طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O )

تعداد صفحات: 64 فرمت فایل: word کد فایل: 3858
سال: قبل از 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع شیمیایی و پتروشیمی
قیمت قدیم:۱۳,۶۰۰ تومان
قیمت: ۹,۶۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O )

    خلاصه طرح 

     

    نام محصول اسید امینورکسی
    ظرفیت پیشنهادی طرح 1000تن
    مواد اولیه (هزارریال) #####
    اشتغال زایی 18نفر
    زمین مورد نیاز 1500مترمربع
      اداری 75
      سالن تولید 500
      انبار مواد اولیه 100
      انبار محصول 100
    زیر بنا آشپزخانه 25
     
      رخت کن و نماز خانه 25
      سرویس ها 25
      ساختمان نگهبانی 75
    سرمایه ثابت (هزار ریال) #####
    سرمایه در گردش(هزارریال) #####
    مصرف سالانه آب ( متر مکعب) 15,000
    مصرف سالانه برق( کیلو وات بر ساعت) 60,000
    مصرف سالانه سوخت گاز( متر مکعب) 150,000
      بنزین(لیتر) 9000
    محل پیشنهادی برای احداث طرح مراکز و شهرستان های بزرگ کشور

     

    مقدمه :

     

    پروتئینها ، زنجیرههای خطی یا پلیمرهایی هستند که از ترکیب اسیدهای آمینه حاصل میشوند. اسید

    آمینهها ، حروف الفبایی پروتئینها را تشکیل میدهند و چون امکانات بالقوه نامحدودی در طرز توالی و

     

    طول زنجیره اسید آمینهها در تولید پروتئینها وجود دارد، از اینرو انواع بی شماری از پروتئینها نیز

     

    میتوانند وجود داشته باشند.

     

     

    اختلاف هر اسید با سایر اسیدهای آمینه ، در زنجیره جانبی هر یک از اسیدهای آمینه است. اسیدهای

    آمینه در آغاز تشکیل زمین ، به همراه سایر مواد آلی پیدا شدند. اسیدهای آمینهای که در حضور

     

    پرتوهای فرابنفش بوجود آمدند، گوناگونی بسیار داشتهاند. اما به دلایلی ناشناخته تنها بیست اسید

     

    آمینه ، آن هم از نوع L ، در یاخته زنده کاربرد پیدا کرد

    ساختار اسیدهای آمینه

     

    هر اسید آمینه ، از یک کربن نامتقارن به نام کربن آلفا تشکیل یافته است که با چهار گروه مختلف

     

    کربوکسیل (COOH) اتم هیدروژن ، گروه آمینه بازی (NH2-) و یک زنجیره غیر جانبی (R-)

     

    پیوند برقرار میکند. ریشه R ممکن است یک زنجیره کربنی و یا یک حلقه کربنی باشد. عوامل دیگری

     

    مانند الکل ، آمین ، کربوکسیل و نیز گوگرد می توانند در ساختمان ریشه R شرکت کنند. زنجیره

     

    جانبی خود چندین اتم کربن دارد و آنها را به ترتیبی که از کربن آلفا ، فاصله میگیرند، با حروف بتا

     

    (β)، گاما (γ) و دلتا (δ) نشان میدهند.

     

    اگر در حالی که عامل COOH روی کربن آلفا قرار داد عامل NH2 روی کربنهایی غیر آلفا قرار گیرد.

     

    نوع اسید آمینه به β ، γیا δ تغییر خواهد کرد. اسیدهای آمینه آزاد به مقدار بسیار ناچیز در سلولها

     

    وجود دارند .بیشتر اسیدهای آمینه آلفا در سنتز پروتئین شرکت میکنند، در صورتی که اسیدهای

     

    آمینه بتا ، گاما و دلتا واسطههای شیمیایی هستند. بیشتر اسیدهای آمینه در PH هفت به صورت دو

     

    قطبی در میآیند یعنی گروه NH2 پروتون میگیرد و گروه COOH هیدروژن خود را از دست

     

    میدهد و به صورت –COO- در میآید .

    ایزومری در اسیدهای آمینه

     

    مطابق قرار داد اگر ساختمان فضایی یک اسید آمینه را در نظر بگیریم، چنانچه عامل NH2 که به

     

    کربن آلفا متصل است در طرف چپ باشد، میگوییم که این اسید آمینه از نوع L است و هرگاه عامل

     

    NH2در طرف راست کربن آلفا قرار گیرد، گوییم که این اسید آمینه از نوع ∆ است. برخلاف قندهای

     

    طبیعی که از نوع دلتا هستند، اسیدهای آمینه طبیعی همگی از نوع L میباشند. ایزومرها را انانتیومر

     

    میگویند .

    انواع اسیدهای آمینه

     

    منو اسیدهای آمینه

     

    گلیکوکول:((Gly گلیکوکول که گلیسین نیز نامیده میشود و تنها اسید آمینهای است که فاقد کربن ناقرینه است و در ساختمان پروتئینهایی مانند کلاژن ، الاستین و رشته ابریشم به مقدار فراوان وجود دارد.

     

    آلانین (Ala): در تمام پروتئینها فراوان است.

     

    والین (Val): اسید آمینه ضروری برای انسان است و به مقدار کم در بیشتر پروتئینها یافت می شود.

     

    لوسین (Leu): اسید آمینه ضروری برای انسان بوده و در بیشتر پروتئینها به مقدار زیاد وجود دارد.

     

    ایزولوسین (Ile): اسید آمینه ضروری برای انسان است که به مقدار کمتر از اسیدهای آمینه دیگر پروتئینها وجود دارد .ایزولوسین دو کربن ناقرینه دارد .

    اسید آمینه الکل دار

     

    سرین (Ser): اسید آمینهای است که در رشتههای ابریشم بسیار فراوان بوده و در ساختمان چربیها و پروتئینهای مرکب نیز شرکت میکند.

     

    تره اونین (Thr): اسید آمینه الکلداری است که برای انسان ضروری بوده و مانند ایزولوسین یک کربن ناقرینه اضافی دارد .

    اسیدهای آمینه گوگرددار

     

    سیستئین (Cys): این اسید آمینه نقش مهمی در ساختمان فضایی پروتئینها بر عهده دارد زیرا عامل تیول (SH-) دو مولکول سیستئین در یک زنجیره پلی پپتیدی و یا دو مولکول سیستئین در دو زنجیره پلی پپتیدی با از دست دادن هیدروژن پیوند کوالان می سازند و در نتیجه دو مولکول سیستئین تبدیل به اسید آمینه دیگری به نام سیستئین میگردند.

     

     

     

    متیونین (Met): متیونین از اسیدهای آمینه ضروری برای انسان است که مقدار آن در پروتئینها نسبتا کم است .

    دی اسیدهای منو آمینه

     

    اسیدهای آمینهای هستند که دارای یک آمین و دو عامل کربوکسیل هستند و به اسید آمینه اسیدی مشهورند .

     

    اسید آسپارتیک (Asp): در پروتئینها به مقدار زیاد یافت می شود .اسیدیته این اسید آمینه زیاد است.

     

    اسید گلوتامیک (Glu): مقدار آن در پروتئین زیاد است و نقش مهم آن انتقال عامل آمین در واکنشهای بیوشیمیایی است .

     

     

    اسیدهای آمینه آمیدی

     

    این ترکیبات روی ریشه R دارای یک عامل آمیدی هستند .این اسیدهای آمینه در سنتز پروتئینها

     

    شرکت نموده و نقش مهمی را در انتقال آمونیاک دارا هستند .

     

    گلوتامین (Gln)

     

    آسپاراژین (Asn)

    اسیدهای آمینه دی آمین

     

    این اسیدهای آمینه دارای یک عامل آمین اضافی هستند .

     

    لیزین (Lys): این اسید آمینه برای انسان ضروری بوده و در بیشتر پروتئینها مخصوصا در بعضی از پروتئینها مانند هیستونها به مقدار فراوان دیده میشود. لیزین در سنتز کلاژن نیز شرکت می کند. ولی پس از تشکیل کلاژن ، لیزین به دلتا هیدروکسی لیزین تبدیل میشود.

     

    آرژنین (Arg): این اسید آمینه در پروتئینهایی مانند هیستون و پروتامین بسیار فراوان است. آرژنین بسیار بازی است .گروه انتهای این اسید آمینه را که شامل سه ازت میباشد، گوانیدین مینامند .

    اسید های آمینه حلقوی

     

    بعضی از این اسیدهای آمینه به علت دارا بودن حلقه بنزنی ، عطری) آروماتیک) نامیده میشوند و

    برخی دیگر دارای یک حلقه هترو سیلیک هستند .

     

     

    فنیل آلانین (phe): از اسیدهای آمینه ضروری برای انسان بوده و در پروتئینها به مقدار فراوان یافت میشوند. در ساختمان این اسید آمینه یک حلقه بنزنی و یک زنجیر جانبی آلانین شرکت دارد.

     

    تیروزین (Thr): این اسید آمینه به مقدار فراوان در پروتئینها دیده می شود .حلالیت آن در آب کم است. تیروزین را پاراهیدروکسی فنیل آلانین هم می نامند. زیرا از اکسیداسیون فنیل آلانین حاصل میشود.

     

    تریپتوفان (Trp): اسید آمینه ضروری برای انسان است که به مقدار کم در پروتئینها وجود دارد.

     

    هیستیدین (His): این اسید آمینه در تمام پروتئینها به مقدار اندکی وجود دارد و فقط مقدار آن در هموگلوبین نسبتا زیاد است.

     

    پرولین (Pro): اسید آمینهای است که در پروتئینهایی مانند کلاژن و رشتههای ابریشم به مقدار فراوان دیده میشود. این اسید آمینه نقش مهمی در ساختمان فضایی پروتئینها به عهده دارد. در حقیقت پرولین که از حلقه ایمین مشتق می شود، یک اسید ایمینه است. در کلاژن تعدادی از پرولینها به هیدروکسی پرولین تبدیل می شود .

     

    اسید های آمینه ضروری

     

    از نظر تغذیه ، اسید آمینهها را به دو دسته ضروری و غیر ضروری تقسیم می کنند. اسیدهای آمینه ضروری ، اسیدهای آمینهای هستند که سلولها قادر به سنتز نیستند، در صورتی که اسیدهای آمینه غیر ضروری توسط سلولها از سایر مواد ساخته میشوند. نوع اسیدهای آمینه ضروری در نزد گونههای مختلف جانداران متفاوت است.

     

  • فهرست و منابع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O )

    فهرست:

    1 معرفی محصول................................................................................................ 13..

    -1 -1 نام و کد محصول.............................................................................. 19..

    -1-2 شماره تعرفه گمرکی ......................................................................... 19..

    -1-3 شرایط واردات................................................................................... 19..

    -1-4 بررسی و ارائه استاندارد ملی........................................................... 19..

    -1-5 بررسی و ارئه اطلاعات لازم در زمینه قیمت......................................19

    -1-6 توضیح موارد مصرف و کاربرد........................................................... 20..

    -1-7بررسی کالاهای جایگزین 37..................................................................

    -1-8 اهمیت استراتژیک کالا در دنیای امروز........................................... 39.

     

    -1-9 کشورهای عمده تولید کننده و مصرف کننده ................................. 40..

    -1-10 شرایط صادرات................................................................................ 40..

    -2 وضعیت عرضه و تقاضا .......................................................................... 41..

    -2-1 بررسی ظرفیت بهره برداری و روند تولید........................................ 41..

    -2-2 وضعیت طرح های جدید ................................................................. 41..

     

    -2-3 بررسی روند واردات محصول از آغاز برنامه سوم.............................42

    -2-4 بررسی روند مصرف از آغاز برنامه سوم 45............................................

    -2-5 بررسی روند صادرات محصول از آغاز برنامه سوم............................46

    -2-6 بررسی نیاز به محصول با الویت صادرات تا پایان برنامه چهارم.......47

    -3 بررسی اجمالی تکنولوژی..................................................................... 48.

    -4 نقاط قوت و ضعف تکنولوژی............................................................... 50...

    بخش مالی طرح ...................................................................................... 51...

    -5 محل های پیشنهادی اجرای طرح....................................................... 64...

    -6 وضعیت حمایتهای اقتصادی و بازرگانی.............................................. 64...

    -7تجزیه وتحلیل و جمع بندی................................................................. 64...

     

    منبع:

    • وزارت صنایع و معادن ایران

    اتاق بازرگانی

     

    سایت www.data.un.org

     

    • کتابچه "مقررات صادرات و واردات

    اینترنت

     

    • دانشکده داروسازی دانشگاه اصفهان

    انستیتو پاستور ایران

طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O ), طرح کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O ), طرح توجیهی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O ), پروژه کارآفرینی طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O ), نمونه طرح کسب و کار طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O ), Business plan با موضوع طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی اسید آمینورکسی ( C9H10N2O )
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت