دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق

تعداد صفحات: 30 فرمت فایل: word کد فایل: 3205
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق

    ویژگی های عمومی شرکت تولیدی – صنعتی میثاق

    شرکت تولیدی و صنعتی میثاق یک شرکت خصوصی است که در سال 1362 با هدف افزایش ظرفیت تولیدی در داخل کشور و خود کفایی کشور در زمینه تولید قطعات خودرو در شهرک صنعتی سیمین دشت شهرستان کرج تاسیس گردید .

    شرکت تولیدی و صنعتی میثاق در کرج – شهرکت صنعتی سیمین دشت – بعد از فلکه دوم شماره 36 واقع شده است . شرکت قطعه سازان میثاق تولید انواع قطعات و مجموعه های فلزی خودرو از جمله : اگزوز ، جک ، سپر ، گلویی باک بنزین و زاپاس بند ، را برای خودرو سازان داخلی از جمله سایپا ، ایران خودور ، گروه بهمن (ایران وانت ) ، کرمان خودرو ، پارس خودرو و شرکت مرتب عهده دار می باشد . ظرفیت این کارخانه با در نظر داشتن نیاز بازار های داخلی و کارخانجات خودروسازی به تولید بالغ بر 1500 تن انواع اگزوز و 1200 تن در سال در زمینه سایر محصولات می باشد . همچنین در تولید انواع جک هیدرولیک ، جک مکانیکی و پانتوگراف نیز شرکت فعال می باشد .

    این کارخانه از مجهزترین کارخانجات تولید قطعات خودرو می باشد و در این خصوص از بهترین ماشین آلات تولیدی از جمله انواع پرس های ضربه ای و هیدرولیک ، گیوتن ، تراش ، فرز ، خم کن و خط تولید مکانیزه اگزوز سازی استفاده می کند با راه اندازه کامل خط خودکار تولید انباره اگزوز در این شرکت ، ظرفیت تولید انواع اگزوز به 3000 تن در سال رسیده است . این کارخانه حدود 75 نوع محصول تولید می کند که به تفکیک 1000-500 گلویی اگزوز ، 500-300 اگزوز نیسان ، 400-300 اگزوز پژو در ماه تولید می کند .

    این کارخانه با هدف بهبود کیفیت محصولات تولیدی خود اقدام به برگزاری کلاس های آموزشی جهت ارتقای سطح دانش پرسنل ، ساخت و راه اندازی آزمایشگاه مجهز به دستگاههای تست مطابق با استاندارد های خودروسازان و ایجاد واحد طراحی مهندسی نموده است .

    اقدامات انجام شده توسط واحد فنی – مهندسی

    واحد فنی – مهندسی میثاق با استفاده از جدیدترین روش ها در زمینه طرح ریزی پیش هنگام کیفیت محصول و بهره گیری از جدیدترین نرم افزارهای طراحی مشغول به فعالیت می باشد . این واحد با توجه به نیاز شرکت های خودرو سازی اقدام به طراحی اگزوز خودرو کاروان متعلق به شرکت سایپا ، اگزوز خودروی PK متعلق به شرکت پارس خودرو و اگزوز وانت مزدا 2000 متعلق به گروه بهمن و مزادا سواری و ماشین باری نموده که مورد تایید شرکت های سفارش دهنده قرار گرفته است از جمله دیگر اقدامات واحد طراحی – مهندسی طراحی سپر فلز زیبا جهت استفاده در خوروهای وانت تولید کارخانه سایپا بوده که هم اکنون تولید و بر روی وانت های نیسان نصبت می گردد و از سایر اقدامات صورت گرفته طراحی و ساخت مجموعه زاپاس بند و اگزوز خودروی کاروان ساخت شرکت سایپا می باشد که از مزایای زاپاس بند طراحی شده قرار داشتن پیچ انتقال نیرو در داخل صندوق عقبل و همچنین قابلیت استفاده از آچار چرخ جهت جابجایی زاپاس با نیرویی اندک می باشد و این واحد با تغییر خط تولید کارخانه ایران وانت از مزادا 1600 به مزادا 2000 اقدام به طراحی و تولید اگزوز خودروی مربوطه را نموده که مورد تایید مراجع خارجی نیز قرار گرفته است .

    اقدامات انجام شده توسط واحد آزمایشگاه

    خط مشی آزمایشگاه شرکت میثاق انجام صحیح و به موقع آزمایش ها بوده و توانایی انجام آزمون هایی نظیر سالت اسپری ، سختی سنجی ، متالوگرافی ، اندازه گیری ابعادی و آزمونهای کیفی جوشکاری را دارا می باشد .

    اقدامات انجام شده توسط واحد کنترل کیفیت

    واحد کنترل کیفیت این شرکت تا کنون اقدام به طراحی و ساخت تجهیزات مربوط به آزمون های عملکرد و دوام محصولات خود ، از جمله آزمون نشتی انباره اگزوز ، آزمون مقاومت داخلی انباره اگزوز و آزمون عملکرد جک خودروهای زانتیا ، پراید و نیسان نموده است .

    با هدف ارتقای سطح کیفیت ، افزایش توان تولیدی و کاهش قیمت تمام شده محصول اگزوز خود اقدام به نصب و راه اندازی خط تولید انباره اگزوز و دستگاه پانچ لوله داخلی انباره اگزوز ، لوله خم کن CNC نموده است خط خودکار تولید انباره اگزوز که از سه واحد مجزا تشکیل شده است توانایی تولید انباره در اشکال گرد و بیضوی را دارا بوده و با استفاده از آن امکان تولید انباره اگزوز از ورق هایی تا ضخامت  25/1 میلیمتر وجود دارد . دستگاه پانچ لوله هایی از قطر 32 تا 60 میلیمتر و به طول 600 میلیمتر را دارا می باشد .

    برنامه های شرکت در زمینه توسعه

    شرکت میثاق برای دستیابی به اهداف تجاری خود و همگام شدن با پیشرفت تکنولوژی طرح هایی در زمینه تهیه ماشین آلات مدرن از جمله دستگاه خم کن CNC و نصب Flexible و Joint و Catalytic Convertor بر روی اگزوز را در دست اجرا دارد .

    شرکت قطعه سازان میثاق

    با استقرار و پیاده سازی سیستم های مدیریت کیفیت از جمله استاندارد بین المللی 9000-2000 ISO و9000QS و 19649 TS(9000TS) اهداف زیر را مدنظر دارد :

    ارتقاء مستمر کیفیت محصولات تولیدی

    جلب رضایت مشتریان

    توسعه منابع انسانی و بهبود شرایط کاری کارکنان

    ارتقاء سطح دانش فنی تولید

    خط مشی کیفیت کارخانه تولیدی و صنعتی میثاق

    مدریت کارخانه اعتقاد دارد که برای راهبری و اداره موفق ، ضروری است که مجموعه به طریقی نظام مند شفاف هدایت و کنترل گردد . از این رو با توسعه و استقرار سیستم های مدیریت کیفیت زمینه های لازم جهت بهبود مداوم اثر بخشی و کارایی فعالیت ها را بوجود می آورد .

    کارخانه صنعتی و تولیدی میثاق رمز بقای خود را در رضایت و حمایت مشتریان می داند و در صدد است تا با کسب رضایت مشتریان هدایت کننده نیازهای آنان باشد . از این رو پس از شناسایی نیازها و انتظارات مشتریان ، مسیرهای لازم جهت تامین آن ها را طی خواهد نمود .

    مدیریت کارخانه اعتقاد دارد که رضایت مشتریان بدون تامین رضایت کارکنان مقدور نبوده و بهبود مداوم عملکرد از طریق بکار گیری و مشارکت همگانی کارکنان به وقوع خواهد پیوست . بر این اساس با آموزش کارکنان و ایجاد محیط مناسب جهت ترغیب آنها به مشارکت و پیشرفت در جهت دستیابی به اهداف فوق حرکت خواهد نمود .

    کارخانه میثاق کیفیت و تحقق آن در محصولات تولیدی را مزیت رقابتی خود می شمارد و با ستبرسازی و ترویج فرهنگ کیفیت و تاکید بر پیشگیری از خطا و کاهش انحرافات دستیابی به ضایعات صفر را دنبال خواهد نمود .

    مدیریت کارخانه رسیدن به بازارهای جهانی را از جمله اهداف خود دانسته و در نظر دارد که با بکارگیری فن آوری نوین و دانش روز و افزایش توان رقابتی زمینه حضور در عرصه های جهانی را فراهم آرود .

     

    وظایف پرسنل قبل از تولید

    استفاده از وسایل ایمنی کار

    روانکاوی کامل ماشین آلات و تجهیزات تولیدی

    دریافت برگه گزارش روزانه پرسنل تولید از کیوسک واحد برنامه ریزی

    دریافت و مطالعه دستور العمل تولید مربوطه

    وظایف پرسنل در هنگام تولید

    درخواست کنترل سه نمونه اول از سرپرست و سپس واحد کیفیت

    اطلاع به واحد کیفیت در مورد مشکلات کیفی

    دریافت برگه تعمیر در صورت خرابی ماشین آلات یا ابزار از کیوسک واحد برنامه ریزی

    وظایف پرسنل پس از پایان کار

    هماهنگی با واحد کیفیت در انتقال قطعات نا منطبق به مکان های مربوطه

    تمیز کاری ابزار آلات ، میز کار و .......

    قطع برق اصلی دستگاه

    تحویل برگه گزارش روزانه پرسنل تولید به کیوسک واحد برنامه ریزی

    موادی که کارگران با آن ها در تماسند

    موادی که کارگران با آن ها در تماسند

    شرکت تولیدی و صنعتی میثاق با در اختیار داشتن واحد بازرگانی خارجی مواد اولیه مورد نیاز کارخانه را از طریق کشورهای تولید کننده ورق و لوله آلومنیایز تامین می نماید و یکی از وارد کنندگان این مواد (ورقه و لوله آلومنیایز) در کشور می باشد .

    از دیگر موارد اولیه خام مورد استفاده شرکت لوله های چدنی می باشد . پشم شیشه نیز از موادی است که در تولید بعضی از محصولات این شرکت مورد استفاده قرار می گیرد .

    از محصولات تولید شده فرعی در میثاق می توان آهن قراضه را نام برد که این محصول به فروش میرسد .

    تعداد کارکنان (کارگران و کارمندان ) میثاق

    تعداد کل پرسنل شرکت تولیدی میثاق حدود 300 نفر می باشد که به تفکیک واحدهای فعال شرکت تعداد کارکنان به ترتیب زیر می باشد :

    واحد مدیریت 3 نفر ، واحد فنی مهندسی 20 نفر ، واحد کیفیت 12 نفر ، واحد برنامه ریزی و بازرگانی 20 نفر ، واحد اداری 20 نفر ، واحد مالی 7 نفر و واحد تولید 250 نفر .

    در هر سالن افرادی با تجربه سمت سرپرست سالن را بر عهده دارند که به آن ها استادکار گفته می شود .

     

    مدت زمان کار در میثاق

    پرسنل واحد تولید در دو شیفت کاری صبح (Morning Shift) و بعد از ظهر (Afternoon) کار می کنند شیفت صبح از ساعت 00 :6 تا 30: 13 و شیفت بعد از ظهر از ساعت 00 :14 تا 30 :21 میباشد . در میان زمان کاری هم 15 دقیقه به عنوان استراحت و صبحانه در شیفت صبح از ساعت 45 :8 الی 00: 9 در نظر گرفته شده است از ساعت 30 :13 الی 00: 14 (نیم ساعت ) زمان نهار و استراحت کارگرانی منظور شده است که در دو شیفت مشغول به کار هستند .

    کارگاه خمکاری دو درب ورودی و خروجی است که توسط درب شمالی به محیط یرون راه دارد و توسط درب غربی هم به واحدهای دیگر راه دارد . در گوشه محوطه باز شرکت و در کنار درب شمالی کارگاه خمکاری انبار لوله ها قرار دارد که لوله ها در آنجا انبار می شوند و بسته به نیاز جهت تولید آن ، لوله ها به قسمت برشکاری لوله منتقل می شوند برشکاری نیز در قسمت شمالی این کارگاه قرار دارد .

    روند تولید :

    مواد اولیه ای که در این سالن مورد نیاز است ورق های آلومنیایز و روغنی ، لوله و میله گرد هستند . ورق های آلومنیایز از کشورهای خارجی به کشور وارد می شود . ورق های روغنی در داخل کشور در شهر هایی مثل اصفهان و ساوه تولید می گردد .

    لوله های مصرفی برای تولید منبع های اگزوز خودروهایی از قبیل پیکان ، پراید ، پژو و..... استفاده می شوند . لوله ها بر حسب قطر و سایز دهانه ی لوله متفاوت هستند . بعضی 13 میلیمتر و برخی دیگر 90 میلیمتر و ..... هستند لوله هایی که قطر 13 میلیمتری دارند جهت استفاده در باک بنزین پراید مناسب هستند و لوله هایی که قطر 90 میلیمتری دارند در منبع اگزوز پیکان استفاده می شوند مراحل ذیل به توضیح روند تولید پرداخته است :

    بکارگیری اولین مرحله است . مواد اولیه تولید به داخل کارخانه بارگیری می شوند . مواد مورد نیاز وارد کارگاه می شوند و اضافات آنها در انبار جنبی سالن ذخیره می شود . 

    بکارگيري اولين مرحله است . مواد اوليه توليد به داخل کارخانه بارگيري مي شوند . مواد مورد نياز وارد کارگاه مي شوند و اضافات آنها در انبار جنبي سالن ذخيره مي شود .

    2. مرحله دوم برش لوله ها است برش توسط دستگاه هاي اره برقي ، اره سنگ هاي صابوني و اره اتومات صورت مي گيرد .

    اره سنگ هاي صابوني دستي بوده و با حرکت اهرمي توسط کارگر قسمت برش و اره دستگاه پايين آمده و عمل برش لوله اي که در محل عمل دستگاه قرار گرفته را انجام مي دهد اما اره هاي اتومات بطور اتوماتيک عمل برش را انجام مي دهند تفاوت ديگر اين دو وسيله برش اين مي باشد که دستگاه هاي برش اتومات عمل برش را فقط در يک جهت و آن هم در جهت عمودي انجام مي دهند اما اره سنگ هاي صابوني در جهات و زاويه هاي مختلف عمل برش را انجام مي دهند اره هاي صابوني از بالاي اره و قطعه آب و صابون که در مخزن دستگاه مي باشد روي لوله و اره مي ريزد که اين آب و صابون از داغ شدن و گرم شدن لوله و اره جلوگيري مي کند . بطور خلاصه لوله ها پس از بارگيري توسط دستگاه هاي برش به قطعات کوچکتر (بنا بر مورد استفاده در منبع اگزوز ، باک بنزين ، گلويي بنزين و ...) برش مي خورند .

    کارگاه پرسکاري

    کارگاه ديگري که به توضيح آن پرداخته شده است ، کارگاه پرسکاري است کارگاه پرسکاري متشکل از دو بخش پرس و برش مي باشد .

    تعداد پرسنل اين کارگاه 30 نفر در هر دو شيفت است که به تفکيک 16 نفر در شيفت صبح و 14 نفر در شيفت عصر مشغول به کار مي باشند در اين سالن 31 دستگاه وجود دارد که 27 عدد آن پرس و 4 عدد آن برش مي باشد .

    موقعيت کارگاه :

    اين واحد توسط 3 درب ورودي و خروجي به محيط هاي ديگر راه دارد ، توسط درب شرقي به واحد خمکاري ، درب شمالي به محوطه بيرون و توسط درب غربي به واحد جوشکاري مرتبط مي شود .

    در داخل کارگاه پرسکاري در قسمت شرقي سالن ، برشکاري و در قسمت غربي و انتهاي سالن ، انبار موقت قطعات قرار دارند .

    روند توليد در پرسکاري :

    مواد اوليه اي که در اين سالن مورد استفاده قرار مي گرد ورق هاي فلزي آلومنياز ، روغني ، ورق گالوانيزه و الکتروگالوانيزه مي باشد .

    در اين کارگاه اعمالي مثل کشش ، پانچ ، فرم دهي ، مارک زني . .... بر روي قطعاتي که نياز دارند انجام مي شود . انواع پرس ها در اين سالن پرس هاي هيدروليک و ضربه اي هستند .

    پرس هاي ضربه اي خود انواع مختلف دارند که بر حسب مقدار نيرويي که وارد مي کنند سنجيده مي شود انواع پرس ها در اين سالن پرس هاي هيدروليک و ضربه اي هستند .

    پرس هاي ضربه اي خود انواع مختلف دارند که بر حسب مقدار نيرويي که وارد مي کنند سنجيده ميشوند انواع آن عبارتند ازT 25 ، T30،T40،T63،T100،T150.

    پرس هاي ضربه اي با برق کار مي کنند و محکم و سريع عمل مي نمايند (در دهم ثانيه ) به اين صورت که از فشار هوا کمک مي گيرند . به آن ها پرس هاي پنوماتيک (بادي) نيز مي گويند . اين هوا در سيلندر و پيستون قرار دارد . مارک زني (ايجاد مارک روي قطعات ) توسط اين دستگاه انجام ميشود .

    از اوراق مانند ورق سياه توسط اسيد ، اسيد شويي مي شوند تا انعطاف پذيري آن ها بيشتر شود البته اين عمل خارج از شرکت ميثاق انجام مي شود .

    اين چهار دستگاه داراي چختهار نوع قيچي متفاوت مي باشند که هر کدام توانايي هاي گوناگون دارند دو نوع آن گيوتن هستند که ورقه هايي با ضخامت بيشتر از 1 ميليمتر را برش مي دهد و دو نوع بعدي ضخامت هاي کمتر از 1 ميليمتر (mm6/0،mm7/0 و ...). انواع ضخامت هايي که اين اوراق دارند به شرح ذيل مي باشد : 1، 5/1 ، 8/1 ، 2، 2/2، 5/2 ، 7/2و 3 ميليمتر .

    روند کار به اين صورت است که يک نفر پشت دستگاه قرار گرفته و روق را در محل عمليات و زير تيغه دستگاه قرار مي دهد و دتسگاه را به کار مي اندازد و نفر دوم که در طرف ديگر دستگاه قرار گرفته ورق هاي برش خورده را جمع مي کند و مرتب در کنار دستگاه مي چيند .

    تمام اين دستگاه (برش و پرس ) الکترونيکي بوده و با برق کار مي کند . بکار اندازي آن ها بوسيله پدال پايي و هم بوسيله شاسي هاي دستي انجام مي وشد و زماني که دست کارگران درگير کار باشد و قطعه نياز به نگهداشتن بوسيله دست در زير سنبه و يا تيغه داشته باشد براي بکار اندازي دستگاه ها از پدال پايي استفاده مي شود .

    ضايعات باقي مانده در اين کارگاه عمدتاً فروخته مي شود که اين ضايعات به دو صورت است :

    قابل استفاده که از آن ها واشر و قطعات کوچک و ... مي سازند .

    باقي مانده ها که بازيافت مي شوند و اوراق جديد از آن ها توليد مي شود . در واقع اين بازيافت باعث ايجاد مشکل مي شود زيرا فلزي که از بين بازيافت توليد مي شود خالص نبوده و از مواد و فلزات مختلفي تشکيل شده است .

    کارگاه مونتاژ گلويي (پرس جوش )

    سومين کارگاهي که مورد بازديد قرار گرفت ، کارگاه مونتاژ گلويي ( پرس جوش ) مي باشد . تعداد پرسنل اين کارگاه در دو شيفت صبح و عصر 16 نفر مي باشد .

    موقعيت کارگاه :

    دستگاه ديگري به نام پرس جوش که جوش مقاومتي ايجاد مي کند در انتها سالن مشاهده مي شود که با برق کار مي کند و با ايجاد قطب مثبت و منفي دو قطعه کار را تحت فشار و نيروي برق گذاشته و به هم جوش مي دهد از مزاياي جوش مقاومتي استحکام و ظاهري مقاوم و تميز است اين دستگاه خطر برق گرفتگي دارد ( با برق سه فاز کار مي کند ) زيرا هم دستگاه فلزي و قسمت جوش دهنده مسي است و هم قطعه کار فلزي است .

    کارگاه جوشکاري و مونتاژ

    از ديگر کارگاه هايي که در شرکت ميثاق به توليد مي پردازد کارگاه جوشکاري و مونتاژ مي باشد همانطور که از نام اين کارگاه پيدا است ابتدا قطعات به هم جوش مي خورند سپس عمل مونتاژ انجام مي شود و محصول نهايي آماده مي گردد .

    تعداد پرسنل اين کارگاه در دو شيفت صبح و عصر 60 نفر مي باشد و تعداد 48 دستگاه در اين سالن وجود دارد .

    موقعيت کارگاه :

    اين کارگاه داري سه درب شمالي ، غربي و شرقي است که درب شمالي به محوطه حياط کارخانه ، درب غربي به سالن کنترل نهايي و درب شرقي به کارگاه پرس جوش مرتبط مي شود به غير از ضلع شمالي ، ساير اضلاع محل جوشکاري مي باشند که هر ايستگاه توسط پرده هاي برزنتي از ايستگاه بعدي جدا شده است و تقريباً نزديک به 26 ايستگاه جوشکاري در اين سالن وجود دارد . محوطه وسط کارگاه از دستگاه هاي متفاوت و انبارهاي موقت پر شده است . دستگاه هاي مورد استفاده در اين سالن دستگاه هاي نقطه جوش ، دستگاه هاي جوشکاري يا فارسي زن ، دستگاه هاي نورد ، دستگاه هاي جازن و منبع ساز مي باشند .

    روند توليد :

    همانطور که در بالا ذکر شد از جمله اعمالي که در اين کارگاه انجام مي گيرد جوشکاري قطعات ، جازني و رمي کاري است . بطور کلي چند مرحله مونتاژ روي قطعات صورت مي گيرد که در سه مرحله اصلي مونتاژ 1 ، مونتاژ2 و مونتاژ نهايي خلاصه و توضيح داده مي شود بر روي دستگاه هاي شود که پس از مصرف مس ها قابل تعويض اند . قبل شروع به کار هم بايد مس ها کنترل شوند تا تميز باشند .

    در هر مرحله جوش دو عامل انجام مي شود : 1- خال جوش 2- تکميل جوش

    در مرحله خال جوش تنها محل جوش مشخص مي شود و طول خال جوش ثلث طول جوش کامل مي باشد و در مرحله تکميلي جوش ، جوش کامل مي شود .

    انواع جوش هايي که در جوشکاري شرکت قطعه سازان ميثاق استفاده مي شود جوش CO2 و جوش استلين مي باشد .

    جوش CO2- در کل مجموع اگوز توسط اين نوع جوش مونتاژ مي شود . تنها استثناي موجود در مونتاژ قطعه اي به نام خشتکي است که در اگزوز نيسان بکار مي رود .

    جوش استيلن يا جوش اکسي استيلن – که در اين جوشکاري هيچگونه ماده مذابي بکار نمي رود و فقط خود قطعه مذاب شده و در اتصال استفاده مي شود . عموماً اين نوع جوش را جوش کاربيد هم مي گويند که در گلويي باک بنزين و خشتکي اگزوز نيسان استفاده مي شود .

    علت استفاده از گاز CO2 در جوشکاري CO2 ارزانتر بودن گاز فوق نسبت به ساير گازها است . مهمترين گازهاي مورد استفاده در اين نوع جوشکاري آرگون ، هليم ، دي اکسيد کربن و گازهاي مخلوط مي باشند .

    قطعات توليدي از مونتاژ 1 را بوسيله دستگاه جازن (پرس ) داخل قطعه توليدي از مونتاژ 2(پوسته) قرار مي دهند .

    جازني عملياتي است که در واحد جوشکاري و مونتاژ انجام مي شود در اين مرحله قطعات مختلف که بايد در داخل انباره و پوسته قرار بگيرند ، قرار داده مي شوند و بوسيله دستگاه جازن در محل مناسب قرار مي گيرند و بعد در اطراف جوش زده مي شوند .

    مساله مهمي که در اين قسمت بايد رعايت شود اين است که قطعات جازده نبايد و بدشکلي و لهيدگي داشته باشند و نيز ابتدا و انتهاي انباره بايد با پوسته در يک راستا قرار بگيرند .

    علت استفاده از جوش در اين مرحله جلوگيري از توليد هر گونه ارتعاش و صدا در اگزوز مي باشد .

    عمليات بعدي رمي کاري است و در اين مرحله دو درب انتهايي (درب ورودي و خروجي ) انباره در دو طرف پوسته که قطعات داخلي آن جازني شده قرار مي گيرد و در محل خود در دستگاه رمي ثابت مي شود و با چرخيدن فک بالا که درب بالايي و فک پاييني که درب پاييني است به بدنه پوسته دوخته مي شود . نام ديگر دستگاه رمي دستگاه فارسي زن است .

    *رمي کاري مانع نشتي و هوادهي مي شود همچنين مي توان به جاي رمي کاري از جوشکاري استفاده نمود ولي جوش در مقابل تغيير دما ممکن است بشکند.

    مونتاژ نهايي – تمام قطعايت توليدي از سالن هاي مختلف در اين سالن به هم متصل مي شوند . که عموما انباره ، لوه هاي ورودي و خروجي و فلنج هاي ورودي و خروجي و يک سري بست هاي ميله گردي همراه با فلنج به هم جوش مي خورند .

    عمده مواردي که بايد در جوشکاري رعايت شوند اين است که جوش بايد عاري از هر گونه سوراخ و مک (حباب ) باشد .

    اگزوز در اين مرحله تکميل شده است .

    کارگاه کنترل نهايي

    موقعيت کارگاه :

    واحد کنترل نهايي محصول آخرين مرحله توليد اگزوز است و آخرين سالن موجود در محوطه اصلي دستگاه مي باشد که از طريق درب شمالي به محوطه باز کارخانه و از طريق درب غربي به سالن جوشکاري و منتاژ مرتبط مي شود . مجموعاً در دو شيفت صبح و عصر حدود 6 کارگر در اين سالن مشغول به کار مي باشند .

    روند توليد :

    وظيفه اصلي در اين سالن کنترل انباره هاي توليد شده مي باشد تا مواردي که باعيث پايين آمدن کيفيت محصول مي شوند کنترل و اصلاح شوند . در اين سالن محل جوش ها رنگ کاري ، سنگ زني و گل زني مي شود .

    رنگ کاري به دو دليل انجام مي گيرد ، 1- اگر محل جوش سوراخ باشد از طريق رنگ کاري مشخص مي شود . 2- جهت تميز کردن و زدودن آلودگي از قطعه توليدي و محل جوش آن را رنگ مي کنند .

    در نهايت نقاط جوشکاري شده از وجود هر گونه سوراخ ، مک يا تخلخل در جوش و شکستگي کنترل مي شود و بعد از تميز کردن انباره و اگزوز کامل به واحد بسته بندي مي رود .

    بسته بندي – قطعات توليد شده بنا به خواسته مشتري داخل قفسه ها چيده مي شوند . نحوه چيدمان اين قطعات مطابق دستور العمل و خواسته مشتري مي اشد . (داخل هر پالت يک جزء اگزوز را قرار ميدهند ) سپس پالت ها را آماده خروج مي کنند .

    کارگاه مونتاژ سپر و گلويي باک بنزين

    در اين کارگاه مونتاژ قطعات سپر عقب نيسان و گلويي باک بنزين انجام مي شود . تعداد 20 نفر در دو شيفت صبح و عصر در اين کارگاه مشغول به کار هستند .

    موقعيت کارگاه :

    اين کارگاه توسط پله هايي در طبقه دوم سالن جوشکاري و مونتاژ و کنترل نهايي قرار دارد .

    روند توليد :

    سپر عقب نيسان

    اجزاي تشکيل دهنده : سيني آج دار کوچک چپ و راست ، دياق يل پايه نگهدارنده چپ و راست ، دو عدد سر سپري چپ و راست ، جا پلاکي ، صفحه آج دار بزرگ ، سيني کف گود .

    * دياق سپر را به شاسي خودرو اتصال مي دهد .

    * سپر در واقع نقش نگهدارنده و مانع را دارد .

    اين قطعات توسط پيچ و مهره روي هم سوار مي شوند تا در انتها يک سپر کامل را ارائه دهند .

    گلويي باک بنزين

    اجزاي تشکيل دهنده : لوله اصلي ، لوله تخليه هوا فلنج (اتصال دهنده گلويي باک به خودرو )، دنده ، بست .

    اين قطعات توسط جوش استيلن به هم اتصال داده مي شوند . جوش اتيلن در مقابل زنگ زدگي و بنزين و .... مقاومت بيشتري نسبت به ساير انواع جوش دارد .

    حفاظ حرارت گير پرايد .

    اين حفاظ مانع از انتقال حرارت از موتور به سطح (کاپوت ) مي شود و لوله اوله اگزوز به آن وصل مي شود .

    اجزاي تشکيل دهنده : سه عدد ورق چپ و راست ، لايه عايق پشم شيشه

    پس از اينکه اعمال فرم دهي ، مارک زني و سوراخ زني روي اين اجزا و قطعات انجام شد ، قطعات توسط جوش مقاومتي يا نقطه جوش به هم مونتاژ مي شوند . در بعضي نقاط در لبه هاي ورق ها برگشتگي و له شدگي وجود دارد که جزء اعمال توليد مي باشند .

    کارگاه مونتاژ جک

    اين واحد خارج از محوطه اصلي کارخانه و در يک کارگاه استيجاري مستقر مي باشد تعداد پرسنل اين کارگاه 34 نفر مي باشد که در دو شيفت کار مي کنند و 32 دستگاه در اين سالن وجود دارد .

    موقعيت کارگاه :

    اين کارگاه توسط درب شمالي به محوطه باز کارگاه راه پيدا مي کند . بطور کلي اين کارگاه علاوه بر يک سالن توليد داراي حياط ، انتظامات ، اتاق مسوول سالن ، رختکن و دستشويي مي باشد .

    روند توليد :

    محصولات توليدي اين سالن عبارتند از : جک چدني نيسان ، جک وانت مزدا ، جک پرايد براي توليد اين محصولات اعمال زير روي آن ها انجام مي شود : ماشين کاري ، تراشکاري ، جوشکاري ، پرسکاري ، قلاويزکاري ، سوراخ کاري و پرچ کاري .

    جهت توليد هر کدام از اين محصولات يک سري ابزار و وسايل اوليه از خارج کارگاه وارد مي شود و طي فرايند هايي که روي آن ها انجام مي شود محصول نهايي توليد مي گردد .

    قطعاتي که براي توليد جک چدني نيسان لازم است به شرح ذيل مي باشند : پوسته چدني ، کف گرد چدني ، چپقي چدني (دنده مخروطي ) ، روپيچ توپيچ ، کف پايه ، نده کف گرد ، آچارخور ، واشر فلزي ، پين چاک دار ، ساچمه ، پين هشت ، بوش چدني ، پين محافظ انتهايي ، پيچ هشت ، لوله فولادي پين کف گرد ، کلاهک ، تشک ، پيچ اصلي .

    اعمالي نظير ماشين کاري ، دهانه تراشي ، نافه تراشي و .... روي اين قطعات انجام مي شود سپس طي چند مرحله مونتا= محصول نهايي که جک چدني نيسان است توليد مي گردد .

    قطعات اوليه جک پرايد : عبارتند از : ورق روغني ، آچارخور ، پيچ انتقال قدرت ، بلبرينگ ، کاسه کنس ، ساچمه ، مهره هرز گرد و دانه دار .

    اين اجزا پس از مونتاژ تبديل به جک پرايد مي شوند و به بازار عرضه مي گردند .

    * البته جک نيسان پس از توليد نيز ريگ مي شود . رنگ مورد استفاده تينري مي باشد و خاکستري است . از فوايد رنگ تينري اين است که زود خشک مي شود و به همين دليل رنگ فوري ناميده مي شود .

    * انواع پرس هايي که در اين سالن استفاده مي شود پرس هاي پنوماتيک و ضربه اي T100 ،T150،T125وT63 مي باشند .

    * از پرس 63 تني براي توليد فنج جک پرايد استفاده مي شود .

    واحد کنترل کيفيت

    به واحدي از يک مجموعه گفته مي شود که وظيفه نظارت و بازرسي بر کليه مراحل و فرايندهاي توليدي اعم از ورود مواد اوليه به کارخانه تا خروج و ارسال محصول از کارخانه را بر عهده دارد که با علامت اختصاري C .Q شناخته مي شود در کارخانه توليدي صنعتي ميثاق واحد کنترل کيفيت از 9 پرسنل تشکيل شده است که هر کدام وظيفه بازرسي قسمتي از محصولات توليدي را بر عهده دارند .

    واحد کنترل کيفيت وظيفه دارد تا کليه مراحل توليد را با دقت بازرسي نمايد و اگر در حين مراحل توليد مغايرتي با دستور العمل توليد مشاهده شد فرايند را متوقف نموده و يا به مسوولين مربوطه گزارش دهد تا اينکه هيچگونه محصولي با کيفيت نامناسب توليد و يا ارسال نگردد .

    واحد نت

    واحد نت يا تعميرات واحدي است که در صورت خراب شدن دستگاه ها و يا در صورت نياز به سرويس دهي دستگاه ها وارد عمل شده و کارهاي مورد نياز را انجام مي دهد .

    واحد آهنگري

    واحدي است که کليه کارهاي آهنگري شرکت اعم از ساخت فيکسچر ، خم دست جک نيسان ، تعمير و ساخت کانال تهويه هوا و کولر ، ساخت و نصب نورگيرها ، و ..... را انجام مي دهد .

    واحد اداري

    واحد اداري متشکل از 20 نفر مي باشد و بخش هاي مختلفي را در خود جاي داده است . برخي از آن ها عبارتند از : بخش مالي ، واحد ايمني و بهداشت ، واحد آموزش ، کارگزيني ، انتظامات و .... در زير به توضيح مختصري پيرامون واحد آموزش و ايمني و بهداشت پرداخته شده است .

    واحد ايمني و بهداشت آموزش :

    يکي از واحد هاي تشکيل دهنده اين شرکت واحد ايمني و بهداشت است در شرکت قطعه سازان ميثاق اين واحد متشکل از کارشناس بهداشت حرفه اي و پزشک طب کار است . که البته پزشک متخصص بيماري هاي داخلي بوده و هفته اي يکبار به منظور معاينات و پيگيري بيماري هاي ناشي از کار به واحد بهداشت و ايمني مراجعه مي نمايد .

    آيين نامه کميته حفاظت فني و بهداشت کار ماده 1:

    به منظور تامين مشارکت کارگران و کارفرمايان و نظارت بر حسن اجراي مقررات حفاظت فني و بهداشت کار ، صيانت نيروي انساني و منبع مادي کشور در کارگاه هاي مشمول و همچنين پيشگيري از حوادث و بيماري هاي ناشي از کار ، حفاظت و ارتقاي سلامت کارگران و سالم سازي محيط هاي کار ، تشکيل کميته حفاظت فني و بهداشت کار با رعايت ضوابط و مقررات مندرج در اين آيين نامه در کارگاه هاي کشور الزامي است .

    الف ) از جمله فعاليت هاي واحد بهداشت کار شرکت ميثاق کميته حفاظت فني و بهداشت کار مي باشد . طبق ماده 2 آيين نامه کميته حفاظت فني و بهداشت کار اين کميته از اعضاي ذيل بايد تشکيل شود :

    1. کارفرما يا نماينده تام الاختيار او

    2. نماينده شوراي اسلامي کار يا نماينده کارگران کارگاه

    3. مدير فني و در صورت نبودن او يکي از سراستادان کارگاه

    4. مسوول حفاظت فني

    5. مسوول بهداشت حرفه اي

    که در شرکت هم طبق همين اصل ، اعضا تشکيل شده است .هر ماه طي جلسه اي که تمامي اعضاي کميته در آن حضور دارند ، به بررسي مشکلات ايمني و حوادث شرکت پرداخته مي شود و صورت جلسه اين جلسات ماهيانه بعد از تاييد توسط تمامي اعضاي شرکت کننده ثبت و درج موارد ذکر شده در آن پيگيري مسائلي که در جلسات قبلي هم عنوان شده ، يک نسخه از صورت جلسات به اداره کار و مرکز بهداشت شهرستان کرج ارسال مي شود که اين صورت جلسات توسط پزشک کارخانه هم تاييد مي شوند .

  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق

    فهرست:

    فصل اول :

    ویژگی های عمومی شرکت تولیدی – صنعتی میثاق .....................................

    فصل دوم :

    خط تولید شرکت تولیدی – صنعتی میثاق...................................................

    فصل سوم :

    فرآیندهای تولیدی صنعتی ....................................................................

    فصل چهارم :

    مبحث های .. مورد بررسی توسط واحد کنترل کیفیت ...................................

    دستور العمل شماره گذاری ابزار آلات ......................................................

    دستور العمل آدیت محصول ..................................................................

    کنترل محصول / مواد اولیه ..................................................................

    روش اجرایی اقدام اصلاحی / پیشگیرانه ..................................................

     

     

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق, پروژه کارآفرینی درباره دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق, نمونه طرح کسب و کار دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق, Business plan با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی کارخانه تولیدی صنعتی میثاق
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت