دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

تعداد صفحات: 20 فرمت فایل: word کد فایل: 3144
سال: قبل از 1390 مقطع: کشاورزی و دامپروری دسته بندی: شیلات-دامداری-دامپروری- طیور
قیمت قدیم:۱۴,۰۰۰ تومان
قیمت: ۱۰,۰۰۰ تومان
دانلود فایل
  • خلاصه
  • فهرست و منابع
  • خلاصه دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

    خلاصه طرح :

    کل سرمایه گذاری طرح : 1320682000              ریال

    سرمایه گذاری جدید طرح : 1280682000           ریال

    سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی : 760000000          ریال   

    سهم الشرکه نقدی متقاضی : 408072000             ریال

    سود دوران مشارکت : 102600000                              ریال

    ساختمان وتاسیسات : 868702000                     ریال

    ماشین آلات و تجهیزات : 299380000                ریال

    پرسنل : 85476000                               ریال

    هزینه جاری : 853253000                               ریال

    استهلاک : 73373000                                     ریال

    ارزش تولیدات : 1134600000                         ریال

    سود تسهیلات : 5/13 %

     

    عملیات طرح :

    شامل:

     1 ساختمانها و تاسیسات هزینه‌های مورد نیاز  طبق جدول شماره  1

    2 تجهیزات و تأسیسات و هزینه های مورد نیاز طبق جدول شماره 2

    3 پرسنل شاغل در طرح طبق جدول شماره 3

    4 هزینه های جاری طبق جدول شماره 4

    5 تولیدات طرح طبق جدول شماره 7

    6 - پیش بینی حساب سود و زیان طبق جدول شماره 8

    تامین مواد غذایی مورد نیاز مورد نیاز مردم به خصوص در کشورهای جهان سوم به یکی از مهمترین مسائل آن کشورها تبدیل شده است . با توجه به افزایش روز افزون جمعیت جهان و نیز افزایش سطح بهداشت و کاهش مرگ ومیر و نیاز روز افزون آدمی به مواد غذایی سبب شده است تا بشر به دنبال منابع غذایی دیگر و جدید باشد که یکی از این منابع گوشت طیور می باشد . از مهمترین مسائلی که سبب رشد چشمگیر صنعت پرورش طیور گشته است ارزش غذایی بالای گوشت طیور ، کم بودن افت پس از کشتار ، سالم وبهداشتی بودن گوشت طیور ، قابلیت هضم وجذب بالا ، سرعت رشد سریع ، صرفه جویی در جایگاه و زمین و برگشت سریع سرمایه می باشند .

      هدف از اجرای این طرح گردش سرمایه در کشور ، ارز آوری ، تولید و بهره وری ، تامین بخشی از پروتئین حیوانی مورد نیاز کشور ، خودکفائی در زمینه تولید گوشت سفید و استفاده از نیروهای جوان و متخصص جهت استحصال گوشت مرغ طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه می باشد .

    مقدمه :

    روند رو به افزایش جمعیت کشور ایجاب می کند که تولیدات متناسب با نیاز های غذایی بهبود و افزایش یابد ، که در این راستا نقش تولیدات گوشت سفیدبر همگان روشن است .بدیهی است گوشت مرغ به سبب مزیتهای فراوانی که دارد به عنوان منابع تامین پروتئین می تواند در کشور مطرح و نیاز عمومی را در این زمینه مرتفع نماید.

    هدف اصلی این طرح استحصال بخشی از تولیدات گوشت مرغ استان طی 5 دوره پرورش جوجه یکروزه در سال می باشد که جوابگوی بخشی از سرانه مصرف پروتئین در استان خواهد بود . همچنین این قبیل طرح ها سبب اشتغال تعدادی از افراد و تامین معیشت خانوارهای آنها می باشد و کود تولیدی حاصله نیز در خصوص تقویت اراضی زراعی دارای استفاده می باشد .

    خلاصه طرح :

    با توجه به اینکه پرورش مرغ گوشتی نسبت به پرورش سایر حیوانات و طیور دارای امتیازات و خصوصیات منحصر به فرد می باشد ، لذا فعالیت در این رشته دارای صرفه اقتصادی بوده و به پاره ای از امتیازات به شرح زیر اشاره می گردد :

    نسبت ضایعات در گوشت مرغ در مقایسه با سایر دام ها کمتر است ، به طوری که در گوشت گوسفند ضایعات حدود 50 % و در مرغ حدود 25 % است .

    کوشت مرغ از نظر هضم و جذب بهد از گوشت ماهی بهتر از سایر پروتئین ها است .

    پرورش مرغ به آسانی امکان پذیر است و در محیط محدود تعداد زیادی را می توان پرورش داد .

    سرعت رشد مرغ نسبت به سایر دام ها بیشتر است به طوری که یک جوجه به وزن حدود 50 گرم بعد از 6 تا 8 هفته به حدود 40 برابر وزن خود خواهد رسید .

    ضریب تبدیل جیره غذائی به گوشت در مرغ نسبت به سایر دام ها بالا بوده به طوری که در مرغ های اصلاح شده این ضریب 2 تا 2/2 و در گوساله و گاو بین 6 تا 9 % متغیر است .

    توجیه فنی طرح :

    نکات ویژه در بررسی فنی طرح های نیمچه گوشتی شامل مدت روشنایی ، فضای لازم جهت نگهداری نیمچه ها ، حرارت لازم ، تهویه و میزان خوراک و جیره غذایی مناسب ، میزان املاح مجاز موجود در آب مصرفی ، واکسیناسیون و جلوگیری از آلودگی محیط سالن ها می باشد.

    الف ) روشنایی : شدت نور در دو هفته اول بایستی به مقدار 4 وات برای هر مر مربع از سطح سالن پرورش در نظر گرفته شود و پس از دو هفته بایستس این مقدار روشنایی را کم نمود تا در هفته های آخر به میزان 2 وات در هر متر مربع کاهش داد . مدت روشنایی در 3 روز اول 24 ساعت و ازروز چهارم تا کشتار حداکثر 22 ساعت در نظر گرفته می شود .

    ب ) فضای لازم جهت نگهداری و پرورش : فضای لازم با توجه به سن آنها متغیر است که بایستی میزان سطح مورد نیاز را جهت افزایش راندمان تولید و ضریب تبدیل مورد تاکید قرار داد . برای جوجه های یکروزه تا 8 هفته در هر متر مربع از سالن 16 تا 20 قطعه در نظر می گیرند و برای جوجه های 8 هفته تا 12 هفته در هر متر مربع 10 تا 12 قطعه نیمچه در نظر گرفته می شود .

    ج ) حرارت لازم : تامین حرارت لازم در واحد های پرورش نیمچه گوشتی نقش مهمی را ایفاد می کند . گرما به وسیله مادر مصنوعی با سوخت گاز یا برق و یا به وسیله بخاری برقی ،نفتی ، گازوئیلی و هیتر تامین می شود . میزان درجه حرارت مناسب برای جوجه ها در سنین مختلف متغیر و بر اساس جدول ذیل می باشد :

     

    سن جوجه درجه حرارت سطح بدن جوجه درجه حرارت در ارتفاع  1 متری کف سالن
    1 تا 3 روزگی 35 درجه سانتیگراد 28 درجه سانتیگراد
    4 تا 7 روزگی 32 درجه سانتیگراد 26 درجه سانتیگراد
    هفته دوم 28 درجه سانتیگراد 24 درجه سانتیگراد
    هفته سوم  26 درجه سانتیگراد 20 درجه سانتیگراد
    هفته چهارم 24 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد
    هفته پنجم 22 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد
    هفته ششم 20 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد
    هفته هفتم 18 درجه سانتیگراد 18 درجه سانتیگراد

     

    د ) تهویه : تهویه بایستی طوری فراهم شود که با جریان ملایم همیشه هوای تازه درسالن وجود داشته باشد و بستر را خشک نگه دارد و سبب نوسان درجه حرارت نگردد . مقدار تهویه هوا در سالن های مرغداری گوشتی بایستی معادل 6/3 تا 4 متر مکعب هوا به ازاء یک کیلوگرم وزن زنده طیور در هر ساعت باشد . سرعت هوا برای جوجه های گوشتی نباید از 2/0 متر در ثانیه تجاوز نماید.

    ه ) جیره غذایی : تولید گوشت مرغ نسبت به تولید تخم مرغ ساده تر بوده و به سرمایه گذاری کمتری نیاز دارد و به همین دلیل پرورش دهندگان نیمچه گوشتی به مراتب بیشتر از پرورش دهندگان مرغ تخمگذار می باشند 

    ه ) جیره غذایی : تولید گوشت مرغ نسبت به تولید تخم مرغ ساده تر بوده و به سرمایه گذاری کمتری نیاز دارد و به همین دلیل پرورش دهندگان نیمچه گوشتی به مراتب بیشتر از پرورش دهندگان مرغ تخمگذار می باشند .

    همانطور که می دانیم برای نیل به هدف اساسی تولید گوشت مرغ تنها نژاد خوب کافی نیست بلکه تغذیه مناسب و شرایط صحیح نگهداری نیز اثر تعیین کننده ای دارد . فرمول های غذایی در نژاد های مختلف و در شرایط متفاوت متغیر می باشد و با توجه به نژاد جوجه یکروزه و شرایط مناطق مختلف و مواد اولیه موجود جیره غذایی مناسب را می بایستی انتخاب نمود

    از آنجائی که یکی از اهداف مهم پرورش دهندگان طیور کوتاهنر نمودن زمان پرورش با حداکثر رشد و حداقل هزینه می باشد ، فراهم نمودن جیره غذائی بالانس شده جهت برطرف ساختن نیاز های ویتامینی و معدنی امری اجتناب ناپذیر می باشد ، لذا کنسانتره غذائی طیور که مجموعه ای از مواد اصلی موردنیاز جوجه های گوشتی بوده و با بهره گیری از علم تغذیه و جدیدترین اصول فن آوری تغذیه تهیه گردیده است ، این امکان را به کلیه پرورش دهندگان میدهد تا با مصرف آن و تنها با افزودن غلات و کنجاله سویا حداکثر بهره را ببرند .

    یکی از مهمترین مزیت های کنسانتره این است که 2 نوع فرمول برای دوره پرورش در نظر گرفته شده است به نحوی که از نظر میزان پروتئین و انرژی متابولیسمی حداکثر بازدهی را داشته باشد .با مصرف این محصول نیازی به استفاده از ویتامین ها و مواد معدنی چه به صورت محلول در آب و چه به صورت مخلوط در دان نمی باشد .فرمول های ارائه شده صرفا جنبه پیشنهادی را دارند لذا با توجه به قیمت ، کیفیت و میزان دسترسی به مواد اولیه امکان تهیه فرمول های متعدد وجود خواهد داشت . بدیهی است که امکان جایگزینی گندم با ذرت به نسبت دلخواه وجود دارد . لازم به ذکر است فرمول های پیشنهادی را با فرض اینکه میزان پروتئین ذرت و سویای مصرفی به ترتیب 8 % و 44 % باشد تنظیم گردیده است . میزان مصرف کنسانتره آغازین یا Starter 100 کیلوگرم در 1 تن دان و کنسانتره پایانی یا Finisher 100 کیلو گرم در 1 تن دان میان دان و پس دان می باشد .

    و ) آب : آب در متابولیسم بدن طیور نقش به سزائی داشته و باعث جذب و انتقال مواد غذایی از دستگاه گوارش به تمام اندام ها و دفع مواد زائد از آنها می گردد .آب مورد نیاز بر حسب سن جوجه متفاوت و حداکثر به 250 سی سی در شبانه روز می رسد که بخشی توسط سوخت وساز کربوهیدرات ها در بدن حاصل می شود . قسمتی نیز توسط جیره غذایی و بخش اعظم آن توسط آب آشامیدنی در اختیار طیور قرار می گیرد . در مصرف آب آشامیدنی طیورمی توان از آب لوله کشی استفاده نمود . لیکن در موقع استفاده از واکسن ها و آنتی بیوتیک هاکه به صورت خوراکی مصرف می شوند بایستی از آب فاقد مواد ضدعفونی و غیر کلردار استفاده نمود .

    ز )واکسیناسیون : از آنجایی که در مرغداری های صنعتی پرورش جوجه گوشتی به صورت گله ای انجام می شود و تراکم جوجه در محیط بسیار زیاد است ، کوچکترین سهل انگاری در رعایت بهداشت باعث بروز و شیوع بیماری های مختلف در مرغداری می گردد .بنابراین گذشته از رعایت نکات بهداشتی بایستی به مقوله واکسیناسیون هم توجه خاصی مبذول داشت .گامبورو و نیوکاسل از خطرناکترین و شایعترین بیماری های موجود در منطقه می باشند که با واکسیناسیون قابل پیشگیری و کنترل می باشند . برنامه واکسیناسیون در هر منطقه و در هر واحد متفاوت می باشد .

    ح ) نکات مهم قبل از وارد کردن جوجه ها به سالن :

    1 – بستر دوره قبل باید کاملاٌ خارج و کف بستر کاملا تمیز و تمامی درو دیوار سالن و وسایل دانخوری و آبخوری تمیز و ضد عفونی شده باشند .

    2 – 24 ساعت قبل از ورود جوجه ها بایستی حرارت داخل سالن ها بر حسب نیاز تنظیم گردد .

    3 – دانخوری و آبخوری تمیز و به حد کافی در سالن قرار داده شود . درهفته اول از دانخوری سینی جوجه استفاده شده که ارتفاع آن کوتاه و برای جوجه مناسب است . میتوان از کارتن های حمل جوجه نیز به این منظور استفاده نمود .

    4 – بخشی از سالن که جوجه ها به آن وارد می شوند بایستی محصور شده تا جوجه ها پراکنده نشوند .

    5 – سعی شود جوجه ها در اوایل صبح وارد مجتمع شوند تا کارگران برای مراقبت از آنها فرصت کافی داشته باشند .

    6 – اضافه کردن شکر به میزان 8 % به آب آشامیدنی طی 15 ساعت اول ورود جوجه ها باعث بهبود رشد خواهد شد .

    سرمایه گذاری طرح و منابع تامین آن

    جمع کل هزینه های سرمایه گذاری طرح بالغ بر 1320682000 ریال می باشد که مبلغ 40000000 ریال آن قبلا سرمایه گذاری شده است . مبلغ 408072000 ریال سرمایه گذاری متقاضی و مبلغ 760000000 ریال آن تسهیلات بانکی و مبلغ 102600000 ریال سود دوران مشارکت مدنی می باشد .

    هزینه های جاری طرح

    صورت ریز هزینه های جاری طرح در 4 منظور شده است .

    تولیدات طرح

    تولیدات طرح بر اساس پیش بینی های انجام شده سالانه 114000 کیلوگرم گوشت سفید و 100000 کیلوگرم کود مرغی می باشد که شرح دقیق آن در جدول 7 آمده است .

    سود آوری و نرخ بازده کل سرمایه گذاری

    بر اساس درآمد و هزینه های پیش بینی شده طرح همواره از سال اول سود آور بوده و میزان آن در جدول 8 منعکس است .

    نرخ بازده کل سرمایه گذاری طرح نیز حدود 3/21 % است .

    کل سر مایه گذاری طرح و منابع تامین آن

    نسبت تسهیلات به کل سرمایه گذاری جدید حدود 3/59 % می باشد و نسبت به كل سرمايه گذاري 5/57 % مي باشد .

    جدول منابع تأمين سرمايه گذاري :

    موارد مشارکت مدنی

    منابع تامین مشارکت مدنی

    نسبت کل سهم الشرکه بانک در مشارکت مدنی 1/65 % در نظر گرفته شده است .

    ارزش تسهیلات در پایان دوران مشارکت

    جدول شماره 1ـ ساختمانها و تاسیسات مورد نياز طرح

    جدول شماره 2 ـ تأسيسات و تجهيزات

    جدول شماره 3 ـ پرسنل شاغل در طرح

    جدول شماره 4 ـ هزینه های جاری سالانه طرح

    جدول شماره 5ـ استهلاک

    جدول شماره 6 ـ تعداد و تغییرات 000/10 قطعه نیمچه گوشتی طرح

    جدول شماره 7 ـ مقدار و ارزش توليدات طرح

    وزن هر قطعه مرغ در پايان دوره 4/2 كيلوگرم در نظر گرفته شده است .

    جدول شماره 8 ـ پیش بینی حساب سود و زیان (هزار ریال )

    جدول شماره 9 ـ پیش بینی باز پرداخت اصل و سود تسهیلات (هزار ریال )

    طرح حاضر از لحاظ فنی و اقتصادی موجه و از نظر مالی از سال اول دارای سود آوری کافی می باشد .

    عملیات طرح مستلزم 1280682000 ریال سرمایه گذاری جدید می باشد که 760000000 ریال آن در قالب عقد مشارکت مدنی و با نرخ 5/13 % از محل اعتبارات بانکی تامین می گردد و بقیه به مبلغ 408072000 ریال توسط متقاضی سرمایه گذاری می گردد .

    تضمین طرح بر اساس مقررات بانک عامل برآورد و در زمان اعطاء تسهیلات از متقاضی اخذ می گردد .

    سن جوجهدرجه حرارت سطح بدن جوجهدرجه حرارت در ارتفاع 1 متری کف سالن
    1 تا 3 روزگی35 درجه سانتیگراد28 درجه سانتیگراد
    4 تا 7 روزگی32 درجه سانتیگراد26 درجه سانتیگراد
    هفته دوم28 درجه سانتیگراد24 درجه سانتیگراد
    هفته سوم26 درجه سانتیگراد20 درجه سانتیگراد
    هفته چهارم24 درجه سانتیگراد18 درجه سانتیگراد
    هفته پنجم22 درجه سانتیگراد18 درجه سانتیگراد
    هفته ششم20 درجه سانتیگراد18 درجه سانتیگراد
    هفته هفتم18 درجه سانتیگراد18 درجه سانتیگراد
    ماده اولیهStarterStarterStarterStarterStarterGrowerGrowerGrowerGrowerFinisherFinisherFinisherFinisher
    ماده اولیهمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتنمقدار درتن
    ذرت570570548525505645625602585695675655640
    کنجاله سویا330330342355365255265278285205215625230
    کنسانتره100100100100100100100100100100100100100
    پودر چربی0010203001020300102030
    آنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیزآنالیز
    انرژی قابل متابولیسمKcal/Kg278028102850288028702900294029802930297030003040
    پروتئین خام%5/219/213/225/22192/196/198/192/175/177/179/17
    کلسیم%1/11/11/11/105/105/105/105/104/104/104/104/1
    فسفر کل%62/062/062/062/056/056/056/056/054/054/054/054/0
    فسفر قابل دسترس%38/038/038/038/034/034/034/034/033/033/033/033/0
    متونین%52/052/053/053/045/045/045/045/043/043/043/043/0
    لیزین%28/130/134/136/110/112/115/117/198/0102/103/1
    متیونین+سیستین%88/090/090/090/077/078/079/079/073/074/074/074/0
    سدیم%16/016/016/016/015/015/015/015/015/015/015/015/0
    ردیفشرحسرمایه گذاری قبلی (هزار ریال )سرمایه گذاری جدید (هزار ریال )جمع (هزار ریال )
    1زمین40000-40000
    2ساختمان ها و تاسیسات-868702868702
    3تجهیزات و ماشين الات-299380299380
    4سود دوران مشارکت-102600102600
    5هزینه های مقدماتی-1000010000
    جمعجمع4000012806821320682
    رديفشرحسرمايه گذاري قبلي (هزار ريال)سرمايه گذاري جديد (هزار ريال)جمع (هزار ريال)
    الف- تسهيلاتالف- تسهيلاتالف- تسهيلاتالف- تسهيلاتالف- تسهيلات
    1سهم الشركه بانك در مشاركت مدني-760000760000
    2سود دوران مشاركت-102600102600
    ب- سرمايه گذاري متقاضيب- سرمايه گذاري متقاضيب- سرمايه گذاري متقاضيب- سرمايه گذاري متقاضيب- سرمايه گذاري متقاضي
    3سهم الشركه نقدي متقاضي-408072408072
    4ساير سرمايه گذاري هاي متقاضي400001000010000
    جمعجمع400001280681320682
    ردیفشرحسرمایه گذاری قبلی (هزار ریال )سرمایه گذاری جدید (هزار ریال )کل سرمایه گذاری (هزار ریال )
    1ساختمان ها وتاسیسات-868702868702
    2تجهیزات و ماشين آلات-299380299380
    جمعجمع-11680821168082
    ردیفشرحسرمایه گذاری قبلی (هزار ریال )سرمایه گذاری جدید (هزار ریال )درصد مشارکت
    1تسهیلات-7600001/65
    2سهم الشرکه شرکت-4080809/34
    جمعجمع-1168082100
    ردیفشرحمبلغ (هزار ریال )
    1مقدار تسهیلات در مشارکت مدنی760000
    2سود دوران مشارکت مدنی با پیش بینی نرخ 5/13 % و به مدت 12 ماه102600
    جمع درصد فروش تسهیلات در پایان دوران مشارکت مدنیجمع درصد فروش تسهیلات در پایان دوران مشارکت مدنی862600
    رديفشرحتعداد/مقدار مساحتM2مشخصات فنيارزش واحد (ريال)ارزش كل (هزارريال)
    1سالن پرورش1065ديوار باآجر،سيمان،ماسه، با سيمانكاري داخلي و خارجي ،سقف كاذب، خرپا فلزي و ايرانيت با عايق پشم شيشه وتوري ، كف بتن ونصب در و پنجره و برق کشی000/500532500
    2انباردان و محل نصب آسياب و ميكسر150ديوار آجري و سيمان ،سقف خرپا فلزي با ايرانيت و كف بتون با فنداسيون ،ارتفاع كنار4متر ،برق كشي و سيمانكاري ديوارهاي داخل و خارج و نصب در و پنجره000/55082500
    3خانة كارگري57ديوار با آجر و سيمان سقف با پوشش ايرانيت و خرپا با سقف كاذب، سطوح داخلي سفيدكاري كف موزائيك ، نصب در و پنجره و سرويس كامل بهداشتي000/100/162700
    4موتورخانه6ديوار با آجر وسيمان،سقف با پوشش ايرانيت و خرپا،كف بتن،سيمانكاري سطوح داخلي و خارجي و نصب در و پنجره000/9505700
    5حصاركشي250ديوار به ارتفاع 2 متر با آجر، سيمان و ماسه با عرض 35 سانتيمتر000/400100000
    8محوطه سازي500جدول كشي،درختكاري وزيبا سازي محوطه با زير سازي بتن و روشنايي و لوله كشي آب000/12060000
    جمعجمعجمعجمعجمع843400
    10پيش بيني نشده3%3%3%25302
    جمعجمعجمعجمعجمع868702
    رديفشرحتعداد/مقدار مساحتمشخصات فنيارزش واحد (ريال)ارزش كل (هزارريال)
    1حفرچاه و متعلقات آن1حلقهحفرچاه نيمه عمق،همراه با الكترو موتور، لوله و شافت و غلاف و پمپ000/000/5050000
    2امتياز برق1 رشته40 كيلووات000/000/3535000
    3تابلو و ترانس1سریبرق 3 فازتابلو و ترانس و كنتور و فيوز و ساير متعلقات با 100 متر خط انتقال000/000/2525000
    4آسياب و ميكسر و بالابر و اگر1سري3تن در ساعت با بدنه والكتروموتور و اگر با طول 50 متر000/000/2525000
    5دانخوري اتوماتيك1 سريدانخوري زنجيري در 4 خط000/000/3535000
    6دانخوري جوجه150 عددسيني پلاستيكي بزرگ500/4675
    7آبخوري اتوماتيك1 سريآبخوري نيپل در 5 خط000/000/2020000
    8آبخوري جوجه150 عدد4 ليتري كله قندي700/3555
    9هواكش بزرگ4 دستگاهمولتی فن 140 با حفاظ و شبکه000/500/31400
    10هواكش كوچك2 دستگاههواکش 100 موتوژن 90 دور000/500/25000
    11هيتر2 دستگاهبا ظرفیت 100000 کیلو کالری000/000/1326000
    12موتور ژنراتور1 دستگاهژنراتور پرکینز 4 سیلندر حدود 48 كيلووات با تابلو و متعلقات000/000/3030000
    13منبع آب1 عددورق سفيد با پايه فلزي و نصب و لوله ‌كشي و الكترو پمپ به ظرفيت 5000 ليتر000/000/88000
    14منبع دارو1 عددورق سفيد گالوانيزه 1000 ليتري وصل به منبع هوایی000/100/11100
    15منبع سوخت1 عددورق سياه به ظرفيت 20000 ليتر000/000/77000
    16موتورسمپاش1 عددبا شعله افكن000/000/22000
    17قپان1 عدد500 كيلويي000/000/22000
    18آب گرمكن1 عدد90 گالني000/000/11000
    19كپسول آتش نشاني2 عدد12 كيلويي000/280560
    20يخچال1 عدد12 فوت000/500/22500
    جمعجمعجمعجمع290660
    21پیش بینی نشده3 %3 %3 %8720
    جمعجمعجمعجمع299380
    رديفشرحتعدادحقوق ماهيانهجمع حقوق ماهیانهحقوق ساليانه (هزارريال)
    1كارگر دائم2000/550/1310037200
    2کارشناس داپروری1000/000/2200024000
    3هزینه بیمه کارگران 23 %3--14076
    4پاداش پایان سال 2 ماه3--10200
    جمعجمعجمعجمعجمع85476
    رديفشرحتعداد/مقدار (ریال)قیمت واحد (هزارريال)ارزش سالیانه (هزارريال)
    1كاركنان طرح5 دوره-85476
    2خريد جوجه000/50 قطعه000/3150000
    3خريد دان000/210کیلوگرم300/2483000
    4خريد دارو وواكسن000/50 قطعه000/150000
    5پوشال000/11کیلوگرم5006050
    6هزينه تعمير ساختمان5/2 %21718
    7آب و برق و تلفن و سوخت5 دوره20000
    8هزينه تعمير تجهيزات5/2 %7485
    9هزينه بيمه ساختمان و تجهيزات1000/44672
    جمعجمعجمعجمع828401
    10پیش بینی نشده3%3%24852
    جمعجمعجمعجمع853253
    ردیفشرحارزش (هزار ریال )
    1استهلاک ساختمان43435
    2استهلاک تجهیزات29938
    جمعجمع73373
    ردیفشرحدرصدتعداد در 1 دورهتعداد در 5 دوره
    1تعداد اولیه جوجه100000/10000/50
    2تلفات تا آخر دوره (هفته8 )55002500
    3باقیمانده-500/947500
    رديفشرح1 دوره1 دوره5 دوره5 دوره
    رديفشرحمقدار ( كيلوگرم )ارزش واحد (ريال )مقدار ( كيلوگرم )ارزش كل (هزارريال)
    1نيمچه گوشتي زنده800/22900/9000/1141128600
    2كود مرغي000/2060000/1006000
    جمعجمعجمعجمعجمع1134600
    ردیفشرحسال 1سال 2سال 3سال 4سال 5سال 6سال 7
    1درآمد نقدی1134600113460011346001134600113460011346001134600
    2کسر میشود هزینه جاری853253853253853253853253853253853253853253
    3مازاد نقدی عملیات281347281347281347281347281347281347281347
    4كسر می شود استهلاک73373733737337373373733737337373373
    5سود ناویژه207974207974207974207974207974207974207974
    6کسر می شود سود تسهیلات102600958508640074250594004185021600
    7سود ویژه105374112124121574133724148574166124186374
    8برگشت می شود استهلاک733373733373733373733373733373733373733373
    9نتیجه نقدی عملیات178747185497194947207097221947239497259747
    10اضافه می شود سرمایه گذاری متقاضي408072------
    11اضافه می شود تسهیلات760000------
    12اضافه مي شود سود دوران مشاركت102600------
    13جمع وجوه نقدی1449419185497194947207097221947239497259747
    14کسر می گردد هزینه های سرمایه ای1280682------
    15بازپرداخت تسهیلات500007000090000110000130000150000160000
    16برداشت سود10000120001400016000180002000022000
    17خالص مازاد نقدی1087371034979094781097739476949777747
    18مازاد نقدی انباشته108737212234303181384278458225527722605469
    ردیفسالاصلسود 5/13 %جمع اصل و سود
    1سال 150000102600152600
    2سال 27000095850165850
    3سال 39000086400176400
    4سال 411000074250184250
    5سال 513000059400189400
    6سال 615000041850159850
    7سال 716000021600181600
    جمعجمع7600004819501241950
  • فهرست و منابع دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه

    فهرست:

    ندارد.
     

    منبع:

    ندارد.

نمونه فایل آماده برای برآورد سرمایه لازم احداث کارخانه دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه, ارائه طرح کارآفرینی با موضوع دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه, پروژه کارآفرینی درباره دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه, نمونه طرح کسب و کار دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه, جدول هزینه راه اندازی مرتبط با دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه, Business plan با موضوع دانلود طرح توجیهی پرورش مرغ گوشتی به ظرفیت 10000 قطعه
ثبت سفارش
عنوان محصول
قیمت