پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی)

تعداد صفحات: 53 فرمت فایل: word کد فایل: 4416
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی
قیمت قدیم:۱۱,۹۵۰ تومان
قیمت: ۷,۹۵۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی)

    خلاصه طرح 

     

    ظرفیت پیشنهادی طرح (ظرفیت عملی)       ٦٤٠ تن در سال
                 
    موارد کاربرد       باز و بستن انواع پیچ ساده
               
               
    مواد اولیه مصرفی عمده       تسمه فولادی – مواد چربی گیر و ....
               
    کمبود محصول (پایان برنامه توسعه چهارم)       ٦٣٤,١ تن در سال
                 
    اشتغال زایی (نفر)         ٥٠
                 
    زمین مورد نیاز (مترمربع)         ٤٥٠٠
                 
      اداری (مترمربع)         ١٠٠
                 
    زیربنا تولیدی (مترمربع)         ٧٠٠
               
      انبار (مترمربع)         ٥٢٠
                 
      تاسیسات و سایر (مترمربع)         ١٠٠
               
    میزان مصرف سالانه مواد اولیه اصلی       ١٢١٠‐ ٣,٣ تن در سال
                 
    سرمایه گذاری ارزی (یورو)         ‐‐‐
               
    ریالی (میلیون ریال)         ٩٣٦٥
    ثابت طرح            
      مجموع (میلیون ریال)         ٩٣٦٥
             
    محل پیشنهادی اجرای طرح     استانهای تهران ، مرکزی ، اصفهان و خراسان رضوی
                   

     

     

    مقدمه

     

     

    مطالعات امکانسنجی، مطالعات کارشناسی است که قبل از اجرای طرحهای سرمایهگذاری

     

    اقتصادی انجام میگیرد. در این مطالعات از نگاه بازار، فنی و مالی و اقتصادی طرح مورد بررسی

     

    و آنالیز قرار گرفته و نتایج حاصل از آن به عنوان مبنایی برای تصمیمگیری سرمایهگذاران مورد

     

    استفاده قرار میگیرد.

     

    گزارش حاضر مطالعات امکان سنجی مقدماتی تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ

     

    گوشتی) می باشد که در قالب متدولوﮊی علمی مطالعات امکان سنجی تهیه گردیده است و مطابق

     

    متدولوﮊی فوق ، ابتدا محصول مورد مطالعه به طور دقیق معرفی شده و سپس بررسی های لازم

     

    روی بازار آن صورت خواهد گرفت و در ادامه مطالعات فنی در خصوص چگونگی تولید و امکانات

     

    سخت افزاری و نرم افزاری مورد نیاز نیز شناسایی شده و در نهایت ظرفیتهای اقتصادی و حجم

     

    سرمایهگذاری مورد نیاز برای اجرای طرح برآورد و ارائه خواهد شد تا با استفاده از آن سرمایه

     

    گذران و علاقه مندان محترم بتوانند کلیه اطلاعات مورد نیاز را کسب و در جهت انجام سرمایه

     

    گذاری اقتصادی با دید باز و مسیرشفاف اقدام نمایند. امید است این مطالعات کمکی هرچند

     

    کوچک در راستای توسعه صنعتی کشورمان بعمل بیاورد .

     

    ١‐١‐ نام و کد محصولات (آیسیک٣)

     

    کالای تولیدی این واحد انواع آچار تخت و رینگی می باشد که به عنوان کالای نهایی جهت

     

    انجام تعمیرات ماشین آلات کارخانجات و کارگاهها مورد استفاده قرار می گیرد. انواع آچار

     

    تولیدی دوسرتخت، آچار یک سر رینگی و یک سر تخت ، رینگی خواهد بود. آلیاﮊ مصرفی درتولید

     

    این آچارها فولاد مخصوص از کرم‐ وانادیم می باشد.

     

    محصول مورد گزارش آچار با نام انگلیسی Wrench میباشد که در لوح فشرده وزارت صنایع و

     

    معادن تحت کد آیسیک ٢٨٩٣١٣١٠ با عنوان انواع آچار و ابزار دستی طبقه بندی شده است .

     

    ٢‐١‐ شماره تعرفه گمرکی

     

    واردات انواع آچار تحت تعرفه های ٨٢٠٤١١٠٠ با عنوان آچارهای دستی دارای دندانه ثابت

     

    صورت میگیرد.

     

    ٣‐١‐ شرایط واردات محصول

     

    واردات انواع آچار دارای هیچگونه محدودیت یا شرایطی از لحاظ موسسه استاندارد و تحقیقات

     

    صنعتی و یا برخی سازمانهای خاص از جمله وزارت دفاع یا صنایع نمی باشد. حقوق ورودی این

     

    تعرفه به ازای هر کیلوگرم ٥٠ درصد تعیین شده است. همچنین این کالا جزو فهرست کالاهای

     

    مشمول اجرای اجباری استاندارد برای واردات نمی باشد

    بررسی استانداردهای موجود در مورد محصول

     

    طبق بررسیهای بعمل آمده موسسه استاندارد و تحقیقات صنعتی در سال ١٣٧٣ اقدام به انتشار

     

    یک نسخه استاندارد در زمینه گروهبندی, اشکال, تعاریف, ویژگیهای فنی و عمومی, حد گذشت,

     

    نشانهگذاری, آچار دوسر پهن, آچار دوسر رینگ گلویی, آچار غیر ضروری صنایع تحت شماره

     

    ٨٣٤ نموده است 

     

    ردیف موضوع شماره سال چاﭖ
           
    ١ مقررات ویژه آچارهای ضربه زن و پیچ گوشتیهای الکتریکی ٣‐ ٤٥٤٩ ١٣٧٧
           
    ٢ آچار لوله گیر‐ ویژگیها و روش های آزمون ٨١١٩ ١٣٨٣
           
    ٣ هوافضا‐آچارخورهای داخلی چهارسوی دنده دار‐سری متریک ٨٢٩٣ ١٣٨٤
           
    ٤ آچار ٨٣٤ ١٣٧٣
           
    ٥ آچارهای یک سررینگ یک سرتخت ویژگیها و روشهای آزمون ١‐ ٨٣٤ ١٣٧٣
           
    ٦ آچارخورهای چهار سو برای پیچها ‐ویژگیها ٩٠٦٤ ١٣٨٦
           
    ٧ آچار شلاقی سنگین‐ویژگیها و روش های آزمون ٩٢٢١ ١٣٨٦
           
    ٨ آچار شلاقی سبک‐ویژگیها و روش های آزمون ٩٢٢٢ ١٣٨٦
           
    ٩ آچار انبر قفلی و انبر قفلی‐ویژگیها و روشهای آزمون ٩٢٢٣ ١٣٨٦
           
  • فهرست و منابع پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی)

    فهرست:

    مقدمه

     

    ١ – معرفی محصول

     

    ١‐ ١‐ نام و کد محصولات (آیسیک ٣)

     

    ٢‐١‐ شماره تعرفه گمرکی

     

    ٣‐١‐ شرایط واردات محصول

     

    ٤‐١‐ بررسی و ارائه استانداردهای موجود در محصول ( ملی یا بین المللی )

     

    ٥‐١‐ بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

     

    ٦‐١‐ معرفی موارد مصرف و کاربرد

     

    ٧‐١‐ بررسی کالاهای جایگزین و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

     

    ٨‐١‐ اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

     

    ٩‐١‐ کشورهای عمده تولیدکننده و مصرف کننده محصول

     

    ١٠‐١‐ شرایط صادرات

     

    ٢ – وضعیت عرضه و تقاضا

     

    ١‐٢‐ بررسی ظرفیت بهرهبرداری و روند تولید از آغاز برنامه سوم تاکنون

     

    ٢‐٢‐ بررسی وضعیت طرحهای جدید و طرحهای توسعه در دست اجرا

     

    ٣‐٢‐ بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا نیمه اول سال ١٣٨٥

    ٤‐٢‐ بررسی روند مصرف از آغاز برنامه توسعه سوم تاکنون

     

    ٥‐٢‐ بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه توسعه سوم تا پایان سال ١٣٨٥

     

    ٦‐٢‐ بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه توسعه چهارم

     

    ٣‐ بررسی اجمالی تکنولوﮊی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با

    دیگر کشورها

     

    ٤‐ تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوﮊیهای مرسوم در فرایند تولید محصول

     

    ٥‐ بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی به همراه برآورد حجم سرمایه ثابت مورد انتظار

     

    ٦‐ برآورد مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و منابع تامین آن

     

    ٧‐ پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

     

    ٨‐ وضعیت تأمین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

     

    ٩‐ بررسی و تعیین میزان آب، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی

     

    ١٠‐ وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی

     

    ١١‐ تجزیه و تحلیل و ارائه جمعبندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی), طرح کارآفرینی پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی), طرح توجیهی پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی), پروژه کارآفرینی پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی), نمونه طرح کسب و کار پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی), Business plan با موضوع پروژه کارآفرینی گزارش امکان سنجی مقدماتی طرح تولید آچار (به استثنای آچار فرانسه و پیچ گوشتی)
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت