طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن

تعداد صفحات: 33 فرمت فایل: word کد فایل: 4087
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول   مشتقات هویج (بتا کاروتن )    
               
    ظرفیت پیشنهادی سالانه طرح     ٣٠٠ تن در سال    
           
    موارد کاربرد محصول در صنایع غذایی بتاکاروتن به عنوان رنگ خوراکی و منبع ویتامینA  ، به محصولات  
    غذایی از جمله روغن های خوراکی، غلات و نوشیدنی ها اضافه می شود.  
       
             
    میزان تولید داخلی جمع کل میزان تولید بتا کاروتن در حال حاضر ٠ تن می باشد  
           
    میانگین واردات در سال گذشته واردات بتا کاروتن در سال ١٣٨٩ معادل ٣.٣٠٧تن بوده است  
             
    میزان مصرف سالانه کشور میزان مصرف بتا کاروتن سالانه کشور معادل٣.٣٠٧ تن می باشد  
           
    میزان کمبود یا مازاد تا پایان برنامه پنجم با توجه به مصرف داخلی ومیزان تولید ،میزان کمبود بتا کاروتن تا پایان برنامه پنجم  
    (سال ١٣٩٢) معادل ٣٣٨تن میباشد.  
       
           
    اسامی مواد اولیه عمده هویج،مواد دیونیزه،مواد دکلریزه،مواد ﮊلاتینایزر،مواد آنزیم زدایی و مواد بسته بندی  
               
      مواد دیونیزه:۵.۱ تن   مواد دکلریزه:۹ تن مواد ﮊلاتینایزر:۲.۴  
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی مواد آنزیم زدایی:۶.۳ هویج :۰۰۰۳ تن  
        جمعا: ۲۶۳۰۱ میلیون ریال    
                 
    اشتغال زایی ( نفر )     ١٥ نفر      
                 
    زمین مورد نیاز ( ( m2     ٥٠٠٠متر مربع      
                 
      اداری ( ( m2       ٢٠٠  
                 
    زیر بنا تولیدی ( ( m2       ١٦٠٠  
                 
      انبار ( ( m2       ٦٠٠  
                 
      آب( ( m3       ٥٢٧٠  
                 
    میزان مصرف سالانه یوتیلیتی برق KW       ١٥٠  
               
      گاز ( ( m3     ٢١٠٠٠٠  
                 
      ارزی ( یورو )       ٠  
                 
    سرمایه گذاری ثابت ریالی ( میلیون ریال )     ٢٧٠٥٨ میلیون ریال  
                 
      جمع ( میلیون ریال )     ٢٧٠٥٨ میلیون ریال  
               
    در صورت کمبود محصول محل پیشنهادی اجرای طرح     استان آذربایجان شرقی  

     

    - معرفی محصول :

    در صنایع غذایی بتاکاروتن به عنوان رنگ خوراکی و منبع ویتامینA ، به محصولات غذایی از جمله روغن های خوراکی، غلات و نوشیدنی ها اضافه می شود .کره، مارگارین و آب میوه های صنع ی اغلب با بتاکاروتن غنی (پودر قرمز رنگ) می شوند .

    بتاکاروتن بهعنوان ماده پیشساز ویتامین A و محلول در چربی در بدن شناخته میشود که در مواد غذایی گیاهی وجود دارد. بتاکاروتن یکی از مواد آنتیاکسیدانی قوی بهشمار میرود که از تولید رادیکالهای آزاد اکسیژن در بدن جلوگیری میکند و از این رو در بدن عملکرد مستقل از ویتامین Aدارد.

    بیماریهایی مانند سرطان، بیماریهای قلبی عروقی، سکتههای مغزی و قلبی، کاتاراکت (آب مروارید)، بیماری پارکینسون، اختلال هماهنگی حسی وحرکتی در سیستم عصبی و روماتیسم مفصلی نمونههایی از مشکلاتی است که در اثر رادیکالهای آزاد ایجاد میشود .بتاکاروتن در مقابل این مشکلات اثر حفاظتی دارد.

    چون بدن قادر به ساختن بتاکاروتن نیست بنابراین به منابع خارجی آن نیازمند است. مقادیر توصیه شده روزانه بتاکاروتن برای

    مردان ٦ میلیگرم و برای زنان ۴.۸ میلیگرم است..به طور متوسط یک دوم تا یک سوم ویتامین A ی رﮊیم غذایی از بتاکاروتن تامین می شود. منابع غذایی غنی بتاکاروتن شامل سبزیهای زرد ونارنجی و میوهها وسبزیهای دارای برگ سبز تیره هستند. هویج هامنبع غذایی عمده بتاکاروتن هستند ،که در این طرح تولید بتاکاروتن از هویج مورد بررسی قرار میگیرد.

    عملکردویتامین : A

     یکیازویتامینهای بسیار مهماست

    ودر بسیاری از فعالیتهای حیاتی بدن نقش دارد.- در

    رشدونمومؤثراست.

    - درکیفیتبیناییمؤثراست.

    - نقش اساسی در حفظبافتهایمخاطیبدن (مثل لایه های مخاطی اندامهای گوارشی)دارد.

    - دردستگاهایمنیبدنو درتولیدمثلمؤثر است.

     

    ردیف شرح محصول ISIC کد واحد سنجش
           
    ۱ رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن ##### تن
           
           

     

    -۱ شماره تعرفه گمرکی :

     

    ردیف کد تعرفه شرح کالا سود بازرگانی
           
    ۱ ۱۲۶۳۹۲ ویتامین های A و مشتقات آنها , مخلوط نشده ۴
           

     

    ۳-۱ ارائه استاندارد های محصول :

     

    شماره استاندارد موضوع سال چاﭖ ICS_Code
           
    ٥١٣٤ بتا کاروتن - آئین کار تولید ١٣٨٩ ٥٦/٠٨٠

     

    ۱بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی محصول :

     

    پارامترهای مختلفی بر قیمت محصول موثر خواهند بود که برخی از پارامترهای مهم در ذیل شرح داده شده است:

     

    ١- قیمت مواد اولیه مصرفی که یکی از مهمترین هزینه های متغیر تولید می باشد و نقش عمده ای را در تعیین قیمت تمام شده محصول دارد.

     

    ٢- منطقه جغرافیایی احداث واحد به خصوص از لحاظ دسترسی به منابع تامین مواد اولیه و کانونهای مصرف محصول، هزینه های مربوط را تحت تاثیر قرار خواهد داد.

     

    ٣- نوع تکنولوﮊی مورد استفاده از طریق تاثیر بر سرمایه گذاری ، کیفیت محصول تولیدی و میزان ضایعات و....بر قیمت فروش محصول موثر خواهد بود.

     

    ٤- هزینه نیروی انسانی مورد نیاز تاثیر مستقیم در هزینه های متغیر تولید و قیمت تمام شده محصول دارد.

     

    ٥- ظرفیت تولید واحد بر روی قیمت فروش محصول موثر است، به این ترتیب که افزایش ظرفیت تولید از طریق سرشکن نمودن هزینه های سربار باعث کاهش قیمت تمام شده محصول می گردد.

    با توجه به نکات فوق، قیمت فروش محصول تولید شده علاوه بر این که می بایست هزینه های تولید را تامین نماید، باید در حدی باشد که بتوان سهمی از بازار را بدست آورد.همچنین در صورتی که صادرات محصول تولیدی نیز مد نظر قرار گیرد، قیمت گذاری باید به نحوی باشد که رقابت با تولیدکنندگان خارجی امکان پذیر باشد.

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن

    فهرست:

    - معرفی محصول ١-١ نام و کد محصول

     

    ۲-۱ شماره تعرفه گمرکی ۳-۱ ارائه استاندارد های محصول

     

    ۴-۱ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت محصول ۵-۱ موارد مصرف و کاربرد ۶-۱ کالای قابل جانشین

     

     

     

    ۷-۱ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز ٨-١ مشخصات فنی محصول ۲- وضعیت عرضه و تقاضا ۱-۲ بررسی ظرفیت بهره برداری ۲-۲وضعیت طرح های جدید

     

     

     

    ۳-۲ بررسی روند واردات محصول ۴-۲ بررسی روند مصرف ۵-۲ بررسی روند صادرات محصول ۶-۲ بررسی نیاز به محصول ۷-۲ وضعیت تقاضا

     

    ۳- بررسی اجمالی تکنولوﮊی و روش تولید ١-٣ بررسی ایستگاهها، مراحل وشیوه های کنترل کیفیت ۴- برآورد حجم سرمایه گذاری

    زمین ٢- ٤ محوطه سازی

     

    ٣- ٤ ساختمان سازی ۴- ۴ ماشین آلات و تجهیزات ۵-۴ تجهیزات وتاسیسات

     

    ۶-۴ ابزارآلات و وسایل فنی و آزمایشگاهی ٧-٤ وسایل نقلیه ٨-٤ لوازم اداری

     

    ٩- ٤ هزینه های قبل از بهره برداری ١٠- ٤ هزینه های پیش بینی نشده ١١-٤ محاسبه اجزا و میزان سرمایه ثابت

     

    ۲۱-۴ میزان مواد اولیه مورد نیاز سالیانه و محل تامین و قیمت آن ۳۱-۴ نیروی انسانی مورد نیاز ۴۱-۴ محاسبه هزینه مصرفی سوخت و انرﮊی سالیانه

     

    ۵۱-۴ استهلاک هزینه های سرمایه ای ثابت ۶۱-۴ تعمیرات و نگهداری ۷۱-۴ محاسبه اجزاﺀ و میزان سرمایه در گردش ۸۱-۴ هزینه های تولید سالیانه

     

    ۵- پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

     

    منابع و مراجع مطالعاتی

    منبع:

    - مرکز اطلاع رسانی وزارت صنایع و معادن -نرم افزار محصولات و واحدهای تولیدی

     

    ٢ -گمرک جمهوری اسلامی ایران

     

    - مقررات صادرات و واردات

     

    - استانداردهای ملی ایران - سازمان ملی استاندارد ایران - وزارت صنعت ، معدن ، تجارت ٥ - اطلاعات اخذ شده از فعالیت های میدانی و بررسی های بازار.

     

    ٦ - اطلاعات اخذ شده از اینترنت

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی رنگ خوراکی طبیعی بتا کاروتن
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت