طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی

تعداد صفحات: 46 فرمت فایل: word کد فایل: 4093
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی

    خلاصه طرح 

     

    میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع مربا ٢١٦٧٩٦ تن می باشد  
    میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٤,٨٨٣٥ تن بوده است  
    میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع مربا سالانه کشور معادل٥,١٩٠٨٣٧تن و سرانه مصرف معادل٧,٢کیلو  
        گرم می باشد    
             
    میزان کمبود یا مازاد تا پایان واحد های تولیدی با ظرفیت ٧٠% ظرفیت اسمی تولید دارند و با توجه به مصرف  
    داخلی و.....میزان کمبود انواع مربا تا پایان برنامه پنجم(سال ١٣٩٢) معادل٤٢٩٨٨ تن  
    برنامه پنجم  
          میباشد.    
               
    اسامی مواد اولیه عمده انواع میوه های سردرختی (به، سیب، بهارنارنج، آلبالو، زرشک، آلو، پرتقال، بالنگ ،  
    گیلاس، زرشک، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته و گلابی و ... )،شکر ،اسید سیتریک یا  
      جوهر لیمو ،کارتن، شیشه، برچسب و مواد شوینده وپاک کننده  
      ، پرتقال، بالنگ ، آلو، زرشک، آلبالو، بهارنارنج، سیب، بهانواع میوه های سردرختی (  
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه گیلاس، زرشک، زردآلو، هلو، تمشک، زغال اخته و گلابی و ... ): ١٢٠٦ تن  
    شکر : ١٢٠٦ تن اسید سیتریک یا جوهر لیمو :٦ تن کارتن : ٢٠٠٠٠٠ عدد  
    اصلی  
    شیشه٥٠٠ گرمی: ١٢٠٠٠٠٠ عدد   برچسب : ١٢٠٠٠٠٠عدد مواد شوینده وپاک  
         
        کننده.:٣ تن معادل: ٨,٢٩٣٨٧ میلیون ریال  
    اشتغال زایی ( نفر )       ١٥ نفر    
    زمین مورد نیاز ( ( m2     ٢٠٠٠ متر مربع    
    زیر بنا اداری ( ( m2     ٢٠٠  
    تولیدی ( ( m2     ٤٠٠  
      انبار ( ( m2     ٥٠٠  
    میزان مصرف سالانه یوتیلیتی آب( ( m3     ٧٣٠٠  
    برق KW     ١٣٥  
      گاز ( ( m3     ٤٢٠٠٠٠  
      ارزی ( یورو )       -  
    سرمایه گذاری ثابت ریالی ( میلیون )     ۶,۷۴۰۵ میلیون ریال  
      جمع ( میلیون ریال )     ۶,۷۴۰۵ میلیون ریال  
    در صورت کمبود محصول محل پیشنهادی اجرای طرح   استان آذربایجان شرقی  
                 

     

     

    تهیه مربا، مارمالاد از دیرباز به عنوان نوعی روش نگهداری محصولات میوه مرسوم بوده است. مربا فراوردهای است که از میوه کامل سالم یا از قطعات میوه طی فرآیند پخت با افزودن مقداری آب و قند به دست میآید. اساس تهیه مربا تشکیل ﮊل پکتین است. ومارمالاد نوعی مرباست که میوه همراه با

    پوستش کاملاﹰ له و یکدست شده باشد.

     

    علیرغم  نیاز  کشور  به  واردات  محصولات  کشاورزی،  محدودیت  دوره  برداشت  محصولات

     

    کشاورزی و فقدان امکانات کافی در جهت حمل و نقل سریع و  صحیح این  محصولات به

     

    بازارهای  مصرف،  موجب  از  بین  رفتن  سرمای های  کشاورزان  داخلی  و  افزایش نرخ

    واردات  فرآورده  های کشاورزی  به کشور  می گردد  .از  دیگر  سو نیاز به محصولات

    کشاورزی  در  تمام فصول،  اهمیت  یافتن  روشی  برای  حفظ و  نگهداری  بلند مدت این

    محصولات را  صد  چندان می  نماید .صنایع غذایی  با  ایجاد  تغییراتی بر روی ماده خام

    می توانند پاسخگوی  هر  دوی  این مشکلات  باشند.هدف عمده صنایع غذایی  بر  دو نکته

    فوق  استوار  است،  یعنی  فرآوری مواد غذایی به  گونه  ای که بتواند با دارا بودن

    ماندگاری  زیاد  ،  مانع از  فساد  این مواد شده و  امکان استفاده از  آن را در تمام طول

    سال فراهم آورد.

    این فرآوری به فراخور ماده غذایی مورد نظر می تواند مربا، مارمالاد و ...باشد .

     

    ISIC کد شرح محصول واحد سنجش
         
    ۱۳۱۳۱۵۱ انواع مربا تن
    ۱۱۳۱۳۱۵۱ انواع مربای میوه تن
    ۲۱۳۱۳۱۵۱ مربای آلبالو تن
    ۳۱۳۱۳۱۵۱ مربای به تن
    ۴۱۳۱۳۱۵۱ مربای گیلاس تن
    ۵۱۳۱۳۱۵۱ مربای توت فرنگی تن
    ۷۱۳۱۳۱۵۱ مربای بهارنارنج تن
    ۸۱۳۱۳۱۵۱ مربای بالنگ تن
    ١٥١٣١٣٢٠ مربای زرشک تن
    ١٥١٣١٤٦٠ فراوری وبسته بندی ﮊله ومارمالاد تن
      وپودرﮊلاتین  
    ١٥١٣١٤٦٢ مارمالاد تن

     

    ۲-۱شماره تعرفه گمرکی :

     

    شماره تعرفه نوع کالا حقوق گمرکی SUQ
           
    ۱۹۷۰۰۲ مربا,ﮊله میوه ,مارملاد ,و غیره ا ز مرکبات غیر ۵۶ Kg
      هموﮊنیزه    
    ۹۹۹۷۰۰۲ مربا,ﮊله, مارمالاد,پوره و خمیر میوه یا با ا فزودن قند ۵۶ Kg
    غیرمذکوردرجای دیگرغیر هموﮊنیزه    

     

    -۱ ارائه استاندارد های محصول:

     

    ردیف شرح کالا شماره استاندارد
         
    ۱ مربا و مارمالاد و ﮊله ۴۱۲
    ۲ مربا،مرمالاد و ﮊله مربا-ویژگیها و روشهای آزمون میکروبیولوﮊی ۸۹۸۸
    ۳ ویژگیها و روشهای آزمون مربا ۲۴۱۴
    ۴ مارمالاد ۶۱۸

     

     

    ۴-۱بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول :

     

    پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح

     

    داده شده است:

     

    ۱- قیمت مواد اولیه مصرفی که یکی از مهمترین هزینه های متغیر تولید می باشد و نقش عمده ای را

     

    در تعیین قیمت تمام شده محصول دارد

    - منطقه جغرافیایی احداث واحد به خصوص از لحاظ دسترسی به منابع تامین مواد اولیه و کانونهای مصرف محصول، هزینه های مربوط را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

     

    ٣- نوع تکنولوﮊی مورد استفاده از طریق تاثیر بر سرمایه گذاری ، کیفیت محصول تولیدی و میزان ضایعات و....بر قیمت فروش محصول موثر خواهد بود.

     

    ٤- هزینه نیروی انسانی مورد نیاز تاثیر مستقیم در هزینه های متغیر تولید و قیمت تمام شده محصول دارد.

     

    ٥- ظرفیت تولید واحد بر روی قیمت فروش محصول موثر است، به این ترتیب که افزایش ظرفیت تولید از طریق سرشکن نمودن هزینه های سربار باعث کاهش قیمت تمام شده محصول می گردد.

    با توجه به نکات فوق، قیمت فروش محصول تولید شده علاوه بر این که می بایست هزینه های تولید را تامین نماید، باید در حدی باشد که بتوان سهمی از بازار را بدست آورد.همچنین در صورتی که

    صادرات محصول تولیدی نیز مد نظر قرار گیرد، قیمت گذاری باید به نحوی باشد که رقابت با تولیدکنندگان خارجی امکان پذیر باشد با توجه به استعلام ا نجام شده در بازارهای داخلی هر کیلوگرم انواع مربا حدود بین ٢٥٠٠٠-٥٠٠٠٠

    ریال (بستگی به نوع مربا و سطح کیفیت) به فروش می رسد

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی

    فهرست:

    - معرفی محصول ١-١ نام و کد محصول

     

    ۲-۱ شماره تعرفه گمرکی ۳-۱ ارائه استاندارد های محصول

     

    ۴-۱ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول ۵-۱ موارد مصرف و کاربرد ۶-۱ طبقه بندی محصول ۷-۱ کالای قابل جانشین ۸-۱ بسته بندی محصول

     

     

     

     

    ٩-١ مشخصات فنی و خواص محصول ۲- وضعیت عرضه و تقاضا ۱-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری ۲-۲ وضعیت طرح های جدید

     

    ۳-۲ بررسی روند واردات محصول ۴-۲ بررسی روند مصرف ۵-۲بررسی روند صادرات محصول

     

    ۶-۲بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم ۷-۲ وضعیت تقاضا ۳- بررسی اجمالی تکنولوﮊی ،مواد اولیه و روش تولید ۱-۳ مواد اولیه

     

     

    ۲-۳ فرمولاسیون تهیه مربا

     

     

    ۳-۳ مراحل تولید مربای صنعتی

     

    - برآورد حجم سرمایه گذاری ١ -٤زمین ٢-٤ محوطه سازی

     

     

    ٣-٤ ساختمان سازی ۴-۴ ماشین آلات و تجهیزات ۵-۴ تاسیسات

     

    ۶-۴ ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی

     

    ٧-٤ وسایل

    نقلیه

    ٨-٤ لوازم

    اداری

    ٩-٤ هزینه

    های قبل از بهره برداری

    ١٠-٤ هزینه

    های پیش بینی نشده

     

    ١١-٤ محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت ۲۱-۴ میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و قیمت آن ۳۱-۴ نیروی انسانی مورد نیاز

     

    ۴۱-۴ محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرﮊی سالیانه ۵۱-۴استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت ۶۱-۴ تعمیرات و نگهداری ۷۱-۴ محاسبه اجزاﺀ و میزان سرمایه در گردش ۸۱-۴ هزینه های تولید سالیانه

     

     

    ۵- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح منابع و مراجع مطالعاتی

     

    منبع:

    ١

    - مرکز اطلاع رسانی وزارت صنایع و معادن

    -نرم

    افزار

    محصولات و واحدهای تولیدی

    ٢ -گمرک جمهوری اسلامی ایران

     

     

     

    ٣

    - مقررات

    صادرات

    و واردات

     

     

     

    ٤

    - استانداردهای ملی

    ایران -اداره استاندارد

    ایران،

    وزارت

    بازرگانی

    ٥

    - اطلاعات

    اخذ شده از فعالیت های میدانی

    و بررسی های بازار.

    ٦

    - اطلاعات

    اخذ شده از اینترنت

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید مربا و مارمالاد از محصولات سردرختی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت