طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان

تعداد صفحات: 38 فرمت فایل: word کد فایل: 3910
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان

    خلاصه طرح 

    (جداول در فایل اصلی موجود است )

     معرفی محصول

    غذای آبزیان شامل غذاهای خشک ، مرطوب و تر می باشد . غذاهای خشک رطوبتی بین 7-13 درصد دارند. ساخت حمل و نقل و نگهداری آنها نسبتا ساده بوده و به راحتی می توان آنها را در استخرهای بزرگ توزیع کرد . سایر مزایای اینگونه غذاها شامل امکان خرید عمده و نگهداری مواد این گونه غذاها، قابلیت انتخاب مواد اولیه گوناگون با مشخصات غذایی ویژه ، امکان کنترل کیفیت ، هزینه پایین و برنامه ریزی برای تولید غذا ، ضریب تبدیل پایین و حجم کم می باشد. غذاهای خشک را می توان در اندازه های مختلف که مناسب نیازهای ویژه هر مرحله از رشد گونه ها با تغییر جیره غذایی در مراحل مختلف تولید کرد. همچنین تولید غذای خشک این اجازه را می دهد که غذاهای مخصوصی مانند غذاهای دارای داروهای خاص مثل آنتی بیوتیک های مختلف مخصوص کنترل انتشار هر گونه بیماری (خوراک درمانی) و یا غذاهای دارای انواع هورمونها و افزودنی های مجاز دیگر، برای بوجود آوردن افراد تک جنس یا افزایش رشد جلو انداختن زمان رسیدگی جنسی و بلوغ در ماهی و میگو ا تولید کرد . غذاهای خشک را می توان با استفاده از مواد اولیه خشک و هم با مخلوطی از مواد اولیه خشک و مرطوب که به قدر کافی عمل آوری و خشک شده باشند تهیه کرد. غذاهای خشک را می توان بصورت آرد، پلت ، دانه دانه(گرانول) ، ورقه ای و غیره تولید کرد. که البته در تغذیه آبزیان در ایران از روش پلت غذایی خشک استفاده می شود.

     

     نام و کد آیسیک محصول

     

    متداول ترین طبقه بندی و دسته بندی در فعالیت های اقتصادی همان تقسیم بندی آیسیک است و طبق تعریف عبارت است از : طبقه بندی و دسته بندی استاندارد بین المللی فعالیت های اقتصادی. کد آیسیک غذای آبزیان مطابق ذیل می باشد:

     

    ردیف نام محصول کد آیسیک
         
    1 غذای آبزیان ######

     

     

    شماره تعرفه گمرکی

     

    تعرفه های گمرکی مربوط به غذای آبزیان انبساطی مطابق جدول ذیل می باشد.

     

    شماره تعرفه نوع کالا حقوق SUQ  
    گمرکی ورودی  
         
    2.3E+07 غذا برای سایر آبزیان پرورشی 10 Kg  
    230990 سایر - -  

     

    3 شرایط واردات

     

    واردات موکول به رعایت ماده 7 قانون دامپزشکی مصوب سال 1350 است.

     

    ورود حسب مورد موکول به رعایت ماده 11 قانون حفظ نباتات مصوب 1346 می باشد.

     

    بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)

     

    ردیف شماره استاندارد عنوان استاندارد مرجع  
             
    1 5661 ویژگیها و روشهای آزمون غذای آبزیان پرورشی موسسه استاندارد و تحقیقات  
    صنعتی ایران  
           
    2 7570 خوراک دام و طیور و آبزیان- نمونه برداری موسسه استاندارد و تحقیقات  
    صنعتی ایران  
           
        خوراک دام و طیور و آبزیان – اکسید منیزیم موسسه استاندارد و تحقیقات  
    3 6848 مورد مصرف در مکملهای معدنی- ویژگیها و  
    صنعتی ایران  
        روشهای آزمون  
           
  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان

    فهرست:

    خلاصه گزارش

    -1 معرفی محصول

    -1-1 نام و کد آیسیک محصول

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی

    -1-3 شرایط واردات

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد (ملی یا بین المللی)

    -1-5 بررسی و ارائه اطلاعات لازم در زمینه قیمت تولید داخلی و جهانی محصول

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد

    -1-7 بررسی کالاهای جایگزینی و تجزیه و تحلیل اثرات آن بر مصرف محصول

    -1-8 اهمیت استراتژیکی کالا در دنیای امروز

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده محصول

    -1-10 شرایط صادرات

    -2وضعیت عرضه و تقاضا

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولیدات از آغاز برنامه سوم تا کنون و محل واحدها و

    تعداد آنها و سطح تکنولوژی واحدهای موجود، ظرفیت اسمی، ظرفیت عملی، علل عدم بهره برداری

    کامل از ظرفیت ها، نام کشورها و شرکت های سازنده ماشین آلات مورد استفاده در تولید محصول

    -2-2 بررسی وضعیت طرح های جدید و طرح های توسعه در دست اجرا ( از نظر تعداد ، ظرفیت،

    محل اجرا، میزان پیشرفت فیزیکی و سطح تکنولوژی آنها و سرمایه گذاری های انجام شده اعم از

    ارزی و ریالی و مابقی مورد نیاز)

    -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال ) 87 چقدر از کجا)

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم تا پایان سال 87 و امکان توسعه آن

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با اولویت صادرات تا پایان برنامه چهارم

    -3بررسی اجمالی تکنولوژی و روش های تولید و عرضه محصول در کشور و مقایسه آن با دیگر

    کشورها

     

    -4 تعیین نقاط قوت و ضعف تکنولوژی تکنولوژی های مرسوم در فرآیند تولید محصول

    -5 بررسی و تعیین حداقل ظرفیت اقتصادی شامل برآورد حجم سرمایه گذاری ثابت به تفکیک

    ریالی و ارزی ( با استفاده از اطلاعات واحدهای موچود، در دست اجراء، UNIDO و اینترنت و

    بانک های اطلاعاتی جهانی، شرکت های فروشنده تکنولوژی و تجهیزات و ... )

    -5-1 اطلاعات مربوط به سرمایه ثابت طرح

    5-1-2 هزینه های محوطه سازی

     

    5-1-3 هزینه های ساختمان

     

    5-1-4 هزینه ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

     

    -5-1-5 هزینه های تاسیسات

     

    -5-1-6 هزینه های وسائط نقلیه

     

    5-1-7 هزینه لوازم اداری و خدماتی

     

    -5-1-8 هزینه های قبل از بهره برداری

     

    -5-1-9 جمع هزینه های ثابت سرمایه گذاری

     

    -5-2 سرمایه در گردش مورد نیاز طرح

     

    -5-3 کل سرمایه مورد نیاز طرح

     

    -5-4 تأمین منابع مالی طرح

     

    -5-5 هزینه های سالیانه

     

    -5-5-1 هزینه مواد اولیه

     

    -5-5-2 هزینه نیروی انسانی

     

    -5-5-3 هزینه های سوخت و انرژی مصرفی

     

    -5-5-4 تعمیر و نگهداری

     

    -5-5-5 استهلاک

     

    -5-5-6 هزینه های سالیانه تولید

     

    -5-6 شاخص های اقتصادی

     

    -6 میزان مواد اولیه عمده مورد نیاز سالانه و محل تامین آن از خارج یا داخل کشور قیمت ارزی و ریالی آن و بررسی تحولات اساسی در روند تامین اقلام عمده مورد نیاز در گذشته و

     

    آینده

    -7 پیشنهاد منطقه مناسب برای اجرای طرح

     

    -8 وضعیت تامین نیروی انسانی و تعداد اشتغال

    -9 بررسی و تعیین میزان تامین آب ، برق، سوخت، امکانات مخابراتی و ارتباطی (راه- راه آهن – فرودگاه- بندر ...) و چگونگی امکان تامین آنها در منطقه مناسب برای اجرای طرح

     

    -10 وضعیت حمایت های اقتصادی و بازرگانی

    -11 تجزیه و تحلیل و ارائه جمع بندی و پیشنهاد نهایی در مورد احداث واحدهای جدید

     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان , طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان , طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان , پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان , نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان , Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولید غذای آبزیان
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت