طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام)

تعداد صفحات: 94 فرمت فایل: word کد فایل: 4293
سال: 1390 مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع ساختمانی و مصالح ساختمانی
قیمت قدیم:۱۸,۱۰۰ تومان
قیمت: ۱۴,۱۰۰ تومان
دانلود مقاله
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام)

    طرح تولید عایق رطوبتی (ایزوگام)

    فصل اول خلاصه گزارش

     

    کد آیسیک           26991220  
                   
    شماره تعرفه گمرکی           27150090  
                   
    SUQ             kg
                   
    حقوق واردات           10  
                   
    استاندارد ملی یا بین المللی           3864-2952  
                   
    سرمایه گذاری کل (هزار ریال)           15,511,909  
                   
    سرمایه ثابت (هزار ریال)           13,193,664  
                   
    سرمایه در گردش (هزار ریال)           2,318,245  
                   
    سرمایه گذاری کل (هزار ریال)           15,511,909  
                   
    آورده سرمایه گذار (هزار ریال)           3,011,880  
                   
    تسهیلات (هزار ریال)           12,500,029  
                   
    سرمایه ثابت (هزار ریال)           13,193,664  
                   
    آورده سرمایه گذار (هزار ریال)           2,193,664  
                   
    تسهیلات (هزار ریال)           11,000,000  
                   
    سرمایه در گردش (هزار ریال)           2,318,245  
                   
    آورده سرمایه گذار (هزار ریال)           818,216  
                   
    تسهیلات (هزار ریال)           1,500,029  
                   
    نقطه سربسری           65.70%  
               
    دوره بازگشت سرمایه         چهار سال و پنج ماه

     

    -1-2 مشخصات کلی طرح

    طرح     تولید عایق رطوبتی (ایزوگام)
         
    مدت اجرای فاز ساخت ( ماه )   12
           
    واحد پول داخلی     هزار ریال
           
    واحد پول ارزی     دلار
           
    نرخ تسعیر ارز     هر دلار 12600 ریال
           
    مالیات     4 سال اول 80 درصد معافیت مالیاتی
         
    تورم   15%

     

    ضرورت استفاده از عایق های رطوبتی به منظور کمک به تحقق صرفه جویی انرژى در ساختمان :

     

    مصرف انرژى لوازم خانگی در ایران 776 برابر متوسط جهان است. در چهارمین همایش بهینه سازى عنوان شد که مصرف سوخت در ساختمان بیان این که متوسط مصرف انرژى در بخش ساختمان در کشور 56/2 برابر متوسط جهان است مطالعات صورت گرفته در بخش خانگی و تجارى نشان می دهد که پتانسیل صرفه جویی این بخش در سیستم هاى گرمایشی که حدود دو سوم مصرف انرژى این بخش را دارند بین 15 تا 35 درصد است.

     

     

    کمک به تحقق قوانین صرفه جویی انرژى در ساختمان، افزایش راندمان مصرف سوخت در تجهیزات انرژى بر خانگی و جایگزینی سایر حامل هاى انرژى به جاى سوخت هاى پرمصرف و فسیلی از اهداف کل وزارت نفت درخصوص بهینه سازى مصرف سوخت در بخش ساختمان و مسکن می باشد.

     

    بخش خانگی و تجارى درمیان کلیه بخش هاى اقتصادى با سهم حدود 40 درصد بیشترین سهم را از مصرف حامل هاى انرژى دارد. میزان مصرف انرژى این بخش در سال 1382 به میزان 17/318 میلیون بشکه معادل نفت خام به ارزش 76/6 میلیارد دلار بوده است. در صورت ادامه روند فعلی رشد مصرف، ارزش انرژى مصرفی این بخش در سال 1400 بیش از 13 میلیارد دلار خواهد بود. پیگیرى و اجراى مبحث 19 مقررات ملی ساختمان در اولویت برنامه هاى این سازمان بهینه سازی مصرف سوخت قرار گرفته است .

     

    این طرح براى ساختمان هاى جدیدالتاسیس از طریق همکارى با وزارت مسکن، شهردارى هاى کشور و کارگروه هاى بهینه سازى پیگیرى می شود و در ساختمان هاى موجود با ارائه تسهیلات و یارانه ها، پروژه هاى متعدد ممیزى انرژى در ساختمان به اجرا درمی آید.

    تاکنون بیش از 19 میلیون دلار سرمایه گذارى شده است و پیش بینی می شود صرفه جویی حاصله از این طریق طی 20 سال آینده 4567 میلیون دلار باشد.

     

    امروزه اتلاف انرژی یکی از مهمترین مسائل کشورهای جهان است با وجود اینکه برخی از کشورها از جمله کشور عزیزمان از نظر منابع انرژی بسیار غنی می باشند، اما با توجه به اینکه این منابع محدود و پایان پذیر هستند، استفاده نامناسب از آن می تواند صدمات جبران ناپذیری را به چرخه اقتصاد وارد نماید.

     

    در این خصوص بخش ساختمان با داشتن سهم حدودا 40 درصدی در مصرف انرژی یکی از صنایعی است که سهم بالایی را در این زمینه به خود اختصاص داده است. چندی است که بهینه سازی انرژی در بخش ساختمان مورد توجه دولت محترم جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته است و در این راستا سازمان های ذیربط اقدامات متعددی را در جهت کاهش اتلاف انرژی و تشویق مصرف کنندگان به استفاده از مصالح ساختمانی مناسب بعمل آورده اند. شایان ذکر است که %15 از اتلاف انرژی ساختمان از طریق سقف صورت می گیرد که این مسئله استفاده عایق های رطوبتی را ضروری مینماید.

     

    یکی از مشکلات اساسی که در اکثر سازه ها به چشم می خورد مشکل نم و رطوبت می باشد که در بعضی مواقع خسارات جبران ناپذیری را به ساز ها و ساختمان وارد می نماید و یکی از راهکارهای مقابله با آن عایقکاری رطوبتی می باشد . در ایران با توجه به اقلیم و آب و هوا و نیز وجود منابع عظیم نفتی متداولترین عایق رطوبتی قیر و گونی می باشد که با پیشرفت تکنولوژی این روش جای خود را به عایق های پیش ساخته ( ایزو گام) داده است با پیشرفت علوم ونیز گرانی مواد نفتی و قیر عایقهای پیش ساخته مقرون به صرفه بوده و مهندسان را به آن داشت تا از مواد شیمیایی جهت عایق بندی سازه استفاده کنند که هم از نظر اقتصادی و هم از نظر کیفیت و کارایی بتواند با سایر عایقها رقابت کند .

    عایق رطوبتی با قابلیت انعطاف زمینه جدیدی برای مصرف امولسیونی پلیمر پایه آب امروزه مانند قرنها پیش ساخته شده از قیر همچنان بعنوان رایج ترین روش پوشش کف مورد استفاده قرار می گیرد کاربرد قیر و یا آسفالت دشوار و مستلزم صرف وقت زیاد می باشد حتی امولسیونهای ساخته شده از قیر نیز تغییر اندکی را در دشواری این کاربرد ایجاد نموده اند. همانطور که می دانید باید قیروگونی را تا میزان 150 تا 200 درجه سانتیگراد حرارت داد ، ریختن و تسطیح ترکیبی با این درجه حرارت بسیار دشوار می باشد . بنابراین امولسیونهای ساخته شده از قیر با قابلیت کاربرد درجه حرارت نرمال مورد استفاده قرار می گیرد . اینگونه امولسیونهای نفتی در آب حدوداً دارای %50 قیر می باشد . با سفت شدن این امولسیون آب آن تبخیر و قیر بصورت بیندر باقی می ماند . ترکیبات کف سازی بام ، بر پایه امولسیون پلیمرهای جدید عملکرد کاملا متفاوتی دارند ، شاید مهمترین ویژگی آنها ایجاد یک لایه نازک ( فیلم )با قابلیت انعطاف بعد از خشک شدن باشد.

     

    از جمله مزایای عایق جدید به شرح زیر است :

     

    – 1 فاقد آلودگی و آسیب های فیزولوژی می باشد. – 2 کاربرد آنها ساده است . – 3 رنگ پذیرند . – 4 خطر آتش سوزی ندارند . – 5 چسبندگی خوبی نسبت به سطوح مختلف دارند .

     

    در این قسمت به معرفی عایقهای قیروگونی و عایقهای پیش ساخته ، سپس به معرفی یک نوع عایق جدید که از رزینهای اکریلاتی و استایرنی محلول در آب ساخته شده می پردازیم.

    عایق رطوبتی قیروگونی:

     

    این عایق یکی از متداولترین عایق مصرفی در ایران می باشد به این علت که در اکثر شهرهای کشور مواد اولیه این عایقکاری به وفور یافت می شود . مواد مورد نیاز در این عایق گونی و قیر می باشد ، که گونی مورد نیاز از کشورهای خارجی وارد می شود و در سه اندازه مختلف به نامهای ، گونی درجه یک ، درجه دو ، درجه سه در بازار یافت می شود . طبق آئین نامه مقررات ملی ایران ( مبحث ( 5 مشخصات گونی ایده آل عبارتند از : گونی باید نو ، ریز بافت ، کاملاً سالم وبدون آلودگی و چروک باشد و وزن آن در هر مترمربع حدود 380 گرم باشد. قیر ماده ایست سیاه رنگ مرکب از هیدروکربنهای آلی با ترکیبات پیچیده که از تقطیر نفت خام بدست می آید.

     

    انواع قیر که در کشور می باشد دو دسته هستند :

     

    الف ( 1– قیرهای جامد که علامت اختصاری آنها A.C است و مستقیماً از تقطیر نفت خام بدست می آید و بر حسب درجه نفوذپذیریشان نامگذاری می شوند و انواع اینگونه قیرها در ایران به شرح زیر می باشد :

    قیرهای : 60-70 ، 85-100 ، 130- 150 ، 180-200 ، 220– 250 ، 280– 320

     

    الف ( 2 – قیرهای که با هوادادن به یکی از قیرهای نرم فوق تهیه می شوند و عبارتند از : قیرهای : 10– 20 ، 20– 30 ، 40– 50 و در بعضی موارد60 - 70

     

    ب ) قیر جامد اکسید شده که با علامت اختصاری R که معرف انعطاف پذیری قیر است نمایش داده می شود ، این قیر از دمیدن هوا در مخلوطی از قیرهای نرم و مواد روغنی سنگین بدست می آید و بر حسب نقطه نرمی و درجه نفوذپذیری بصورت زیر نامگذاری کرده اند : R 85– 25، 

  • فهرست و منابع طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام)

    فهرست:

    خلاصه گزارش

     

    معرفی طرح و سابقه

     

    مطالعه بازار

     

    :  مواد اولیه و تاسیسات

     

    :  مکان یابی و بررسی جنبه های زیست محیطی

    منابع نیروی انسانی

     

    فنی و مهندسی

     

    برنامه اجرائی و بودجه بندی

     

    برآورد ها و تجزیه و تحلیل مالی

     

     

    منبع:

    ندارد.

طرح توجیهی طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام), طرح کارآفرینی طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام), طرح توجیهی طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام), پروژه کارآفرینی طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام), نمونه طرح کسب و کار طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام), Business plan با موضوع طرح توجیهی تولید عایق رطوبتی ( ایزوگام)
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت