طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی

تعداد صفحات: 91 فرمت فایل: word کد فایل: 4259
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۷,۶۵۰ تومان
قیمت: ۱۳,۶۵۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی

    خلاصه طرح 

     

        نام محصول    
               
      ظرفیت  پیشنهادی طرح  
                 
        موارد  کاربرد    
                 
      مواد اولیه مصرفی عمده  
             
      میزان مصرف سالیانه مواد اولیه (تن)  
             
      اشتغال  زایی  (نفر)  
               
      زمین مورد نیاز (متر مربع)  
               
            اداری (متر مربع)  
      زیربنا        
          تولیدی (متر مربع)  
               
            انبار(متر مربع)  
               
      میزان مصرف   آب (متر مکعب)  
             
      یوتیلیتی     برق (کیلو وات ساعت)  
               
            گاز (متر مکعب)  
               
      سرمایه  گذاری ثابت   ارزی  (دلار)  
             
      طرح     ریالی(میلیون ریال)  
               
            مجموع (میلیون  ریال)  
                 
                 
    محل پیشنهادی اجرای طرح (استانهای)            
                 
                 
                 
    فتیر            
                 
    650 تن در سال سوغات، تغذیه مدارس، میان وعده            
                 
    آرد گندم، شکر، تخم مرغ، روغن، مایه خمیر، نمک            
                 
    550            
                 
    13            
                 
    1963            
                 
    135            
                 
    450            
                 
    200            
                 
    1555 (سالانه)            
                 
    44            
                 
    175 (روزانه)            
                 
    ---            
                 
    ######            
                 
    ######            
                 
    مرکزی، تهران، اصفهان، خراسان رضوی، فارس، آذربایجان غربی و شر            

     

    معرفی محصول :

     

    فتیر ماده ای غذایی است که در مناطق مختلف کشور به طور سنتی تهیه می شود و دارای انواع مختلفی از جمله کسمه و شیرمال می باشد.

     

    معمولا فتیر از آرد، شکر، تخم مرغ، روغن، شیر و سایر مواد دیگری که بسته به روش تولید هر منطقه به آن افزوده می شود، تشکیل شده است و مانند نان آن را در تنور پخت میکنند. فتیر با دارا بودن ارزش غذایی بالا به عنوان پیش غذا و یا میان وعدهای مناسب قابل استفاده است.

     

    مواد تشکیل دهنده فتیر دارای مواد زیر می باشند:

     

    آرد: شامل پلی ساکاریدها، پروتئین، مواد معدنی و ویتامینها

     

    تخم مرغ: شامل پروتیئن، اسیدهای چرب غیر اشباع، آهن، فسفر، ویتامینها

     

    شیر: شامل پروتئین، اسیدهای چرب، املاح و ویتامینها

     

    روغن: اسیدهای چرب

     

    شکر: ساکارید (انرژی زا)

     

    ادویه جات و سایر افزودنیها: دارای آنتی اکسیدان، املاح

     

    شایان ذکر است که به علت برنامه غذایی ناصحیح بخصوص در بین دانش آموزان شاهد رشد چاقی و بالتبع بیماریهای مربوط به چاقی در بین آنان می باشیم، که با جایگزین کردن مواد غذایی مناسب به خصوص فتیر با موادی نظیر پفک، چیپس و ... می توان بر سلامت نسل آینده تاثیر گذاشت، بطوریکه طبق اعلام وزارت کشاورزی آمریکا با استفاده از رژیم غذایی مناسب ابتلا و مرگ میر ناشی از بیماریهای قلبی تا %25، بیماریهای عضوی و تنفسی تا %20، سرطان تا %20 و بیماریهای قند را تا %50 کاهش داد

     

    (1-1 نام و کد محصول:

     

    فتیر به عنوان محصولی مجزا در کد بین المللی آیسیک تعریف نشده است، لیکن در زیر شاخه محصولات خبازی، نان شیرینی سازی یا بیسکویت سازی، کاشه خالی برای مصارف داروئی، فطیر ( Communion (wafers، خمیر برای لاک و مهر، خمیرهای خشک کرده آرد، نشاسته یا فکول به شکل ورق ( Rice (paper و محصولات همانند طبقه بندی می شود. این گروه در کد بین المللی آیسیک 3.1 با کد 1541 که به محصولات خبازی، نان شیرینیسازی یا بیسکویت سازی تعلق دارد شناخته میشود. کدهای بین المللی ISIC

     

    از چهار رقم تشکیل شده که مشخص کننده طبقه صنعت مورد نظر است. دو رقم سمت چپ، نشانگر بخش و دو رقم بعدی نشانگر گروه و طبقه صنعت است. چهار رقم هم توسط کشور به رقمهای قبلی اضافه می شود که به شناسایی دقیق محصول کمک می کند. چهار رقم اول (شامل بخش، گروه و طبقه) منشاء بین المللی دارد و از جامعیت لازم برخوردار است. برای تعیین چهار رقم دوم نیز کمیتهای در وزارت صنایع و معادن وجود دارد که نسبت به تهیه کدهای جدید هشت رقمی (محصول) اقدام می کند. برای فتیر کد آیسیک مستقل تعریف نشده است، لیکن با توجه به اینکه روش تولید فتیر مانند کلوچه می باشد، می توان آنرا با کد آیسیک 8 رقمی15411250 تعریف کرد.

     

    (2-1 شماره تعرفه گمرکی:

     

     

    طبق اطلاعات موجود در کتاب مقررات صادرات و واردات ایران سال 1387 تعرفه گمرکی 19059090 مربوط به فتیر (Communion wafers) می باشد.

    1 شرایط واردات :

    طبق قانون مقرارت صادرات و واردات ایران کالاهای صادراتی و وارداتی به سه گروه زیر تقسیم میشوند: -1 کالای مجاز: کالایی استکه صدور یا ورود آن با رعایت ضوابط نیاز بهکسب مجوز ندارد.

     

    -2 کالای مشروط: کالایی است که صدور یا ورود آن با کسب مجوز امکان پذیر است.

     

    -3 کالای ممنوع: کالایی است که صدور یا ورود آن به موجب شرع مقدس اسلام (به اعتبار خرید و فروش یا مصرف) و یا بموجب قانون ممنوع گردد.

     

    فتیر با تعرفه گمرکی 19059090 جزء گروه 2 می باشد، ورود این گروه محصولات موکول به رعایت ماده 16

     

    قانون مواد خوردنی و آشامیدنی و ... مصوب سال 1346 می باشد. با رعایت ماده فوق، واردات این کالا بلا مانع است و نیز حقوق پایه این ماده که طبق ماده (2) قانون اصلاح موادی از قانون برنامه سوم توسعه اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی جمهوری اسلامی ایران، شامل حقوق گمرکی، مالیات، حق ثبت سفارش کالا، انواع عوارض و

     

    سایر وجوه دریافتی از کالاهای وارداتی میباشد، معادل %45 ارزش گمرکی کالاها تعیین می شود. به مجموع این دریافتی و سود بازرگانی که طبق قوانین مربوطه توسط هیات وزیران تعیین می شود، حقوق ورودی اطلاق می شود. حقوق ورودی برای تعرفه 19059090 همانگونه که در جدول ذیل ملاحظه میشود %45 می باشد.

     

    شماره تعرفه نام کالا   حقوق ورودی   SUQ   ملاحظات
                   
                   
    ###### فتیر 45   kg    
  • فهرست و منابع طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی

    فهرست:

    1 معرفی محصول :......................................................................................................................... 4

     

    (1-1 نام و کد محصول:................................................................................................................. 5

     

    (2-1 شماره تعرفه گمرکی:............................................................................................................ 5

     

    (3-1 شرایط واردات :.................................................................................................................... 6

     

    (4-1بررسی و ارائه استاندارد ملی یا بین المللی:................................................................................. 7

     

    (6-1 موارد مصرف و کاربرد:......................................................................................................... 15

     

    (7-1 بررسی کالاهای جایگزین :................................................................................................... 15

    (8-1اهمیت استراتژیک کالا :....................................................................................................... 16

     

    (9-1کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول:.............................................................. 17

     

    (10-1 شرایط صادرات:............................................................................................................... 24

     

    (2 وضعیت عرضه و تقاضا........................................................................................................... 25

     

    (1-2واحدهای تولیدی فعال :....................................................................................................... 25

     

    (2-2بررسی وضعیت طرحهای جدید.............................................................................................. 37

     

    (3-2 بررسی روند واردات محصول:................................................................................................ 52

     

    (4-2بررسی روند مصرف:............................................................................................................. 54

     

    (5-2 بررسی روند صادرات:........................................................................................................ . 56

     

    (6-2 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات:............................................................................... 58

     

    (3 روش تولید:............................................................................................................................ 60

     

    (4تعیین نقاط ضعف و قوت تکنولوژیهای مرسوم در تولید محصول:................................................ 73

     

    (5بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذاری ثابت:................................................... 74

     

    (6 برآورد مواد اولیه مورد نیاز و محل تأمین.................................................................................. 81

     

    (8 وضعیت تأمین نیروی انسانی و اشتغال..................................................................................... 84

     

    (9بررسی و تعیین میزان آب،سوخت، برق و سایر امکانات............................................................ 85

     

    (10وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی................................................................................ 88

     

    (11 تجزیه و تحلیل، جمع بندی و ارائه پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید:....................... 90

     

    (12 منابع:.................................................................................................................................. 91

     

    منبع:

    (1 سالنامه آمار بازرگانی خارجی جمهوری اسلامی ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران، صادرات 1377 تا

     

    1382 (2 سالنامه آمار بازرگانی خارجی جمهوری اسلامی ایران، گمرک جمهوری اسلامی ایران، واردات 1377 تا

    1382 (3 سایت اینترانت داخلی گمرک جمهوری اسلامی ایران، آمار صادرات و واردات سال 1383 الی 1388

    4(  نرم افزار بانک اطلاعاتی طرحهای در دست اجرا- وزارت صنایع و معادن، معاونت توسعه صنعتی- دفتر آمار و اطلاع رسانی، ویرایش 327

     

    5(  نرم افزار بانک اطلاعاتی موسسات فعال- وزارت صنایع و معادن، معاونت توسعه صنعتی- دفتر آمار و اطلاع رسانی، ویرایش 327

     

    (6 سایت موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی،  www. isiri.org

     

    (7 سایت سازمان صنایع کوچک و شهرکهای صنعتی ایران، www.iraniec.ir

    (8 کتاب قانون صادرات و واردات جمهوری اسلامی ایران، سال 1387 (9 تحقیقات میدانی در بازار

     

    (10 ناصر رجب زاده؛" مبانی فرآوری غلات"؛ جلد دوم؛ انتشارات دانشگاه تهران؛ 1382 (11 رسول پایان؛ " تکنولوژی فرآوری غلات" ؛ انتشارات آییژ؛ 1384 (12 ناصر رجب زاده؛ " تکنولوژی نان" ؛ انتشارات دانشگاه تهران؛1380

     

    (13 علی ظفری؛ " راهنمای حل مشکلات صنایع آرد" ؛ جلد اول؛ واحد تحقیق و توسعه شرکت نان آوران سبوس؛1382

     

    (14 رضا راست منش؛ "فن آوری کیک و کلوچه"؛ نشر علوم کشاورزی؛ 1381

طرح توجیهی طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی, طرح کارآفرینی طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی, طرح توجیهی طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی, Business plan با موضوع طرح توجیهی مطالعه امکان سنجی مقدماتی طرح تولید فتیر صنعتی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت