طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد

تعداد صفحات: 20 فرمت فایل: word کد فایل: 3779
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع فلزی و خودروسازی
قیمت قدیم:۱۰,۵۰۰ تومان
قیمت: ۶,۵۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد

    تجزیه و تحلیل نسبت های مالی

    (فرمول ها در فایل اصلی موجود است)

    نسبت جاری یکی از نسبت های نقدینگی می باشد که با استفاده از آن می توان قدرت شرکت را در پرداخت بدهی های جاری شرکت تعیین کرد. بر اساس این نسبت منابع اصلی نقد شرکت برای پرداخت بدهی های جاری، دارایی های جاری می باشند.

    نسبت جاری از تقسیم دارای های جاری بر بدهی های جاری حاصل می شود. هرچه نسبت جاری شرکت بزرگتر باشد آن شرکت در پرداخت بدهی های جاری خود، با مشکلات کمتری مواجه است. برای سازمان های وام دهنده این نسبت باید به طور متعادل 2 یا بیشتر از آن باشد که اعتباردهندگان تمایل به پرداخت اعتبار داشته باشند.

     نسبت جاری شرکت رینگ سازی مشهد سال 82 (سهامی عام)

     نسبت جاری شرکت رینگ سازی مشهد سال 83 (سهامی عام)

    شرکت از لحاظ نقدینگی و نسبت جاری در وضعیت مطلوبی نمی باشد چون نسبت های جاری این شرکت تقریباً نزدیک به یک است و این به این معنی است که شرکت تقریباً معادل دارایی های جاری خود، بدهی جاری دارد و این از دید اعتباردهنده مناسب و مطلوب نمی باشد. در سال 83 این نسبت مطلوبتر از سال 82 است چون 044/1<94/0 لذا شرکت در پرداخت بدهی های جاری خود از محل دارایی های جاری در سال 83 با مشکلات کمتری تقریباً مواجه هستند.

    = نسبت آنی

    (پ پ + م ک) – دارایی های جاری

    بدهی های جاری

    = نسبت آنی شرکت رینگ سازی مشهد سال 82

    (93472036159)-183184876252

    195290087673

    (فرمول ها در فایل اصلی موجود است)

                                                                                    

    = نسبت آنی شرکت رینگ سازی مشهد سال 82

    (128369643889)-190928429403

    182802804822

     (فرمول ها در فایل اصلی موجود است)

    نسبت آنی را که نسبت سریع هم می گویند از طریق تقسیم دارایی های آنی یا سریع بر بدهی های جاری حاصل می شود. این نسبت بیان می کند که توان شرکت در پرداخت بدهی های جاری از محل دارایی های آنی چه قدر است. البته لازم به ذکر است که این نسبت هرچه بالاتر باشد از دید اعتباردهندگان مناسب و مطلوبتر است. بر اساس تحلیل مدیران مالی مرز بین قدرت نقدینگی کافی و قدرت نقدینگی ناکافی شرکت را معادل یک بودن نسبت آنی شرکت می دانند.

    از دید تحلیل گران مالی این نسبت های آنی محاسبه شده برای شرکت رینگ سازی مشهد برای سال 82 و 83 چون کمتر از یک هستند مطلوب نمی باشد این به معنی آن است که شرکت از محل دارایی های آنی خود قادر به پرداخت بدهی های جاری خود نمی باشد. این شرکت در سال 82 فقط 46/0 از بدهی های جاری خود را از محل دارایی های آنی می تواند پرداخت کند و در سال 83 هم فقط معادل 34/0 از بدهی های جاری خود را می تواند از محل دارایی های آنی جبران کند.

    لازم به ذکر است که هرچقدر نسبت های آنی و جاری کوچکتر باشند از دید مدیریتی مطلوبتر است. چون به هر میزانی که نسبت های جاری و آنی کوچکتر باشد یعنی دارایی های جای کمتری در شرکت وجود دارد و شرکت وجوه نقد کمتری را به صورت راکت نگهداری می کند که این هزینه های ناشی از راکت بودن سرمایه و هزینه های سرمایه را کاهش می دهد و منجر به افزایش کارآیی و بهره وری می گردد. لذا هرچه این نسبت های کوچکتر باشند از دید مدیریت مناسب تر است.

    نسبت های فعالیت یا کارآیی:

    نسبت گردش کالا: با استفاده از این نسبت، تعداد دفعاتی که شرکت در سال موجودی کالای خود را می فروشد، تعیین شده و برای محاسبه آن می توان بهای تمام شده کالای فروش رفته را بر موجودی کالا تقسیم کرد.

    = گردش موجودی کالا

    بهای تمام شده کالای فروش رفته

    موجودی کالا

     

    در حالت کلی، هرچه این نسبت زیادتر شود به معنای افزایش کارآیی مدیریت است.

     گردش موجودی کالای شرکت رینگ سازی مشهد سال 83

    این نسبت گردش م ک (31/4) نشان می دهد که شرکت در طی یک سال مالی تقریباً 30/4 بار کالاهای خود را می فروشد. به عبارت دیگر کالاها و موجودی انبار این شرکت 3/4 بار خالی و پر می شوند. این نسبت تقریباً گردش بالای موجودی ها را نشان می دهد و مطلوب است.

    = گردش دارایی ها

    خالص فروش

    کل دارایی ها

    گردش دارایی ها:

    نسبت گردش دارایی ها از تقسیم مبلغ فروش بر مبلغ دارایی های شرکت به دست می آید. این نسبت رابطه بین حجم فعالیت و ارزش دارایی ها را بیان می کند. هرچه این نسبت بالاتر باشد یعنی سطح فعالیت و حجم فروش بیشتر است و لذا نرخ های بالای این نسبت مطلوبیت بیشتری خواهند داشت.

     گردش دارایی های شرکت رینگ سازی مشهد سال 83

    این نسبت به علت پایین بودن نشان دهنده حجم پایین فعالیت است که چندان مطلوب نیست زیرا که حجم فروش شرکت نسبت به ارزش دارایی ها از اهمیت چندانی برخوردار نیست و قابل توجه نمی باشد. این مورد نشان دهنده عملکرد ضعیف مدیریت است.

    = دوره وصول مطالبات

    حساب های دریافتی

    دفعات گردش

    = دفعات گردش ح د

    فروش نسیه

    360

    متوسط فروش نسیه در هر روز =

    نسبت دوره وصول مطالبات:

    (فرمول ها در فایل اصلی موجود است)

    این شرکت مدت زمانی را که طول می کشد تا شرکت طلب خود را از اشخاص ثالث یا مشتریان وصول کند نشان می دهد. به طور متوسط نشان می دهد که چند بار در سال ح د وصول می شوند. هرچه این نسبت پایین تر باشد مطلوب تر است.

     

     دفعات گردش ح د سال 82

     دوره وصول مطالبات سال 82

    یعنی به طور متوسط هر 688 روز یک بار ح د شرکت وصول می شود. این یک نسبت نامطلوب است.

     دفعات گردش ح د سال 83

     دوره وصول مطالبات سال 83

    یعنی هر 420 روز یک بار حساب های دریافتی شرکت رینگ سازی مشهد در سال 83 وصول خواهد شد.

    نسبت بدهی های بلندمدت به حقوق صاحبان سهام:

    این نسبت مقدار یا درصد منابع مالی شرکت که توسط بستانکاران تأمین شده است را نشان می دهد و این نسبت هرچه کوچکتر باشد مطلوب تر است.

  • فهرست و منابع طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد

    فهرست:

    ندارد
     

    منبع:

    ندارد

طرح توجیهی طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد, طرح کارآفرینی طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد, طرح توجیهی طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد, پروژه کارآفرینی طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد, نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد, Business plan با موضوع طرح توجیهی شرکت رینگ سازی مشهد
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت