【احشاء کوسه】✔️ طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی

دانلود بیش از 10 نمونه طرح توجیهی کسب و کار، پروژه کارآفرینی دانشجویی، بیزینس پلن، در مورد احشاء کوسه با فرمت فایل WORD قابل ویرایش، جهت برآورد سود تولید و محاسبه درآمد احشاء کوسه، برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه شامل جدول هزینه راه اندازی پروژه احشاء کوسه یا اخذ وام بانکی

تعداد صفحه: ۷۷ دسته بندی: صنایع دارویی-پزشکی-بهداشتی

خلاصه طرح نام محصول تولید محصوالت بهداشتی داروئی از احشاء کوسه ) نخ جراحی ، پماد سوختگی ، کرم طبی و ...... ( ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات ظرفیت پیشنهادی طرح 88 تن موارد کاربرد درمان انسانها مواد اولیه اصلی احشاء کوسه محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1931 برای نخ بخیه 01650 تن پمادها و کرم ها 171 تن اشتغالزایی 93 نفر زمین مورد نیاز 9888 متر مربع تولیدی 688 ...

تعداد صفحه: ۶۴ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

تکثیر و پرورش آبزیان به منظور تولید و تأمین بخشی از پروتئین مورد نیاز کشور ، مطلوب تربیت نیروی انسانی ماهر در زمینه دانش و فن آوری این علم به عنوان پایه و اساس زمینه های تولید مورد توجه قرار گرفته است . در آ‎بهای داخلی کشور علاوه بر منابع آبی طبیعی و نیمه طبیعی جهت پرورش آبزیان امکانات وسیعی در زمینه تکثیر و پرورش ماهیان سردابی وجود دارد که در حال حاضر تنها از معدودی از این ...

تعداد صفحه: ۱۶ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

مقدمه : رشد روزافزون جمعیت در اکثر کشورهای جهان نیاز به مواد غذایی را افزایش میدهد. در بین مواد غذایی پروتئین دامی از اهمیت ویژه ای برخوردار است. که بایستی جهت تامین و تغذیه جمعیت رو به تزاید جهان و کشورمان به فکر چاره جویی بود . جمعیت جهان و در حال رشد در حال حاضر 7.5 میلیارد نفر می باشد و با توجه به نرخ رشد جمعیت پیش بینی میگردد این جمعیت در قرن جاری از 7.5 میلیارد نفر تجاوز ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات - 1 مقدمه : بسته بندی به عنوان یک ابزار کارآمد سال هاست که مورد نظر کارشناسان علم بازاریابی قرار گرفته است. استفاده از انواع مختلف بسته بندی ضمن اینکه قابلیت نگهداری بهتری را به کالا می بخشد در کسب سهم بالاتری از بازار برای کالای مورد نظر نیز مؤثر است. نظریه پردازان بازاریابی، دو نقش مهم برای بسته بندی متصور هستند که عبارتند از نقش Protective و نقش Promotive ، ...

تعداد صفحه: ۴۱ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : یکی از مهم‌ترین روش‌های آماده سازی یا فرآوری مواد خوراکی، حرارت دادن آنها می‌باشد. استفاده از حرارت نه تنها سبب بهبود کیفیت خوراکی(Eating Quality) مواد غذایی می‌شود، بلکه از طریق کاهش سرعت یا توقف فعالیت‌های شیمیایی، آنزیمی و باکتریایی، قابلیت نگهداری آنها را نیز افزایش می‌‌دهد. در مورد ماهی و دیگر فرآورده‌های دریایی نیز، حرارت دادن آنها ابتدا به منظور ...

تعداد صفحه: ۳۸ دسته بندی: صنایع کشاورزی

فصل اول کلیات 1- 1 مقدمه : در طب باستان هند و ایران این میوه ی طلایی به عنوان کیمیای جوانی شناخته میشده است. امروزه پژوهشگران معتقدند که موز به سیستم هاضمه کمک می کند و حس جوانی و شادابی را در فرد زنده نگه می دارد. موز می تواند در نگهداشتن کلسیم، فسفر، و نیتروژن کمک می کند. کلیه ی موارد فوق برای ایجاد بافت های مناسب هاضمه مهم هستنند. موز دارای نوعی شیرینی طبیعی نیز می باشد که به ...

تعداد صفحه: ۷۴ دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی

خلاصه طرح نام محصول کنسانتره اسانس از مرکبات ویژگی محصول یا طرح جایگزینی واردات و توسعه صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 200 تن موارد کاربرد افزودنی مواد غذایی ، اشامیدنی ، بهداشتی ، داروئی مواد اولیه اصلی پوست مرکبات محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 1155 تن اشتغالزایی 33 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 1000 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار ...

تعداد صفحه: ۶۸ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح نام محصول تولید غذاهای جدید شیلاتی ویژگی محصول یا طرح توسعه مصرف داخل و صادرات ظرفیت پیشنهادی طرح 500 تن موارد کاربرد غذای انسان مواد اولیه اصلی ماهی و میگو محل تامین مواد اولیه داخل کشور کمبود محصول در سال 1395 743 تن اشتغالزایی 34 نفر زمین مورد نیاز 3000 متر مربع تولیدی 800 متر مربع زیر بنا اداری و سایر 220 متر مربع انبار 300 متر مربع میزان مصرف سالانه آب 3000 ...

تعداد صفحه: ۸۳ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

تاریخچه: اگر به تاریخچه کشتار گاه ها نظر افکنیم ملاحظه می کنیم که قبل از اینکه کشتار گاهها به شکل امروزی پدید بیاید و کشتار ها در محل خاصی متمرکز گردند,هر گوشت فروشی در جوار مکان خود دام مورد نیاز خودراذبح میکردو بدون رعایت موازین بهداشتی اقدام به فروش گوشت میکردند که این سلامت اهالی شهر را به مخاطره میانداخت.در ابتدا دولتها به کمک شهرداریها اقدام به ساخت مکانهای ذبح دام به صورت ...

تعداد صفحه: ۳۵ دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور

خلاصه طرح: ظرفیت اسمی تولیدات: 10000 راس در دوره نوع تولیدات: گوسفند زنده تعداد شاغلین: 150 نفر مشخصات سرمایه گذاری طرح: سرمایه گذاری کل طرح: 20910.00 میلیون ریال سرمایه گذاری ثابت: 19152.3 میلیون ریال سرمایه در گردش: 1757.8 میلیون ریال درآمد سالیانه: 24540 میلیون ریال سود ویژه: 6675.7 میلیون ریال یکی از راهکارهای عملی جهت رفع این نتیجه توجه جدی به امر دامپروری و از جمله تأ مین ...

ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت