دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب

تعداد صفحات: 40 فرمت فایل: word کد فایل: 3461
سال: نامشخص مقطع: خدماتی دسته بندی: فناوری اطلاعات و کامپیوتر
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب

    فصل اول

    کلیات

    1- 1 مقدمه :

    یک سایت می تواند نقش یک بروشور تبلیغاتی را برای شما بازی کند حتی با امکاناتی بسیار بیشتر از یک بروشور ساده. شما با استفاده از یک سایت اینترنتی می توانید به راحتی محصولات خود را به بازدید کنندگان خود معرفی کنید، آنها را از آخرین تغییرات مطلع کنید، اطلاعات مورد نیاز آنها را در اختیارشان قرار دهید و یا حتی نظرات و پیشنهادات آنها را جمع آوری کنید. حتی می توان با ایجاد یک انجمن گفتگو در سایت به سایرین اجازه داد نظرات خود را اعلام کنند و به نظرات دیگران پاسخ دهند. از یک سایت اینترنتی می توان برای ایجاد ارتباط مؤثر میان اعضای یک سازمان هم استفاده کرد به صورتی که هر یک از اعضا در هر جا که باشند بتوانند به اطلاعات مورد نیاز خود از طریق سایت سازمان دسترسی پیدا کنند، از آخرین اخبار مطلع شوند و آخرین تغییرات را مشاهده کنند.

    در حقیقت می توان از یک سایت اینترنتی به عنوان بخش مهمی از سیستم اطلاعاتی داخل سازمان استفاده کرد و هر گروه از افراد به اطلاعات مربوط به سطح سازمانی خود دسترسی داشته باشند. یعنی اطلاعاتی که کارمندان از سایت دریافت می کنند متفاوت با اطلاعات مدیران و همچنین متفاوت با اطلاعاتی باشد که بازدید کنندگان خارج سازمان از سایت دریافت می کنند.

    یک وب سایت راهی مناسب برای ارائه اطلاعات مختلف در مورد کالا هم و خدماتی است که شرکت به مشتریان ارائه می دهد. بدون اینکه مشتری مجبور باشد در زمان خاصی به شرکت مراجعه کند و یا اینکه با شرکت تماس بگیرد می تواند در هر کجا که باشد به سایت شرکت مراجعه کند و اطلاعات مورد نظر خود را کسب کند.

    با استفاده از یک سایت اینترنتی می توان به راحتی اطلاعات مربوط به محصولات جدید را منتشر کرد بدون اینکه نیازی به چاپ بروشورها و آگهی های جدید باشد.

    طراحی سایت های اینترنتی تا حد زیادی بستگی به موارد استفاده آن سایت و نیازهای کاربران آن دارد. اگر در طراحی سایت نیاز کاربران در نظر گرفته نشود و یا نیازها به صورت روشن مشخص نشوند نباید انتظار داشت تا سایت کارایی لازم را داشته باشد.

    با استفاده از زبانهای برنامه نویسی طرف سرور نظیر PHP و با استفاده از پایگاههای داده ها و بانکهای اطلاعاتی نظیر MySQL می و تکنیکهایی مثل Ajax و JavaScript امکان طراحی سایتها با انواع کاربری مختلف وجود دارد. اما در طراحی سایت ها باید از این امکانات در جای مناسب استفاده شود تا نیازهای کاربران نهایی برآورده شود.

    در کشور ما صنعت نرم افزار بسیار نوپا و جوان است. هنوز فرهنگ نرم افزاری در بین مردم کشور ما جایی ندارد. میانسالان ما با نرم افزار و تکنولوژی های روز از جمله اینترنت کاملا غریبه اند. هنوز بسیاری از ادارات ، شرکت ها و فروشگاه ها اطلاعات خود را به روش دستی روی کاغذ مدیریت می کنند و به اهمیت و مزایای اتوماسیون اداری پی نبرده اند. امیدوارم نوشتار زیر در درک بهتر موجودیت “نرم افزار” به شما کمک کند.

    بسیاری از مردم، نرم افزار را با برنامه های کامپیوتری یکسان می دانند. در واقع این دید، بسیار محدودکننده است. نرم افزار فقط برنامه های کامپیوتری نیست، بلکه تمام مستندات و داده های پیکربندی را که برای حیات این برنامه ها ضروری اند را شامل می شود. سیستم های نرم افزاری معمولا شامل تعدادی برنامه، فایل های پیکربندی جهت حفظ تنظیمات، مستندات سیستم جهت تشریح ساختار نرم افزار، مستندات و راهنمای کاربر برای تشریح چگونگی کار با سیستم می باشد.

     

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

    طراحی نرم افزار و صفحات وب

     

    محل اجرا :

     

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :

     

    1 – 4 – دلایل انتخاب طرح :

    توجه به نیاز روز افزون مردم به نرم افزارها و وبسایت ها و با توجه به این که طراحی نرم افزار و صفحات وب می تواند به رشد و شکوفایی اقتصادی کشور کمکی هر چند کوچک نماید و با در نظر گرفتن علاقه خود به فعالیت های کامپیوتری این طرح را برای اجرا انتخاب کرده ام.

     

    1 – 5 میزان مفید بودن طرح برای جامعه :

    این طرح از جهات گوناگون برای جامعه مفید است ، شکوفایی اقتصادی ، سوددهی و بهبود وضعیت اقتصادی ، اشتغالزایی ، استفاده از نیروی انسانی متخصص در پرورش کالای داخلی و بهره گیری از سرمایه ها و داشته های انسانی در بالندگی کشور .

     

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :

    تعداد اشتغالزایی این طرح 9 نفر میباشد .

     

    تاریخچه و سابقه مختصر طرح :

    CSS یا همان Cascading Style Sheet روشی است برای قالب بندی و طراحی اجزای صفحه از قبیل متن، تصویر، زمینه صفحه، کادرها و تقریباً هر چیزی که در طراحی صفحه استفاده می شود بدون استفاده از کدهای HTML. از طریق این استایل شیتها می توانیم از دوباره نویسی کدهای HTML که باعث مشکل شدن کد نویسی و همچنین کند شدن سرعت بارگذاری صفحه در اینترنت می شود جلوگیری کنیم. برای مثال می توانیم یک بار نوع فونت مورد استفاده در یک صفحه را تعیین کنیم و دیگر مجبور نباشیم کد مربوط به فونت را در صفحه به کار ببریم. همچنین می توانیم از این ابزار قدرتمند در مواردی به جای جاوا اسکرپت نیز استفاده کنیم و چون مشکلات جاوا اسکرپت مثلاً غیر فعال بودن جاوا اسکرپت در مرورگر را ندارد با خیالی آسوده تر می توانیم از آن استفاده کنیم.

    CSS هم مانند جاوا اسکرپت این امکان را به ما می دهد که از یک فایل استایل خارجی برای تعیین خواص بخشهای مختلف صفحه های یک سایت استفاده کنیم. در این صورت می توانیم ظاهر همه صفحه ها را با ایجاد یک تغییر کوچک در فایل استایل خارجی تغییر دهیم. مثلاً فرض کنید که رنگ متن همچنین نوع فونت متن صفحه هایمان را در یک فایل استایل تعیین کرده ایم و از آن در طراحی چندین صفحه استفاده کرده ایم، حالا اگر بخواهیم رنگ متن همه این صفحات را تغییر دهیم تنها کافی است تا رنگ متن را در همان فایل استایل تغییر دهیم و نیازی به تغییر دادن صفحات نداریم.

     

    جاوا اسکرپت

    جاوا اسکرپت یک زبان اسکرپت نویسی تحت وب است که برای افزایش پویایی صفحات HTML استفاده می شود. از این زبان می توان برای ارزیابی اعتبار فرمهای HTML قبل از ارسال به سرور، شناسایی مرورگر کاربران، ایجاد انواع منو ها و بسیاری کارهای دیگر استفاده کرد.

    نکته : باید توجه داشت که جاوا اسکرپت یک زبان طرف کاربر (Client Side) است توسط کامپیوتر شخصی کاربر تفسیر می شود. کدهای مربوط به جاوا اسکرپت توسط کاربر نهایی قابل مشاهده هستند پس توصیه می شود از آن برای مقاصد مهم نظیر اتصال به دیتابیس استفاده نشود.

    می توان کدهای جاوا اسکرپت را به صورت تعبیه شده در صفحات HTML استفاده کرد و یا کدهای جاوا اسکرپت را در یک فایل جداگانه با پسوند js. ذخیره کرد ولی در هر صورت یان فایلها هم باید توسط یک صفحه HTML فراخوانی شده و نتیجه آنها در صفحات HTML نمایان خواهد شد.

    انواع صفحات وب

    اطلاعات موجود در صفحات وب می تواند بصورت ایستا و پویا ایجاد گردند. در مواردیکه اطلاعات بصورت ایستا در صفحات وب قرار می گیرند، مولفین صفحات از قبل آنها را آماده کرده و بر روی یک وب سایت ذخیره می نمایند. نظرات و دیدگاه های ملاقات کننده سایت و درخواست کننده صفحه، هیچگونه دخالتی در محتویات صفحه مورد نظر نخواهد داشت .  در صفحات وب پویا اطلاعات موجود در یک صفحه متناسب با شرایط متعدد بصورت کاملا" سفارشی آماده خواهد گردید. فرض کنید در رستورانی برای صرف ناهار رفته باشیم . لیست غذاهای موجود ( منو) که در اختیار شما قرار می گیرد یک لیست ایستا بوده و شما در صورت تمایل مجبور خواهید بود که یکی از آنها را انتخاب نمائید. شما صرفا" درخواست آن غذا را خواهید کرد و غذای مورد نظر شما از طرف سرویس دهنده رستوران در اختیار شما گذاشته خواهد شد. تمامی مراحل مربوط به آماده سازی غذا از قبل انجام شده و نقش شما صرفا" انتخاب و درخواست است . وضعیت فوق نظیر صفحات وب ایستا است . در صورتیکه رستوران مورد نظر غذائی از پیش آماده شده را نداشته باشد و از شما بخواهد که با اختیار کامل غذای مورد نظر خود را انتخاب نمائید. در چنین مواردی تمهیدات لازم برای آماده سازی غذا بر اساس درخواست مورد نظر ایجاد شده و غذای درخواست شده متناسب با نوع درخواست و تمایل فرد متقاصی ایجاد می گردد. صفحات وب پویا نیر وضعیتی مشابه را دارند.  در ادامه به ویژگی هریک از این نوع صفحات اشاره خواهد شد.

    ¨ صفحات وب ایستا ،‌  امروزه بر روی اینترنت و وب ، با سایت های متعددی که شامل ‌ تعداد بیشماری از صفحات وب ایستا می باشند ، برخورد می نمائیم. واژه " ایستا " ، در رابطه با یک صفحه وب دارای  چه  تعریفی است ؟ این نوع صفحات ، صفحاتی هستند که شامل کدهای Html بوده و در یک محیط ادیتور تایپ و با انشعاب Htm و یا Html ذخیره می گردد. مولف صفحه وب قبل از اینکه هر نوع درخواستی برای آن وجود داشته باشد ، بطور کامل محتوی صفحه را مشخص کرده است . محتویات این نوع از صفحات ( متن ،‌تصویر ، لینک ها و … ) و شکل ظاهری آنها همواره یکسان خواهد بود ، صرفنظر از اینکه چه کسی ، در چه زمانی و یا چگونه صفحه را مشاهده خواهد کرد. بنابراین می توان گفت ، محتویات این قبیل از صفحات قبل از اینکه درخواستی ایجاد گردد ، توسط مدیریت سایت ایجاد و مشخص شده اند.

     

      مراحل آماده سازی صفحات وب ایستا

    1 – یک مو.لف ،  صفحه ای را که شامل کدهای Html است را ایجاد و آن را با انشعاب Htm و یا Html بر روی سرویس دهنده وب ذخیره می نماید.

    2 – کاربری از طریق برنامه مرورگر خود ، در خواست استفاده از یک صفحه را می نماید، درخواست فوق از مرورگر برای سرویس دهنده ارسال می گردد.

    3 – سرویس دهنده وب ، فایل درخواستی با انشعاب Htm  و یا  Html را  پیدا خواهد کرد.

    4 – سرویس دهنده وب  ، کدهای Html فایل مزبور را از طریق شبکه برای مرورگر ارسال میدارد.

    5 – مرورگر کدهای Html را پردازش و صفحه فوق را نمایش خواهد داد.

     

     

    محدودیت های صفحات وب ایستا

      فرض کنید می خواهیم یک صفحه وب را بگونه ای طراحی نمائیم ، که بمحض ورود هر کاربر زمان جاری سیستم بهراه یک پیام مناسب نمایش داده شود.. در این زمینه با چندین محدودیت مواجه خواهیم بود که  بکمک تگ های Html قادر به  برطرف کردن آنها نخواهیم بود.  ما میدانیم که یک کاربر در یک زمان خاص به ملاقات صفحه خواهد آمد ولی قطعا؛ زمان آن را نمی دانیم .اگر بخواهیم زمان را بصورت کد در صفحه Html خود داشته باشیم ، نتیجه همواره یکسان بوده و همیشه یک زمان ثابت و یکسان برای تمامی ملاقات کنندگان صفحه ، نمایش داده خواهد شد. تگ های Html  امکاناتی بمنظور ایجاد  صفحات وب سفارشی  و بر اساس شرایط خاص  در اختیار قرار نمی دهد. صفحات وب ایستا همواره بصورت مشابه و یکسان برای تمامی کاربران نمایش داده خواهند شد.    ( نظیر رستورانی که همواره و صرفنظر از ذائقه مشتریان خود ، یک غذای ثابت و از قبل آماده شده را برای همه آماده و در اختیار قرار می دهد!)  Html دارای هیچگونه امنیتی نیز نبوده و کدهای آن را همه می توانند مشاهده و حتی تکثیر گردد. شاید تنها مزیت این نوع از صفحات طراحی آسان و بکارگیری سریع آنان در یک شبکه باشد.این نوع صفحات دارای امکانات لازم بمنظور آفرینش صفحات پویا  نیستند،  چون  نمی توان  کدهای مورد نظر خود  را بعد از درخواست یک صفحه به آن اضافه کرد . می بایست بدنبال روشی و یا روش هائی بود که بکمک آنها بتوان صفحات وب پویا را ایجاد کرد. بمنظور نیل به هدف فوق از دو روش عمده استفاده می گردد:

    Client - side dynamic page . بهره گیری از تکنولوژیهائی که پویائی یک صفحه را از جایگاه سرویس گیرنده تحقق خواهند داد.

    Server - side dynamic page . بهره گیری از تکنولوژیهائی که پویائی یک صفحه را از جایگاه سرویس دهنده تحقق نمایند.

      قبل از پرداختن به هر یک از موارد فوق، لازم  است در ابتدا با مفهوم و جایگاه یک سرویس دهنده وب بیشتر آشنا شویم . یک سرویس دهنده وب ، نرم افزاری است که مدیریت صفحات وب را برعهده گرفته و آنها را برای سرویس گیرندگان مجهز به مرورگرها، قابل دستیابی و استفاده می نماید. تاکنون سرویس دهنده های وب متعددی طراحی و به بازار عرضه شده است . Apache ، IIS  … نمونه هائی از این نوع نرم افزارها هستند. IIS محصول شرکت مایکروسافت بوده و می توان در زمان نصب ویندوز ( 2000 و یا XP) آن را نیز نصب نمود.نسخه 5 بهمراه ویندوز 2000 و نسخه 5.1 بهمراه XP   ارائه شده است . بهرحال جایگاه یک سرویس دهنده وب در ارائه امکانات و زیرساخت های مناسب برای طراحی صفحات وب پویا و بالطبع سایت های پویا یک امر برجسته است. همانگونه که اشاره گردید، برای خلق صفحات وب پویا از دو رویکرد متفاوت استفاده می گردد. استفاده همزمان از دو روش فوق هیچگونه تعارضی با هم نداشته بلکه بالعکس توانائی یک صفحه وب پویا را افزایش خواهد داد. در ادامه به بررسی دو رویکرد فوق خواهیم پرداخت .

     Client-side dynamic page .  در مدل فوق ماژول هائی ( Plug –in ) که به مرورگر ملحق شده اند، تمامی عملیات لازم جهت ایجاد صفحات پویا را انجام خواهند داد. کدهای Html از طریق  فایل مربوطه که شامل مجموعه ای از دستورالعمل ها است برای مرورگر ارسال خواهد شد.مرورگرها دستورات فوق را جهت تولید کدهای Html و در زمان درخواست یک صفحه توسط  کاربر ، استفاده خواهند کرد. بنابراین محتویات یک صفحه بر اساس درخواست کاربران و بصورت پویا ایجاد خواهد شد.

      مراحل آماده شدن یک صفحه وب پویا با تاکید بر روش های Client-Side

    1 – یک مولف صفحه وب مجموعه ای از دستورالعمل را برای ایجاد کدهای Html نوشته و آنها را در فایلی با انشعاب Html ذخیره می نماید.

    2 – کاربران  درخواست یک صفحه را از طریق مرورگر خود برای سرویس دهنده وب ارسال خواهند کرد.

    3 – سرویس دهنده فایل درخواستی ( در صورت نیاز فایل دیگری که شامل دستورالعمل ها باشد) را پیدا خواهد کرد.

    4 – سرویس دهنده وب فایل حاوی کدهای Html و در صورت وجود دستورالعمل های مربوطه را برای متقاضی ارسال خواهد کرد.

    5 – یک ماژول همراه مرورگر ، دستورالعمل ها را پردازش و کدهای Html را در همان صفحه Html برمی گرداند.

    6 – در نهایت کدهای Html توسط مرورگر نمایش داده می شوند.

     تاکنون تکنولوژیهای متعددی بر اساس رویکرد فوق مطرح و در اختیار طراحان و مولفان صفحات وب پویا قرار گرفته شده است . جاوا اسکریپت ، Vbscript ، کنترل های ActiveX و اپلت های جاوا نمونه هائی از این نوع تکنولوژی ها بوده که برای شناخت خوانندگان در این بخش بصورت خیلی مختصر در رابطه با هر یک توضیحاتی ارائه خواهد شد.

    تاكنون تكنولوژيهای متعددی بر اساس رويكرد فوق مطرح و در اختيار طراحان و مولفان صفحات وب پويا قرار گرفته شده است . جاوا اسكريپت ، Vbscript ، كنترل های ActiveX و اپلت های جاوا نمونه هائی از اين نوع تكنولوژی ها بوده كه برای شناخت خوانندگان در اين بخش بصورت خيلی مختصر در رابطه با هر يك توضيحاتی ارائه خواهد شد.

    جاوااسكريپت (JavaScript) ،‌اولين زبان اسكريپت در رابطه با مرورگرها است . زبانهای اسكريپت بعنوان حد ميانه بين كدهای Html و زبانهای معمولي برنامه نويسي قرار داشته و بصورت مفسر عمل می نمايند. جاوااسكريپت را نبايد با زبان برنامه نويسي جاوا اشتباه گرفت . شركت نت اسكيپ در ابتدا زبان اسكريپتی با نام LiveScript پياده سازی  و بهمراه  مرورگر NetScape 2.0 در اختيار علاقه مندان قرار گرفت . زمانيكه شركت نت اسكيپ با شركت Sun  متحد گرديد ، نام آن را جاوااسكريپت گذاشتند. بخشي از گرامر زبان فوق نظير ساختار اوليه ، از جاوا گرفته شده است ( خود جاوا نيز اغلب ساختار خود را از زبان C گرفته است ) . جاوااسكريپت دارای امكانات متعدد و قدرتمندی جهت كنترل و مديريت رفتار و محتويات يك مرورگر است . زبان فوق توانائی انجام عملياتي نظير : عمليات روي فايل ها  را دارا نمي باشد .( شايد يكي از دلايل مسائل امنيتي باشد ) . فراگيری جاوااسكريپت نسبت به جاوا بمراتب راحت تر است . جاوا اسكريپت بگونه ای طراحی شده است كه قادر به خلق برنامه های كوچك و در عين حال موثر جهت انجام عمليات متعددی نظير برخورد با رويدادهای بوجود آمده در سطح كاربر نظير : كليك نمودن بر روی يك آيتم ، بستن يك پنجره ، فعال شدن يك صفحه ، خارج شدن از يك صفحه ، حركت موس روي يك آيتم و… است .  ماكروسافت نسخه اختصاصی خود از جاوااسكريپت را با نام Jscript و همزمان با معرفی مرورگر IE 3.0 در اختيار علاقه مندان قرار داد.

    مجوز های قانونی :

    تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان و تاسیسات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه فعالیت های کامپیوتری بخش سازمان فناوری اطلاعات صادر میگردد.

    مراحل صدور جواز تاسیس :

    1- پذيرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسيس فعاليتهای صنعتی و تكميل پرونده توسط مديريت سازمان سازمان فناوری اطلاعات شهرستان .

    2- بررسی پرونده از نظر مدارك و تطبيق با مصاديق والويتهای سرمايه گذاری در واحد صدور مجوز مديريت سازمان فناوری اطلاعات .

    3-  تكميل پرسشنامه جواز تاسيس ( فرم شماره يك ) توسط متقاضی .

    4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره يك به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائيد فرم پرسشنامه جواز تاسيس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تيپ و تجربيات كارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مديريت .

    5- ارجاع پرونده توسط مديريت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسيس .

    شرايط عمومي متقاضيان ( اعم از اشخاص حقيقي يا حقوقي ) دريافت جواز تاسيس

    1-   اشخاص حقيقی

    -   تابعيت دولت جمهوری اسلامی ايران

    -   حداقل سن 18 سال تمام

    -   دارا بودن كارت پايان خدمت يا معافيت دائم

    2-   اشخاص حقوقی

    -   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعاليت )

    -   ارائه آگهی تاسيس و آگهی آخرين تغييرات در روزنامه رسمی كشور

    مدارك مورد نياز:

    1- ارائه درخواست كتبی به مديريت سازمان سازمان فناوری اطلاعات شهرستان.

    2-  اصل شناسنامه وتصوير تمام صفحات آن

    3-  تصوير پايان خدمت يا معافيت خدمت سربازی

    4-  تصوير مدرك تحصيلی و سوابق كاری مرتبط با درخواست

    5-  يك قطعه عكس از هريك از شركاء

    6-  تكميل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنايع تبديلی و تكميلی

    7-  پوشه فنردار

    8- درصورت داشتن شركت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسيس و روزنامه ، مرتبط با فعاليت مورد درخواست

    اصلاحیه جواز تاسیس :

    1- ارسال درخواست متقاضی توسط سازمان سازمان فناوری اطلاعات شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

    2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

    3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

    4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

    5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

    تعریف:

    پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات جهت فعالیت بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش سازمان فناوری اطلاعات صادر می گردد.

    صدور پروانه بهره برداری :

    1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط سازمان فناوری اطلاعات شهرستان به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

    4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

    5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

    6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

    مراحل صدور توسعه طرح :

    1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی ) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

    4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

    5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

    6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

    فصل دوم

    روش انجام کار

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

    بازدید از شرکت داده پردازی وب طراحی نرم افزار و صفحات وب

    بر اساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از مرکز طراحی نرم افزار و صفحات وب به بررسی سیستم ها و دستگاهها و ماشین آلات موجود در محل پرداختیم و سیستم مدیریت را در محل مورد ارزیابی قرار دادیم ،

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

    ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت و توسعه قرار گیرد در بخش طراحی نرم افزار و صفحات وب نیز که بازار رقابتی بسیار شدیدی دارد استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی و استفاده از شیوه های نوین کامپیوتری از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت میباشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

    فهرست تجهیزات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار :

    حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

    حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت جذب مشتریان)

    در زمینه جذب مشتراین می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی، تبلیغات اینترنتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر .

    فصل سوم

    امور مالی طرح

    1- سرمایه گذاری ثابت طرح :

    1-1- زمین محل اجرای طرح :

    2-1- محوطه سازی :

    3-1- ساختمان ها :

    4-1- تأسیسات و تجهیزات :

    5-1- ماشین آلات و تجهیزات و وسایل آزمایشگاهی :

    6-1- وسایل نقلیه و وسایل حمل و نقل داخل کارخانه :

    7-1- تجهیزات اداری و کارگاهی :

    8-1- هزینه های قبل از بهره برداری :

    جدول هزینه های ثابت طرح :

    2- هزینه های جاری طرح :

    1-2- حقوق و دستمزد :

    حقوق و دستمزد پرسنل غیر تولیدی :

    حقوق و دستمزد پرسنل تولیدی :

    2-2- مواد اولیه و بسته بندی :

    3-2- هزینه سوخت و انرژی :

    4-2-استهلاک و تعمیر و نگهداری :

    جدول هزینه های جاری طرح :

    جدول هزینه های ثابت و متغیر تولید :

    سرمایه در گردش :

    جدول سرمایه گذاری :

    3- قیمت تمام شده هر واحد تولید :

    به علت نوع کار و تنوع زیاد آن خدماتی بودن محاسبه قیمت تمام شده بی معنی است.

    1-3- قیمت فروش کالا یا خدمات :

    فصل چهارم

    جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

    نتایج حاصله از اجرای طرح :

    با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از محل طراحی نرم افزار و صفحات وب و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پربازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از سوددهی مورد قبولی برخوردار باشد .

    نامنام خانوادگیمدرک تحصیلیتلفن
  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب, پروژه کارآفرینی درباره دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب, نمونه طرح کسب و کار دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب, Business plan با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی طراحی نرم افزار و صفحات وب
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت