دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

تعداد صفحات: 43 فرمت فایل: word کد فایل: 3615
سال: نامشخص مقطع: صنایع دسته بندی: صنایع غذایی و بسته بندی
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

    فصل اول

    کلیات

    1- 1 مقدمه :

    یکی از روش های نگهداری گوشت که قدمتی بس طولانی دارد دودی کردن آن است و حتی گفته می شود این نگهداری از نمک سود کردن گوشت هم قدمتی طولانی تر دارد . نگهداری گوشت بوسیله نمک سود کردن از ماقبل تاریخ بوده است . به طوری که در روم قدیم برای نگهداری فرآیندهای از نمک و عسل استفاده می شده است . البته استفاده توام نمک سود و دودی کردن می تواند اثر بهتری در نگهداری داشته و ضمناً ذائقه ، رنگ و طعم گوشت را نیز بیشتر و مطلوبتر حفظ نماید .

    همانطوری که گفته شد دودی کردن قدیمی ترین روش نگهداری گوشت است و قدمت آن به دوران غار نشینی بشر می رسد . در زمان های قدیم دود دادن به طریق خیلی ساده و مستقیم انجام می شد اما امروزه دود در کوره های مخصوص تولید و در اتاقک های کاملاً قابل کنترل مورد استفاده قرار می گیرد اما در هر حال اصول دود دادن طی سالیان دراز تفاوت چندانی نکرده و هنوز هم عموماً دود را از سوختن ناقص یا کند خاک اره چوب های سخت مانند چوب بلوط تولید می کنند .

    هدف های اصلی دود کردن عبارتند از :

    دادن عطر و طعم خاص به گوشت ، نگهداری و طولانی کردن عمر محصول ، تولید محصول جدید ، ایجاد رنگ مطلوب و خاصی در گوشت و جلوگیری از اکسیداسیون محصول .

     

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :

    دودی و شور کردن ماهی

    مجوز های قانونی :

    تعریف: جواز تاسیس مجوزی است که جهت احداث ساختمان ، تاسیسات و نصب ماشین آلات بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی (زراعی ، باغی ، شیلاتی ، دام و طیور، جنگل و مرتع)  صادر میگردد.

    مراحل صدور جواز تاسیس :

    1- پذیرش درخواست متقاضی صدور جواز تأسیس فعالیتهای صنعتی و تکمیل پرونده توسط مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان و یا مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی استان .

    2- بررسی پرونده از نظر مدارک و تطبیق با مصادیق والویتهای سرمایه گذاری در واحد صدور مجوز مدیریت صنایع کشاورزی و روستائی .

    3-  تکمیل پرسشنامه جواز تاسیس ( فرم شماره یک ) توسط متقاضی

    4- ارسال پرونده منضم به فرم شماره یک به اداره مربوطه بمنظور بررسی ، اصلاح و تائید فرم پرسشنامه جواز تاسیس با استفاده از اطلاعات طرحهای موجود ، طرحهای تیپ و تجربیات کارشناسی  و ارجاع  پرونده  به  مدیریت .

    5- ارجاع پرونده توسط مدیریت به واحد صدور مجوز جهت مراحل صدور جواز تأسیس .

     

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس  

    1-   اشخاص حقیقی

    -   تابعیت دولت جمهوری اسلامی ایران

    -   حداقل سن 18 سال تمام

    -   دارا بودن کارت پایان خدمت یا معافیت دائم

     

     

    2-   اشخاص حقوقی

    -   اساسنامه ( مرتبط با نوع فعالیت )

    -   ارائه آگهی تاسیس و آگهی آخرین تغییرات در روزنامه رسمی کشور

     

    مدارک مورد نیاز:

    1- ارائه درخواست کتبی به مدیریت جهاد کشاورزی شهرستان یا مدیریت صنایع  کشاورزی و روستایی استان.

    2-  اصل شناسنامه وتصویر تمام صفحات آن

    3-  تصویر پایان خدمت یا معافیت خدمت سربازی

    4-  تصویر مدرک تحصیلی و سوابق کاری مرتبط با درخواست

    5-  یک قطعه عکس از هریک از شرکاء

    6-  تکمیل فرم درخواست موافقت با ارائه طرح صنایع تبدیلی و تکمیلی

    7-  پوشه فنردار

    8- درصورت داشتن شرکت ، ارائه اساسنامه ، آگهی تاسیس و روزنامه ، مرتبط با فعالیت مورد درخواست

     

     

     

     

    اصلاحیه جواز تاسیس :

    1- ارسال درخواست متقاضی توسط جهاد کشاورزی شهرستان (متقاضی) به مدیریت و ارجاع به واحد صدور مجوز.

    2-  دبیرخانه در مورد تغییرات مدیریت ضمن بررسی اصلاحیه صادر و به اطلاع اداره تخصصی میرساند.

    3-  دبیرخانه در موردی که نیاز به کارشناسی تخصصی دارد درخواست را به اداره تخصصی جهت بررسی و اعلام نظر ارجاع می دهد.

    4-  اداره تخصصی پس از بررسی وتائید به دبیرخانه صدور مجوز ارجاع میدهد.

    5-  دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید مدیر اقدام به صدور اصلاحیه جواز تاسیس نموده و رونوشت آنرا به بخشهای ذیربط ارسال می نماید.

     

    تعریف:

    پروانه بهره برداری مجوزی است که پس از اتمام عملیات  ساختمان و تاسیسات و نصب ماشین آلات جهت تولید بنام اشخاص حقیقی و حقوقی در زمینه صنایع تبدیلی و تکمیلی بخش کشاورزی وسایر صنایع روستایی صادر می گردد.

     

     صدور پروانه بهره برداری :

    1- تکمیل فرم درخواست پروانه بهره برداری توسط متقاضی و تائید و ارسال آن توسط جهاد کشاورزی شهرستان به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس نواحی صنعتی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- تائید رئیس اداره تخصصی و ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز.

    4- اخذ استعلام از ادارات ذیربط.

    5-  تهیه پیش نویس پروانه بهره برداری و تائید مدیریت.

    6-  صدور پروانه بهره برداری و ارسال رونوشت به بخشهای ذیربط.

     

    مراحل صدور توسعه طرح :

    1- تکمیل فرم درخواست توسعه طرح توسط شهرستان (متقاضی) و ارسال به مدیریت.

    2- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت بررسی و اظهار نظر و بازدید کارشناسان (کارشناس تخصصی و کارشناس تولید) با هماهنگی روسای ادارات تخصصی.

    3- دبیرخانه صدور مجوز پس از تائید ادارات تخصصی در کمسیون بررسی طرحها مطرح می نماید و در صورت عدم تایید کمسیون به شهرستان و متقاضی اعلام مینماید و در صورت تایید از ادارات ذیربط استعلام می نماید.

    4- ارجاع به اداره تخصصی جهت بررسی طرح توسعه.

    5- ارجاع به دبیرخانه صدور مجوز جهت صدور موافقت با توسعه طرح پس از تایید مدیر.

    6- ارسال رونوشت به بخشهای و ادارات تخصصی و سازمانهای ذیربط.

     

    فصل دوم

    روش انجام کار

     

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :

    بازدید از کارخانه  دودی و شور کردن ماهی

    براساس هماهنگی های بعمل آمده در بازدید از کارخانه دودی و شور کردن ماهی به بررسی سیستم ها و دستگاه ها و ماشین آلات موجود در کارخانه پرداختیم و سیستم مدیریت و روش های تامین مواد اولیه را در کارخانه مورد ارزیابی قرار دادیم ،

     

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :

    ابتکار و نوآوری در کلیه رشته ها می تواند عامل پیشرفت  و توسعه قرار گیرد در بخش صنعت و در دودی و شور کردن ماهی استفاده از ایده های نو و نوآوری و خلاقیت می تواند به عامل موفقیت تبدیل شود ، طراحی های گرافیکی تبلیغاتی یکی از عوامل پیشرفت و توسعه اقتصادی در کشور های صاحب سبک در صنعت می باشد ، الگوبرداری از این روشها برای معرفی کالا و محصولات می تواند به عنوان یک ایده نو مورد استقیال قرار گیرد .

     

    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :

    (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است)

     

     

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :

    (نمودار و جداول در فایل اصلی موجود است)

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )

    در زمینه دودی و شور کردن ماهی می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

    در زمینه دودی و شور کردن ماهی می توان از روش های مختلف بازاریابی استفاده نمود ، تبلیغات تلویزیونی ، استفاده از بنر های و تیزر های تبلیغاتی ، استفاده از چاپ پوستر های تبلیغاتی و ارائه روش های تبلیغاتی دیگر برای جذب بازار فروش جزئی و استفاده از روش فرد به فرد برای فروش کلی محصولات در بازار داخلی .

    فصل سوم

    امور مالی طرح

    جدول 1 صادرات محصول

    جدول 2 وسائل نقلیه عمومی و حمل و نقل

    نمودار 1 مراحل 8 گانه شور و دودی کردن ماهی

    جدول 3 تاسیسات برق

    جدول 4 سوخت مورد نیاز روزانه

    جدول 5 برآورد مساحت ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی

    جدول 6 برآورد زمین و محوطه سازی

    زمین مورد نیاز این واحد تولیدی 5000 متر مربع برآورد شده است . برای فضای سبز 2% فضای کل واحد منهای ساختمان ها و برای خیابان کشی و پارکینگ 35% این فضا در نظر گرفته شده است .

    پلان کلی این واحد به شرح زیر می باشد :

    جدول 7 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح

    جدول 8 برآورد مواد اولیه مورد نیاز

    جدول 9 برنامه زمان بندی اجرای طرح

    جدول 10 برنامه تولید سالیانه

    جدول 11 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه

    جدول 12 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز

    جدول 13 برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن

    جدول 14 هزینه های ماشین آلات تولید

    جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی

    جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل

    جدول 17 برآورد هزینه لوازم و اثاثیه اداری

    جدول 18 برآورد هزینه های زمین

    جدول 19 برآورد هزینه های ساختمان سازی

    جدول 20 برآورد هزینه های محوطه سازی

    جدول 21 جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی

    جدول 22 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری

    جدول 23 برآورد سرمایه ثابت

    جدول 24 برآورد سرمایه در گردش

    براورد سرمایه گذاری کل

    جدول 25 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی

    جدول 26 برآورد هزینه های استهلاک

    جدول 27 برآورد هزینه های غیر عملیاتی

    جدول 28 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات

    جدول 29 برآورد هزینه های عملیاتی

    جدول 30 برآورد هزینه های ثابت تولید

    جدول 31 برآورد هزینه های متغیر تولید

    برآورد هزینه های کلی تولید

    محاسبه قیمت تمام شده

    جدول 32 برآورد قیمت فروش

    محاسبه فروش کل

    محاسبه سود سالیانه

    محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر

    محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر

    نرخ بازگشت سرمایه

    دوره بازگشت سرمایه

    محاسبه حقوق سرانه

    محاسبه فروش سرانه

    محاسبه سطح زیر بنای سرانه

    محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت

    نسبت ارزش افزوده ماشین آلات

    درصد کارکنان تولید به کل کارکنان

    نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت

    محاسبه شاخص های بهره وری طرح

    نسبت سود به فروش

    نسبت سود به سرمایه ثابت

    جدول 33 خلاصه جدول سود (زیان)

    فصل چهارم

    جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات

    نتایج حاصله از اجرای طرح :

    با توجه به آمار و اطلاعات بدست آمده از کارخانه دودی و شور کردن ماهی و همچنین بر اساس مطالعات صورت گرفته می توان به این نتیجه رسید که این طرح جزء طرح های زود بازده و پر بازده است و می تواند در لیست مشاغل مورد حمایت دولت قرار گیرد و در صورت اجرا می تواند از توجیه اقتصادی مورد قبولی برخوردار باشد .

    نامنام خانوادگیمدرک تحصیلیتلفن
  • فهرست و منابع دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی

    فهرست:

    خلاصه طرح :............................................................................................................................................................. 4

     

    فصل اول -  کلیات........................................................................................................................................... 5

    1- 1 مقدمه :............................................................................................................................................................... 6

    1 – 2 نام کامل طرح و محل اجرای آن :................................................................................................................... 6

    محل اجرا :.................................................................................................................................................................. 7

    1 – 3 – مشخصات متقاضیان :.................................................................................................................................. 7

    1 – 6  - وضعیت و میزان اشتغالزایی :..................................................................................................................... 7

    مجوز های قانونی :...................................................................................................................................................... 7

    مراحل صدور جواز تاسیس :...................................................................................................................................... 8

    شرایط عمومی متقاضیان ( اعم از اشخاص حقیقی یا حقوقی ) دریافت جواز تاسیس............................................ 8

    1-   اشخاص حقیقی................................................................................................................................................. 8

    2-   اشخاص حقوقی................................................................................................................................................. 9

    مدارک مورد نیاز:........................................................................................................................................................ 9

    اصلاحیه جواز تاسیس :........................................................................................................................................... 10

    تعریف:...................................................................................................................................................................... 10

    صدور پروانه بهره برداری :..................................................................................................................................... 10

    مراحل صدور توسعه طرح :..................................................................................................................................... 11

     

    فصل دوم - روش انجام کار...................................................................................................................... 12

    گزارش مختصر بازدید از واحد ها تولیدی با خدماتی مرتبط با موضوع پروژه :.................................................... 13

    بازدید از کارخانه  دودی و شور کردن ماهی........................................................................................................... 13

    جنبه های ابتکاری بودن و خلاقیت به کار رفته شده :........................................................................................... 13

    فهرست تجهیزات و ماشین آلات مورد نیاز و برآورد قیمت آنها :.......................................................................... 14

    مشخصات نیروی انسانی مورد نیاز از لحاظ مفید بودن و توانایی کار (ارقام به میلیون ریال) :............................. 15

    روشهای بازاریابی و تبلیغات جهت ( جهت فروش  کالا )..................................................................................... 15

     

    فصل سوم - امور مالی طرح...................................................................................................................... 16

    جدول 1  صادرات محصول..................................................................................................................................... 17

    جدول 2 وسائل نقلیه عمومی و حمل و نقل........................................................................................................... 17

    نمودار 1 مراحل 8 گانه شور و دودی کردن ماهی.................................................................................................. 18

    جدول 3 تاسیسات برق............................................................................................................................................ 19

    جدول 4 سوخت مورد نیاز روزانه.......................................................................................................................... 19

    جدول 5 برآورد مساحت ساختمان های تولیدی و غیر تولیدی............................................................................. 19

    جدول 6 برآورد زمین و محوطه سازی.................................................................................................................... 20

    پلان کلی این واحد به شرح زیر می باشد :............................................................................................................. 20

    جدول 7 برآورد نیروی انسانی مورد نیاز طرح....................................................................................................... 21

    جدول 8 برآورد مواد اولیه مورد نیاز....................................................................................................................... 21

    جدول 9 برنامه زمان بندی اجرای طرح.................................................................................................................. 22

    جدول 10 برنامه تولید سالیانه................................................................................................................................. 22

    جدول 11 برآورد مقداری و ریالی مواد اولیه.......................................................................................................... 23

    جدول 12 برآورد مقداری و ریالی انرژی مورد نیاز............................................................................................... 23

    جدول 13 برآورد نیروی انسانی و هزینه های آن................................................................................................... 24

    جدول 14 هزینه های ماشین آلات تولید................................................................................................................. 24

    جدول 15 هزینه تاسیسات و تجهیزات عمومی....................................................................................................... 25

    جدول 16 برآورد هزینه وسایل نقلیه حمل ونقل.................................................................................................... 25

    جدول 17 برآورد هزینه لوازم و اثاثیه اداری.......................................................................................................... 26

    جدول 18 برآورد هزینه های زمین......................................................................................................................... 26

    جدول 19 برآورد هزینه های ساختمان سازی........................................................................................................ 27

    جدول 20 برآورد هزینه های محوطه سازی............................................................................................................ 27

    جدول 21 جمع بندی برآورد هزینه های زمین ، ساختمان و محوطه سازی......................................................... 28

    جدول 22 برآورد هزینه های قبل از بهره برداری.................................................................................................. 28

    جدول 23 برآورد سرمایه ثابت................................................................................................................................ 29

    جدول 24 برآورد سرمایه در گردش....................................................................................................................... 29

    براورد سرمایه گذاری کل......................................................................................................................................... 30

    جدول 25 نحوه تامین منابع و اخذ وام بانکی........................................................................................................ 30

    جدول 26 برآورد هزینه های استهلاک................................................................................................................... 31

    جدول 27 برآورد هزینه های غیر عملیاتی.............................................................................................................. 31

    جدول 28 برآورد هزینه های نگهداری و تعمیرات................................................................................................ 32

    جدول 29 برآورد هزینه های عملیاتی..................................................................................................................... 32

    جدول 30 برآورد هزینه های ثابت تولید................................................................................................................ 33

    جدول 31 برآورد هزینه های متغیر تولید................................................................................................................ 33

    برآورد هزینه های کلی تولید.................................................................................................................................... 34

    محاسبه قیمت تمام شده........................................................................................................................................... 34

    جدول 32 برآورد قیمت فروش.............................................................................................................................. 34

    محاسبه فروش کل.................................................................................................................................................... 35

    محاسبه سود سالیانه.................................................................................................................................................. 35

    محاسبه هزینه تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................... 35

    محاسبه درصد تولید در نقطه سر به سر.................................................................................................................. 36

    نرخ بازگشت سرمایه................................................................................................................................................ 36

    دوره بازگشت سرمایه............................................................................................................................................... 36

    محاسبه حقوق سرانه................................................................................................................................................ 37

    محاسبه فروش سرانه................................................................................................................................................ 37

    محاسبه سطح زیر بنای سرانه................................................................................................................................... 37

    محاسبه سرمایه گذاری سرانه ثابت.......................................................................................................................... 38

    نسبت ارزش افزوده ماشین آلات............................................................................................................................. 38

    درصد کارکنان تولید به کل کارکنان......................................................................................................................... 38

    نسبت سرمایه در گردش به سرمایه ثابت................................................................................................................. 39

    محاسبه شاخص های بهره وری طرح...................................................................................................................... 39

    نسبت سود به فروش................................................................................................................................................ 39

    نسبت سود به سرمایه ثابت...................................................................................................................................... 39

    جدول 33 خلاصه جدول سود (زیان).................................................................................................................... 40

     

    فصل چهارم - جمع بندی – نتیجه گیری و پیشنهادات................................................................ 41

    نتایج حاصله از اجرای طرح :.................................................................................................................................. 42

     

     

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, پروژه کارآفرینی درباره دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, نمونه طرح کسب و کار دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی, Business plan با موضوع دانلود پروژه کارآفرینی کارگاه دودی و شور کردن ماهی
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت