【پکتین】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 20 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد پکتین با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد پکتین، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه پکتین یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۷۰ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

نام محصول آنزیم های صنعتی پکتیناز ، لیپاز ، سلولاز ، آمیلاز و کیموزین میکروبی ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن مواد اولیه (هزار ریال) ##### اشتغال زایی 14 نفر زمین مورد نیاز(مترمربع) 2000 اداری 50 سالن تولید 750 انبار مواد اولیه 150 انبار محصول 150 زیر بنا آشپزخانه 25 رخت کن و نماز خانه 25 سرویس ها 25 ساختمان نگهبانی 25 سرمایه ثابت (هزار ریال) ##### سرمایه در گردش(هزارریال) ##### مصرف ...

تعداد صفحه: ۵۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول پکتین از پوست مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح 4000 تن مواد اولیه (میلون ریال) پوست مرکبات،سیب اشتغال زایی 80 نفر زمین مورد نیاز 5000 اداری 100متر مربع سالن تولید 2000متر مربع انبار مواد اولیه 500مترمربع انبار محصول 500متر مربع زیر بنا آشپزخانه 50مترمربع رخت کن و نماز خانه 50 مترمربع سرویس ها 75مترمربع ساختمان نگهبانی 50مترمربع سرمایه ثابت (هزار ریال) 7E+07 سرمایه ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

خلاصه طرح نام محصول تولید پکتین از ضایعات میوه و مرکبات ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 80 تن در سال موارد کاربرد بعنوان یک ماده ژله کننده گیاهی در صنایع مختلف غذائی ، داروئی ، آرایشی و بهداشتی مواد اولیه مصرفی عمده پوست و ضایعات انواع مرکبات مانند لیمو و پرتقال کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 5454 تن در سال اشتغال زایی (نفر) 28 زمین مورد نیاز (مترمربع) 3500 اداری ...

تعداد صفحه: ۲۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه: در این پروژه به مراحل تبدیل چغندر به قند در کارخانه قند چناران پرداخته شده و هدف از این پروژه آشنای با مراحل تولید قند و دستگاه های مورد نیاز و همچنین نیروی انسانی مورد نیاز برای کار می باشد. پیشگفتار: امروزه در شاخه صنایع غذایی قتد به عنوان یکی از محصولات استراتژیک در دنیا شناخته شده است انرژی زیاد در مقدار کمی از این ماده از یک طرف و کاربرد آن در اکثر صنایع نوشابه سازی ...

تعداد صفحه: ۳۴ دسته بندی: معادن و صنایع وابسته

- 1 مقدمه : نمک طعام جز مهمی از تبخیریهای پرکننده حوضه‌های بزرگ و کانی تبخیری اصلی در دریاچه‌های نمکی و حوضچه‌های شور عصر حاضر است. تنوع زیادی در خصوصیات بافتی و لایه بندی نمک طعام وجود دارد، که بیشتر به محیط رسوبگذاری بستگی دارد، که آیا در زیر آب در یک توده آبی تقریبا پایدار تشکیل شده است، یا اینکه در یک حوضچه شوری که مکررا در معرض چرخه‌های سیلابی - خشک شدگی قرار گرفته است، ...

تعداد صفحه: ۳۷ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : معمولاً با اضافه نمودن مادر سرکه به آب سیب یا امثال آن، سرکه تهیه می‌کنند. عمل اکسید شدن را باکتری استوباکتر انجام می‌دهد. این باکتری در سال ۱۸۶۴ م توسط لوئی پاستور کشف شد. استفاده از سرکه در پخت و پز برای طعم و مزه دادن به انواع غذاها از سرکه به عنوان نوعی چاشنی استفاده می‌کنند. در تهیه انواع ترشی هم این ماده بسیار کاربرد دارد. سرکه صفرا شکن است قلب را ...

تعداد صفحه: ۳۳ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : با توجه به اینکه قند کله از شکر که به صورت سنتی انجام می گرفت دارای مشکلات بهداشتی بوده و مورد تأیید اداره بهداشت نمی باشد و مدت ها است که از احداث واحدهای جدید جلوگیری به عمل می آید. لذا تولید قند پرسی برطرف کننده این مشکلات خواهد بود. در این روش که کلیه مراحل تولید توسط ماشین انجام می گردد. نه تنها مقدار قابل توجهی از ریخت و پاش شکر جلوگیری می گردد ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : در طب باستان هند و ایران این میوه ی طلایی به عنوان کیمیای جوانی شناخته میشده است. امروزه پژوهشگران معتقدند که موز به سیستم هاضمه کمک می کند و حس جوانی و شادابی را در فرد زنده نگه می دارد. موز می تواند در نگهداشتن کلسیم، فسفر، و نیتروژن کمک می کند. کلیه ی موارد فوق برای ایجاد بافت های مناسب هاضمه مهم هستنند. موز دارای نوعی شیرینی طبیعی نیز می باشد که به ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : نشاسته ترکیب پیچیده‌ای از کربوهیدرات‌ ها و غیر قابل انحلال در آب است. از آن برای تولید چسب و کاغذ و در صنایع نساجی استفاده می‌کنند. از لحاظ بیوشیمی نشاسته از دو نوع پلیمر کربوهیدرات به نام آمیلاز و آمیلو پکتین (پلی‌ساکاریدها) تشکیل شده است. مونومرهای این پلی‌ساکاریدها واحدهای گلوکز هستند که به روش سر به دم به یکدیگر وصل شده و تشکیل پیوندهای آلفا 1 و 4 ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : ایران یکی از تولیدکنندگان مهم ذرت می باشد و مزارع ذرت خصوصاً در ناحیه غرب کشور قابل توجه می باشند ولی علیرغم تولید قابل توجه این محصول امکانات جهت خشک کردن آن بسیار محدود است این نقیصه موجب مسائل زیر می باشد : 1- به دلیل خشک نشدن محصول فاسد شده و انواع قارچ ها به خصوص آنفولاتوکسین در آن رشد می کند که علاوه بر ضرر مالی خطر آلودگی در کل منطقه نیز وجود ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول معرفی طرح فصل اول - معرفی طرح 1-2-مشخصات محصول -1-2- نام و کاربرد محصول: ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی با هدف کاشت ، داشت و برداشت گیاه چای و سپس بسته بندی و ارائه آن به بازار داخلی و خارجی 4-1-2-تشریح مختصر فرایند ایجاد شرکت تولیدی و خدماتی چای فصل دوم ظرفیت ها فصل دوم – تعیین ظرفیت : ردیف نام محصول ظرفیت انجام فعلالیت سالانه ظرفیت انجام فعالیت ماهانه ظرفیت انجام فعالیت ...

تعداد صفحه: ۴۴ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

نام محصول پنیسیلین جی موارد کاربرد درمان انواع بیماریها ظرفیت پیشنهادی طرح (تن) 34/4 عمده مواد اولیه مصرفی گلوکز، شربت ذرت، سولفات آمونیم، سدیم فنیل استات، پتاسیم دیهیدروژن فسفات میزان مصرف سالیانه مواد اولیه (تن) 13/9 کمبود محصول در سال 1390 (تن) اشتغالزایی (نفر) 40 سرمایهگذاری ثابت طرح ارزی (یورو) --- ریالی (میلیون ریال) 8156/5 مجموع (میلیون ریال) 8156/5 سرمایه در گردش طرح ...

تعداد صفحه: ۳۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام طرح نشاسته از سیب زمینی ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی) 4000 تن در سال موارد کاربرد نشاسته سیب زمینی یک محصول واسطه ای و ماده اولیه در صنایع کاغذ سازی، نساجی، غذائی، چسب سازی، ریخته گری، حفر چاه های عمیق و ... می باشد مواد اولیه مصرفی عمده سیب زمینی کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم) 1120000 تن اشتغال زایی 37 نفر زمین مورد نیاز 2000 مترمربع اداری 300 متر مربع ...

تعداد صفحه: ۴۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تایلوزین (آنتی بیوتیک دامی) ظرفیت پیشنهادی طرح 50 تن مواد اولیه (میلون ریال) 25000 اشتغال زایی 19 نفر زمین مورد نیاز 2500متر مربع اداری 75 متر مربع سالن تولید 1000 متر مربع انبار مواد اولیه 100 متر مربع انبار محصول 100 متر مربع زیر بنا آشپزخانه 25 متر مربع رخت کن و نماز خانه 25 متر مربع سرویس ها 25 متر مربع ساختمان نگهبانی 75 متر مربع سرمایه ثابت (میلیون ...

تعداد صفحه: ۵۸ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول قارچ دکمه ای ظرفیت پیشنهادی طرح 2000 تن در سال موارد کاربرد مصارف خوراکی – کنسرو سازی مواد اولیه مصرفی عمده کمپوست خاک پوششی مواد ضد عفونی کننده و سموم (ظروف, استرچ فیلم ,لیبل,کارتن) کمبود محصول ( سال ( 1390 28000 تن اشتغال زایی ( نفر) 20 نفر زمین مورد نیاز ( ( m2 6000 متر مربع اداری ( m2) 150 زیر بنا تولیدی ( m2) 1000 سوله تاسیسات ( m2) 50 انبار ( m2) 500 ...

تعداد صفحه: ۱۰۲ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است ) مقدمه : امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولیدانواع کالاهای مصرفی و با کیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوی مصرف نوشابه هاشدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها ( طبیعی یا مصنوعی) و گاز دار یا غیر گاز دار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور کلی روزانه چند ...

تعداد صفحه: ۴۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید انواع مربا ٢١٦٧٩٦ تن می باشد میانگین واردات دو سال گذشته واردات در سال ١٣٨٩ معادل ٤,٨٨٣٥ تن بوده است میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف انواع مربا سالانه کشور معادل٥,١٩٠٨٣٧تن و سرانه مصرف معادل٧,٢کیلو گرم می باشد میزان کمبود یا مازاد تا پایان واحد های تولیدی با ظرفیت ٧٠% ظرفیت اسمی تولید دارند و با توجه به مصرف داخلی و.....میزان ...

تعداد صفحه: ۳۹ دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی

خلاصه طرح (جداول در فایل اصلی موجود است) مقدمه بیوتکنولوژی دانشی است که در پهنه وسیع آن از امکانات ژنتیکی موجودات زنده اصولاً برای بهبود زندگی بشر استفاده میشود. بسیاری این اصطلاح را به فرایندهای صنعتی که در آنها از موجودات زنده برای تولید مواد مختلف اعم از غذایی، دارویی و شیمیایی استفاده میشود، اطلاق میکنند. امروزه با تکیه بر دانش بیوتکنولوژی محصولات بسیار با ارزشی از ...

تعداد صفحه: ۵۰ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

معرفی کلی محصول اطلاعات اولیه قارچ ها وجوه مشترک فراوانی با گیاهان و آغازیان دارند. در واقع قارچها را گاهی جزء این جانداران طبقه بندی می‌کنند، اما قارچها از بسیاری جهات با سایر جانداران متفاوت هستند که بیشتر زیست شناسان آنها را در سلسله مجزا قرار می‌دهند. قارچها زندگی بسیار موفقیت آمیزی دارند. تقریبا در همه زیستگاههای در دسترس که روی زمین وجود دارد، یافت می‌شوند و بسیاری از آنها ...

تعداد صفحه: ۹۶ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

مقدمه : امروزه با پیشرفت تکنولوژی و صنعتی شدن جهان به همراه تنوع فوق العاده بخصوص در تولیدانواع کالاهای مصرفی و با کیفیت گوناگون موجب شده ، گرایش مردم به سوی مصرف نوشابه ها شدیداً افزایش پیدا نماید . تنوع درتولید نوشیدنیها بسته به نوع طعم دهنده ها ( طبیعی یا مصنوعی) و گاز دار یا غیر گاز دار بودن آنها بسیار وسیع بوده و بطور کلی روزانه چند صد میلیون لیتر از اینگونه محصولات نوشیدنی ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت