٦٦٨ هزار عدد در سال ١٣٩١ ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه مطالعات امکان سنجی طرح نام محصول : فلاسک چای ظرفیت پیشنهادی طرح : ٧٥ هزار عدد معادل ٧٥ تن موارد کاربرد : جلوگیری از انتقال حرارت مایعات Bitmap عمده مواد اولیه مصرفی : ورق فولادی اشتغال زایی (نفر) : ٢٢ زمین مورد نیاز (متر مربع) : ٢٠٠٠ واردات این محصول در سال ١٣٨٦ معادل ٧٩٦ هزار عدد بوده و طبق پیش بینی انجام شده این میزان به ٦٦٨ هزار عدد در سال ١٣٩١ خواهد رسید لذا با فرض ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : اکثر نیاز چای کشور از طریق واردات چای قاچاق تامین می شود که این امر علاوه بر ضررهای فراوان اقتصادی، برای مردم مسائل و مشکلات بهداشتی نیز به همراه دارد. شرکت تی نوش قصد دارد با ایجاد کارخانه ای مجهز به جدیدترین ماشین آلات به قطبی در زمینه تهیه و توزیع چای و مشتقات آن تبدیل شود. بدین ترتیب علاوه بر اینکه از مصرف چای های خارجی در داخل کاسته می شود، زمینه صادرات به دیگر ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

. خلاصه مدیریتی شرکت کشت و صنعت دارو گیاه با مسئولیت محدود از فروردین ماه 1388 آغاز به کار خواهد کرد. سهامداران آن متشکل از مدیر عامل (دارای 51 درصد سهم) به علاوه سایر سرمایه گذاران بالقوه تا سقف یازده شخص حقیقی یا حقوقی خواهند بود. محصول اصلی این شرکت تولید گیاهان دارویی از قبیل بابونه، زیره، بومادران و آلوئه ورا و انجام بازاریابی های مناسب جهت عقد قراردادهایی با شرکت های طرف ...

تعداد صفحه: ۱۱۴ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

مشخصات طرح عنوان : ترانس تقویت تعریف : ترانس تقویت وسیله ای الکتریکی جهت تثبیت ولتاژ می باشد مشخصات ویژه فنی : اتوماتیک با سه مرحله تقویت ظرفیت تولید : 5000 دستگاه در سال نام شرکت : دانش پویان باختر آدرس: شهرستان درود – استان لرستان شهرک صنعتی درود کارآفرین :– کاردانی برق قدرت سرمایه گزاری : داراییهای ثابت : 4332575 هزار ریال سرمایه در گردش : 1249302 هزارریال کل سرمایه گزاری : ...

تعداد صفحه: ۴۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول : کلیات 1-1مقدمه وبیان موضوع انسان برابر تامین انرژی بدن نیاز به غذا دارد وبرای فعالیت روزمره خود باید از تغذیه ای سالم برخوردار باشد که این امر بدون مصرف خوراکی‌ها امکان پذیر نمی باشد . درزمان های قدیم ابتدا قهوه خانه های محلی وجود داشت که در آن چای وقلیان و غذاهای سنتی وجود داشت وبعد از گذشت زمان وتغییر فرهنگ تغذیه ونیز پیدایش غذاهای متنوع قهوه خانه ها جای خود را به ...

تعداد صفحه: ۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مایکل فررو [کارآفرینی از راه صبحانه!!] یلی از پدر و مادرها از اینکه فرزندانشان علاقه‌ای به خوردن صبحانه ندارند، گله‌مند هستند و خیلی‌های دیگر نیز اصلاً وقت خوردن صبحانه و درست کردن چای و خرید نان تازه و این قبیل کارها را ندارند. شاید بهتر است بگویم حوصله این کارها را ندارند. اما اگر کمی تغییر در خوراک صبحانه به‌وجود آید و به قول معروف برای بچه‌ها میز صبحانه را جذاب‌تر کنیم، ...

تعداد صفحه: ۱۰ دسته بندی: صنایع کشاورزی

کشت برنج در استان گیلان قدرت دیرینه دارد . تبدیل شلتوک به برنج سفید در حال حاضر در کارخانجات شالیکوبی انجام می شود .حدود 1800 کارخانه شالیکوبی در سطح استان با روش ماشینی نسبت به تبدیل شلتوک به برنج سفید اقدام می کنند . صاحبان کارخانجات عمده تجهیزات خود را از 28 واحد تولیدی بزرگ و حدود 70 واحد تولیدی کوچک که در سطح استان پراکنده و بخصوص اکثر آن در شهرستان رشت تمرکز یافته اند ...

تعداد صفحه: ۱۴ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

بررسی های فنی 1-کلیات و معرفی طرح : هدف از اجرای این طرح ، تولید / ارایه خدمات : خدمت وعرضه بهینه گیاهان دارویی و سالم سازی داروها با قیمت مناسب یکنواختی اجناس و ارائه آن جهت داروخانه های گیاهی . خرید مستقیم از کشاورز و کوتاه نمودن دسته واسطه ها و ارائه بصورت یک فروشگاه زنجیره ای در شهر و شهرستانهای نیازمند به منظور تامین بخشی از نیاز منطقه می باشد . 3-شرح فرآیند (روش تولید / ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : خرما میوه ای است بهشتی و بسیار مقوی ، که مواد معدنی بسیاری چون آهن ، پتاسیم ، روی ، منگنز و ویتامینهایA،B وE را داراست . تحقیقات درباره ی خرما نشان داده که این میوه بهشتی می تواند از بسیاری از سرطان ها مانند سرطان کولون ، معده و غیره پیشگیری کند . یکی از خواص خرما ملین بودن آن است به شرطی که 6 تا 7 عدد خرما را در 2 لیوان آب جوش خیس کرده و صبح و شب آن را به صورت گرم ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : اکسید کروم رنگ دانه ای سبز رنگ به فرمول Cr2O3 می باشد که به صورت پودر با خلوص 98% توزیع می گردد. این ماده به علت خواص فیزیکی و شیمیایی مناسب از جمله پایداری حرارتی بسیار بالا و مقاومت اسیدی و قلیایی عالی در صنایع کاشی، سرامیک، چینی سازی و صنایع تولید شیشه و لعاب کاری به عنوان ماده ای رنگزا استفاده می گردد و در صنایع لنت سازی به عنوان تقویت کننده مقاومت ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کمپوت نوعی خوراک شیرین است که از پختن میوه های درسته یا تکه شده مثل سیب، گلابی، هلو، گیلاس، توت فرنگی، آلو و ... به همراه شکر تهیه می شود. معمولاً آب موجود در کمپوت از مربا، ژله و کنسرو بیشتر است. به کمپوت می توان انواع ادویه جات را هم اضافه نمود. همچنین کمپوت به نوعی نوشیدنی سنتی در کشور لهستان هم اطلاق می شود. در اواسط دهه 1980، 60 درصد از نوشیدنی ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

- 1 مقدمه : لواشک در واقع نوعی عصاره گرفته شده از میوه هاست که متخصصان تغذیه به آن اکستراکت می گویند و با خشک کردن بدست می آید. خشک کردن از ساده‌ترین و متداول‌ترین روشهای نگهداری مواد غذایی است که عمری به اندازه تمدن بشر دارد و امروزه در کشورهای مختلف به شکلهای گوناگون از روشهای سنتی تا الگوهای صنعتی انجام می شود. امروزه با توجه به توسعه صنایع غذایی روشهای تهیه لواشک هم تحول ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : کمبود ید سلامتی انسان ها را از راه های مختلف به مخاطره می اندازد. مهمترین تأثیر منفی کمبود ید، عدم رشد مغز انسان است. بعضی از عوارض ناشی از کمبود ید، در صورت بروز، غیر قابل جبران می باشند اما همه این عوارض به طور کلی و به سادگی با استفاده از یک سری تکنیک ها و روش های افزودن ید به مواد مصرفی قابل پیش بینی هستند، به طوری که مسئولین بهداشت و سلامتی و ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : کلسیم که نقش اساسی در شکل ‌گیری و استحکام استخوان ها و سلامت دندان ها دارد، از مهم‌ ترین ترکیبات موجود در شیر است. فسفر که برای بسیاری از واکنش‌های شیمیایی بدن و فعال کردن آنزیم‌ها لازم است و در رشد و ترمیم بافتی دخالت دارد، در میان املاح موجود در شیر حضور داشته و به غیر از آن، سدیم و پتاسیم که در تنظیم اسیدی و بازی بودن سلول‌ های بدن نقش ایفا می کنند، ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

- 1 مقدمه : تراورتن (به انگلیسی: Travertine)، نوعی سنگ آهک متخلخل است که از دسته سنگ‌ های تزیینی به شمار می‌رود. این سنگ بجا مانده از رسوبات آب‌های معدنی غارها یا چشمه‌های آب گرم یا از رسوب کف دریاها و رودخانه‌ها است که به صورت پهنه‌های نسبتا وسیع دیده می‌شوند. تراورتن دارای رنگ‌های متنوع و بافت نواری شکل است که در اثر حضور ترکیبات آهن، کلسیم و دیگر ناخالصی‌ها ایجاد شده‌است. این ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: سایر موضوعات

مقدّمه مفهوم کارآفرینی تحت الشعاع مسائل جامعه قرارگرفته وبه محیط‌های کسب و کار هنوز وارد نشده است،دراکثر کشورهای توسعه یافته،مفهوم کارآفرینی درسطح اقتصادی جاافتاده به طوری که جوانان میتوانند خود رابه یک قهرمان تجاری تبدیل کنند0ولی درکشورما کارآفرینی اقتصادی بیشتر اشتباهاً بچای ایجاد شغل بکار برده میشود0کارآفرینی ازدیدگاههای مختلف مورد بررسی قرارگرفته به طوری که پیتردراکر،مک کله ...

تعداد صفحه: ۵۲ دسته بندی: صنایع کشاورزی

این‌ استاندارد باید باتوجه‌ به‌ " مقدمه‌ای‌ بر استانداردهای‌ حسابداری‌ " مطالعه‌ و بکار گرفته‌ شود. دامنه‌ کاربرد 1 . کاربرد این‌ استاندارد در حسابداری‌ موارد زیر الزامی‌است‌، مشروط‌ بر اینکه‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ مربوط‌ باشد : الف‌. داراییهای‌ زیستی‌، و ب‌ . تولید کشاورزی‌ در زمان‌ برداشت‌. 2 . این‌ استاندارد در موارد زیر کاربرد ندارد : الف‌. زمین‌ مربوط‌ به‌ فعالیت‌ کشاورزی‌ ...

تعداد صفحه: ۱۳۷ دسته بندی: سایر موضوعات

مقدّمه مفهوم کارآفرینی تحت الشعاع مسائل جامعه قرارگرفته وبه محیط‌های کسب و کار هنوز وارد نشده است،دراکثر کشورهای توسعه یافته،مفهوم کارآفرینی درسطح اقتصادی جاافتاده به طوری که جوانان میتوانند خود رابه یک قهرمان تجاری تبدیل کنند0ولی درکشورما کارآفرینی اقتصادی بیشتر اشتباهاً بچای ایجاد شغل بکار برده میشود0کارآفرینی ازدیدگاههای مختلف مورد بررسی قرارگرفته به طوری که پیتردراکر،مک کله ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: سایر موضوعات

] Robert Kuokسلطان شکر [ ثروتمندترین مرد کشور مالزی که در حال حاضر در هنگ کنگ اقامت دارد با سرمایه ای معادل 5 میلیارد دلار در لیست ثروتمندترین های سال 2005 جهان قرار گرفته است. اگر چه قرار گرفتن نام او را در این لیست باید به انباشت دارایی هایش نسبت داد اما شهرت او در کشورهای مالزی و حتی کشورهای اطراف تنها به سبب مال و ثروتش نیست. دو ویژگی بارز این پیرمرد 82 ساله که از دوران ...

تعداد صفحه: ۲۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

آب معدنی ویتامینه: آب معدنی ، آبی است که یا بصورت طبیعی و یا بصورت مصنوعی دارای املاح افزوده شده باشد. بعضی از اشکال آب معدنی همینطور حاوی گاز co2 (کربناته) می باشد که ممکن است نتیجه فرآیندهای طبیعی باشد. آب معدنی بصورت حاوی 250 قسمت در میلیون (P.P.m) املاح معدنی تعریف گردیده است . اکثر آبها به منظور کاهش مقدار املاح و باکتری های ناخواسته و یا مواد شیمیایی فرآیند می شوند. برعکس ...

تعداد صفحه: ۱۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

تولید شیره انگور به روش صنعتی : معرفی محصول : از انگور فرآورده های غذایی مختلفی بدست می آورند که شامل کشمش ، شیره انگور ، روغن هسته انگور ، عصاره هسته انگور ، سرکه ، آبغوره و غوره می باشد. انگور دارای 79 درصد آب ، 14 درصد قندهای مختلف ، املاح معدنی و مجموعه ای از عناصر و ترکیبات سودمند است . انگور دارای ویتامین های A ، B ، C ، D و املاحی مانند آهن ، منیزیم ، منگنز ، کلر ، ید ، ...

تعداد صفحه: ۱۱۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح تولید رب زرشک محصول تولید رب زرشک پیشنهاد محل اجرای طرح مناطق مرکزی و جنوبی استان ظرفیت تولید 1500 تن تعداد اشتغال 40 نفر متراژ زمین 10000 متر مربع زیربنا 2700 مترمربع مشخصات سرمایه گذاری به میلیون ریال ماشینآْلات زمین ساختمان محوطه سازی تاسیسات وسایل نقلیه اثاثه و ملزومات پیش بینی نشده جمع کل 000,00،12 2000 4925 1175 1100 250 27 2147,7 23625 سرمایه گذاری ثابت 25140,72 ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: گردشگری و توریسم

خلاصه طرح نام طرح مجتمع گردشگری ستاره کویر موارد کاربرد مجتمع تفریحی ورزشی توریستی اشتغالزایی 16 نفر زمین مورد نیاز 10.000 متر میزان مصرف سالیانه آب 30 برق 30 گاز 40 سرمایه گذاری ثابت 14819/9 محل اجرای طرح اراک مقدمه مجتمع گردشگری و تفریحی ستاره کویر با توجه به جاذبه های گردشی و صنعتی در شهر اراک تأ سیس می گردد . جذابیتهای گردشگری منطقه شهرستان اراک از شمال به تفرش، از مغرب به ...

تعداد صفحه: ۵۳ دسته بندی: صنایع تبدیلی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید تانن از پوست گردو می باشد. این مطالعات در قالب متدولوژی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق متدولوژی فوق ، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی های لازم روی بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات سخت و نرم افزاری مورد نیاز ...

تعداد صفحه: ۸۹ دسته بندی: صنایع چوب و سلولزی

معرفی محصول 1-1 مشخصات کلی محصول تیشو: دستمال کاغذی که از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا رنگ های دیگر باشد . ویژگی های دستمال کاغذی دستمال کاغذی باید از خمیر الیاف سلولزی به رنگ سفید یا الوان باشد. دستمال کاغذی باید کرپ شده (منظور از کرپ، چین خوردگی های سطح کاغذ است که هنگام تولید آن به منظور افزایش سطح تماس و در نتیجه بالا بردن میزان سرعت جذب آب ایجاد می شود، به طوری که هنگام ...

تعداد صفحه: ۴۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول قرص قهوه ظرفیت پیشنهادی طرح 3000تن مواد اولیه (هزارریال) 250.500.000 اشتغال زایی 11نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2500 اداری 75 سالن تولید 1000 انبار مواد اولیه 100 انبار محصول 100 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 آزمایشگاه میکروبی و شیمیایی 50 ساختمان نگهبانی 50 سرمایه ثابت (هزار ریال) 10.874.408 سرمایه در گردش(هزارریال) 79.070.296 مصرف سالانه آب ( متر ...

تعداد صفحه: ۶۹ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول درجه بندی ، بسته بندی و خشک کردن گل و گیاه به روش Dry Freez ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 400 تن در سال کارخانجات تولید کننده داروهای انسانی و حیوانی موارد کاربرد برخی کارخانجات تولید کننده مواد آرایشی برخی کارخانجات تولید کننده مواد بهداشتی برخی کارخانجات محصولات غذائی مواد اولیه مصرفی عمده انواع گل و گیاه تازه کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 110 تن ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح نام محصول ترموس و یخدان ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠ هزار عدد درسال موارد کاربرد نگهداری/حمل و نقل مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده پلی اتیلن/پلی استایرن کمبود محصول (سال ١٣٩١) ١٦٤٦هزار عدد اشتغال زایی (نفر) ٣١ زمین مورد نیاز (٢(m ٤٥٠٠ اداری (٢(m ١٥٠ زیربنا تولیدی (٢(m ٩٠٠ انبار (٢(m ٢٠٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی (تن در سال) پلی اتیلن:٢٢١ /پلی استایرن:٥٨ آب (٣(m ٢٢١٤ ...

تعداد صفحه: ۲۴ دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک

خلاصه طرح نام محصول ترموس و یخدان ظرفیت پیشنهادی طرح ١٠٠ هزار عدد درسال موارد کاربرد نگهداری/حمل و نقل مواد غذایی مواد اولیه مصرفی عمده پلی اتیلن/پلی استایرن کمبود محصول (سال ١٣٩١) ١٦٤٦هزار عدد اشتغال زایی (نفر) ٣١ زمین مورد نیاز (٢(m ٤٥٠٠ اداری (٢(m ١٥٠ زیربنا تولیدی (٢(m ٩٠٠ انبار (٢(m ٢٠٠ میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی (تن در سال) پلی اتیلن:٢٢١ /پلی استایرن:٥٨ آب (٣(m ٢٢١٤ ...

تعداد صفحه: ۶۳ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

چکیده : هدف از انجام این بررسی ، مطالعه و امکان سنجی احداث واحد تولید و بسته بندی اسانس از گیاهان داروئی است . در این بررسی بازار فروش، واردات و صادرات ، واحد های فعال و در دست احداث , منابع تامین مواد اولیه و کلیه ماشین الات و سایر امکانات مورد نیاز برای احداث واحد به تفصیل شرح داده شده است. طبق بررسی انجام شده احداث چنین واحدی نیاز به سرمایه ثابتی حدود 920 میلیون تومان دارد و ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی محصول : پروتئین سویا یک محصول خوراکی است که پروتئن آ ن خاصیت جایگزینی پروتئین حیوانی را دارد . پروتئین سویا در صنایع مختلف از جمله بیسکویت سازی ، شیرینی سازی و مصارف گوشتی مورد استفاده قرار می گیرد و روز به روز بر اهمیت ومیزان مصرف آن افزوده می شود . محصول : پروتئین سویا 1-1-کد آیسیک ( کد شناسایی 8 رقمی اعلام شده ازطرف وزارت صنایع ومعادن) : پروتئین سویا : 15141311 توضیح 1 ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت