طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری

تعداد صفحات: 73 فرمت فایل: word کد فایل: 4147
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع برق و الکترونیک
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول   دستگاه پخت نوری
    ظرفیت پیشنهادی طرح 10,000دستگاه
    مواد اولیه   بورد الکتریکی ، بورد تغذیه ، قاب فلزی
        شیشه محافظ ، موج بر نوری ، فن
        موتور الکتریکی ، سایر تجهیزات
    اشتغال زایی   50 نفر
    زمین مورد نیاز   4000متر مربع
    زیر بنا اداری 100 متر مربع
      سالن تولید 1000 متر مربع
      انبار مواد اولیه 250 متر مربع
      انبار محصول 250 متر مربع
      آشپزخانه 25 متر مربع
      رخت کن و نماز خانه 50مترمربع
      سرویس ها 100 متر مربع
      ساختمان نگهبانی 100 متر مربع
    سرمایه ثابت (هزار ریال) #####
    سرمایه در گردش(هزارریال) 6,951,090
    مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 3000
    مصرف سالانه برق کیلو وات بر ساعت) 480,000
    مصرف سالانه سوخت گاز( متر مکعب) 630,000
      بنزین(لیتر) 9,000
    محل پیشنهادی برای احداث طرح مراکز استان های مرزی ، شهرستان مشهد
      ٣ تهیه کننده : شرکت سانیار صنعت

     

     

    -1 معرفی محصول:

     

    1-1 نام و کد محصول:

     

    نام محصول "دستگاههای پخت نوری" می باشد ولی در بانک اطلاعاتی وزارت صنایع و معادن

    محصولی با این نام موجود نمی باشد و تنها کد 2925 - 1513 با نام کلی ماشینهای پخت مواد

    غذایی موجود می باشد.

     

    - مشخصات محصول:

     

    مایکروفر امروزه در بسیاری از خانه ها و رستورانها استفاده می گردد. پخت و گرم کردن غذا با

    دستگاههای مایکروفر که بسیار ساده و سریع انجام می شود، جایگزین روشهای پخت سنتی گشته

    است. با این وجود، ایمنی پخت غذا در مایکروفر همیشه مورد بحث بوده است.

    امروزه در بسیاری از خانه ها و رستورانها، پخت و گرم کردن غذا با دستگاههای مایکروفر که بسیار

    ساده و سریع انجام می شود، جایگزین روشهای پخت سنتی گشته است. با این وجود، ایمنی پخت

    غذا در مایکروفر همیشه مورد بحث بوده است.اشعه های مایکروویو،

    امواج رادیویی با فرکانس بسیار

    بالا 450)،(MHz 2 هستندکه در مسیر مستقیم حرکت می کنند. ظروف فلزی، اشعه های

    مایکروویو را به طور کامل منعکس می کنند ولی ظروف پلاستیکی و شیشه ای این اشعه ها را از

    خود عبور می دهند.غذا، انرژی اشعه مایکروویو را به خود جذب می کند،سپس مولکولهای آب

    موجود در آن، به سرعت به تحرک و لرزش در می آیند که این لرزش گرما تولید می کند و باعث

    پخت غذا میشود.

     

    تاثیر مایکروفر بر کیفیت غذا:

     

    از آنجایی که زمان مواجهه غذا با آب و دمای بالا در مایکرووفر در مقایسه با روشهای پخت معمولی

    کمتر است، از دست دهی ویتامینها و مینرالها نیز در آن کمتر است

    .به خصوص ویتامینهای محلول

    در آب همچون ویتامین C و B1 که به حرارت بسیار حساس هستند در مایکروفر بیشتر حفظ

    ٥

    تهیه کننده : شرکت سانیار صنعت

     

    دستگاه پخت نوری

    میشوند. مایکرووفر این برتری را نسبت به جوشاندن دارد که نشت

    ویتامینها به درون آب پخت را به

    حداقل میرساند و از این نظر شبیه به بخارپز کردن است. مطالعه ای که در سال 2003 انجام شد

    حاکی از آن بود که در مایکروفر از دست رفتن ترکیبات محلول آنتی اکسیدانی فنولیک نسبت به

    سایر روشهای پخت بیشتر است،اما اینکه این ترکیبات فنولیک چه نقشی در تغذیه انسان دارند،خود

    سوال است.از مزیتهای مایکروفر این است که ترکیب پروتئینی غذا در آن نسبت به سایر روشهای

    پخت بیشتر حفظ میشود .گوشت پخته شده با مایکروفر، از کیفیت بالاتری برخوردار است، زیرا با

    اکسیداسیون کمتری همراه است. از آنجایی که حرارت در مایکرووفر ملایم تراست،واکنش قهوه ای

    شدن هم درآن به طور مشهود کمتر است.

     

    تاثیر اشعه مایکروویو در سلامت انسان:

     

    مطالعات اخیر توکسیسیتی و کارسینوژنسیتی اشعه های مایکروویو را رد کرده اند. با این وجود ،

    ایمنی اشعه مایکروویو برای سلامت انسان مورد بحث است.این که آیا اشعه مایکروویو میتواند باعث

    ایجاد ترکیبات سرطانزا در غذا گردد یا نه توسط کمیته تخصصی National Health and Medical

    Research Councilمورد مطالعه قرار گرفت و تایید نشد .با این حال، اشعه مایکروویو می تواند به

    همان طریق که غذا را گرم می کند، بافتهای بدن را نیز گرم کند. مواجهه با مقدار بالای اشعه

    مایکروویو، می تواند باعث سوختگی دردناک شود . عدسی چشم به خصوص به حرارت زیاد حساس

    است و مواجهه زیاد با اشعه های مایکروویو میتواند باعث کاتاراکت شود. مواجهه تصادفی با مقادیر

    بسیاربالای اشعه مایکروویو میتواند باعث تغییریا از بین رفتن اسپرم شده و نازایی موقت ایجاد کند .

    این مواجهه در صورتی میتواند رخ دهد که اشعه از درون دستگاه به بیرون نفوذ کند، یعنی هنگامی

    که درب آن به طور ایمن وکامل بسته نشده است یاseal آن خراب یا کهنه یا جرم گرفته باشد . به

    این خاطر محفظه داخل مایکروویو را باید هر از چند گاه یکبار با آب و ماده شوینده ملایم شست و

    شو کرد.باید به خاطر داشت که تولید اشعه های مایکروویو با قطع شدن برق آن به طور کامل

    متوقف میشود و این اشعه ها در غذا نیز باقی نمی مانند و هرگز غذا را رادیواکتیو نمی کنند .

    ٦

    تهیه کننده : شرکت سانیار صنعت

     

    دستگاه پخت نوری

    بیمارانی که از pacemaker استفاده می کنند در استفاده از مایکروفر باید محتاط باشند زیرا امواج

    مایکروویو به خصوص در مایکروفرهای قدیمی،میتوانند با سیگنالهای pacemaker تداخل کنند.

    1-2 شماره تعرفه گمرکی:

     

    شماره تعرفه گمرکی این محصول 85143000 و حقوق ورودی آن %15 می باشد.

    1-3 شرایط واردات:

     

    مطابق کتابچه "مقررات صادرات و واردات" که هر ساله توسط وزارت بازرگانی براساس آخرین

    تصویب نامه هیات وزیران منتشر می شود، شرایط ویژه ای جهت واردات این محصول لحاظ نشده

    است و بازرگانان و تجار می توانند با پرداخت %15 حقوق ورودی نسبت به واردات این محصول

    اقدام نمایند.

     

    دستگاه پخت نوری

    1-4 بررسی و رعایت استاندارد ملی:

     

    روشهای اندازه گیری عملکرد اجاق های ریزموج برای مصارف خانگی ومشابه (استاندارد (5026

    آشنایی با موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران

    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران به موجب قانون، تنها مرجع رسمی کشور است که عهده

    دار وظیفه تعیین، تدوین و نشر استانداردهای ملی(رسمی) میباشد.

     

    تدوین استاندارد در رشتههای مختلف توسط کمیسیونهای فنی مرکب از کارشناسان موسسه ،

    صاحبنظران مراکز و موسسات علمی، پژوهشی، تولیدی و اقتصادی آگاه و مرتبط با موضوع صورت

    میگیرد. سعی بر این است که استانداردهای ملی، درجهت مطلوبیتها و مصالح ملی و با توجه به

    شرایط تولیدی، فنی و فن آوری حاصل از مشارکت آگاهانه و منصفانه صاحبان حق و نفع شامل:

    تولید کنندگان، مصرف کنندگان، بازرگانان، مراکز علمی و تخصصی و نهادها و سازمانهای دولتی

    باشد. پیش نویس استانداردهای ملی جهت نظرخواهی برای مراجع ذینفع و اعضای کمیسیونهای

    فنی مربوط ارسال میشود. و پس از دریافت نظرات و پیشنهادها در کمیته ملی مرتبط با آن رشته

    طرح و درصورت تصویب به عنوان استاندارد ملی(رسمی) چاپ و منتشر میشود.

    پیشنویس استانداردهایی که توسط موسسات و سازمانهای علاقمند و ذیصلاح و با رعایت ضوابط

    تعیین شده تهیه میشود نیز پس از طرح و بررسی در کمیته ملی مربوط و درصورت تصویب، به

    عنوان استاندارد ملی چاپ و منتشر میگردد. بدین ترتیب استاندارهایی ملی تلقی میشود که بر

    اساس مفاد مندرج در استاندارد ملی شماره «5» تدوین و در کمیته ملی مربوط که توسط موسسه

    تشکیل میگردد به تصویب رسیده باشد.

     

    موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران از اعضاء اصلی سازمان بینالمللی استاندارد میباشد که

    در تدوین استانداردهای ملی ضمن توجه به شرایط کلی و نیازمندیهای خاص کشور، از آخرین

    پیشرفتهای علمی، فنی و صنعتی جهان و استانداردهای بینالمللی استفاده مینماید.

  • فهرست و منابع طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری

    فهرست:

    -1 معرفی محصول................................................................................................... 5

    -1 -1 نام و کد محصول................................................................................5

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی............................................................................7

    -1-3 شرایط واردات.....................................................................................7

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد ملی 8.............................................................

    -1-5 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت................................... 35

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد........................................................... 36

    -1-7بررسی کالاهای جایگزین ................................................................. 38

    -1-8 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز........................................... 39

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده...................................41

    -1-10 شرایط صادرات.................................................................................41

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا 42...........................................................................

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید.........................................42

    -2-2 وضعیت طرح های جدید 42..................................................................

    -3-2 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم 42............................

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم .......................................... 45

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم.......................... 45

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم..... 45

    -3 بررسی اجمالی تکنولوژی......................................................................46

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی......................................................46

    -5 بررسی و تعیینحداقل ظرفیت اقتصادی .............................................. 47

    -6 میزان مواد اولیه.................................................................................... 47

    -7 منطقه مناسب برای احرای طرح .......................................................... 53

    -8 نیروی انسانی........................................................................................ 53

    -9 ماشین آلات .......................................................................................... 54

    -10 میزان آب و برق و شوخت................................................................... 55

    -11 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی .............................................. 55

    بخش مالی طرح............................................................................................ 56

     

    منبع:

    [1]. http://www.tccim.ir

     

    [2]. http://www.sjsu.edu/faculty/watkins/koreaind.htm

    http://www.busytrade.com/hotkeyword/companies/Microwave_Cooker.html

    http://www.exportersindia.com/indian-manufacturers/microwave-ovens.htm

    [3]. www.tabadolnazar.com/forum/archive/index.php/t-22112.html

    تعنص رایناس تکرش : هدننک هیهت

    ٧٣

طرح توجیهی طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری, طرح کارآفرینی طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری, طرح توجیهی طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری, Business plan با موضوع طرح توجیهی طرح اولیه دستگاه پخت نوری
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت