طرح توجیهی خوراک دام از باگاس

تعداد صفحات: 72 فرمت فایل: word کد فایل: 4168
سال: قبل از 1390 مقطع: کشاورزی و دامپروری دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور
قیمت قدیم:۱۴,۸۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۸۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی خوراک دام از باگاس

    خلاصه طرح 

     

    (جداول در فایل اصلی موجود است)

    معرفی محصول

     

     

    تامین علوفه جهت تعلیف جمعیت دامی کشور در پنج دهه اخیر همواره از مشکلات و معضلات مملکت ما بوده است. با استفاده بی رویه و خارج از توان مراتع، لطمات شدیدی بر ذخایر علوفه ای کشور وارد گردیده بطوری که پوشش گیاهی مراتع از نظر کیفی و کمی دچار تخریب و فرسایش گردیده و هر ساله دامهای روستایی و عشایری کشور با کمبود علوفه بیشتری مواجه میگردند. از سوی دیگر گسترش دامداریهای صنعتی و بالا رفتن میزان مصرف تولیدات دامی مزید بر علت شده و تامین مواد پروتئینی را در الویت های نخست طرحهای ملی قرارداده است. بعد از مراتع ،مهمترین منبع تامین کننده غذای دامهای کشور را تولید خوراک دام آماده توسط کارخانجات تهیه کننده خوراک دام و طیور تشکیل می دهد. اولین واحد تولید کننده خوراک دام و طیور در ایران در سال 1333 در تهران تاسیس گردید ،نام این واحد ،شرکت خوراک دام پارس بود و ظرفیت سالیانه آن معادل 12 هزار تن خوراک دام آماده بود. از آن پس طی سالهای 1342-56 تعداد یازده واحد خوراک دام دیگر در تهران و 7 واحد خوراک دام در شهرستانها تاسیس و آغاز به بهره برداری نمودند که ظرفیت اسمی تولید آنها در مجموع 313/2 هزار تن بوده است که 184/2 هزار تن آن مربوط به واحدهای خوراک دام تهران و 129 هزار تن مابقی مربوط به واحدهای تولید خوراک دام در شهرستانها بوده است. طبق آخرین برآوردها که توسط وزارت جهاد کشاورزی انجام گرفته است در حال حاضر 267 کارخانه تولید خوراک دام آماده در کشور مشغول فعالیت می باشند. فرآورده های جانبی شکر (سرنی، پیت ، ملاس و کیک صافی ) میتواند برای 6/5 میلیون واحد دامی به منظور تولید غیر مستقیم سالانه 80 هزارتن گوشت قرمز علوفه کافی تامین کند. در طرح توسعه نیشکر و صنایع جانبی 7

    کارخانه تولید خوراک دام آماده با ظرفیت هر کارخانه 100 هزار تن در سال و مجموع ظرفیت 70 0 هزار تن در سال پیش بینی شده است. مح صولات تولیدی این کارخانجات از نظر ارزش غذایی متناسب با درخواست سفارش دهنده (خریدار) متغیر خواهد بود. غنی سازی مواد سلولزی (پیت) با هدف بالا بردن ضریب هضمی مواد به روش پخت با بخار در فشار بالا در این کارخانجات صورت میگیرد. این فن آور ی برای اولین بار در ایران توسط کارخانجا ت خوراک دام شرکت توسعه نیشکر و صنایع جانبی به اجرا در آمده است..اولین کارخانه از این مجموعه کارخانه خوراک دام شعیبیه(واقع در مجموعه شرکت کشت و صنعت امام خمینی) می باشد که درسال((1383 به بهر ه برداری رسیده و در حال حاضر مراحل نهایی ساخت و آزمایشات را طی می کند همچنین در مراحل بعدی طرح ،دو کارخانه خ وراک دام امیر کبیر و دعبل در سال آینده((1385به بهره برداری خواهند رسید .

     

    انواع خوراک دام:

    -1خوراک دام پایه

    این خورا ک که با نام تجارتی ختن به بازار عرضه شده است شامل مخلوطی از پیت غنی شده به روش پخت با بخار(هیدرولیزاسیون) با افزودن ملاس و بسته به درخواست ،اندکی اوره میباشد که بر اساس نیاز با درصدهای متفاوت تولید

    میگردد. این خوراک پایه که هم میتواند بطور مستقیم به مصرف دامها برسد وهمچنین آنرا در فرمولاسیون خوراک کامل نیز بکار میبرندکه مخلوطی است به نسبت 77 %پیت غنی شده، %23 ملاس و با رطوبت 10 .%میزان پروتئین این خوراک حدود 3 %است

    که این مقدار پروتئین برای منظورهای مختلف تولیدی کم میباشد و دامدار برای مصرف این خوراک باید در جیره روزانه دام مواد پروتئینی نظیر انواع کنجاله را منظور نماید.

     

    -2 خوراک دام کامل

     

     

    این خوراک مخلوطی است از خوراک پایه به اضافه انواع مواد مغذی افزودنی و پریمکس (ویتامینه و معدنی) که براساس اهداف تولیدی انواع دام فرمول آن متوازن گردیده ودرکارخانه قبل از پلت شدن محصول با یکدیگر مخلوط میگردند و تولیداتی که به این طریق حاصل می آید میتواند جیره ایده آلی برای دامها با هدف تولیدی تعیین شده باشد . اهداف تولیدی دامها نظیر تولید شیر، گوشت، پشم و غیره متغییر میباشد و نوع جیره ای که باید برای تولید این محصولات به صورت روزانه به دامها داده شود نیز متفاوت است لذا مواد افزودنی که برای تولید خوراکهای کامل مصرف میگردد متنوع و مقدار آن نیز متفاوت میباشد و براساس سفارش مشتری تعیین میگردد مقدار خوراک پایه (مخلوط پیت غنی شده و ملاس) که برای تولید جیره ها مورد مصرف قرارمیگیرد از %10 تا %50 کل فرمول خوراک متغییر است .

    نام و کد آیسیک محصول

     

    متداول ترین طبقه بندی و دسته بندی در فعالیت های اقتصادی همان تقسیم بندی آیسیک است و طبق تعریف عبارت است از : طبقه بندی و دسته بندی استاندارد بین المللی فعالیت های اقتصادی. کد آیسیک نشاسته ذرت مطابق ذیل می باشد:

    شماره تعرفه گمرکی

     

    شماره تعرفه نوع کالا حقوق SUQ  
    گمرکی ورودی  
         
    2.31E+08 سایر 15 Kg  

     

    شرایط واردات

     

    ورود و ترخیص این محصول موکول به رعایت ماده 7 قانون دامپزشکی مصوب سال 1350 می باشد.

    بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

     

    تحولات قیمت خوراک آماده دام در جهان در سال 2007

     

    تحولا ت بازار جهانی نفت، خشکسالی در برخی از مناطق تولید محصولات زراعی به ویژه استرالیا، اروپای شرقی و مناطقی از آمریکا و همچنین افزایش نرخ برابری یورو و کاهش شدید ارزش دلا ر از جمله عواملی است که به طور مستقیم و غیرمستقیم بازار جهانی و داخلی نهادهها ، خوراک دام و فرآوردههای دام و طیور را به ویژه در اواخر سال 1386 و اوایل سال 1387 تحت تأثیر قرار داد و از این رو، تبیین تحولا ت ضروری به نظر

    نهاده ها: ذرت، کنجاله سویا و جو

     

    ذرت: کاهش تولید ذرت در آمریکا در اثر کاهش بارندگی و افزایش سهم ذرت در تولید سوخت اتانول در اثر افزایش قیمت نفت و افزایش هزینه حملونقل دریایی از جمله عواملی بوده که افزایش قیمت جهانی ذرت را در پی داشته است. به طور مثال بنابر گزارش پایگاه اطلاع رسانی رویترز قیمت سیانداف هر تن ذرت آرژانتین از 210 دلار در اول سال 2007 (اسفند ماه (1385 با 39 درصد افزایش به 292 دلار، در دوره مشابه در سال 2008 (اسفندماه (1386 رسیده در حالی که ذرت وارداتی در بازار داخلی در مقطع یادشده 34 درصد افزایش قیمت داشته است.

     

    کنجاله سویا: این وضعیت در بازار کنجاله سویا نیز مشهود بوده است. در دوره یادشده قیمت سیانداف هر تن کنجاله سویای آرژانتین از 220 دلار به 492 دلار 123) درصد افزایش) رسیده است در حالی که قیمت کنجاله سویای وارداتی در بازار داخلی در مقطع یادشده حدود 54 درصد افزایش داشته است.

     

    جو: هر تن جو فرانسه نیز در اثر کاهش تولید ناشی از کاهش بارندگی در سال زراعی قبل، از 265 دلار به 495 دلار 87) درصد افزایش) و قیمت جو وارداتی در بازار داخلی طی دوره مشابه 43 درصد افزایش داشته است.

  • فهرست و منابع طرح توجیهی خوراک دام از باگاس

    فهرست:

    فهرست مطالب

    خلاصه گزارش

    -1 معرفی محصول

    -1-1 نام و کد آیسیک محصول

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی

    -1-3 شرایط واردات

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)

    -1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد

    -1-7 بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

    -1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

    -1-10 شرایط صادرات

    -2وضعیت عرضه و تقاضا

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولیدات از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحدها و

    تعداد آنها و سطح تکنولوژی واحدهای موجود، ظرفیت اسمی، ظرفیت عملی، علل عدم بهره برداری

    کامل از ظرفیت ها، نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید محصول

    -2-2 بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا ( از نظر تعداد ، ظرفیت،

    محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاری های انجام شده اعم از

    ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز)

    -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال ) 87 چقدر از کجا)

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 87 و امکان توسعه آن

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

    -3بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر

    کشورها

     

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول

    -5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک

    ریالی و ارزی ( با استفاده از اطلاعات واحدهای موچود، در دست اجراء، UNIDO و اینترنت و

    بانک های اطلاعاتی جهانی، شرکت های فروشنده تکنولوژی و تجهیزات و ... )

    -5-1 اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت طرح

    5-1-1 هزینه های زمین

    هزینه های محوطه سازی

     

    5-1-3 هزینه های ساختمان 5-1-4 هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید -5-1-5 هزینه های تاسیسات -5-1-6 هزینه های وسائط نقلیه 5-1-7 هزینه لوازم اداری و خدماتی

     

    -5-1-8 هزینه های قبل از بهره برداری -5-1-9 جمع هزینه های ثابت سرمایه گذاری -5-2 سرمایه در گردش مورد نیاز طرح -5-3 کل سرمایه مورد نیاز طرح -5-4 تأمین منابع مالی طرح -5-5 هزینه های سالیانه -5-5-1 هزینه مواد اولیه -5-5-2 هزینه نیروی انسانی

     

    -5-5-3 هزینه های سوخت و انرژی مصرفی -5-5-4 تعمیر و نگهداری -5-5-5 استهلاک -5-5-6 هزینه های سالیانه تولید -5-6 شاخص های اقتصادی

     

    -6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن از خارج یا داخل کشور قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تامین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و آینده

    -7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

    -8 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

    -9 بررسی و تعیین میزان تامین آب ، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی (راه- راه

    آهن – فرودگاه- بندر ...) و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح

    -10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

    -11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

     

     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی خوراک دام از باگاس, طرح کارآفرینی طرح توجیهی خوراک دام از باگاس, طرح توجیهی طرح توجیهی خوراک دام از باگاس, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی خوراک دام از باگاس, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی خوراک دام از باگاس, Business plan با موضوع طرح توجیهی خوراک دام از باگاس
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت