دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر

تعداد صفحات: 29 فرمت فایل: word کد فایل: 3157
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر

    -خلاصه گزارش طرح

    1-1: عنوان و تعریف محصول

    محصول تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر می باشد.

    گلاب : گلاب به حاصل تقطیر گل های سرخ (( گلهای محمدی )) تازه چیده شده با آب که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد.

    عرقیات معطر : عرقیات معطر به حاصل تقطیر انواع مختلف گیاهان معطر که بعضی از آنها تازه و بعضی بصورت خشک با آب تقطیر می شوند و اسانس اضافی آنها از محلول آبکی جدا شده باشد اطلاق می گردد.

    1-2 : تولید سالیانه در این طرح 200 تن گلاب معادل با 444445 عدد بطر cc (450)،150 تن عرقیات بسته بندی شده در بطر معادل c 333334 عدد بطر cc (450)و 150 تن عرقیات فله ای جهت مصرف کلیه اقشار مردم در نظر گرفته شده است که در سال اول تولید 80% در سال دوم تولید 85 درصد در سال سوم تولید 90 درصد و در سال چهارم 95درصد و در سال پنجم 100 درصد ظرفیت نهایی تولید خواهد شد.

    1-2:تعداد روز کاری

    تعداد روز کاری در طرح 270 روز می باشد.

    1-4 :تعداد شیفت و مدت زمان شیفت به ساعت

    نظر به اینکه گل محمدی و گل نسترن و بیدمشک و بهار نارنج در سه ماهه فروردین ،اردیبهشت،خرداد بعلت  آنکه بایستی از گل تازه استفاده شود تولید می گردد لذا در این سه ماه فقط از این نوع عرقیات و گلاب تولید خواهد شد که در این سه ماه ،واحد دو شیفته کار خواهد نمود که ساعت کار در هر شیفت 12 ساعت می باشد. بقیه عرقیات در ماههای بعدی با استفاده از گیاهان خشک تولید می شود. البته عرق نعناع را نیز در فصل تابستان (تیر مرداد ، شهریور ) با استفاده از گیاهان تازه می توان تولید کرد. در این 6 ماه بعدی که بقیه عرقیات تولید می گردد. و در واحد کار پر کردن شیشه و بسته بندی عرقیات و گلاب ذخیره شده در فصل بهار نیز انجام خواهد شد که یک شیفت 8 ساعته خواهد بود.

    1-5 : مساحت زمین و زیر بنای مورد نیاز

    زمین 4000 متر مربع و زیر بنا m2 1200 مورد نیاز خواهد بود.

    1-6 : سرمایه گذاری ثابت و کل سرمایه گذاری طرح

    سرمایه گذاری ثابت 097/745/135 تومان و کل سرمایه گذاری طرح 880/954/178 تومان می باشد.  

    1-7 : تعداد کل کارکنان :

    تعداد کل کارکنان دائمی 22 نفر و 10 نفر کارگر فصلی در سه ماهه دو شیفت کاری خواهد بود.

    1-8 : قیمت فروش محصول و درآمد حاصل از تواید و فروش در حداکثر ظرفیت بهره برداری

    قیمت فروش محصول: گلاب صادراتی با توجه به صادراتی بودن و نرخ ارز واریز نامه ای هر بطر 310 تومان ،قیمت فروش عرقیات بسته بندی شده در بطر با کیفیت خوب و عالی 1/232 تومان قیمت فروش عرقیات فله ای بطور متوسط با کیفیت خوب 5/196 تومان و قیمت فروش کل محصولات تولیدی در حداکثر ظرفیت 770/619/244 تومان می باشد.

    1-9 سود ویژه در ظرفیت نهایی :

    سود ویژ در ظرفیت نهایی 895/241/49 تومان می باشد و سود ویژه با توجه به اینکه جدولهای اقتصادی بعداً توسط افراد دیگری تنظیم خواهد شد لذا بعداً مشخص خواهد شد.

    1-10 :ارزش افزوده خالص سالیانه

    ارزش افزوده خالص سالیانه بر اساس محاسبات انجام شده در طرح 934/246/65 تومان می باشد.

    1-11 : سرمایه گذاری سرانه

    سرمایه گذاری سرانه بر اساس محاسبات انجام شده در طرح 232/170/6 تومان میباشد.

    1-12 : نقطه سر به سر

    نقطه سر به سر بر اساس محاسبات انجام شده در طرح 782/258 کیلوگرم می باشد که درصد تولید در نقطه سر به سر 577% می باشد. 

      مطالعات اقتصادی

    تعریف محصول از نظر مشخصات ظاهری و غیره

    گلاب: گلاب به حاصل تقطیر گلهای سرخ ، گل  محمدی تازه چیده شده با آب که اسانس اضافی آن از محلول آبکی جدا شده است اطلاق می گردد که از نظر درجه خلوص به دو نوع گلاب سنگین و گلاب سبک تقسیم می شود.

    گلاب سنگین (درجه یک) است که درصد میلی لیتر آن حداقل 35 میلیگرم اسانس وجود داشته باشد.

    گلاب سبک (درجه دو): گلابی است که درصد میلی لیتر آن حداقل 15 میلیگرم اسانس وجود داشته باشد.

    3-3 : بررسی شیوه های کنترل تولید محصول و مشخص نمودن نقاط کنترل در خط تولید:

    در خط تولید و در هنگام تولید باید مرتباً از محصول خروجی  ازکندانسور نمونه گیری نموده و در آزمایشگاه آزمایشات لازم را بر روی گلاب که جهت صادرات بایستی استاندارد باشد انجام داد. در مورد عرقیات نیز در کارگاههای سنتی معمولاً یک نفر مرتباً از محصول کندانس شده بوسیله خوردن آزمایش می کند و وقتی دیگر مشخص شد عرقیات خروجی از دستگاه دارای کیفیت مناسبی نمی باشد توید قطع می شود ، آزمایشاتی که بر روی گلاب انجام می شود عبارتند از:1- اسانس 2-اسیدیته 3- رفرکتور -4- اکسیداسیون 5- اندیس یوری 6- اندیس استری 7- طعم وبو

    بسته بندی نهایی جهت گلاب بسیار مهم است که با بسته بندی نیز از نظر استاندارد مورد تائید قرار گیرد.

    نکته قابل ذکر در این قسمت آن است که معمولاً در هنگامی که تولید تمام شود در دیگ پخت بایستی مقدار مایع بر روی گل وگیاهان وجود داشته باشد(معمولاً این مقدار یک متر مکعب می باشد. که در هنگام تخلیه مشکل خاصی بوجود نباید و گل وگیاهان همراه با آب از لوله خروجی با فشار خارج شوند.

    3-4 مشخصات مواد اولیه از نقطه نظر نوع ، میزان مصرف سالیانه ، قیمت و سایر مشخصات فنی با ذکر تامین آنها.

    همچنانکه  قبلاً توضیح داده شددریک دیگ پخت گل وگیاهان با آب به نسبت لازم افزوده می گردد تا گلاب و عرقیات بدست آید. این نسبتها بدین شرح می باشد.

     

    ردیف نام کالا مقدار گیاه مصرفی به کیلو ضریب برداشت از دیگ به لیتر
    1 گلاب  1 حداکثر
    2 شاطره 1 10
    3 گاو زبان 1 10
    4 خارشتر  1 4
    5 کاسنی  1 10
    6 نسترن 1 10
    7 بید مشک 1 7
    8 بهار نارنج 1 8
    9 طارونه 1 4
    10 اترج 1 7
    11 کیالک 1 2
    12 نعنا 1 3

     

     چنانچه مقدار سیصد تن تولید عرقیات سالیانه را به شکل زیر تقسیم نمائیم .

    شاطره- گاو زبان – کاسنی- نسترن – بید مشک وبهار نارج ونعناع از هرکدام 28 تن و عرقیات کیالک ، اترج، طارنه، خارشتر بعلت مصرف کمتر از هر کدام 26 تن سالیانه تولید نمائیم مقدار اولیه مورد نیاز (سالیانه ) بشرح زیر خواهد بود. 

    شاطره- گاو زبان – کاسنی- نسترن – بید مشک وبهار نارج ونعناع از هرکدام 28 تن و عرقیات کیالک ، اترج، طارنه، خارشتر بعلت مصرف کمتر از هر کدام 26 تن سالیانه تولید نمائیم مقدار اولیه مورد نیاز (سالیانه ) بشرح زیر خواهد بود.

    مواد بسته بندی مورد نیاز

    الف- گلاب صادراتی

    ب- عرقیات :چون عرقیات مصرف داخلی دارد لذا 50 درصد ظرفیت در بطرو 50 درصد بصورت فله ای بفروش خواهد گردید تا نیاز کلیه طبقات جامعه برطرف گردد.

    جمع کل مواد بسته بندی مورد نیاز 733902362

    جمع کل مواد اولیه مورد نیاز 57096000

    جمع کل مواد اولیه بسته بندی مورد نیازسایانه 120486362

    منبع تامین کلیه مواد اولیه و مواد بسته بندی مورد نیاز داخل کشور می باشد.

    3-5 مشخصات ماشین آلات و تجهیزات خط تولید

    1- دستگاه دیگ دو جداره مجهز به سیستم تقطیر با سیستم خلاء با ظرفیت 200کیلو باید ماده اولیه گ وگیاهان و ظرفیت کلی سه هزار لیتر و از نوع مس قلع اندود شده که حرارت آن توسط بخار تامین می گردد و قسمت بدنه اصلی ایزوله شده و مجهز به سرد کن منبع گلاب و با عرقیات (500 لیتری ) به قیمت 000/7600 تومان ساخته شده توسط شرکت گلکاران ( ابعاد دستگاه 30/1×30/1 متر به ارتفاع 3 متر و ابعاد کندانسور قطر cm50 و به ارتفاع m 3)

    2- دستگاه دیگ دو جداره با درب باز شو وظرفیت 200 کیلو گرم ماده اولیه گل و گیاهان و ظرفیت کلی سه هزار لیتر و این دستگاه جهت عرق گیری گیاهان علوفه ای مناسب استو بدنه اصلی از مس قلع اندود شده و بدنه اصلی ایزوله شده ومجهز به سرد کن و منبع عرقیات 500 لیتری، به قیمت 000/7600 ساخته شده شرکت گلکاران ابعاد دستگاه پخت 30/1×30/1 به ارتفاع 3 مترو کندا نسور به قطر cm 50 و به ارتفاع m3.

    دستگاه شماره 1 دستگاه شماره 2 در داشتن و نداشتن خلاء فرق دارند. با این وضع قیمت هر دو یکی است . زیرا دستگاه شماره 2 مجهز به درب بازشو می باشد.

    پرکن مخزن ساده اسیتل 100 لیتری است ومجهز به فیلتر می باشد و در زیر پرکن 8 شیر وجود دارد . میزی جلوی پرکن است که در جلو میز کارگران می ایستند و بطرها از عرقیات و گلاب پر می شد این دستگاه توسط شرکت گلکاران ساخته شده و قیمت آن 000/700 می cmباشد. ابعاد این دستگاه cm6 × cm 90 است علت وجو فیلتر آن است که تولید قبل از ورود به مخزن پرکن از فیلتر رد شده و تمام ذرات آن گرفته می شود. این دستگاه چون بصورت دستی است نیاز به برق ندارد.

    دستگاه پاستوریزا تورا زجنس استیل به ابعاد cm100× cm 200 و به عمق cm 130 که درته این مخزن لوله های بخار رد شده و صفحه مشبک از جنس استیل در حدوداً وسط این مخزن قرار می گیرد که مخزن از آب پر شده توسط لوله های بخار آب داغ شده وبطرها در روی صفحه مشبک جهت پاستوریزه شدن توسط کارگران قرار داده میشوند. پس ازت پاستوریزه شدن ( در حدود ده دقیقه ) بخار قطع شده و آب سرد می شود و بطرها خارج می گردند. این دستگاه در حدود 1000 بطر دریک مرحله پاستوریزه شده می باشد . حرارت حاصله دستگاه چون توسط بخار تامین می گردد. نیازی به برق ندارد.

    دستگاه درب نیمه اتوماتیک با ظرفیت 30000 بطر در ساعت به قیمت 000/800 زمان که توسط کارگاه پنیریان در اصفهان ساخته می شود با الکترون موتور kw01

    مخازن نگهداری از جنس فایبر گلاس جهت نگهداری عرقیات و گلاب با ظرفیت 2200 لیتر دو جداره که در وسط فوم ترزیقی بکار برده شده ، تعداد مورد نیاز 6 عدد که قیمت هر کدام 650000 تومان است لذا قیمت کل آنها 3900000 می باشد

    شبکه های نگهداری پلاستیکی با ظرفیت kg 1000 ، ده عدد مورد نیاز است که قیمت هر کدام 000/180 تومان است بنابراین قیمت کل 000/180 تومان برآورد می گردد.

    3-7- مشخصات ماشین آلات و تجهیزات و تاسیسات

    1- دیگ بخار دو تنی ؛با میزان برق مصرفی hp3 یک دستگاه به قیمت 000/11000 تومان که در ماشین سازی اراک ساخته می شود.

    2-سیستم تزریق شیمیایی شامل پمپ تزریق 11 لیتر در ساعت ، تابلو برق و مخزن صد لیتری و سایر متعلقات یک دستگاه به قیمت 770000 تومان که در ماشین سازی اراک ساخته می شود.

    3- دستگاه سختی گیر با طرفیت 000/500 گرین با متعلقات مربوطه وک یک عدد کیت سنج یکدستگاه 1480000 تومان قابل توجه اینکه دیگ بخار با متعلقات در ماشین سازیها ساخته می شود و میزان برق کلی مصرفی hp3 است.)

    4- پمپ آب جوش و آب سرد، دو دستگاه hp 3 استیل به قیمت 000/400 تومان هر دستگاه جمععاً 000/800 تومان

    5- وانت دو تنی یک دستگاه ، به قیمت 000/2500 تومان

    6- پیکان یکدستگاه به قیمت 000/4000 تومان

    7- وسایل آزمایشگاهی نظیر وسایل شیشه ای شامل ph متر- رفرکتومترو جمعا به مبلغ 000/2500 تومان

    8- هزینه ای انشعاب برق به میزان 65km با هزینه کابل کشی وغیره 0000/2600 تومان

    9- هزینه حفره چاه نیمه عمیقی یا لوله کشی و الکتروموتور kw 10 . 000/20000 تومان

    10- منبع هوایی آب با ظرفیت 000/10 لیتری یک دستگاه 000/800 تومان

    11- منبع گازوئیل 000/20 لیتری یکدستگاه 000/1000 تومان

    12- ژنراتور اضطراری بقدرت kw30 – 000/2000 تومان

    13- تجهیزات اطفاء حریق ، 6 کپسول آتش نشانی 000/300 تومان

    14- لوازم و تجهیزات تعمیرگاه – 000/1000 تومان

    جمع کل و تجهیزات و تاسیسات مورد نیاز 000/7500 /32 تومان

    3-8 برآورد زمین و ساختمانهای مورد نیاز و هزینه های احداث واحد:

    1- سالن تولیت که در آن دو دستگاه دیگ پخت به انضام کندانسوزهای مربوطه و پمپ ها،تابلو برق مربوطه نصب میگردد با توجه به ابعاد ماشین آلات که در قسمت ماشین آلات توضیح داده شده سالن تولید 150 متر بر آورد می گردد ارتفاع 5/4 متر (5/4×10×15)

    2- سالن بسته بندی : در سالن بسته بندی ، دستگاه پاستوریزاتور- دستگاه پر کن- مخازن ذخیره عرقیات قرار می گیرند که با احتساب اینکه هر دستگاه مخزن فایبرگلاس در حدود 8 متر مربع فضا اشغال می نماید. پر کنm2 1 فضا پاستوریزاتور m2 فضا و ماشین درب بندی m2 فضا اشغال می نماید./ و با توجه به میزانی که بایستی فضای خالی بین دستگاهها جهت عبور و مرور کارگران وجود داشته باشد و محلی که جهت بطره ای خالی واتیکت زدن بطرهای پر و بسته بندی نهایی آنها در کارتن بایستی وجود داشته باشد. و محلی که جهت بطره ای خالی واتیکت زدن بطرهای پر و بسته بندی نهایی آنها در کارتن بایستی وجود داشته باشد سالن بسته بندی m250 برآوردمی گردد

    3- انبار مواد اولیه:

    چون مواد اولیه گیاهان خشک می باشند. که بر روی هم انباشته می گردند. ( جهت گیاهانی که بایستی بصورت خشک تقطیر شوند.) و در حدود 3 تن جهت مصرف حدوداً 15 روز می باشد لذا انبار مواد اولیه m150 برآورد می گردد. لازم به تذکر است که در هر 15 روز یک نوع گیاه خشک تقطیر شده و 15 روز بعدی گیاه دوم تهیه و تقطیر خواهد شد.

    گل محمدی و نعناع وبید مشک وبهار نارنج و گل نسترن که در سه ماهه فروردین اردیبهشت و خرداد ماه از گل تازه استفاده شده و عرق گیری و گلاب گیری می شوند باید بصورت تازه خریداری و در محوطه بازی تقریباً به اندازه m60 قرار گیرند تا افتد حاصل شده و سپس وارد دستگاه گردند.

    4- انبار مواد بسته بندی:

    نظیر کارتن؛ بطر منگنه ، اتیک .و غیره که اگر فرض می کنیم بطرها و غیره جهت مصرف سه ماه ذخیره شوند لذا جهت 200278 عدد بطر 16690 عددکارتن و بقیه مواد بسته بندی فضا لازم است اگر فرض کنیم که بطرها در کارتن قرار دارد و هر کارتن 12 تایی cm21 عرض ، طول و cm26 ارتفاع دارد، لذا اگر تا ارتفاع m 5/1 کارتن ها با دست چیده شوند لذا

    کارتن د هر ردیف

    ردیف کارتن

    متر مربع 189=21/0 ×27/0 × 338

    چنانچه 30% بیشتر فضا جهت فضای خالی کار تنها در نظر گرفته شود فضای مورد نیاز

    متر مربع 246=3/1 ×186

    فضا جهت بقیه مواد بسته بندی m50 لذا کل فضای مورد نیاز جهت انبار مواد بسته بندی m300 بر آورد می گردد.

    انبار محصولات

    چنانچه محصول جهت یک ماه در انبار محصولات نگهداری می شود 5564 عدد کارتن 12 تایی باید نگهداری شود. پس :

    ردیف کارتن

    متر مربع 63=21/0 × 27/0 × 1112

    متر مربع 82=3/1×62

    فضای جهت بشکه های مواد : چون 30 عدد بشکه مواد بظرفیت های 1000 لیتری و500 لیتری موجود است چنانچه فرض می شود هر عدد بشکه در حدود دو متر مربع بطور متوسط فضا اشغال می باشد.

    لذا فضای مورد نیاز m60=2×30

    فضای مورد نیاز با احتساب فضای مورد نیاز جهت عبور و مرور متر مربع 78=3/1×60

    جمع کل فضای مورد نیاز جهت انبار محصولات

    اتاق دیگ بخار

    اتاق دیگ بخار با تابلو برق مربوطه، منبع کندانس ، سختی گیر . غیرو متر مربع 35 برآورد می گردد.

    آزمایشگاه مورد نیاز متر مربع 15 برآورد می گردد.

    تعمیرگاه :

    اتاقی جهت تعمیرات جزئی با فضای متر مربع 15 در نظر گرفته می شود.

    اتاق ژنراتور اضطراری پست احداث برق

    پیست احداث برق در حدود 12و پست ژنراتور اضطرای نیز حدود 12 یعنی جمعاً 24 برآورد می گردد.

    ساختمانهای اداری

    چون کل پرسنل اداری 5 نفر می باشند. در قسمت پرسنل توضیح داده شده لذا ساختمان اداری مورد نیاز 50 متر مربع نیاز می باشد.

    ساختمان نگهبانی :12 متر مربع

    سرویس بهداشتی و رختکن کارگری :

    متراژ مورد نیاز جهت سرویس بهداشتی کارگری =1× تعداد پرسنل تولیدی

    15=1×15

    توضیح آنکه حداکثر کارکنان تولیدی در کی شیفت 15 نفر می باشد.

    نماز خانه و غذا خوری

    چون تعداد کل پرسنل دریک شیفت حداکثر بیست و دو نفر هستند لذا جهت نماز خانه و غذا خوری مورد نیاز حداکثر 22 متر مربع نیاز می باشد.

    محاسبه هزینه های ساختمانی

    زمین مورد نیاز 4000 متر مربع

    هزینه زمین با آماده سازی از قرار متر مربعی 2500 تومان =000/10000

    هزینه دیوار کشی

    اگر ابعاد زمین را 50×80 فرض کنیم لذا محیط زمین 260 متر و میزان دیوار کشی 520 خواهد بود بنابراین هزینه دیوار کشی از قرار متر مربع 5000 تومان 000/2600 تومان براورد می گردد.

    خیابان کشی و پارکینگ

    اگر چنانچه براساس ضوابط موجود 13 درصد کل زمین را به خیابان کشی و پارکینگ و همچنین جدول بندی اختصاص می دهیم با کل هزینه های مربوطه در این بخش از عملیات محوطه سازی بشرح زیر خواهد بود ضمناً قیمت واحد 2000 تومان در نظر گرفته شده است.

    متر مربع پارکینگ خیابان کشی 480=12/0× 4000

    تومان کل هزینه فوق 000/960 -2000× 480

    فضای سبز

    براساس ضریب موجود اگر چنانچه 20 درصد کل زمین را جهت اختصاص به فضای سبز منظور نمائیم ، کل هزینه های این بخش با در نظر گرفتن قیمت واحد ( متر مربع )1500 تومان به شرح زیر خواهد بود.

    متر مربع فضای سبز 800=20/0 ×4000

    تومان کل هزینه 000/200/1 =1500×800

    لذا

    جمع کل هزینه های ساختمانی :000/170/43

    3-9 : میزان آب و برق و سوخت مورد نیاز طرح

    الف- برق

    برق دستگاهها:

    دستگاه درب بند نیمه اتوماتیک KW 1

    2-پمپ ها دو دستگاه HP5/1 kw25/2

    3- دیگ بخار kw25/2

    4- پمپ آب جوش و آب سرد دو دستگاه kw5/4

    5- پمپ چاه آب kw 10

    جمع kw 20

    چون تمام دستگاهها باهم کار نمی کند لذا ضریب هم زمانی 80% در نظر گرفته می شود.

    Kw16= 20×8/0

    زیر بنا " 1200 1198 متر مربع چنانچه ازاء هر متر مربع زیر بنا 20 وات برق مصرف گردد لذا برق مصرفی KW 24 = وات 24000=1200×20

    چون ضریب هم زمانی مخصوصاً در شب در خصوص ساختمانهای اداری در زمانی که واحد 24 ساعته مشغول فعالیت است بالاست لذا ضریب هم زمانی 85% در نظر گرفته می شود.

    KW 20 = 85/0×24

    محوطه که باید در شب روشنایی داشته باشد 2816 متر مربع است که چنانچه جهت هر متر مربع 10 وات برق نیاز باشد میزان برق مورد نیاز kw است و چون در شب بایستی محوطه روشن باشد لذا ضریب هم زمانی در نظر گرفته نمی شود پس کل برق مصرفی در حد اکثر مصرف 65 kw64= 28+20+16

    پس انشعاب برق kw 65 لازم است

    مصرفی برق در زمانی که واحد در دو شیفت 12 ساعت یا در 24 ساعت کار می کند و این مدت سه ماه می باشد برابر با:

    کیلو وات ساعت 140400 = 24×65×30×3

    در 180 روز بعدی واحد در یک شیفت 8 ساعته کار خواهد کرد. لذا کیلو وات ساعت 93600= 8×65×180

    جمع برق مصرفی سالیانه 234000 کیلو وات ساعت

    آب مصرفی

    در سال 500 تن تولید عرقیات و گلاب است که جهت این مقدار محصول در حدود 133 تن گل وگیاهان مصرف می شود لذا 500 تن بقیه آب می باشد. همچنین در هر بار پخت که kg 400 بدست می آیدو چون در هر وعده بایستی 1 آب در هنگام تخلیه در ته دیگ موجود باشد که همراه با تفاله ها به فاضلاب کارخانه ریخته می شود. قبلاً توضیح داده شده ) لذا 33 آب در طول سال جهت خارج نمودن تفاله ها از ته دیگ لازم است پس کل آب مصرفی جهت تولید در طول سال 843=500+334 برآورد می گردد.

    نیاز آب جهت makeup دیگ بخار دو تنی

    متر مکعب آب نیاز است 4/38=6/1×24

    و در 90 روز آب 3456=4/38×90

    در 180 روز بقیه 2304 =180×8×6/1

    جمعاً آب مورد نیاز جهت تولید سالیانه 6594=844+2304+3456

    آب جهت مصارف دستشو آشامیدنی و غیره در 90 روز با دوشیفت 12 ساعته

    لیتر آب 86400=90×300×32

    آب مصرفی مورد نیاز آشامیدنی و شستشو و فضای سبز جهت 180 روز بعدی

    لیتر 1188000= 300×22×180

    کل آب مصرفی سالیانه متر مکعب 8648=6594-1188+864

    آب مورد نیاز را از چاه تامین می شود لذا هزینه ای ندارد.

    میزان گازوئیل مورد نیاز

    گازوئیل جهت دیگ بخار دوتنی 60 لیتر در ساعت است که ساعت کار مفید آن 5 ساعت در یک شیفت 8 ساعته می باشد و بقیه ساعات روی پیلوت است لذا مصرف گازوئیل بدین شرح است:

    لیتر مصرف90 روزه(24 ساعته )81000 =90×60×3×5

    لیتر مصرف 180 روز بعدی 45000 =60×3×5

    جمع 135000 لیتر

    مصرف ژنراتو تور اضطراری : چنانچه بطور متوسط در هر روز 3 ساعت فرض کنیم ژنراتور روشن باشد مصرف گازوئیل جهت ژنراتور بشرح زیر است (چون هر kw 4 ژنراتور در ساعت 1 لیتر مصرف گازوئیل دارد.)

    لیتر

    کل مصرف گازوئیل سالیانه لیتر 141075=135000-6075

    میزان هزینه برق ، آب ، گازوئیل ، بنزین 2237700 تومان می باشد.

    نیروهای دائمی شامل مدیریت را یک نفر مهندسی یک نفر تکسین دو نفر کارگر تولید دائمی (9 نفر) پرسنل تعمیرگاه و تاسیسات (2 نفر) راننده و تداکاریتی (2 نفر)

    میزان هزینه این افراد و نیروهای فعلی جمعاً معادل 000/000/3 تومان در ماه و 000/000/36 تومان در سال است .

    3-11: نمودار گردش مواد

    منبع کندانسور کندانسور بخارات دیگ پخت گل و کیاه معطر

    پمپ مخازن ذخیره دستگاه پر کن بطر درب بند دستگاه پاستوریزاتور بسته بندی کارتن

    عرقیات فله ای

    4- بررسیهای مالی

    4-1 بررسیهای مالی

    سرمایه ثابت

    الف- محاسبه هزینه های قبل از بهره برداری

    هزینه مطالعات اولیه : معادل یک درصد سرمایه ثابت تقریبا 000/1360 تومان

    هزینه ثبت قرار داد و تسهیلات مالی و هزینه های بانکی دوران بازسازی

    میزان وام 81600000=000/136000×6/0 چنانچه این وام در مدت یکسال بازسازی دریافت گردد. میزان هزینه های دوران باز سازی براساس نرخ بهره 10% برابر است با

    میزانی که سال اول وام گرفته می شود. تومان 000/8160=1/0 ×000/81600

    هزینه ثبت قرار داد و سایر تسهیلات مالی معادل 2 درصد میزان تسهیلات

    تومان 1632000=000/81600×2%

    جمع کل 9792000= 8160000 -1632000

    هزینه آموزش کارگران تولیدی به ازاء هر نفر به طور متوسط 000/50 تومان

    (8 نفر از کارگران تولیدی ، 2 نفر تکنسین ، 1 نفر مسئول آزمایشگاه ریال 000/550 =000/50×11

    جمع کل اقلام ردیف 1و2و3 13099000 ریال

    سرمایه ثابت شامل زمین، ساختمان و محوطه سازی ، ماشین آلات ، تاسیسات و تجهیزات ، لوازم اداری مورد نیاز و سایر هزینه ها معادل 135745095 تومان می باشد.

    4-4 محاسبه هزینه های تعمیرات و نگهداری

    محاسبه قیمت تمام شده

    گلاب صادراتی

    هزینه های متغیر تولید گلاب+ هزینه های ثابت تولید گلاب = کل هزینه های تولیدی گلاب

    اگر چنانچه فرض شود 50 درصد کل هزینه های ثابت تولید مربوط به هزینه های ثابت تولید گلاب می باشد لذا:

    تومان 26411314=52822629×5/0-= کل هزینه های ثابت تولیدگلاب

    208402546=81991232-2641131= کل هزینه های تولیدگلاب صادراتی بطر 4444454= کل میزان تولید

    9/243 = قیمت تمام شده هر بطر

    2-عرقیات بسته بندی شده در بطر

    هزینه های متغیر عرقیات بسته بندی شده + هزینه های ثابت عرقیات = کل هزینه های تولید عرقیات بسته بندی شده

    چنانچه فر 35% = کل هزینه های ثابت تولید این نوع عرقیات

    بطر 33334= میزان تولید سالیانه

    تومان 63683270-45195350- 18487920- کل هزینه های تولید این نوع عرقیات

    بطر تومان 191- قیمت تمام شده هر بطر

    عرقیات فله ای

    چون 15/0 کل هزینه های تولید مربوط به تولید عرقیات فله ای است لذا:

    ریال 7923394-52822629×15/0 = هزینه های ثابت تولید عرقیات فله ای

    هزینه های متغیر این + هزینه های ثابت این نوع عرقیات – کل هزینه های ثابت تولید عرقیات

    تومان 2329060= 1538666- 7923394- کل هزینه های تولید

    Kg 000/150 = میزان تولید سالیانه

    - قیمت تمام شده هر کیلو گرم

    محاسابات مربوط به قیمت فروش

    تومان 10829020=541145097×20% سود نقدی که سرمایه نقدی طرح مقداری که از بانک وام بانک وام گرفته نمی شود.

    شرح گلاب صادراتی عرقیات بسته عرقیان فله ای

    بندی شده در بطر

    1- کل هزینه تمام شده محصول 108402546 63683270 23292060

    2- 20% سود سرمایه نقدی( به

    نسبت 70% جهت گلاب 75803214 1624352 1624353

    15% درصد جهت عرقیات بسته بندی

    15% جهت عرقیات فله ای 115982860 6507623 24916413

    تومان 9/260 تومان 195/9 تومان 166

    بطر بطر کیلوگرم

    چنانچه 18% از این قسمتهای جهت مخارج متفرقه اضافه گردد قیمت فروش گلاب هر بطر 310 تومان عرقیات هر بطر 1/233 تومان عرقیات فله ای هر کیلوگرم 5/196 تومان خواهد بود که قابل رقابت با قیمت بازار می باشد.

    با همین مخارج جهت عرقیات میزان تولید را با افزایش آب مقطر می توان حداقل به 5/1 الی دو برابر افزایش داد که در این صورت مسلماً قیمت فروش بسیار پایین تر خواهد آمد.

    فروش کلی محصولات

    ریال 244619771=5/196×000/150+1/231 × 333334+3×44445

    کل هزینه تولید: 195377876 تومان

    میزان سود ناخالص 49241895 تومان

    محاسبه نقطه سر بسر کل

    کل هزینه ثابت تولید = Q

    هزینه متغیر واحد محصول – قیمت فروش واحد محصول

    کیلو گرم 258782= 52822629 Q =

    11/285-23/489

    تولید دو نقطه سر بسر

    ردیفنام کالامقدار گیاه مصرفی به کیلوضریب برداشت از دیگ به لیتر
    1گلاب1حداکثر
    2شاطره110
    3گاو زبان110
    4خارشتر14
    5کاسنی110
    6نسترن110
    7بید مشک17
    8بهار نارنج18
    9طارونه14
    10اترج17
    11کیالک12
    12نعنا13
    مقدار موردنیاز سالیهواحدقیمت واحدقیمت
    1- انواع گیاهان منظر53400کیلو گرم44023496000 تومان
    2- گل محمدی000/80کیلو گرم420000/2360 تومان
    جمع 57096000
    مقدار مورد نیاز سالیانهقیمت واحد تومانقیمت کل تومان
    1-بطر مورد نیاز جهت بسته بندی گلاب صادراتی با در نظر گرفتن 3 درصد ضایعات (بطر 450cc(457778 عدد4922431122
    درب بند پیلو پروت 28 میلی میلی بادر نظر گرفتن 3 درصد ضایعات (بطر 450 cc)457778 عدد125493336
    3- ایتکت مورد نیاز جهت بسته بندی گلاب با چسب با در نظر گرفتن 3 در صد ضایعات457778 عدد1045777780
    4- کارتن 12 تایی با ورق 5 لا جهت صادرات گلا ب با منقسم و چاپ با در نظرگرفتن 3 درصد ضایعات38148 عدد28010681440
    5- منگنه جهت بسته بندی کارتن با در نظر 3 درصد ضایعات در کل19 کارتن20000380000 جمع 678/563/43 تومان
    6- بطر جهت بسته بندی با در نظر گرفتن 3 درصد مایعات (بطر 450 cc)343334 عدد4916823366
    7- دربند بند پیلور پروت 28mm با در نظر گرفتن 3% ضایعات343334 عدد124120008
    8- ایتکت مورد نیاز با چسب مربوطه با در نظر گرفتن 3 درصد ضایعات343734 عدد51716670
    9- کارتن 12 تایی با وررق سه لایه منقسم و چاپ و در نظر گرفتن سه درصد ضایعات28611 عدد2406866640
    10- منگنه جهت بسته بندی کارتن با در نظر گرفتن سه درصد ضایعات15 کارتن20000300000 جمع مواد بسته بندی 29826684 تومان
    شرحمتراژقیمت هر متر مربعقیمت کل
    سالن تولید15040000000/6000
    سالن بسته بندی25040000000/1000
    انبار مواد اولیه15020000000/3000
    4- انبار بسته بندی30020000000/6000
    5- انبار محصولات16020000000/3200
    6- اتاق دیگ بخار3540000000/1400
    7- آزمایشگاه1545000000/6750
    8- تعمیرگاه1540000000/600
    9- اتاق ژنراتور+ پست برق2445000000/1080
    10-ساختمان اداری5045000000/540
    11-نگهبانی1245000000/540
    12- سرویس ها15450000675000
    13- نماز خانه و غذا خوری2245000000/990
    جمع کل 12000 198متر مربعجمع کل 12000 198متر مربعجمع کل 12000 198متر مربع000/410/36
    نوع فعالیتزیر بنا (متر مربع)هزینه واحد ( تومان)هزینه کل (تومان)
    دیوار کشی5205000000/2600
    خیابان کشی و پارکینگ4802000000/960
    فضای سبز8001500000/1200
    استخر کندانس به عمق 5/1 متر10020000000/2000
    جمع1900000/6760
    شرحهزینه به تومان
    1- ساختمان ومحوطه سازی ( یک درصد)4263000
    2- ماشین آلات تولیدی (3 درصد)756000
    3-تجهیزات و تاسیسات عمومی ( 4 درصد)1310000
    4- وسایل حمل و نقل (10%)000/650
    جمع کل6979000
  • فهرست و منابع دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر , ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر , پروژه کارآفرینی درباره دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر , نمونه طرح کسب و کار دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر , جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر , Business plan با موضوع دانلود طرح توجیه فنی، مالی، اقتصادی تولیدی گلاب و انواع عرقیات معطر
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت