بخش اول :
(( توجیه و بررسی های فنی ))
بررسی های فنی طرح شامل بخش های زیر می باشد :
کلیات و معرفی طرح
معرفی مجریان طرح و سابقه کاری و تحصیلات مجریان
شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه تولید یا ارائه خدمات )
مجوزهای قانونی ( نظیر : پروانه کسب، مجوز فعالیت، جواز تاسیس، مجوز اتحادیه و پروانه یا کارت بهداشت و... )
معرفی محصولات
معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح
ویژگی های محصولات یا فرایند
میزان و آمار تولید
تعداد و تخصص های مورد نیاز نیروی انسانی
تعداد و شرح ماشین آلات و تجهیزات
تاسیسات و انرژی مورد نیاز
زمان بندی اجرای طرح
اینک به شرح تفصیلی هریک از بخش های توجیه فنی طرح می پردازیم.
کلیات و معرفی طرح :
هدف :
(( هدف از تهیه این طرح، ایجاد غرفه تولید مواد غذایی گرم (سیب زمینی سرخ شده ) و عرضه این محصول به روش کاملا بهداشتی و با کیفیت مرغوب به بازدید کنندگان از نمایشگاه های مختلف، در محل نمایشگاه بین المللی استان/ شهرستان … می باشد. ))
معرفی شرکت یا مجریان طرح :
(( نام و نام خانوادگی : علی صالحی نام پدر : محمد متولد 1359 محل تولد : کرج ))
((شرح سوابق کاری و تجربی و آموزشی: ))
شغل / عنوان مدرک / سمت |
تاریخ اخذ و یا فعالیت |
مدت کار / آموزش (ماه ) |
محل کار / آموزش |
توضیحات |
مسوؤل آشپزخانه |
از سال 82 الی 84 |
20ماه |
پادگان قدس |
- |
دوره مدیریت کسب و کار |
خردادماه 85 |
یک ماه |
مرکز آموزشی.... |
-
|
مسوؤل شیفت |
از84 الی 85 |
11 ماه |
کارخانه صنایع غذایی... |
- |
دوره حسابداری مقدماتی |
تیر ماه 86 |
سه ماه |
مرکز آموزشی.... |
- |
دوره بازاریابی و فروش |
مرداد ماه 87 |
15 روز |
مرکز آموزشی.... |
- |
شرح فرایند و عملیات اجرایی طرح (نحوه و روش تولید یا ارائه -خدمات ) :
(( روش تولید یا ارائه خدمت :
جهت ارائه ی محصول با کیفیت و مطابق ذائقه مشتری ، رعایت حداکثر بهداشت در طبخ، بسیار الزامی و ضروری می باشد؛ لذا برای دستیابی به کیفیت و کمیت مطلوب در این روش از روش نیمه صنعتی جهت پخت و فرآوری محصول سیب زمینی استفاده شده است.
مواد اولیه ی مورد نیاز جهت تهیه ی محصول ، به شرح زیر می- باشد :
روغن مایع استاندارد، مخصوص سرخ کردن
سیب زمینی
نمک تصفیه شده ی ید دار
ادویه
ظروف یکبار مصرف، شامل: چنگال پلاستیکی و ظرف بسته بندی در ظرفیت های 100 و 50 گرمی
سس سفید و قرمز یکبار مصرف بهداشتی
مراحل تهیه محصول به شرح زیر می باشد :
- پس از آماده سازی و تهیه ی مواد اولیه، ابتدا طی فرایندی کاملا بهداشتی، تمام سیب زمینی ها شسته شده و آماده پوست کنی می شوند.
- سپس بوسیله ی چاقوی مخصوص، پوست سیب زمینی کنده و سپس به قطعات معین، خرد می شود. در این مرحله باید دقت نمود که سیب زمینی- های له شده، داغ دیده و یا خراب شده و همچنین قسمت های سبز سیب زمینی را به عنوان ضایعات جدا کنیم. پس از آبکشی مجدد سیب زمینی، فر مخصوص سرخ کردن را در دمای 120درجه تنظیم می کنیم و روغن سرخ کردنی را به میزان لازم (به ازاء هر 100 گرم، 20 گرم روغن ) ا حرارت می- دهیم.
- پس از رسیدن دمای روغن به میزان مطلوب، قطعات سیب زمینی خرد شده را داخل روغن ریخته و به مدت 10 الی 15 دقیقه در روغن ( بگونه ای که تمامی سطح رویی و زیرین سیب زمینی ها را فرا گرفته باشد و به اصطلاح سیب زمینی در روغن غوطه ور باشد)، حرارت می دهیم.
- در حین مرحله ی سرخ کردن سیب زمینی، مقداری نمک تصفیه شده ید دار (به ازاء هر 100 گرم، تقریبا 1 گرم ) را به روغن، اضافه می کنیم.
- پس از حرارت دیدن مناسب، سیب زمینی ها را در ظرف مخصوص سرخ کردن، به وسیله ی کفگیر سیمی خارج کرده و در آبکش سیمی جهت روغن- کشی و گرفتن روغن اضافه، قرار می دهیم. پس از حدود 2-3 دقیقه، روغن اضافه از سیب زمینی خارج شده و سیب زمینی را به گرمکن منتقل می کنیم.
کنترل رنگ و عدم سوختگی سیب زمینی ها و همچنین اطمینان از پخت کامل سیب زمینی و جداکردن قطعات ریز و کوچک و یا ضایعات، قبل از انتقال به گرمکن انجام می پذیرد. سپس باتوجه به نیاز و درخواست، سیب زمینی را از گرم کن به ظروف یکبار مصرف منتقل کرده و به همراه هر ظرف، یک عدد چنگال پلاستیکی، یک عدد سس سفید یا قرمز به مشتریان عرضه می کنیم.
کنترل رنگ و عدم سوختگی سیب زمینی ها و همچنین اطمینان از پخت کامل سیب زمینی و جداکردن قطعات ریز و کوچک و یا ضایعات، قبل از انتقال به گرمکن انجام می پذیرد. سپس باتوجه به نیاز و درخواست، سیب زمینی را از گرم کن به ظروف یکبار مصرف منتقل کرده و به همراه هر ظرف، یک عدد چنگال پلاستیکی، یک عدد سس سفید یا قرمز به مشتریان عرضه می کنیم.
مجوزهاي قانونی ( نظیر : پروانه ی کسب ، مجوز فعالیت، جواز تأسیس، مجوز اتحادیه ، پروانه یا کارت بهداشت و... )
- پروانه ی بهداشتی و سلامت فردی به شماره … مورّخ … دارای اعتبار تا تاریخ :… صادره از مرکز بهداشتی.... که به پیوست طرح، تقدیم می گردد.
- جواز کسب به شماره … مورخ … معتبر تا تاریخ :… از اتحادیه ی صنف اغذیه و …. ))
معرفی محصولات یا خدمات :
6 – معرفی و ویژگی های محل اجرای طرح:
محل اچرای طرح نمایشگاه بین المللی است که دارای ویژگی های زیر است:
7-ویژگی های محصول یا فرایند :
ویژگی های فنی :
(( از جمله ویژگی های فنی این طرح، رعایت بهداشت در کلیه زمینه ها از اولین مرحله تا تهیه ی محصول نهایی می باشد ؛ در کلیه ی مراحل، نظارت دقیق بر نحوه طبخ بهداشتی و کنترل کیفی بهداشتی اعمال می شود که با توجه به تجربه های شخصی مجری طرح و سابقه کاری وی در این زمینه، عرضه ی محصول، با رعایت بالاترین استانداردها امکان پذیر می باشد. همچنین در وسایل و ظروف این طرح از وسایل استیل دوجداره برای طبخ استفاده شده است که می تواند به عنوان مزیتی فنی مورد توجه قرار گیرد. ))
8-میزان و آمار تولید یا ارائه خدمات (ظرفیت تولید ) :
جدول ظرفیت تولید ماهانه ، محاسبه شده و به شرح زیر است :
نیروی انسانی و تخصص های مورد نیاز :
10- تعداد و شرح ماشین آلات و تجهیزات :
11-تاسیسات و انرژی مورد نیاز ::
تأسیسات طرح، شامل :
تأسیسات برق : 15 کیلو وات برق که بصورت انشعاب و کنتور برق در محل اجرای طرح جهت تامین روشنایی و وسایل و ملزومات مورد نیاز و جعبه تقسیم وجود دارد.
تأسیسات آب : بصورت یک انشعاب از محل انشعاب اصلی نمایشگاه بین المللی جهت تامین مصارف مورد نیاز و شستشو به همراه تاسیسات دفع فاضلاب، موجود است.
تأسیسات گاز : یک حق انشعاب گاز جهت مصارف خانگی در محل موجود می باشد که توان انشعاب آن جهت تأمین انرژی مورد نیاز طرح، کفایت می- کند.
وسایل گرمایشی : بخاری گازی یک دستگاه، آبگرمکن یک دستگاه
وسایل سرمایشی : آبسرد کن یک دستگاه، کولر آبی یک دستگاه
سایر تأسیسات : وسایل اطفاء حریق شامل 2 دستگاه کپسول آتش نشانی ))
12- زمان بندی اجرای طرح :
بخش دوم :
(( بررسی های اقتصادی و بازار ))
بررسي هاي اقتصادی و بازار طرح را به شرح زیر است:
1- مشتریان و بازارهای هدف.
2- نحوه توزيع و فروش محصول خدمات یا کالا.
3- ميزان عرضه و تقاضا یا سهم بازار.
4- نحوه قیمت گذاری .
5- نحوه خريد مواد اوليه.
6- بازاریابی و تبلیغات .
7- توجیه بازار یا ویژگی های محصول.
1- مشتريان و بازارهاي هدف طرح :
بازار هدف و مشتریان :
(کلیه بازدید کنندگان نمایشگاههای مختلف برگزار شده در محل نمایشگاههای بین المللی شهرستان … که دارای قدرت خرید اندک و متوسط می باشند )
2- نحوه توزيع و فروش محصول :
توزیع وفروش در محل غرفه انچام می شود.
3-میزان عرضه و تقاضا (سهم بازار) و رقبا :
4-نحوه قیمت گذاری :
5- نحوه خريد مواد اوليه :
6- بازاریابی و تبلیغات :
7- توجیه بازار یا ویژگی ها و مزیت های محصول یا خدمات :
بخش سوم:
(( توجیه و بررسی های مالی ))
مطالعات و بررسي هاي مالي این طرح شامل سه بخش است :
1- بخش سرمایه گذاری.
( تفکیک سرمایه گذاری ثابت و جاری، نحوه تامین سرمایه (ساختار سرمایه گذاری )، جداول و مستندات بخش سرمایه گذاری )
2- بخش فروش.
( میزان تولید، میزان فروش، نسبت سود )
3-- ارزيابي هاي مالي و تجزيه و تحليل نسبت هاي مالي.
(ترازهای مالی، برآورد مالی طرح و نقطه سر به سر )
1- بخش سرمایه گذاری.
درراه اندازی کسب وکار یک غرفه مواد غذایی گرم (سیب زمینی سرخ شده ) میزان سرمایه گذاری ثابت طرح و سرمایه در گردش این طرح به شرح زیر است :
در جدول سرمایه گذاری ثابت به هیچ عنوان هزینه برق مصرفی و یا گاز و یا خرید ظروف یک بار مصرف و یا خرید سیب زمینی (مواد اولیه ) محاسبه نشده است زیرا این مواد ووسایل در طول اجرای طرح به دفعات و طی یک دوره گردش مشخص مجددا هزینه و خریداری می گردند. اما وسایل و عناوین مندرج در جدول فوق فقط یک بار هزینه شده و در طول اجرای طرح مورد استفاده قرار می گیرند. برخی از این تجهیزات و وسایل نظیر ظروف آشپزی و وسیله نقلیه و … به دلیل مستعمل شدن نیاز به خرید مجدد دارند، این دسته از هزینه ها در قالب هزینه های استهلاک در طرح پیش بینی خواهد شد. ))
توجه نمایید که طبق برآورد 70% هزینه مواداولیه و مصرفی مربوط به مواداولیه (سیب زمینی، روغن و... ) بوده و 30% آن مربوط به ظروف یک بار مصرف می باشد بنابراین 70% مواد اولیه برابر است با16800000= 24000000 *70% برای طول یک سال می باشد سپس برای تعیین سرمایه در گردش در این بخش برای مدت یک ماه عدد فوق یعنی 16800000 را تقسیم بر 12 ماه می نماییم که داریم 1400000=12/16800000که برای محاسبه زمان مورد نیاز یعنی 5 روز محاسبه می کنیم 46666 ریال=30 روز /1400000, که سرمایه مورد نیاز برای یک روز می باشد و برای 5 روز 233333 ریال = 5*46666 ریال خواهد بود یعنی سرمایه درگردش مورد نیاز برای خرید سیب زمینی و روغن و... معادل233333ریال می باشد و درصورت تامین این مبلغ طی مدت 5 روز دوباره معادل همین مبلغ از طریق فروش، تامین می گردد.
جدول سرمایه در گردش
منظور از مدت در جدول فوق یعنی برای چه مدتی نیاز به سرمایه در گردش دارید.
بنابر این طرح نیاز به 7333333 ریال سرمایه در گردش دارد که به اضافه مبلغ 60000000 ریال سرمایه ثابت، سرمایه گذاری کل طرح وی را تشکیل می دهند.
(4) سرمایه گذاری کل طرح =7.333.333ریال (سرمایه در گردش ) +60.000.000ریال (سرمایه گذاری ثابت ) =67.333.333 ریال
برای محاسبه میزان سرمایه گذاری کل طرح به شیوه و فرمول زیر عمل می کنیم یعنی دوعدد جمع کل سرمایه گذاری ثابت طرح و جمع کل سرمایه در گردش طرح را باهم جمع کرده و به عنوان سرمایه گذاری کل طرح می نویسیم.
جدول ساختار تامین سرمایه
3- فروش و پیش بینی فروش :
جهت تعیین میزان فروش در یک دوره زمانی خاص نیاز به تهیه جدولی به شرح زیر می باشد که در آن طی یک دوره زمانی (ماهیانه سا سالیانه ) قیمت فروش محصولات با توجه به میزان تولید درج می گردد. (جدول E)
توجه فرمایید که جدول فروش را در طی یک دوره زمانی مشخص (ماهیانه یا سالیانه ) و طبق برآورد و پیش بینی که انجام می دهید می بایست تهیه کنید. پس جدول فروش یا سالیانه است یا ماهیانه که می باید زمان آن مطابق جدواول دیگر طرح باشد.
3-پیش بینی های مالی طرح (سود و زیان ) :
در جدول فروش سیب زمینی سرخ کرده طرح آقای صالحی (جدول E) داریم :
و طبق بررسی های مالی و استفاده از جدول هزینه های ثابت و متغیر طرح ایشان و پس از محاسبه با استفاده از فرمول نقطه سر به سر، عدد نقطه سر به سر در این طرح فروش سیب زمینی سرخ کرده، 56% شده است.
معنی و مفهوم عدد 56% در نقطه سربسر فروش طرح فوق اینستکه، اگر فقط 56% از کل فروش 400000000ریالی نیز محقق شود، طرح دارای توجیه بوده و ضرر ده نمی باشد یعنی اگر 224000000ریال نیز در سال سیب زمینی به فروش رود بازهم طرح دارای توجیه بوده و می تواند هزینه های خود را پاسخگو باشد
مستندات :
قبل از پایان طرح و جمع بندی و نتیجه گیری و تهیه خلاصه طرح لازم است مستندات و جداولی که در آنها جزئیات طرح آورده شده است را در قسمتی با نام مستندات طرح بیاوریم.
جهت مشخص نمودن استنادات جداول سرمایه گذاری ثابت، هزینه های جاری، فروش و... می بایست یک سری جداول که به تفکیک هزینه های اشاره شده در جداول فوق را معین نموده است آورده شوند در این قسمت کلیه جداول هزینه ای طرح شامل جداول قیمت مواد اولیه طرح، جدول حقوق و دستمزد، و کلیه جداول مورد نیاز دیگر که در جدولهای کلی سرمایه درگردش و سرمایه گذاری ثابت آورده اید را درج نمایید تا منابع و استنادات محاسباتی شما مشخص گردد.
نمونه های از جداول فوق به شرح زیر آورده شده است :
جدول شماره یک : (نمونه جدول شرح ماشین آلات و تجهیزات و نحوه تامین :
(( این جدول جزء جداول بخش سرمایه گذاری ثابت می باشد. ))
جدول شماره دو : (جدول حقوق حقوق و دستمزد در بازه مشخص) :
جدول شماره سه : (جدول قیمت و مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز در یک دوره زمانی مشخص ) :
جدول شماره چهار : (جدول هزینه های سوخت و انرژی مصرفی در یک دوره زمانی مشخص)
جدول شماره پنج : جدول هزینه استهلاک و تعمیرات و نگهداری :
(( این جدول جزء جداول بخش سرمایه گذاری های ثابت می باشد. ))
شناسنامه یا خلاصه طرح :
نمونه :
خلاصه و نتیجه گیری :
پایان
شغل / عنوان مدرک / سمت | تاریخ اخذ و یا فعالیت | مدت کار / آموزش (ماه ) | محل کار / آموزش | توضیحات |
مسوؤل آشپزخانه | از سال 82 الی 84 | 20ماه | پادگان قدس | - |
دوره مدیریت کسب و کار | خردادماه 85 | یک ماه | مرکز آموزشی.... | - |
مسوؤل شیفت | از84 الی 85 | 11 ماه | کارخانه صنایع غذایی... | - |
دوره حسابداری مقدماتی | تیر ماه 86 | سه ماه | مرکز آموزشی.... | - |
دوره بازاریابی و فروش | مرداد ماه 87 | 15 روز | مرکز آموزشی.... | - |
جدول بررسی محصولات طرح | جدول بررسی محصولات طرح | جدول بررسی محصولات طرح | جدول بررسی محصولات طرح | جدول بررسی محصولات طرح |
ردیف | نام محصول | نوع محصول | نوع محصول | توضیحات |
ردیف | نام محصول | نهایی | واسطه ای | توضیحات |
1 | سیب زمینی سرخ کرده | x | | |
| | | | |
| | | | |
جدول ظرفیت تولید / خدمات (ماهانه یا سالانه ) | جدول ظرفیت تولید / خدمات (ماهانه یا سالانه ) | جدول ظرفیت تولید / خدمات (ماهانه یا سالانه ) | جدول ظرفیت تولید / خدمات (ماهانه یا سالانه ) |
نام محصول | میزان تولید | واحد | توضیحات |
سیب زمینی سرخ کرده | 5000 | ظرف | … |
| | | |
جمع کل | جمع کل | 5000 | 5000 |
جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره … (ماهه / ساله ) | جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره … (ماهه / ساله ) | جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره … (ماهه / ساله ) | جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره … (ماهه / ساله ) | جدول مواد اولیه و مقدار مورد نیاز طی یک دوره … (ماهه / ساله ) |
شرح | میزان مورد نیاز | واحد سنجش | قیمت واحد (ریال) | قیمت کل (ریال ) |
… | … | … | … | … |
… | … | … | … | … |
جمع کل | جمع کل | جمع کل | جمع کل | … |
جدول سرمایه گذاری ثابت | جدول سرمایه گذاری ثابت | جدول سرمایه گذاری ثابت |
ردیف | عنوان سرمایه گذاری (هزینه ) | مقدار هزینه (ریال ) |
1 | رهن کارگاه (یا معادل رهن ) | 20000000 |
2 | هرینه اخذ مجوزها | 1000000 |
3 | تجهیزات و ماشین آلات | 25000000 |
4 | تاسیسات | 2000000 |
5 | ساخت و ساز (دکوراسیون ) | 2000000 |
6 | سایر عملیات پس از تولید (قبل از بهره برداری ) | 1000000 |
7 | وسیله نقلیه (موتور سیکلت ) | 4000000 |
8 | ابزار و وسایل آشپزی و کارگاهی | 5000000 |
جمع کل | جمع کل | 60000000 ریال |
ردیف | شرح | مدت | مبلغ مورد نیاز |
1 | مواد اولیه (سیب زمینی و روغن و ادیه جات ) | 5 روز | 233333 ریال |
2 | مواد مصرفی (ظروف یک بار مصرف ) | 20روز | 100000ریال |
3 | حقوق و دستمزد | 30روز | 5000000ریال |
4 | موجودی صندوق و تنخواه | 30روز | 2000000ریال |
جمع کل | جمع کل | جمع کل | 7333333 ریال |
شرح | سهم متقاضی | سهم متقاضی | سهم بانک | سهم بانک | جمع کل | جمع کل |
شرح | مقدار | درصد | مقدار | درصد | مقدار | درصد از کل |
سرمایه گذاری ثابت | … | … | … | … | … | … |
سرمایه در گردش | … | … | … | … | … | … |
جمع | … | … | … | … | … | 100 |
جدول پیش بینی فروش سالیانه | جدول پیش بینی فروش سالیانه | جدول پیش بینی فروش سالیانه | جدول پیش بینی فروش سالیانه |
نام محصول یا خدمت | میزان فروش /خدمات | مبلغ واحد (ریال ) | قیمت کل |
سیب زمینی سرخ کرده | 100000عدد | 4000 | 400000000ریال |
جمغ کل فروش | جمغ کل فروش | جمغ کل فروش | … |
جدول تجهیزات و ماشین آلات | جدول تجهیزات و ماشین آلات | جدول تجهیزات و ماشین آلات | جدول تجهیزات و ماشین آلات | جدول تجهیزات و ماشین آلات | جدول تجهیزات و ماشین آلات |
ردیف | نام وسیله /ابزار | تعداد | قیمت واحد (ریال) | قیمت کل (ریال ) | محل تامین |
… | … | … | … | … | … |
… | … | … | … | … | … |
جمع کل | جمع کل | جمع کل | جمع کل | … | … |
حقوق و دستمزد | حقوق و دستمزد | حقوق و دستمزد | حقوق و دستمزد | حقوق و دستمزد |
ردیف | سمت | تعداد | حقوق ماهیانه (ریال) | حقوق سالیانه |
1 | مدیر عامل | … | … | … |
2 | کارگر ماهر | … | … | … |
3 | کارگر ساده | … | … | … |
4 | امور اداری | … | … | … |
5 | امور مالی | … | … | … |
6 | مزایا | … درصد حقوق ماهیانه | … درصد حقوق ماهیانه | … |
| جمع کل | … | … | … |
جدول مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز برای ……ماه | جدول مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز برای ……ماه | جدول مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز برای ……ماه | جدول مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز برای ……ماه | جدول مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز برای ……ماه | جدول مواد اولیه و مصرفی مورد نیاز برای ……ماه |
ردیف | شرح | مقدار/ تعداد | واحد | قیمت واحد | قیمت کل |
… | … | … | … | … | … |
… | … | … | … | … | … |
جمع کل | جمع کل | جمع کل | جمع کل | جمع کل | … |
جدول هزینه سوخت انرژی مورد نیاز برای … ماه | جدول هزینه سوخت انرژی مورد نیاز برای … ماه | جدول هزینه سوخت انرژی مورد نیاز برای … ماه | جدول هزینه سوخت انرژی مورد نیاز برای … ماه | جدول هزینه سوخت انرژی مورد نیاز برای … ماه | جدول هزینه سوخت انرژی مورد نیاز برای … ماه |
ردیف | شرح | واحد | میزان مصرف | قیمت واحد | قیمت کل |
1 | برق مصرفی | کیلو وات ساعت | … | … | … |
2 | آب مصرفی | متر مکعب | … | … | … |
3 | گاز مصرفی | متر مکعب | … | … | … |
4 | سوخت … | لیتر | … | … | … |
جمع کل | جمع کل | جمع کل | جمع کل | جمع کل | … |
شرح | ارزش (قیمت ) | استهلاک | استهلاک | تعمیر و نگهداری | تعمیر و نگهداری |
شرح | ارزش (قیمت ) | نرخ (درصد) | مبلغ هزینه | نرخ (درصد) | مبلغ هزینه |
| | | | | |
| | | | | |
جمع کل | | | | | |
شناسنامه طرح | شناسنامه طرح |
مشخصات مجری ؛
مجری : شرکت / آقای /خانم :
نوع شرکت :
نوع مجوز :
ظرفیت اسمی :
نوع طرح : | مشخصات اعضاء حقوقی ؛
مدیر عامل :
رئیس هیات مدیره :
نایب رئیس هیات مدیره : |
تولیدات ؛
نوع تولیدات :
مواد اولیه : | زمین و ساختمان ؛
مساحت زمین :
سطح زیربنا : |
تعداد کارکنان ؛
تولیدی :
اداری و ستادی :
جمع : | نحوه تامین مواد اولیه و میزان آن ؛
داخلی : ……… (تن / کیلوگرم و... )
خارجی : ………(تن / کیلوگرم و... ) |
هزینه های ثابت و متغیر در حداکثر ظرفیت عملی ؛
هزینه های ثابت:
هزینه های متغیر:
کل هزینه های سالانه : | تاسیسات و انرژی ؛
توان برق : ……………
مصرف روزانه آب : ……………
نوع سوخت : ……………
میزان مصرف روزانه سوخت : …………… |
سرمایه گذاری طرح ؛
سرمایه ثابت :
سرمایه در گردش :
سرمایه کل : | نحوه تامین منابع ؛
سرمایه گذاری متقاضی :
سرمایه گذاری بانک :
تسهیلات بلند مدت :
تسهیلات کوتاه مدت : |
شاخصهای مالی و اقتصادی طرح ؛
تولید در نقطه سر بسر : | میزان اشتغال طرح ؛
مستقیم :
غیر مستقیم : |
آدرس محل اجرای طرح : | آدرس محل اجرای طرح : |
تلفنهای ضروری تماس : | تلفنهای ضروری تماس : |
هدف از اجراء طرح : | هدف از اجراء طرح : |