طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی

صنایع
قبل از 1390
61
word
762 KB
4023
قیمت قدیم:۹,۱۰۰ تومان
قیمت: ۶,۱۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی

    چکیده

     

    چیپس سیب زمینی عمدتا" به عنوان تنقلات و در مواردی به عنوان مکمل غذاهای گوشتی مصرف غذایی دارد. در حال حاضر در بازار ایران چیپس کالایی رقابتی است و شرکتهای تولید کننده سعی دارند با ارائه اشکال و طعم های جدید در بسته بندی های متنوع و تبلیغات فراوان، سهم بیشتری از بازار را به خود اختصاص دهند. از اینرو محصول جدید باید توان رقابت با محصولات شناخته شده را داشته باشد.

     

    از طرف دیگر تولید محصولی با کیفیت قابل عرضه در بازارهای جهانی، مستلزم استفاده از مواد اولیه مرغوب و مناسب فرآوری و ماشین آلات و تکنولوژی پیشرفته در کنار رعایت کامل استانداردهای بین المللی است. در اینصورت میتوان محصولی با کیفیت قابل عرضه در بازارهای جهانی تولید کرد.

     

    محصول     ظرفیت سالیانه(تن)        
                         
    چیپس سیب زمینی   1080          
                       
    شاخصهای عملیاتی                
                       
    تعداد روز کاری   270 روز        
                       
    نوبت کاری   1 نوبت        
                       
    زمان هر شیفت   8 ساعت        
                       
    تعداد کارکنان   41 نفر        
                       
    مواد اولیه و تجهیزات تولید              
                       
    مواد اولیه   739،18 (میلیون ریال)   %100 داخلی    
                         
    تجهیزات تولید   ) 3307 میلیون ریال) داخلی    
      000،950 (یورو ) خارجی    
                                 
               
    کل سرمایه گذاری ثابت   831،)10میلیون ریال)      
                000،950 (یورو)        
                           

     

     

     

    چیپس سیب زمینی

    -1 معرفی محصول

     

    واژه فرآورده های سوخاری سیب زمینی به طور عمده به چیپس و فرنچ فرایز (خلال سوخاری)

     

    اتلاق میشود.

     

    چیپس یک واژه آمریکایی است که به برش نازک سیب زمینی در چربی یا روغن گفته میشود، در انگلستان نام" کریسپ" را بر روی این فرآورده گذاشته اند.

     

    چیپس تا رطوبت 2 درصد در روغن سرخ میشود. رنگ زرد روشن با طعم و مزه مطلوب و بافت ترد دارد. علاوه بر این چیپس باید کمتر از 15 درصد تاول و کمتر از 10 درصد عیوب جزئی و کمتر از 5

     

    درصد عیوب عمده داشته باشد و میزان چربی آن نیز باید بین 32-40 درصد باشد.

     

    -1-1 نام و کد محصول (آیسیک):  چیپس سیب زمینی  15132018

     

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی

     

    تعرفه گمرکی سیب زمینی فرآوری شده (به شکل چیپس و فرنچ فرایز) در دو شاخه؛ سیب زمینی محفوظ شده( به جز درسرکه یا جوهر سرکه) به شکل یخ زده با تعرفه گمرکی 20041000 و در شکل دیگر با شرح سیب زمینی محفوظ شده (به جز در سرکه یا جوهر سرکه) یخ نزده با تعرفه 2005200میباشد.

    -1-3 شرایط واردات

     

    بر اساس قانون صادرات و واردات، محدودیتی برای واردات انواع فرآورده های سیب زمینی از جمله چیپس وجود ندارد. محصولات وارداتی با استانداردهای ملی ایران تطبیق داده میشوند. مشخصات گمرکی این کالا در جدول (1) آورده شده است.

     

    شماره تعرفه نوع کالا حقوق سود بازرگانی شرایط ورود
        گمرکی    
             
    20041000 سیب زمینی محفوظ شده( به جز درسرکه یا جوهر سرکه) یخ زده 4 46 0
             
    2005200 سیب زمینی محفوظ شده (به جز در سرکه یا جوهر سرکه) یخ نزده 4 46 0

     

    بررسی و ارائه استانداردها

     

    استاندارد تعیین و تدوین شده توسط موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران که اجرای آن با کسب موافقت شورایعالی استاندارد اجباری اعلام شده است در مورد این محصول با شماره 3575 و با موضوع " آئین کار تولید قطعات سیب زمینی سرخ شده در روغن" و استاندارد شماره " 3764

     

    ویژگیهای تکههای سیب زمینی سرخ شده در روغن (چیپس)" ارائه شده است.

     

    این استاندارد در مورد انواع تکههای سیب زمینی سرخ شده در روغن خوراکی اعم از برگه، خلال رشتهای و خلال درشت کاربرد دارد.

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی

    فهرست:

    -1  معرفی محصول 1

    -1-1 نام و کد محصول (آیسیک) 1

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی 1

    -1-3 شرایط واردات 2

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد 2

    -1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول 6

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد 7

    -1-7 بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول 7

    -1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز 8

    -1-9 کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول 9

    -1-10 شرایط صادرات 11

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا

    -2-1 بررسی وضعیت واحدهای تولیدی فعال 12

    -2-2 بررسی وضعیت واحدهای در دست اجرا 12

    -2-3 بررسی روند واردات از آغاز برنامه سوم توسعه 13

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم توسعه 15

    -2-5 بررسی روند صادرات از آغاز برنامه سوم توسعه 15

    -2-6 بررسی نیاز به محصول تا پایان برنامه چهارم توسعه 18

    -3 شرح فرآیند و تکنولوژیهای تولید 19

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژیهای مرسوم 30

    -5 بررسی حداقل ظرفیت اقتصادی و سرمایه گذازی ثابت 31

    -6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه 38

    -7 پیشنهاد منطقه مناسب اجرای طرح 40

    -8 وضعیت تامین نیروی انسانی و اشتغال 42

    -9 بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت و سایر امکانات 43

    -10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی 47

    -11 تجزیه و تحلیل و جمعبندی و پیشنهاد در مورد احداث  واحدهای جدید 48

    مراجع 49

     

    منبع:

    ود فلاحی؛ " دانش و تکنولوژی سیب زمینی، "1381؛ صفحات 103-152

     

    2. مجید حاجی محمودی؛ " تولید خلال سیب زمینی سرخ شده منجمد "؛ پروژه کارشناسی ارشد" " سال 1385، دانشکده مهندسی شیمی دانشگاه صنعتی امیرکبیر ؛1382

     

    3. وزارت بازرگانی، سالنامه آمار بازرگانی خارجی، واردات و صادرات سالهای 1379-1383

     

    4. موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی ایران، استانداردهای ملی ایران.

     

    5. وزارت صنایع، اطلاعات واحدهای صنعتی فعال و در دست احداث، 1385

     

    6. وزارن نیرو، معاونت انرژی، ترازنانه انرژی سال 1384

     

    7. وزارت جهاد کشاورزی، معاونت صنایع و امور زیربنایی، دفتر صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی

     

    8. وزارت جهاد کشاورزی؛ معاونت امور برنامه ریزی و اقتصادی؛ دفتر آمار و فناوری اطلاعات؛ آمارنامه کشاورزی؛ جلد اول؛

     

    1384

     

    9. پایگاه اطلاع رسانی سازمان خواربار و کشاورزی جهانی www. FAO.org .(FAO)

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی, طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی, طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی, پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی, Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید چیپس سیب زمینی

دریافت لینک دانلود به صورت خودکار بلافاصله پس از پرداخت

امکان پرداخت آنلاین از طریق کلیه کارت های عضو شتاب

ثبت سفارش
تعداد
عنوان محصول