مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار

تعداد صفحات: 35 فرمت فایل: word کد فایل: 3834
سال: 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: سایر موضوعات
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار

    1 معرفی محصول

     

    هرنخ سیگار از چهار جزء اصلی درست شده است که عبارتند از: -1 توتون -2 کاغذ، اسانس و مواد نگهدارنده -3 چسب -4 فیلتر

     

    اسانس ها یا روغن های فرار از جمله مواد موثر گیاهان هستند که شامل مخلوط پیچیدهای از مواد شیمیایی آلی مثل ترپینوئیدها، آلدئیدها، الکلها، استرها، ستنها و ... میباشند. اسانسها نوعی ترکیبات فرار بوده که از تقطیر مواد فرار موجود در اندامهای مختلف گیاهان تازه یا خشک همراه با بخار آب بدست میآید و وزن مخصوص آنها غالبا از آب کمتر است. به طور کلی ترکیبات بیرنگ هستند (به خصوص اگر تازه تهیه شده باشند) ولی بر اثر مرور زمان در اثر اکسید شدن رنگ آنها تیره میگردد. به طور کلی اسانس-ها در الکل کاملا حل میشوند، در حالی که با آب غیر قابل اختلاط هستند؛ اما به اندازه کمی در آب حل شده و بوی خود را به آن انتقال میدهند (مانند عرقیات گیاهی و گلاب) که ماده اصلی موجود در آن بر اثر حرارت، گرما و هوا تغییر مییابد. همچنین طعم اسانسها نیز با یکدیگر متفاوت است. اسانسها دارای خصوصیات مشترکی بوده و عمدتا ترپینوئیدهایی هستند که قابل تقطیر بوده، لکه ثابت روی کاغذ بجا نمی-گذارند، بر خلاف روغنهای ثابت با قلیاییها صابونی نمیشوند. آنها دارای طعمهای گس، ملایم، سوزاننده، تلخ و شیرین میباشند و به سه دسته طبیعی، مشابه طبیعی (شبه طبیعی) و مصنوعی تقسیم میشوند.

     

    اسانس های طبیعی و ترکیبات وابسته (اولئورزین، گام رزین، اولئوگام رزین)، فرآوردههایی هستند که از مواد خام گیاهی معطر با یکی از روشهای تقطیر (آب، بخار، آب و بخار و ...)، فشردن (فشردن بخش برونبر و لایه بیرونی پوست مرکبات) و استخراج با حلال بدست میآیند.

     

    اسانس های مشابه طبیعی فرآوردههایی هستند که حاصل از ترکیب مواد اولیه معطر بوده و از نظر بو مشابه اسانسهای طبیعی میباشند.

     

    اسانس های مصنوعی فرآوردههایی هستند که به طور تجاری از مواد شیمیایی آلی مشابه اسانسهای طبیعی تهیه میگردند و بویی مشابه اسانسهای طبیعی را دارا میباشند.

     

    در تولید سیگار اسانسدار از مانتول که نوعی اسانس نعنا میباشد، به طور گسترده استفاده میشود و اسانسهای دیگر به ندرت و بسیار کمتر از مانتول در تولید سیگار مورد استفاده قرار میگیرند.

    نام و کد آیسیک محصول

     

    ردیف شرح محصول کد محصول
         
    1 مانتول (نوعی اسانس نعنا) 24291413
         
    2 اسانس مصنوعی 24291412
         
    3 انواع اسانسهای شیمیایی 24291410
         
    4 اسانس میوه 15491420

     

    متداول ترین طبقه بندی و دسته بندی در فعالیت های اقتصادی همان تقسیمبندی آیسیک است. تقسیمبندی آیسیک طبق تعریف عبارت است از: طبقهبندی و دستهبندی استاندارد بینالمللی فعالیتهای اقتصادی. این دسته بندی با توجه به نوع صنعت و محصول تولید شده به هریک کدهایی دو، چهار و هشت رقمی اختصاص داده می شود. محصول این مطالعه اسانس مصرفی در تولید سیگار میباشد. کد آیسیک3 در جدول (1) ارائه شده است.

     

    موضوع     شماره استاندارد
           
    اسانسها - نمونه برداری     4378
           
    روشهای نمونهبرداری و آزمون اسانسهای طبیعی     2274
           
    اسانسها - اندازهگیری مواد باقیمانده پس از تبخیر - روش آزمون     2274 -4
           
    اسانسها - اندازهگیری چرخش نوری - روش آزمون     2274 -5
           
    اسانسها - اندازهگیری ضریب شکست - روش آزمون     2274 -6
           
    اسانسها - اندازهگیری میزان فنل - روش آزمون     2274 -7
           
    اسانسها - اندازهگیری مواد باقیمانده پس از تقطیر در خلاء     2274 -8
           
    اسانسها - اندازهگیری اندازهگیری چگالی نسبی     2274 -9
           
    اسانسها - اندازهگیری ارزش کربنیل به روش کلرور     4377
  • فهرست و منابع مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار

    فهرست:

    3 بررسی اجمالی تکنولوژی و روشهای تولید و عرضه محصول در کشور و

    مقایسه آن با دیگر کشورها.........................................................................................

     

    4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم در فرآیند تولید محصول....

    5  بررسی  و  تعیین  حداقل  ظرفیت  اقتصادی  شامل  برآورد  حجم

    سرمایهگذاری ثابت به تفکیک ریالی و ارزی (با استفاده از اطلاعات واحدهای

    موجود، در دست اجراء، UNIDO و اینترنت و بانکهای اطلاعاتی جهانی،

    شرکتهای فروشنده تکنولوژی و تجهیزات و

     

    6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تأمین آن از خارج یا داخل

    کشور قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تأمین اقلام

    عمده مورد نیاز در گذشته و آینده...........................................................................

     

    7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح.......................................................

     

    8 وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال......................................................

    9 بررسی و تعیین میزان تأمین آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و

    ارتباطی (راه راهآهن فرودگاه بندر ...

     

    منطقه مناسب برای اجرای طرح.................................................................................

     

    10 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی............................................................

     

    11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمعبندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای

    جدید.............................................................................................................................

     

    12 منابع و ماخذ............................................................................

     

    منبع:

    معاونت توسعه صنعتی وزارت صنایع و معدن، دفتر آمار و اطلاع رسانی

     

    گمرک جمهوری اسلامی ایران، دفتر آمار و اطلاع رسانی

     

    مجموعه قوانین مالیاتهای مستقیم، موسسه حسابرسی و خدمات مالی دایارایان، به اهتمام غلامحسین دوانی

طرح توجیهی مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار, طرح کارآفرینی مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار, طرح توجیهی مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار, پروژه کارآفرینی مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار, نمونه طرح کسب و کار مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار, Business plan با موضوع مقاله مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید اسانس های مصرفی در تولید سیگار
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت